Artemida - Wojownicy PBF
Postaci porzucone - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Postaci porzucone (/thread-4158.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Postaci porzucone - Batalion - 13.10.2024

Batalion -> zaginieni
Znudził się i zdecydował zawędrować gdzieś dalej

Chciałam spróbować zagrać jakąś moralnie złą postacią i to jednak nie dla mnie XD Plus danie sobie 6 postaci na studiach to był kiepski pomysł

RE: Postaci porzucone - Polny Chwast - 21.10.2024

Niedźwiedzi Ryk -> gwiezdny klan -> znaleziony martwy razem z ciałem borsuka, z którym walczył i wygrał, choć przypłacił to własnym życiem. I tak nie miałam na niego pomysłu, wisiał sobie tylko jako ozdoba, a za każdym razem, gdy próbowałam nim odżyć, kończyło się to tak samo. Więc niech ma w końcu spokój i niech ktoś inny, aktywniejszy pobawi się jako zastępca.

Wilgotna Łapa -> zaginieni -> po osiągnięciu celu, doprowadzeniu swojego ciała do zdrowszego, odżywionego stanu - po prostu uciekł pod osłoną nocy, kradnąc ze stosu jeszcze kilka piszczków, aby mieć co jeść. I zniknął, a ślad po nim urywa się przy Czarnym Ogonie. Nie dla niego był Klan i życie w społeczności, wybrał włóczenie się po świecie i przysiągł samemu sobie, że nigdy nie przyłączy się już do żadnej podejrzanej grupy kotów.

Zwyczajnie brak mi czasu, więc muszę ograniczyć swoje postaci, aby nie zaniedbywać żadnej z nich. Daję sobie jeszcze czas na przemyślenie decyzji, ale raczej nic się nie zmieni. Studia mnie wyniszczają, muszę myśleć już nad inżynierką, narzuciłam na siebie za dużo rzeczy i kotki zeszły na drugi plan totalnie, mimo wszystko nie chcę porzucać wszystkich, a już na pewno nie Bagno, w której życiu dzieje się teraz za wiele i nie czułabym się dobrze, zostawiając ją od tak, kiedy obiecałam fajną fabułę dla szczeniaczków i dla jej samej.

RE: Postaci porzucone - Gąsienicowa Łapa - 22.10.2024

gąsienicowa łapa -> zaginieni

wyszedł raz sam z obozu i nie wrócił

:(

RE: Postaci porzucone - Grzmot - 26.10.2024

Pantera -> zaginieni

któregoś dnia po prostu wyszła z obozu na poszukiwania mamy, nie mogąc znieść jej braku.

Cztery postacie to obecnie trochę za dużo, nie byłam w stanie grać nią aktywnie, wczuć się w klimat gromu i nie miałam na nią żadnego konkretnego planu tak w sumie. Wrócę nią! Tylko muszę sobie przemyśleć co dokładnie chcę z nią zrobić, a do tego czasu bez sensu, żeby tak wisiała na pograniczu bycia i niebycia.

RE: Postaci porzucone - Kozia Skarpa - 29.10.2024

Naprawdę myślałam że podołam, ale siedzi już on bezczynnie nieruszany, nie ma sensu, żebym dłużej męczyła tą postać :sob:

Wysoka Łapa -> NPC, lubię sam koncept Kota i szkoda mi go uśmiercać :// jeśli się nie uda to GK, wyszedł poza obóz i zaatakował go z zaskoczenia lis albo coś :(

RE: Postaci porzucone - Śpiewający Raniuszek - 31.10.2024

Raniuch - NPC w klanie cienia zostaje
Nie wiem, niech wejdzie w jakieś spiski idk

RE: Postaci porzucone - Paziowa Łapa - 03.11.2024

Zwinna -> Zaginieni
Zmyła się, prawdopodobnie wróciła do Nowego Świtu, uznała że próba powrotu do Wichru byłaby błędem. Nie jest kotem klanowym.

Kaszmir -> Zaginieni
Dalej przebywa u dwunogów Brzózki. Chodzą słuchy, że choruje i dlatego nie może wrócić.

RE: Postaci porzucone - Lisia Czaszka - 09.11.2024

Lisa Czaszka -> zaginieni

wkurza go że Pies przyjmuje koty do Klanu i w ogóle jest mu nie okej :///

wrócę nim gdzieś w grudniu pewnie, potrzeba mi momentu przerwy, ale na pewno tu zawita :*

RE: Postaci porzucone - Połyskujące Futerko - 10.11.2024

Powietrzna Łapa -> zaginieni

straciłam pomysł na niego i za często zaczął mi przypominać Ślimaka, przez długi czas jedyne egzystował, myślę, więc że to było coraz bardziej do przewidzenia

po zniknięciu Ziemi z klanu ciężko mu było się odnaleźć, próbował w lecznicy, czuł się jednak coraz to gorzej, widząc, że jego siostra ma o wiele lepsze predyspozycje do zostania terminatorką medyka, zaczął sobie wmawiać, że w takim wypadku prędzej czy później wepchną go na rangę matki, co było dla niego najgorszym koszmarem, odszedł więc w wierze, iż gdzieś tam czeka na niego Ziemia... po drodze, przez problemy ze wzrokiem, pomylił jednak dwunoga z drzewem i o zagrożeniu zdał sobie sprawę za późno, dlatego też został wzięty na ręce z zaskoczenia i zabrany na osiedle.

RE: Postaci porzucone - Rokitnik - 18.11.2024

https://artemida.webd.pl/thread-10405.html

Rokitnik - Nkt /zaginieni

wyjme ich kiedyś, ale na razie przerwa

RE: Postaci porzucone - Konwaliowa Łapa - 18.11.2024

Konwaliowa Łapa -> Na adopcje za późno, nie? :// Lecimy z zaginięciem then, może nią kiedyś wrócę. Poszła, jej zapach urywa się blisko granic wraz z zapachem jakiegoś drapieżnika, nwm puchacz albo coś

Miałam pomysł na Konwalię, fajnie mi się nią pisało, wciąż lubię nią pisać, ale zwyczajnie straciłam jakąkolwiek motywację T-T
Przepraszam, że to kolejna porzucona przeze mn postać która nic nie zrobiła, naprawdę miałam nadzieje na kontynuowanie jej, ale im bardziej o tym myślę tym mocniej mi się odechciewa :( Muszę się chyba ograniczyć do samej Kózki. Przepraszam wszystkich z kim miałam na Konwalii sesyjki, ale zwyczajnie mi się ona wypaliła.