Artemida - Wojownicy PBF
Małe Szyszki - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Małe Szyszki (/thread-7650.html)

Małe Szyszki - Szyszkowy Ogon - 25.08.2020

.znajdy123 {font-family: 'Amatic SC', cursive; font-size:40px;}
Małe Szyszki
★★★
Szyszkowy Ogon pewnego pochmurnego dnia udała się na polowanie - to jednak szybko się zakończyło, bowiem zdążyła złapać jedynie bardzo dziwną wiewiórkę, a dosłownie chwilę później pływała we krwi poważnie rannej pieszczoszki. Okazało się, że kotka była matką dwójki kociąt, które w ciągu kilkunastu uderzeń serca zostaną sierotami. Szyszkowy Ogon, by nieco uspokoić kędzierzawą kotkę w ostatnich chwilach jej życia, obiecała, że zapewni jej kociętom opiekę. Bura miała już na szczęście co nieco do czynienia z tak małymi kociętami, ale nigdy nie była pełnoprawnym opiekunem - czy podoła tak ciężkiemu zadaniu? Żeby się tego przekonać, potrzebuję chętnych na odgrywanie małych szyszek!

Asortyment jest ograniczony, znajdek w magazynie mam jedynie dwie sztuki - są to malutkie kocięta, pod koniec sierpnia będą miały jeden księżyc.

umaszczenia
Czarne, niebieskie, rude, bure, szylkretowe (czarno-rude, niebiesko-kremowe). Z pręgami lub bez, jeżeli pręgowane: klasyczne, tygrysie, cętkowane lub ticked. Biel pokrywająca 0-50% ciała. Krótkowłose lub długowłose. Ponieważ matka była nieokreślonym pieszczochem "o drobnej budowie, dużych uszach, szczupłej mordce i kędzierzawym futerku" kociaki mogą być w typie rexa kornwalijskiego, LaPerm lub kota orientalnego bez ekstremalnego fenotypu.

imiona
Ponieważ kociaki będą miały niespodziewanie miękkie i kędzierzawe futerko, imiona będą właśnie od niego! Na przykład Kosmyk, Kosmatek, Kędziorek, Puszek, o! W takim stylu.

lista chętnych
  • Ubłocona Łapa
    Żubrza Gwiazda
    Tygrys
ostateczny skład
  • Tygrys (Kusa)
    Ubłocona Łapa (Owieczka)

- Ubłocona Łapa - 25.08.2020

*Macha rączkami.*
Aaa, byłabym bardzo chętna zagrać takim brzdącem

- Promienna Łapa. - 25.08.2020

Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć te małe kulki na fabule! Ciekawa okazja zagrać znajdą i to z kręconym futerkiem. Na pewno zgarnę na sesje Mysią Łapą!

- Szybująca Łapa - 25.08.2020

Chcę się dostać hardo. :ohnie: :ohnie: :ohnie:
Ale nie dostałam zgody, przymarło mi się. :">

- Mleczna Struga - 25.08.2020

Rysiek chętnie przygarnie brzdąca na sesje :

- Mysia Łapa. - 25.08.2020

szad dostał moją sól, że rzucił znajdkami gdy mam bana, ale i tak tu powiem, że mam sól :oj: im so sad
będę bacznie obserwować sysunie. cudowne znajdźki

- Żubrze Gardło - 25.08.2020

*fart noises*
ok, przemyślałem, zgłaszam się XD pewnie nie dostanę zgody, ale to mi w niczym nie przeszkodzi, bo nie potrafię czytać.

- Szyszkowy Ogon - 25.08.2020

Ubłocona Łapa i *eyes emoji* Żubr - już was wpisuję :D

kurdebele szkoda, wich : ( i szybek :(

- Tygrys - 26.08.2020

Zgłaszam się, o ile jeszcze można
Koncept postaram się wysłać jak najszybciej

- Szyszkowy Ogon - 26.08.2020

a można, już dopisuję :D

ogólnie wydaje mi się, że poczekam do jutra do wieczora, żeby ktoś ewentualnie mógł przemyśleć i się zgłosić, potem będzie decydowańsko >D

- Szyszkowy Ogon - 27.08.2020

wydaje mi się, że nie ma co już przeciągać, ba raczej już nikt się nie zgłosi. na wstępie chcę zaznaczyć, że wszystkie koncepty na postaci mi się podobały i naprawdę żałuję, że nie mogę was wziąć wszystkich :( zdecydowałam, że małe szyszki będą odgrywać: Żubrza Gwiazda i Ubłocona Łapa

- Tygrys - 27.08.2020

Ajj gratuluję pozostałym dwóm kandydatom dostania się!
Będę śledzić, bo na pewno będzie ciekawie

- Ubłocona Łapa - 27.08.2020

Aaa, dziękuję!

- Jasna Kropla - 27.08.2020

Gratuluję Błoto I Szad! Będę obserwować małe szyszunie! Z ogromną chęcią wezmę na sesje z Myszą dlatego można do mnie pisać ::)
Życzę powodzenia Szyszce w mamusiowniu i z niecierpliwością czekam na kapejki hi hi