Iskrzące Puszki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Iskrzące Puszki (/thread-6005.html) |
Iskrzące Puszki - Kukułczy Puch - 11.03.2019 I S K R Z Ą C E X P U S Z K I
Oferujemy: Podczas jednej z randek przy kwiatkach zaczynających rosnąć przy Czterech Dębach, w zacisznym, intymnym miejscu, zostały poczęte nowe pokolenia członków Klanu Rzeki. Niestety, romantyczne spotkania mają to do siebie, że szybko się kończą. Nie są znane losy przyszłego ojca dlatego, że Kukułka krzykiem zwabiła wszystkie pobliskie koty, jednak jesteśmy wszyscy pełni nadziei, że ojciec wyjdzie z tego cało! To niepowtarzalna okazja, żeby móc zagrać w miocie stworzonym z 4-5 kociaków, których matką jest Kukułczy Puch, a ojcem jest Iskrząca Łapa! xxxxx• dużą rodzinę od strony matki xxxxx• rodzeństwo cioteczne w podobnym wieku xxxxx• dziadka Chmielograba (!!!) xxxxx• pełną miłości matkę, która będzie was samotnie wychowywać xxxxx• ciotkę przywódczynię Theme: ptaszki! Bez drapieżnych i bez ostro brzmiących imion, bo Kukułka by takich nie nadała swoim dzieciom.
Przykłady: Przepiórka (!!), Skowronek, Wrona, Gawron, Sroka, Drozd, Bażant, Dzięcioł, Wróbel, Mewa (xD) Jeśli nie masz pomysłu na imię lub chciałbyś, żeby to Kukułka ci imię wybrała - nie ma problemu, chętnie z tym pomożemy :3 Kocięta mogą być: długowłose i krótkowłose Umaszczenia : czarne, bure, niebieskie, niebieskie pręgowane, białe. Mogą pojawić się białe znaczenia od minimalnych do pokrywającego ponad połowę kota, a także kociaki mogą być bez bieli. Pregi tygrysie lub klasyczne. Lista chętnych:
Poród proponuję, żeby był 7-8 kwietnia. Wtedy 1 księżyc będą mieć gdzieś w połowie miesiąca, a na koniec 2 księżyce.
♦ Miodowa Dziupla ♦ Mchowe Futro ♦ Piaskowy Podmuch ♦ Zamarznięta Łapa ♦ Rumiankowy Listek ♦ Krzemienna Łapa ♦ Wróbelek ♦Kwitnący Pąk Lista ostateczna: ♥ Mchowe Futro ♥ Rumiankowy Listek ♥ Zamarznięta Łapa ♥ Piaskowy Podmuch ♥ Wróbelek - Miodowa Dziupla - 11.03.2019 jeśli dałabym radę napisać posty na Danielu, a zostało mi niewiele, i poprosić o zgodę na multi, to chętnie dojdę uwu - Górska Rosa - 11.03.2019 jeju, imię s i k o r k a by było sliczne, niech ktoś to wykorzysta.... zgłosiłbym się, ale mam bana, a i tak trzecie konto mi sie nie widzi :(( - Iskra - 11.03.2019 Polecam ten miot gorąco >:3c jeśli ktoś by miał już jakieś pomysły czy koncepty to może je wysyłać do mnie lub do Kuku :3 - Żonkilowa Łapa - 11.03.2019 mmm, kusi, bardzo kusi *patrzy smutno na swoje trzy konta* - Malinowe Chaszcze - 11.03.2019 Chodź Żo, chooodz. Co się może stać XDDD - Żonkilowa Łapa - 11.03.2019 *łypie na trzy trupy i npcta* DUŻO. XDD - Trzmieli Pył - 11.03.2019 Masz już konto w Rzece, Burza XDD. A ja za to chętnie pomogę ze znalezieniem galerii! - Dymiący Staw - 11.03.2019 No chodź >;3 - Żonkilowa Łapa - 11.03.2019 Trzmiela Gwiazda napisałx:Masz już konto w Rzece, Burza XDD. zawsze mogłabym mieć drugie *wink* ale i tak wolę się hamować z czwartym, a zresztą nawet jakiś czas temu widział mi się powrót do Gromu :thinkinggburek: - Trzmieli Pył - 11.03.2019 Co do samego miotu, to w umaszczeniach powinno być jeszcze: Krótko- lub długowłose, pregowane tygrysio lub klasycznie. - Trująca Łapa. - 11.03.2019 Wsmie to jakbym miała posty... To bym mogła... Ale 3 konta. Hm :0 - Żabia Łapa.. - 11.03.2019 oooo, krew wróciła do Rzeki :3 - Irysowy Zmierzch - 11.03.2019 Brałabym, ale chciałam najpierw iść do cienia,,,,, słaba pora na dzieciory wybralyscie:// - Śliwkowa Pestka - 11.03.2019 *zaciera łapki* Zabiorę na sesyjkę >)));> |