Artemida - Wojownicy PBF
Promienne Błyski - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Promienne Błyski (/thread-8839.html)

Strony: 1 2 3 4

RE: Promienne Błyski - Bawełniana Nić - 16.02.2022

wpisani, oboje :panik:

RE: Promienne Błyski - Alga - 17.02.2022

Hello, my joke humor wszedł na rejon i czas powiększyć rekord zgłoszonych, sooo, sign me in xDDDd

RE: Promienne Błyski - Klisza - 17.02.2022

wpisany do listy!

RE: Promienne Błyski - Buraczek - 18.02.2022

Cześć, można się dopisać?

RE: Promienne Błyski - Bawełniana Nić - 18.02.2022

jasne, już dopisuję!!

RE: Promienne Błyski - Wężowa Gwiazda - 19.02.2022

Drobne info, jako że Promyczek nie ma, proszę wszystkie koncepty przesyłać do mnie tutaj lub na mój discord (trashrat#7955). Jeśli ktoś chce się dopisać jeszcze do miotu - śmiało można, teraz ja trzymam listę w łapkach, a Promyczek doda do oficjalnej listy po powrocie. <D
W związku z nieobecnością, koncepty można wysyłać do 1 marca.

RE: Promienne Błyski - Wydmowy Wiatr - 01.03.2022

Myślę, że to tylko formalność, ale rezygnuje z miejsca na rzecz tego, by ktoś inny miał okazję no i z faktu, że musiałabym czekać miesiąc przed stworzeniem konta co by się mijało z celem </3 życzę miłej zabawy tym, którzy do miotu się dostaną. Speaking of, powodzenia <3 I niech rodzice też się dobrze bawią, a co.

RE: Promienne Błyski - Promienna Mordka - 02.03.2022

kochani, po tym, jak prawie pobiliśmy się z wężem, po burzy, tornadzie i żałosnym płaczu, udało nam się wybrać naszą szczęśliwą piątkę, bo o czwórce nawet nie próbowaliśmy myśleć przy tak wielkiej ilości zgłoszeń. patrzyliśmy na każdy najmniejszy aspekt, każdy koncept był cudowny na swój sposób i odrzucanie któregokolwiek łamało mi serce na pół. lista więc osób, które mogą nazywać się promiennymi błyskami to:

»︎ Wężowy Błysk [Wietrzyk]
»︎ Gluma [Iskierka]
»︎ Rosa [Wełna]
»︎ Tygrys [imię wybrane przy porodzie]
»︎ Cyprysowa Łuska [Owieczka]

gratuluję ciepło wszystkim którzy się dostali, a na kolanach przepraszam tych, których imię nie widnieje na liście:( każdy koncept był piękny i wyjątkowy ♥

poród, zgodnie z ustaleniami odbędzie się ok. 15 marca (z możliwą obsuwą w razie czego). do tego czasu proszę, by wszyscy mieli pozakładane konta i wysłane kapejki. jak na razie ustalcie sobie kolejność swoich narodzin, z zastrzeżeniem, że wietrzyk zaklepał ostatnie miejsce. <3

RE: Promienne Błyski - Tygrys - 02.03.2022

omg??
Bardzo dziękuję za danie mi szansy i gratuluję całej reszcie, która również się dostała!!
To będzie świetna rodzinka, nie mogę się już doczekać aąąąą

Jeśli chodzi o kolejność narodzin, mogę być pierwsza, ale jeżeli komuś bardzo zależy to mogę odstąpić jakby co!!
Kapejka niedługo wpadnie, może dziś??

RE: Promienne Błyski - Dymiący Staw - 02.03.2022

Gratuluje wszystkim co się dostali! Chętnie kiedyś was wezmę na sesję :>

RE: Promienne Błyski - Rosa - 02.03.2022

OMG OMG
Nie sądziłam że się dostanę przy takiej liczbie chętnych i na pewno fajnych konceptów aaaaa ;-; obiecuję być dobrym synkiem <333

Co do kolejności chciałabym być trzecia :o

RE: Promienne Błyski - Skrząca Łapa. - 02.03.2022

KNSCKJVDSK szczerzy zęby
dziękuję bardzo i gratuluje rodzeństwu!
Jeśli chodzi o kolejność to mogę wpisać się jako czwarta, przed Wiaterkiem:D

RE: Promienne Błyski - Cyprysowa Łuska - 03.03.2022

O, bardzo dziękuję za wybór :0
Owieczka może być pierworodna/druga (bo chyba widziałam, że ktoś już klepał ten "stołeczek" haha)

Gratuluję reszcie wybranych!!

RE: Promienne Błyski - Żądlący Rój - 03.03.2022

NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ AŻ SIĘ URODZICIE <<33

gratuluję wszystkim co się dostali!! złapię kiedyś WSZYSTKICH po kolei na sesyje jakąś postacią ;DD

RE: Promienne Błyski - Ciepły Wiatr - 03.03.2022

krzyki w języku krasnali