Artemida - Wojownicy PBF
Pytania - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Pytania (/thread-4154.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Łaciate Futerko - 10.05.2018

^^^ Podbijam. W Cieniu jest ogromny problem z miejscem :(

- Szałwiowy Dym - 10.05.2018

W sumie to chyba możecie też sami tworzyć tematy do obozu, jeśli macie pomysły? W sensie; podsyłać je przywódcom, by je wstawiali, myślę, że to by rozwiązało problem, jeśli więcej osób by się zaangażowało! Chociaż racja, zakładanie DJ przez kociaki to dobry pomysł w takiej sytuacji, sama nie gram już w tych klanach, ale popieram jak najbardziej!

- Łaciate Futerko - 10.05.2018

Z tego co wiem, poszło dość sporo propozycji, zarówno do Błyska jak i Węża. Nie wiem, jak z ich jakością i czy nadawały się do użytku, ale coś takiego miało miejsce.

- Szałwiowy Dym - 10.05.2018

Huh, to może przydałoby się podesłać też do administracji, o ile nikt tego nie zrobił? Nie wiem co jest powodem tego, że nikt nie dodał w końcu tych tematów, ale przywódcy nie są - na szczęście - jedynymi osobami, które je mogą dodać. A jak to nie pyknie, to nie wiem wtedy :C

- Trzmieli Pył - 10.05.2018

Skoro już pokazujemy, że administracji nie ma i nie wypełnia swoich obowiązków należycie, to trzeba też wskazać na przywódców, bo, bądź co bądź, zrobienie obozów leżało w ich zakresie i pomoc graczy jest jedynie dobrą wolą oraz (po części) desperacją, ponieważ w gruncie rzeczy nie ma gdzie pisać xD. Rozumiem nieobecności i brak czasu, ale to jednak zdecydowanie mocniej wpływa na rozgrywkę, niż brak expów za miesiąc. Zgadzam się z tym, co Zając napisała.

- Lwi Płomień - 10.05.2018

Ja napisałam około 60 tematów dla 3 różnych obozów (Rzeki, Cienia i Gromu) więc, jeśli chcecie mieć gdzie pisać, to wymyślcie coś w oparciu o mapy obozów i tak, by nie pokrywało się z już istniejącymi tematami i wyślijcie swoim przywódcom, a oni to wstawią.
Owszem, wiem, że niektóre z propozycji wysłanych przywódcom nie zostały wstawione, ale to dlatego, że się nie nadawały do wstawienia (tak, patrzę chociażby na cb Nocka) ale tak poza tym to wszyscy przywódcy chętnie przyjmują opisane tematy.

Wysyłając taki temat napiszcie, do jakiego jest działu (czyli np centrum obozu, kociarnia albo legowisko terminatorów), nazwę tematu oraz opis gotowy do wstawienia, a nie "propozycje" jaki temat mógłby powstać.

No, to do roboty :wilcza:

- Malinowe Chaszcze - 10.05.2018

Odnośnie otwarcia działu archiwum administracyjnego - zostanie to zrobione. Ale prawdopodobnie nie przeze mnie, bo nie umiem tego zrobić (albo i tak, jak ktoś mnie nauczy, bo za nic nie mogę tego znaleźć w panelu)

Jeśli sprawa była niecierpiąca zwłoki, można była przesłać to do mnie. Fiołek jest obecnie mało aktywny, tak samo druga Malina, a jestem, chcecie lub i nie, członkiem administracji. Ew. napisać do dwójki innych adminów na fb, tam zawsze szybciej odpowiadają na wiadomości.

Tematy w działach - sprawa jest niedokończona, ale można przesyłać te propozycje do mnie. Jak się nie będą nadawać to powiem, że ich nie wstawię albo poprawię, jak liczba błędów nie będzie zbyt rażąca. Przywódcy na chwilę obecną nie są zbyt chętni do wstawiania tematów ani opisow działu, także...

- Chmurka, - 11.05.2018

Z tego, co słyszałam ostatnio, akurat w chwili obecnej to przywódcy odpowiadają za tematy ich klanów i wygląd obozów i to do nich zostałam skierowana z tematami, opisami i nazwami. Jeśli nie były one dobre - cóż, trudno. Jeśli tematy Nocki nie były dobre - cóż, też trudno. Ale fakt faktem, że Cień jest obecnie NAJLICZNIEJSZYM ( nie wiem, jak to się stało xD ) klanem, a Grom jest zaraz po nim, a tematów brak, do tego stopnia, że nowi gracze wychodzą postaciami poza obozy, żeby mieć jakąkolwiek sesję. Nie mówiąc już o tym, że to naprawdę może mocno zniechęcać.

Czerw, odwaliłaś kawał dobrej roboty przy tematach w Rzece, tam jest mnóstwo miejsca do pisania, ogółem podzwiam.

- Mroźny Nos - 11.05.2018

Malinowe Chaszcze napisałx:Odnośnie otwarcia działu archiwum administracyjnego - zostanie to zrobione. Ale prawdopodobnie nie przeze mnie, bo nie umiem tego zrobić (albo i tak, jak ktoś mnie nauczy, bo za nic nie mogę tego znaleźć w panelu)
[Obrazek: z8LgtqJ.png]

Malinowe Chaszcze napisałx:Jeśli sprawa była niecierpiąca zwłoki, można była przesłać to do mnie. Fiołek jest obecnie mało aktywny, tak samo druga Malina, a jestem, chcecie lub i nie, członkiem administracji. Ew. napisać do dwójki innych adminów na fb, tam zawsze szybciej odpowiadają na wiadomości.
Przykro mi, ale po wyjściu pewnych spraw na jaw wolę niektóre rzeczy omawiać z innymi adminami.

- Malinowe Chaszcze - 11.05.2018

Dziękuję, powinno być już wszystko widoczne dla wszystkich.

Cóż, widocznie sprawa nie była na tyle pilna, żeby załatwić ją w trybie natychmiastowym, skoro nie zwróciłaś się z tym do mnie. Szkoda, że nie wyszła na jaw to, że nie wysyłam nikomu spraw delikatnych chyba, że wymagają one omówienia z innymi adminami.

- Różany Kolec - 11.05.2018

Cytat:Ale fakt faktem, że Cień jest obecnie NAJLICZNIEJSZYM ( nie wiem, jak to się stało xD ) klanem, a Grom jest zaraz po nim

A czy to nie Rzeka jest najliczniejsza?

- Wiewiórczy Ogon - 11.05.2018

^^ nope, Cień przebił wszystkich

- Trzmieli Pył - 11.05.2018

Malinowe Chaszcze napisałx:Cóż, widocznie sprawa nie była na tyle pilna, żeby załatwić ją w trybie natychmiastowym, skoro nie zwróciłaś się z tym do mnie. Szkoda, że nie wyszła na jaw to, że nie wysyłam nikomu spraw delikatnych chyba, że wymagają one omówienia z innymi adminami.

Malina, zagalopowujesz się. Zgadzam się z Tobą, ale mogłaś napisać to w łagodniejszy sposób. Osoby zarządzające forum powinny pilnować pewnej formy wypowiedzi, czego ostatnimi czasy mocno brakuje na forum. Szczególnie te, które są na "celowniku". To nie pierwszy raz kiedy pozwalasz sobie na niepotrzebne, chamskie komentarze. (o ironio, że to ja na to zwracam uwagę xDDD)

- Szałwiowy Dym - 11.05.2018

Mroźny Nos napisałx:
Malinowe Chaszcze napisałx:Jeśli sprawa była niecierpiąca zwłoki, można była przesłać to do mnie. Fiołek jest obecnie mało aktywny, tak samo druga Malina, a jestem, chcecie lub i nie, członkiem administracji. Ew. napisać do dwójki innych adminów na fb, tam zawsze szybciej odpowiadają na wiadomości.
Przykro mi, ale po wyjściu pewnych spraw na jaw wolę niektóre rzeczy omawiać z innymi adminami.
A ja się z tym, mimo wszystko, zgodzę, choć z bólem. Niestety w takiej sytuacji i ja wolałabym omawiać wszystko z innymi adminami, bo Krogulec - nawet jeśli i ją lubię, szanuję jako użytkowniczkę - w moich oczach straciła jako admin. Ale, tak, myślę, że to już akurat na inną dyskusję.

- Wężowooki - 11.05.2018

Co do tematow; mialam to zrobic do konca tamtego tygodnia ale niestety, nie bylam w stanie. Postaram sie wiec zrobic to jutro raczej pod wieczór. Jeśli ktoś z cienia ma co do tego jakieś uwagi, lub mial, to ja na prawdę wbrew pozorom nie gryze i mozna do mnie pisac pw, co poskutkuje szybsza odpowiedzia jak na temat poruszony w tym dziale.