Wiewiórcze Szpony - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Wiewiórcze Szpony (/thread-4742.html) |
Wiewiórcze Szpony - Krogulczy Szpon - 09.05.2018 [align=center] WIEWIÓRCZE SZPONY Cienista patologia próbująca udawać normalną rodzinę. Wszystko zaczęło się od niewinnego zauroczenia Wiewióra. Kiedy został terminatorem zrozumiał, co czuje do Krogulczej wtedy Łapy, próbując zabiegać o jej względy i nie ustając w swoich próbach nawet, jak minęło prawie 10 księżyców. Czy to musiało skończyć się właśnie w taki sposób? Kto wie. Gwarantujemy bezstresowe wychowanie. THEME MIOTU Dla kocurów: zwierzęta nocne (np. Nietoperz, Puchacz, Płomykówka, Jenot, Ryś, Borsuk, Szop) Dla kotek: zwierzęta dzienne (np. Dzik, Jastrząb, Kuna, Łasica, Pies, Wydra, Zaskroniec) Imiona dla chłopców nadaje Krogulec, a imiona dla dziewczynek – Wiewiór. I szylkretka ma nadzieję, że nie ochrzci córek słabo brzmiącymi imionami. Inaczej weźmie sprawy w swoje ręce i nazwie je po swojemu. OFICJALNA LISTA 1. Mysiowąsa (Pustułka) 2. Nocna Wichura (Bóbr) 3. Piaszczysty Brzeg (Tchórz) 4. Paprociowy Liść (Puchacz) 5. Niezapominajkowe Serce (Pies) 6. Poziomkowa Łapa (Wydra) 7. Księżycowa Łapa LISTA CHĘTNYCH: Mysiowąsa Nocna Wichura Milczenie Psów Stokrotkowa Łapa Poziomkowa Łapa Gawron Grzmiąca Łapa Niezapominajkowe Serce Piaszczysty Brzeg ~**~ ~**~ Kocięta mogą być (kliknij na umaszczenie by zobaczyć przykładowe zdjęcie): Krótko- lub długowłose. Czarne, bure, czekoladowe, czekoladowe pręgowane, rude, kremowe, szylkrety (czarno-rude, buro-rude, czekoladowo-rude, czekoladowo-rude pręgowane - teoretycznie, ale brak zdjęć). Jeżeli pręgowane: tygrysie lub klasyczne. Mogą pojawić się białe znaczenia, od minimalnych do pokrywających połowę kota. [size=67]Dziękuję Zając - Żuczy Grzbiet - 09.05.2018 GRAŁABYM, ale mam resztki bozi w sercu i się powstrzymam, bo pięć kont to jednak... - Wiewiórczy Ogon - 09.05.2018 Ciąża będzie trzymana miesiąc, pysiaki!!!! Gwarantujemy dużo miłości i zero patologii, naprawdę. Ps. Na arcie przedstawiony jest Wiewiór zadowolony z tego, co zrobił. Sprawcie, żeby miał taką samą minę dzięki wam, dzieciaczki!!! - Ciernisty Kwiat - 09.05.2018 Wiewiór straci resztki swojej reputacji u połowy klanu i podskoczy u drugiej Czekam na Puchacza! I na okazję do zgarnięcia Krogu na sesję, coby pogadać na temat kociaków >D - Poranny Szron - 09.05.2018 wake me up inside mina krogu zrobiła mi dzień do reszty, oficjalnie nie wychodzę z cienia ok - Mysiowąsa - 09.05.2018 aaaaAAAAAAAA To co się tam dzieje to schiza ok XDD Ale omg ten miot tak strasznie kusi :000 Jeszcze nie pytałam o zgodę na multi, ale chciałabym zgłosić się jako chętna, jeśli oczywiście będziecie chcieli mnie wziąć xD A jeśli nie, to będę obserwować ten miot z wielkim zainteresowaniem :D xD - Grzmiąca Łapa. - 09.05.2018 o mój boże tak bardzo chciałabym grać, ale raczej nie ma sensu pytać, right? - Wiewiórczy Ogon - 09.05.2018 Jeśli poprawisz swoją aktywność, Cise, to kto wie - Grzmiąca Łapa. - 09.05.2018 Nie nie, nie chodzi o to, mi chodzi o porzucenie szmarki XD - Wiewiórczy Ogon - 09.05.2018 a to swoją drogą XDD - Grzmiąca Łapa. - 09.05.2018 bo chyba nawet jak nia wracam to jest kara so - Psi Kieł - 09.05.2018 zostawić was wszystkich na chwilę samych w tym Cieniu - Trzmieli Pył - 09.05.2018 Ugh, z jednej strony kusi, z drugiej nie chce mi się za bardzo grać i pewnie nie dałabym rady z pięcioma postaciami, także życzę powodzenia, uvu. - Mysia Łapa. - 09.05.2018 oborze - Pochmurny Sen - 09.05.2018 Termie?? Termie mój??? Dwa dni mnie nie było i ty takie rzeczy robisz????? W śRODKU OBOZU???? ???? ? ? ?? ? ? ? ? Będę ten miot uważnie obserwować. :III |