Artemida - Wojownicy PBF
Postaci porzucone - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Postaci porzucone (/thread-4158.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Postaci porzucone - Krecia Łapa - 03.03.2024

krecia łapa -> zaginieni

nie potrafię odnaleźć się w cieniu i najwyższa pora przestać się oszukiwać, że może to się zmieni.... :( mimo to planuję w przyszłości wrócić krecikiem do gry, więc tylko trafia do zaginionych – niepostrzeżenie wyszła z obozu, a jej zapach urwał się w towarzystwie ludzkiego i psiego, żadnych śladów walki, nic więcej nie wiadomo

RE: Postaci porzucone - Szalejąca Zamieć - 17.03.2024

to nie jest coś, co chciałom robić, ale w momencie w którym wcale Nie Chcę jej znowu wyciągać z nieaktywnych, to chyba jest to nieuniknione i muszę przestać udawać, że "aa jutro to zrobię" lol. daję sobie standardowo 3 dni na przemyślenie tego porządnie, ale. hm. wątpię

szalejąca zamieć > gk. któregoś dnia znaleziono ją za chruśniakiem martwą. żadnych oznak choroby, żadnych ran. może jej serce w końcu poddało się od ilości stresu i żałoby w której się znajdywała od księżyców

przepraszam senka przede wszystkim </3 może w innym uniwersum jestem aktywniejszym rodzicem. przepraszam łabędzia i dziękuję za każdy super wątek. może w zaświatach cykuta zazna spokoju, its what she deserves

RE: Postaci porzucone - Szkarłatny Sokół - 22.03.2024

Szkarłatny Sokół -> zaginieni
https://artemida.webd.pl/thread-4944-post-469195.html#pid469195

Jeśli istnieje taka możliwość, to proszę o pozostawienie mi dostępu do tematu z ceremoniami klanu gromu i opcji edycji biosu. Chciałbym dalej zajmować się biosem tego klanu.

To była dość trudna decyzja po prawie roku gry tą postacią, ale tworząc go i rozwijając jego charakter, liczyłem się z ryzykiem, że przy jego potrzebach gra nim może się dość szybko skończyć. Bardzo się do niego przywiązałem i możliwe, że jeszcze kiedyś powróci, ale na razie idzie odpocząć, bo nie mam sił i pomysłów na dalszą sensowna rozgrywkę tą postacią. Przepraszam wszystkich, którzy mieli z nim jakieś relacje i zaczęte sesje.

RE: Postaci porzucone - Pies - 26.03.2024

Kokoryczkowa Łapa -> Kokoryczka + zaginieni
Pies -> zaginieni

https://artemida.webd.pl/thread-4222-page-18.html#switch

poszły szukać Iskrzącego Pazura

RE: Postaci porzucone - Wanda - 29.03.2024

mamrocząca łapa -> zaginiona, pewnego razu po prostu wyszła i nie wróciła. może się zgubiła.

RE: Postaci porzucone - Psia Gwiazda - 25.04.2024

Może jeszcze zmienię zdanie, ale…

Iglasta Łapa -> adopcje

Mam ogromną trudność nie tylko z wczuciem się w tę postać, brak mi również motywacji do prowadzenia Iglastej Łapy. Na myśl o zmarnowanym potencjale łamie mi się serce, toteż chciałabym, by ktoś inny dał mu szansę i rozwinął go na swój sposób - a z uwagi na aktywną rodzinę i klimat panujący teraz w Klanie - możliwości są niewyczerpane!

RE: Postaci porzucone - Orka - 03.05.2024

Orka -> zaginieni

Nie chcąc ryzykować otworzeniem rany nie polował zbyt często. Nie odżywiając się za dobrze, pewnego dnia po prostu zemdlał, a gdy się obudził znajdował się w dziwnej klatce w legowisku dwunożnych. Znowu.

Mam arciowstręt i muszę kogoś odłożyć na półkę w nadziei, że z mniejszą ilością postaci szybko przejdzie, ale mam na niego plan więc na pewno jeszcze wróci pofrajerzyć do lasu

RE: Postaci porzucone - Szczurza Łapa - 05.05.2024

Szczur -> adopcja

:'(

RE: Postaci porzucone - Pietruszkowa Łapa - 17.05.2024

Pietruszkowa Łapa → Adopcja

Niestety, ciężko jest mi się w nim wczuć i przez to moja aktywność jest nikła. Na prawdę chciałabym móc nim grać, ale zamiast przyjemności, czuje się że jestem wręcz zmuszona i to po prostu odbiera mi chęci do grania, przepraszam :(
Nie podchodzę, ale niestety Pietruszka nie jest dla mnie.

RE: Postaci porzucone - Mglista Łapa - 20.05.2024

Mglista Łapa - zaginiony

W Trawiastej Dolince urywa się trop po czarnobiałym kocurze. Na miesjcu pozostał ślad krwi oraz zapachy psa i Dwunoga.

Za mało czasu, sił i weny na pisanie w dwóch klanach, a jednak Szyszek przez rodzinę ma większy priorytet :c

RE: Postaci porzucone - Bobrzy Bór - 21.05.2024

Zbyt malo czasu, zbyt dużo presji i zbyt mało pomysłów i sił aby wszystko skleić, dopiąć. Najmocniej przepraszam ange i skeo... mam nadzieję, że Cień da sobie radę beze mnie póki co <3

Bobrzy Bór -> GK

Zmarł we własnym legowisku, może był na coś chory? W końcu całe życie pracował jak najciężej mógł nawet jeśli nie było widać, co w połączeniu z otyłością i ostatnimi zmartwieniami mogło wywołać na przykład zawał lub udar. Truchło może znaleźć ktoś w legowisku.

Koślawa Łapa -> nkt

Może ze wstydu przed własnym rodzicem uciekła z klanu brzydząc się tym co zaczęło się dziać? A może podczas jednego z nadprogramowych polowań została złapanego przez dwunożnego? Zwyczajnie któregoś dnia nie zjawiła się na treningu.

Jad -> nkt

Równie szybko jak pojawił się w klanie rzeki, zniknął. Odszedł od własnego przeznaczenia. Być może to otarcie się o śmierć sprawiło że przeląkł się życia w lesie? A może zwyczajnie kilka chwil obserwacji wojowników starczyło mu, aby rozczarować się klanami.

Gąska... gąska zostaje jeszcze ze mną.

RE: Postaci porzucone - Sroka - 21.05.2024

Sroka -> NKT/adopcja; jeśli adopcja, to TYLKO jako puste konto poproszę

się trochę zagalopowałam, nie będę w stanie prowadzić tej postaci tutaj w sposób satysfakcjonujący dla mnie, więc wolę zostawić ją sobie jako ockę, dzk pa

RE: Postaci porzucone - Chaotyczna Łapa - 23.05.2024

Chaotyczna Łapa -> Zaginieni

Chaos mi się zawiesił, nie mam na niego ani pomysłu ani energii. Kiedyś wróci, na pewno.

Jego zapach wraz z sporą ilością krwi i niebieskich kłaków znaleziono w okolicy Barwnej Łąki obok wyraźnych śladów psa, po odciskach łap można wywnioskować, że dużego. Na miejscu nie ma żadnego z ciał, więc istnieje nadzieja, że kocur przeżył.

RE: Postaci porzucone - Askeladd - 25.05.2024

askeladd -> zaginieni

wezmę sobie te trzy dni na zastanowienie ale wena do niego jednak padła i hh, nie wiem, męczy mnie bardziej niż cieszy :(

RE: Postaci porzucone - Zroszona Pajęczyna - 27.05.2024

Zroszona Pajęczyna -> zaginieni

Każdy kto zna Pająka wie, że nigdy nie opuściłby klanowych terenów na stałe... więc na pewno nie zrobił tego specjalnie. Zaś ci, którzy go aż tak nie znali i tak mogli wywnioskować, co miało miejsce. Nieopodal gromowej granicy, tuż obok Grzmiącej Ścieżki, znaleziono kępki futra Pajęczyny zabrudzone kroplami krwi. Widoczne były ślady prób walki, a pomimo smrodu unoszącego się wokół Grzmiącej Ścieżki dało się wyczuć też charakterystyczną woń dwunogów. Pająk zniknął.

przepraszam wszystkie osoby, z którymi Pająk ma relacje i wątki - obiecuję, że planowo chcę wrócić nim jak najprędzej! okazało się, że moja praca wysysa ze mnie siły na tyle, że nie będę aktualnie w stanie utrzymać żadnej aktywności. w związku z tym wolę zawiesić grę, a nie blokować innym postacie czy psuć czasoprzestrzeń.
życzę wam miłego dnia, kotki <3