polne kwiaty 2.0 - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: polne kwiaty 2.0 (/thread-9072.html) Strony:
1
2
|
polne kwiaty 2.0 - Polny Chwast - 15.07.2022 Polna Gwiazda i Ostry Kwiat mieli za sobą już swój pierwszy miot kociąt, kochany i wycałowany, jednak jego przyszłość nie przyjęła kolorowych barw, niewiele ich dzieci ostało się w Klanie. Obu partnerów spotkało się pełnego wieczora nad brzegiem Księżycowego Jeziora i ich spotkanie okazało się zakończyć czymś więcej, niż tylko miłymi doznaniami. Bo Klan Cienia już niedługo powiększony zostanie o drugi już miot Cienistej Gwiazdy i córki poprzednio panującej przywódczyni, a kochany i pielęgnowany będzie równie mocno, co poprzedni. OFERUJEMY ▢ kochanych i aktywnych rodziców, którzy mają już doświadczenie w opiekowaniu się bombelkami ▢ tatę gwiazdę! szpan na dzielni gwarantowany ▢ mama jest córką gwiazdy, więc macie bardzo ładny rodowód ▢ starsze rodzeństwo... a raczej to, co z niego zostało, plus super ciocię Porzeczkę! ▢ dużo przytulasów, całusków i ogólnej miłości. Rodzice skoczą za wami w ogień i zrobią wszystko, aby ich bomble miały najlepiej na świecie ▢ wujka zastępcę, także szpan podwojony ▢ pomoc z wyborem galerii, każda z nas ma ich zapisanych mnóstwo IMIONA ▢ dowolne zwierzęta drapieżne. Lis, wilk, jastrząb, wąż [po ex-gwieździe], jaszczur, orzeł, sęp, lampart, zaskroniec, borsuk, żbik, kuna, łasica, jenot, gronostaj, wydra [po cioci], tygrys, krogulec [po ex-gwieździe i waszej babci], puchacz [po obecnym zastępcy], pies [po cioci], lew, sokół, szop [po wujku], płomykówka [po ex-gwieździe i mistrzyni waszego ojca], puszczyk, bóbr [po cioci] KOLORKI ▢ tylko długowłose ▢ czarne, niebieskie, bure, szylkrety (czarno-rude, buro-rude, niebiesko-kremowe), rude, kremowe ▢ białe znaczenia od 0% do 100% pokrycia kota ▢ pręgowanie tygrysie lub klasyczne ▢ przy jakiejkolwiek ilości bieli wystąpić może heterochromia LISTA CHĘTNYCH ▢ Polna Gwiazda [ niedźwiedź ] ▢ Królicza Łapa [ krogulec ] ▢ Płomienna Łapa [ pies ] ▢ Wirujące Pióro [ ? ] ▢ Jasna Kropla [ puchacz ] ▢ Żwirowa Łapa [ ? ] ▢ Czereśniowa Gałązka [ łasica ] ▢ Wężowy Błysk [ lis / wilk ] ▢ Przynęta [ ? ] ▢ Lis [ bóbr / wydra ] LISTA OSTATECZNA ▢ Polna Gwiazda [ niedźwiedź ] ♂ ▢ Jasna Kropla [ puchacz ] ♀ ▢ Płomienna Łapa [ pies ] ♂ ▢ Lis [ bóbr ] ♂ ▢ Żwirowa Łapa [ puszczyk ] ♂ ▢ Królicza Łapa [ krogulec ] ♀ kociąt w miocie planujemy 4-5, choć to zależy od zainteresowania, możemy powiększyć do 6. Koncepty zbieramy do końca lipca, pierwszego dnia sierpnia ogłosimy oficjalny skład miotu. Poród planowany jest natomiast na 15 sierpnia koncepty wysyłać można na discordzie [ Polna Gwiazda - skeo#5499 ; Ostry Kwiat - Husarii#7437 ] RE: polne kwiaty 2.0 - Królicze Serce - 15.07.2022 Omggggg Polne Kwiatki 2.0 się spełniły omggggg Wbijam ze wstępnym imieniem Krogulec. B)))) RE: polne kwiaty 2.0 - Płomienna Łapa - 15.07.2022 hmmmm, możecie mnie dopisać drobnym druczkiem na listę chętnych z imieniem Jastrząb/Żbik/Gronostaj :D RE: polne kwiaty 2.0 - Polny Chwast - 15.07.2022 dopisane <3 RE: polne kwiaty 2.0 - Puszczykowy Huk - 15.07.2022 Aaaa, bo się popłaczeeee Wpiszcie mnie, lecę po nielegalne multi /j Będę kochać te maleństwa, przyrzekam, i chętnie wezmę na sesyjkę wujkiem (który szczególnie ukocha, jak któreś się będzie nazywać Puchacz ♥), oraz Kukułką, aaaa! RE: polne kwiaty 2.0 - Jasna Kropla - 15.07.2022 Taktyczne zgłoszenie, koncept niedługo podeślę RE: polne kwiaty 2.0 - Huraganowy Szept - 15.07.2022 Ukocham malutkich kuzynów <3 RE: polne kwiaty 2.0 - Żwirowy Szlak - 15.07.2022 O mój boże, mój art jako art miotu <3333 czy mogłabym się zgłosić jako chętna? :3 RE: polne kwiaty 2.0 - Czereśniowa Gałązka - 15.07.2022 zgłaszam się jako łasica owo RE: polne kwiaty 2.0 - Tojadowa Łapa - 15.07.2022 ZGŁASZAM SIĘ JAKO LIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: polne kwiaty 2.0 - Polny Chwast - 15.07.2022 dopisani wszyscy uvu RE: polne kwiaty 2.0 - Orzechowa Łapa.... - 16.07.2022 Aaaa, kurcze, ale kusi, mogłabym? Nie mam zielonego pojęcia na postać Przynęty, ale chciałabym tutaj zgłosić koncept <3 RE: polne kwiaty 2.0 - Polny Chwast - 16.07.2022 jasne, że mogłabyś <3 dopisałam do listy RE: polne kwiaty 2.0 - Bluszczowa Jagoda - 24.07.2022 Dzień dobry, mogę prosić o dopisanie na listę jako bóbr/wydra? RE: polne kwiaty 2.0 - Polny Chwast - 31.07.2022 Po długich rozmowach zdecydowałyśmy się na szóstkę kociąt, byłaby to ostateczna ilość jaką Ostra byłaby w stanie wycisnąć z siebie na ten świat. Każdy koncept był świetny, ale niestety ilość miejsca jest ograniczona. Niemniej jednak *werble* oto przedstawiamy małe polne kwiatki 2.0 LISTA OSTATECZNA ▢ Polna Gwiazda [ niedźwiedź ] ♂ ▢ Jasna Kropla [ puchacz ] ♀ ▢ Płomienna Łapa [ pies ] ♂ ▢ Lis [ bóbr ] ♂ ▢ Żwirowa Łapa [ puszczyk ] ♂ ▢ Królicza Łapa [ krogulec ] ♀ Dziękujemy wszystkim za zgłoszenia <3 wybór był trudny a nasze serduszka bolały To teraz ustalić można kolejność narodzin. Mi jest to obojętne, Niedźwiedź mógłby się urodzić ostatni, ale jeżeli komuś zależy na tym bardziej, to mogę odstąpić miejsca |