![]() |
żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? (/thread-8354.html) |
żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Żubrze Gardło - 15.06.2021 ![]() Nie ma motywu miotu. Imiona wybieracie sobie sami, jest pełna dowolność, zasady są tylko trzy: 1. bez rozdrabniania się na gatunki 2. ma się dać z tego utworzyć sensowne imię wojownicze 3. ma być twarde, nie miętkie :y mile widziane imiona dopasowane do wyglądu, ale to nie jest wymóg. Kociąt będzie w porywach do czterech, ew. jak się dużo osób zgłosi, to będzie więcej, najwyżej Żubr straci życia w najbardziej przypałowy sposób :I Więc szukamy 0-4 osób, bo dwie już są. Chętni zbierani do 25 czerwca, poród planowany na okolice 8 lipca, żeby wiek się ładnie naliczał. Możliwe umaszczenia: czarny, niebieski, rudy, kremowy; jednolity lub pręgowany (tygrysie lub klasyczne); bez srebra, srebrny lub dymny; szylkretowy lub nie; bez bieli, z bielą albo cały biały; krótkowłosy albo długowłosy. Żubr jest malutka, więc mile widziane drobne kocięta. Mile widziany zez rozbieżny, w rodzinie zdarzała się też polidaktylia i brak oka, więc jakieś takie drobne defekty mogą się pojawić. Nie chcę jakichś dzikich mutacji ani nienaturalnego koloru oczu w miocie. Chętni ✩ Wężowy Błysk (Kamień) ✩ Cyprysowa Łuska (Żądło) ✩ Krucha Łapa (Bagno) ✩ Łuskowa Łapa (?) ✩ Kuni Syk (Jad) ✩ Barwna Łapa (Susza) ✩ Sienna Łapa (Grzmot) ✩ Łabędzia Szyja (Nurt) Dream team: 1. Kamień (Wężowy Błysk) 2. Żądło (Cyprysowa Łuska) 3. Żwir (Łuskowa Łapa) 4. Bagno (Krucha Łapa) 5. Nurt (Łabędzia Szyja) RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Błękitna Toń - 15.06.2021 Ciocia Plameczka was ukocha...... RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Krucha Łapa - 15.06.2021 O ile wam nie będzie przeszkadzać nowa osóbka jako chętna, to się z chęcią zgłaszam! Edit: Wstępnie myślałam nad Borsukiem RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Łuskowy Grzbiet - 15.06.2021 Ja również byłabym chętna :) moja aktywność od pewnego czasu nie jest najlepsza, ale to jedynie ze względu na sesje, zaliczenia oraz egzaminy, które za niedługo przeminą :D RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Dynia. - 15.06.2021 *ślini* kij, że mnie już wpisano, MOJE RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Kuni Syk - 15.06.2021 Zgłaszam się! Z kotką o imieniu Szerszeń! Edit: Jednak będzie Jad :3 RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Wężowa Gwiazda - 15.06.2021 CZESC BEDE MIEC NA IMIE KAMIEŃ!!!!! RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Barwna Woda - 15.06.2021 NADSZEDŁ CZAS kotka B y k, tak żeby było śmiesznie RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Koszatkowa Łapa - 15.06.2021 NOICE RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Żubrze Gardło - 15.06.2021 ja: bez rozdrabniania się na gatunki absolutnie wszyscy: gatunki </3 podrzucam luźną listę propozycji imion: Piasek, Las, Szpon, Bagno, Błoto, Susza, Ogień, Płomień, Słońce, Księżyc, Chmura, Grom, Grzmot, Korzeń, Liść, itd. bez gatunków zwierzątek i roślin pls <3 RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Barwna Woda - 15.06.2021 :// ok to mnie dopisz jako susza, w takim razie RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Cyprysowa Łuska - 15.06.2021 Moje dzieciaczki, jedyne kociaki które chce oglądać RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Krucha Łapa - 15.06.2021 A. W takim razie Bagno może być RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Sienna Łapa - 15.06.2021 Wracam jak bumerang, z kociakiem o imieniu Grzmot! >:) RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Dymiący Staw - 15.06.2021 Wujek rozpieszczy was i będzie was chronił za wszelką cenę. ( niech ktoś je skrzywdzi to uduszę) Wujek będzie kochać i chętnie z wami pójdzie na sesję i może czegoś fajnego nauczy uvu |