Artemida - Wojownicy PBF
Czereśniowe Kłosy - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Czereśniowe Kłosy (/thread-9239.html)

Strony: 1 2 3

Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 30.10.2022

Czereśniowe Kłosy

Czereśniowa Gałązka od dawna myślała o posiadaniu kociąt, ale nie miała nikogo, kto by te kocięta mógł zapewnić. Zbożowy Kłos za to zupełnie nie myślało, a szczególnie nie o konsekwencjach, gdy zaproponowało, że hej, ja mogę je zapewnić, po czym wzięło się do roboty i to zrobiło. Czy był to błąd? Biorąc pod uwagę, że Zboże miało już kocięta ze swoją nie-partnerką Trującą Łapą to sprawy mogą stać się... Co najmniej skomplikowane.

Co oferujemy?
★ Superową mamę która was będzie kochać!
★ Drugiego rodzica które nie posiada komórek mózgowych!
★ Przyrodnie rodzeństwo które jest zgrają skomplikowanych indywiduów!
★ Trującą Łapę. Nie wiem co ona będzie w związku z tym robić, ale być może spróbuje was zjeść, albo ukatrupi Zboże, idk
★ Dużo rozległej rodziny od strony Czereśni, w tym Księżycowe Jezioro i wszystkie jej dzieciaki.

Theme imion:
★ Zboże tym razem proponuje miejsca: Łąka, Pole, Wzgórze, Pagórek, Zagajnik, Las, wszystko w tym klimacie, oprócz Jeziora. Jeziorom podziękujemy.
★ Czereśnia oferuje imiona po swoich bliskich: Świetlik, Niedźwiedź, Kos, Śliwka

Umaszczenia:
czarny, bury, niebieski, niebieski pręgowany, rudy, kremowy, czekoladowy, liliowy
czarny-rudy szylkret, bury szylkret, niebieski-kremowy szylkret, niebieski-kremowy pręgowany szylkret, czekoladowy-rudy szylkret, czekoladowy-rudy pręgowany szylkret, liliowy-kremowy szylkret, liliowy-kremowy pręgowany szylkret

każde umaszczenie jest dostępne w wersji dymnej oraz srebrnej

pręgowanie tygrysie, klasyczne, brak
długowłose lub krótkowłose
bez bieli lub dowolna ilość białych znaczeń
budowa europejska

Na zgłoszenia czekamy do 13.11. Przewidujemy do 8 miejsc w miocie. KP można składać do: 28.11. Poród: 30.11

Lista chętnych:
★ Bupr (Woda)
★ Źbło (Śliwka)
★ Bbinek (Bród)
★ Śpiew (Łąka)
★ Skowyt (Strumyk)
★ Tundra (Świetlik)

Dream team:
★ Bupr (Woda)
★ Źbło (Śliwka)
★ Bbinek (Bród)
★ Śpiew (Łąka)
★ Skowyt (Strumyk)
★ Tundra (Świetlik)

RE: Czereśniowe Kłosy - Bobrzy Bór - 30.10.2022

proszę o dopisanie hihi

a tu lista rodziny jakby ktoś był ciekaw/potrzebował
Rodzina
matka: Czereśniowa Gałązka
drugi rodzic: Zbożowy Kłos
rodzeństwo: x,y,z

od strony Czereśniowej Gałązki:
prapradziadkowie:(od strony Kosowej Pieśni) Pierzaste Serce x Trawiastooki, (od strony Głogowego Cienia) Chabrowy Pąk x Szemrzący Potok
pradziadkowie: Kosowa Pieśń x Głogowy Cień
dziadkowie: Świetlikowy Zagajnik x Bycza Łapa
wujostwo: Niedźwiedzi Kieł, Śliwkowa Pestka, Bratkowa Łąka, Trzaskający Mróz, Mknąca Łapa, Barwna Woda, Kleszczowa Łapa, Wapienna Łapa, Ubłocona Łapa, Mglista Łapa, Szumiąca Łapa, Plaża, Wzburzona Łapa, Księżycowe Jezioro, Migocząca Łapa
kuzynostwo:
(Skrzące Słowo x Księżycowe Jezioro): szpon, skała, cierń, przytulia, noc, kozibród, róża; gorzka łapa, księżycowa łapa, zmierzchowa łapa, szept, wilk, łosoś, mysz, deszcz
(Barwna Woda x Srocy Ogon/Lśniąca Sadzawka): Gwiezdna Łapa, Nagietkowa Łapa, Pszczela Łapa, Pajęcza Łapa, Miętowa Łapa, Stokrotkowa Łapa, Malinowa Łapa, Mak

od strony Zbożowego Kłosa
dziadkowie: Żołędziowa Cętka x Słony Wiatr
wujostwo: Bawełniana Nić, Złota Rybka, Żbikowa Łapa, Słoneczna Łapa, Sumowa Łapa, Glonowa Łapa, Kurdybanek
przyrodnie rodzeństwo(z Trującą Łapą): Szalejąca Łapa, Chabrowa Łapa, Goździkowa Łapa, Piołunowa Łapa, Psianka

RE: Czereśniowe Kłosy - Nocny Szkwał - 30.10.2022

Kuzyni >:))

RE: Czereśniowe Kłosy - Biedronkowa Łapa - 30.10.2022

...no cześć, jeden kociak do prowadzenia to chyba dla mnie za mało, więc... można? :D

RE: Czereśniowe Kłosy - Mysia Łapa. - 30.10.2022

jesteście powodem dla którego nie wyrzucę barwinka do śmietnika zbyt prędko <3 aniołeczki

RE: Czereśniowe Kłosy - Pochmurny Sen - 30.10.2022

Bupr i Źbło dopisani <3

RE: Czereśniowe Kłosy - Mysia Łapa. - 30.10.2022

po namyśle. y. zgłaszam się jako sroka po świętej pamięci szwagrze XDDD lol

RE: Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 30.10.2022

(30.10.2022 20:15)Mysia Łapa. napisałx: po namyśle. y. zgłaszam się jako sroka po świętej pamięci szwagrze XDDD lol

siup, dopisanx

RE: Czereśniowe Kłosy - Śpiewające Echo - 31.10.2022

Ojej, Czereśnia będzie mieć bebe! Nie wiem czy mam jakieś szanse, ale przynajmniej spróbuję się zgłosić. Taką okazję grzech zmarnować

RE: Czereśniowe Kłosy - Skowyt - 31.10.2022

to jest kinda reach z mojej strony, ale 28.11 idealnie mi mija 30 dni od rejestracji ze Skowyt także chciałbym się zgłosić z Świetlikiem <3 wiem, że 'nowy' jestem na forum, ale plz take a chance on me

RE: Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 31.10.2022

oboje dopisani <3

RE: Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 07.11.2022

od dzisiaj w ofercie również matka zastępca, więc będziecie mogli mieć poczucie, że jesteście Ważni i w ogóle. good stuff

RE: Czereśniowe Kłosy - Bobrzy Bór - 12.11.2022

Jak ktoś chce mieć bardziej bekową kp można wkleić większą część rodziny (aż 5 Gwiazd!! i mnóstwo medyków, terminatorów medyków i zastępców chyba też)
od strony matki ::
  • prapradziadkowie :: (od strony Kosowej Gwiazdy) Pierzaste Serce, Trawiastooki, (od strony Głogowego Cienia) Chabrowy Pąk, Szemrzący Potok
    pradziadkowie: (od strony Świetlikowego Zagajnika) Kosowa Gwiazda, Głogowy Cień, Chrzanowy Korzeń, Kukułcze Jajo
    dziadkowie :: Świetlikowy Zagajnik, Bycza Łapa
    wujostwo :: Niedźwiedzi Kieł, Śliwkowa Pestka, Bratkowa Łąka, Trzaskający Mróz, Mknąca Łapa, Barwna Woda, Kleszczowa Łapa, Wapienna Łapa, Ubłocona Łapa, Mglista Łapa, Szumiąca Łapa, Plaża, Wzburzona Łapa, Księżycowe Jezioro, Migocząca Łapa, Gołębia Łapa, Kukułczy Puch, Kruk, Ostra Łapa, Kacza Łapa, Mewia Łapa, Buropręgi, Karasiowy Kieł, Krecia Łapa, Łososiowa Łuska, Okoniowy Ogon, Płotkowy Plusk, Strumyk, Cierniowa Łapa i Mewia Łapa, Brudna Stopa, Zamglony Świt, Żonkil, Ziąb, Jaskrowa Łapa, Trujący Liść, Fiołkowe Wzgórze, Tygrys,Sroka, Mroźny Nos, Wronie Pióro i Świetlikowa Gwiazda, Mglista Łapa, Bociania Łapa, Czerwona Gwiazda, Komarza Łapa, Ćmia Gwiazda(nr2), Musza Łapa, Pajęcza Noga, Mrówcza Łapa, Gąsienicowa Łapa, Kornikowy Konar, Szerszeniowa Łapa, Przepiórcze Piórko, Błotnista Łapa, Lepka Łapa, Kropelka, Czarnowron, Cietrzewia Łapa, Kruczek, Słowicza Łapa, Rybołowia Łapa, Senna Łapa, Szpaczek, Gawronia Łapa, Śliwkowa Łapa, Zakurzona Łapa, Mroźna Łapa, Zabliźniona Łapa, Krwawa Łapa, Pierzasta Łapa, Cisowa Łapa, Kościste Wybrzeże, Piotr, Mroźne Serce, Dębowy Cień, Iskra, Fasolowa Łapa, Marchewkowa Łapa, Pomidorowa Łapa, Pietruszkowa Łapa, Błyszcząca Łapa, Migocząca Łapa, Lśniąca Sadzawka, Nagietkowa Łapa, Krwawnikowy Liść, Pajęczyna, Przebiśniegowy Zagajnik, Ostry Kolec, Chrabąszczowa Łapa, Biedronkowa Łapa, Bławatkowe Niebo, Jaśminowa Łapa, Kruczy Cień, Głuszcowa Łapa, Gniewoszowa Mordka, Kraska, Kawcza Łapa, Śliska Łapa, Płotkowy Potok, Pstrągowa Łapa, Węgorze Gardło, Ciernista Łapa, Amurowa Łapa, Karpia Łapa
    kuzynostwo :: (Skrzące Słowo x Księżycowe Jezioro): szpon, skała, cierń, przytulia, noc, kozibród, róża, kora; gorzka łapa, księżycowa łapa, zmierzchowa łapa, szept, wilk, łosoś, mysz, deszcz
    (Barwna Woda x Srocy Ogon/Lśniąca Sadzawka): Gwiezdna Łapa, Nagietkowa Łapa, Pszczela Łapa, Pajęcza Łapa, Miętowa Łapa, Stokrotkowa Łapa, Malinowa Łapa, Mak,
    (inne) Księżyc, Tornado, Lato, Oaza, Śnieżoga, Mirabela, Omen, Dżuma, Ścieżka, Zmierzch, Perełka, Wieszczek, Czart, Miraż, Lilia, Obieżyświat
    dalsi przodkowie :: Łabędzia Pieśń i Porywisty Nurt, Wronie Serce, Jastrząb, Gniewna Iskra, Pajęcze Znamię, Szept, Bezimienny, Barwne Słowo, Wilczy Pazur, Latający Kamyk, Szadź, Pstrąg, Powracające Echo, Orli Upadek, Lawendowy Nos, Jaskółcza Nadzieja, Nocny Blask, Skowronia Łapa, Sowie Pióro, Trzmieli Grzbiet,Ćmia Gwiazda(nr1) i wiele wiele innych

RE: Czereśniowe Kłosy - Pochmurny Sen - 12.11.2022

Po długich i zawziętych debatach kogo wziąć do miotu przychodzę z wynikami:
wszyscy co się zgłosili to się dostali, lmao.

Także ci co są na liście mogą lecieć robić KP.

Jako, że Czereśnia jest sporą kotką, a to nie jest pełna pula miejsc, to zostawiamy następującą furtkę: jeśli ktoś przed dniem porodu się namyśli, że jednak by chciał, to wciąż można się zgłosić.

RE: Czereśniowe Kłosy - Bobrzy Bór - 12.11.2022

to ja tylko proszę o to aby Woda wyszła z Czereśni jako pierwsza