Krzywołapy Kwiatuszek - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Krzywołapy Kwiatuszek (/thread-4708.html) |
Krzywołapy Kwiatuszek - Lniane Futerko - 01.05.2018 Lniane Futerko w trakcie polowania w okolicy Czarnego Ogona natknęła się na terenach na pewnego intruza, którym okazał się być mały kociak. Wyruszyła z nim na poszukiwania matki, po drodze dowiadując się coraz to różniejszych rzeczy na temat tego, jak matka próbowała się go pozbyć. Ostatecznie znaleźli matkę kociaka, jednak to spotkanie okazało się dość brutalnym zderzeniem z rzeczywistością zarówno dla Lnianej, jak i kociaka. Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się więcej, to tutaj jest polowanie, w którym Lniana znalazła kociaka. W skrócie - Krucza Gwiazda fabularnie zgodził się ciaka przyjąć, więc teraz szukam kogoś chętnego do odegrania tej znajdki. Kociak ma konkretną galerię wybraną przez mistrza gry (i podesłaną mi, żebym mogła zrobić post w adopcjach). Ważniejsze informacje:
Co do osoby, która się w niego wcieli, nie mam zbyt dużych wymagań - musi pisać w miarę przyzwoite posty (czyt. nie najeżone błędami) i mieć wstępnie zgodę na multi. Ostateczną decyzję podejmę razem z mistrzem gry, który wyrzucił w kostkach tego kociaka (Nocną Wichurą). Imię jest jeszcze do obgadania, jednak Lniana najpewniej nazwałaby kociaka po kimś bliskim albo po jakimś kwiatku - proszę to wziąć pod uwagę. - Mysia Łapa. - 01.05.2018 amen. info ode mnie jako MG: wygląd kociaka trochę się zmienił z powodu problemów technicznych, w akcji jest opisywany nieco inaczej niż kot z galerii. Gdy tylko będę miała nieco więcej czasu to edytuję posty w polowaniu - Grzmiąca Łapa. - 01.05.2018 wrow, brałabyn, ale nie mogę ;; powodzenia, super kociak !! - Trzmieli Pył - 01.05.2018 Cytat:Ma prawą przednią łapę nieco dłuższą od reszty, przez co utyka i ogólnie ma lekkie problemy z chodzeniem (mają się wyrównać z wiekiem). Tutaj chyba coś nie pykło. Mam wrażenie, że jak ma się jedną łapę dłuższą, to one się jednak nie wyrównają xD. Chyba to tak nie działa. - Krokusowa Łąka - 01.05.2018 ąąą, chętnie wezmę na sesję, super kociak - Wichura, - 01.05.2018 Idk, Saga, ja słyszałam o przypadkach zwierząt które miały nieco dłuższą jedną nogę, ale z wiekiem się po prostu wyrównały >D *shrug emoji* - Spieniona Łapa. - 01.05.2018 Moja znajoma za dzieciaka miała na to jakiś zabieg xD Było to spowodowane krzywą miednicą i zbyt mocnym ściągnięciem mięśni. No i potem wieloletnia rehabilitacja. W sumie kotki dochodzą do siebie po złamaniach i w ogóle, więc może z tego też wyrośnie, bo Wicher przyjmujący bezdomną kalekę to trochę niepoważny koncept. - Trzmieli Pył - 01.05.2018 Spieniona Łapa napisałx:Moja znajoma za dzieciaka miała na to jakiś zabieg xD Było to spowodowane krzywą miednicą i zbyt mocnym ściągnięciem mięśni. No i potem wieloletnia rehabilitacja. Ale to człowiek po zabiegu jednak |D. Nie wiem, mi się wydaje, że coś takiego jak wyrównanie, gdy dłuższa łapa faktycznie utrudnia mu poruszanie się, to mocno naciągany koncept. Powinno się to skonsultować z administracją, jak na moje. - Lniane Futerko - 01.05.2018 W takim razie pomęczę o to administrację, bo osobiście nie wiem, jak to działa i to w sumie nie mój pomysł - Ciernisty Kwiat - 02.05.2018 Sprawa została rozwiązana - ta "wada" zaciera się po 1-2 tygodni i później nie ma po niej śladu, i przy tym też zostaniemy, żeby nie wprowadzać za dużo zmian. - Ciemna Toń - 02.05.2018 Ja jestem chętna by zagrać znajdą :3 tylko kp napisałabym jak wrócę z wyjazdu |