bułanie - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: bułanie (/thread-4866.html) |
bułanie - Łani Krok - 05.06.2018 Zaczęło się niewinnie - od dziecięcego wręcz zauroczenia Łani. Jakieś dziesięć księżyców później... no cóż. Bez dłuższych wstępów, prezentujemy... Bułanie. ★★★★★★★
CO MACIE W KOMPLECIE? Matkę nastolatkę! Ojca w żałobie! Dużą rodzinę, również adoptowaną! Dramy w tle! Dużo zabawy! (naprawdę) ★★★★★★★
THEME MIOTU Nie ma. A przynajmniej na razie, bo zobaczymy, kto się zgłosi i jakie będą pomysły. W sumie możliwe, że Łania by sobie tym nie zaprzątała głowy. ★★★★★★★
KOCIĘTA Łania jest młodą, nie za dużą kotką i raczej nie miałaby zbyt dużo kociąt. Dodajmy do tego już bardziej techniczny argument, że im większy miot, tym ciężej o konkretne relacje kociaki-rodzice... i w ten sposób mamy liczbę kociąt ograniczoną do max. 3-4. Więcej nie przewidujemy, a może być mniej. Kocięta mogą być (kliknij na umaszczenie by zobaczyć przykładowe zdjęcie): Krótko- lub długowłose. Czarne, bure, niebieskie, niebieskie pręgowane, szylkrety (czarno-rude, buro-rude, niebiesko-kremowe, niebiesko-kremowe pręgowane), rude, kremowe. Jeżeli pręgowane: tygrysie lub klasyczne. Mogą pojawić się białe znaczenia, od minimalnych do pokrywających połowę kota. Koty z jakąkolwiek ilością białych znaczeń mogą mieć heterochromię (jedno oko niebieskie, drugie w dowolnym naturalnym kolorze). (wcale nie takie same jak u Wrzask i Trzmiela *sweats nervously*) ★★★★★★★
LISTA CHĘTNYCH ★ Łaciate Futerko ★ Świetlistopręga ★ Spieniona Łapa ★ Ostrężyna ★ Blada Łapa ★ Kos ★ Ognistopręga ★ Wiśniowa Łapa ★ Ciemniejące Niebo ★ ★ ★ SKŁAD MIOTU 1. Łaciate Futerko (Plamka!) 2. Spieniona Łapa (Sasanka!) 3. Ognistopręga (Kamień!) 4. Ciemniejące Niebo (Liść!) - Jałowcowa Łapa - 05.06.2018 >>:( *płacze cicho* Burza, cioto, że to Łania musiała zacząć... Wstydź się >://. - Wzburzona Woda - 05.06.2018 JAK DO TEGO DOSZŁO NIE WIEM - Sarnia Łapa. - 05.06.2018 *krztusi się* ZAJĘŁO MI CAŁĄ GODZINĘ USPOKOJENIE SIĘ. Będę ciocią >:O - Wzburzona Woda - 05.06.2018 Sarnia Łapa napisałx:*krztusi się*TBH DALEJ SIĘ NIE USPOKOIŁAM ale jako wspaniały ojciec w żałobie chcę tylko powiedzieć, że ukocham te dzieci, ok uwu - Trzmieli Pył - 05.06.2018 Jestem tym dziadkiem w żałobie i chciałam tylko powiedzieć, że jak Burza będzie niedobrym ojcem, to go spotka Gniew™. Uwielbiam to, że u nich są takie same umaszczenia, jak u Trzmiela i Wrzask. - Świetlistopręga - 05.06.2018 :000 to ja oglądam anime a tu takie rzeczy. jestem chętna, dobrze??? XDD jako słodki grzybek KOZAK - Spieniona Łapa. - 05.06.2018 HMMMM 👀 mam teraz w głowie dwa koncepty na postać i ogromny dylemat :X dlatego JESTEM CHĘTNA, bo któryś z nich musi wejść w życie - Ostrężyna - 05.06.2018 AAAAAAAAAA kiedy to się staneneło!!! Emm pewnie ani nie będziecie mnie chcieć ani pewnie nie zdążę, ale chcę. Ile będzie trwała ciąża Łaniuszko i Burzyczko? :3 - Żmijowy Ogon - 05.06.2018 DD; Chceee. Nie wiem kiedy dokładnie mogę mieć kolejne konto po Maślaku, najwyżej się mnie potem wykreśli :wirek: - Ciernisty Kwiat - 05.06.2018 Aaa, zostanę ciotką (albo siotką, jak kto woli)! Żmija - ban po Maślaku trwa do 13 sierpnia - Łaciate Futerko - 05.06.2018 AAAAAAAAA *patrzy na swój koncept na postać*AAAAAAAANDKDNSKNCKXNXKX - Chrząszczowa Łapa - 05.06.2018 *krzyczy z łacią* - Mysia Łapa. - 05.06.2018 Nie macie gk w serduszku Co ta moda na nastoletnie matki Łania nie bądź jak Trująca plz - Jasny Poranek - 05.06.2018 Ciocia Kozica :"D wszystko to jest bardzo ciekawe :iskrza: |