Czereśniowe Kłosy - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Czereśniowe Kłosy (/thread-9239.html) |
Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 30.10.2022 Czereśniowe Kłosy
Czereśniowa Gałązka od dawna myślała o posiadaniu kociąt, ale nie miała nikogo, kto by te kocięta mógł zapewnić. Zbożowy Kłos za to zupełnie nie myślało, a szczególnie nie o konsekwencjach, gdy zaproponowało, że hej, ja mogę je zapewnić, po czym wzięło się do roboty i to zrobiło. Czy był to błąd? Biorąc pod uwagę, że Zboże miało już kocięta ze swoją nie-partnerką Trującą Łapą to sprawy mogą stać się... Co najmniej skomplikowane.
Co oferujemy? ★ Superową mamę która was będzie kochać! ★ Drugiego rodzica które nie posiada komórek mózgowych! ★ Przyrodnie rodzeństwo które jest zgrają skomplikowanych indywiduów! ★ Trującą Łapę. Nie wiem co ona będzie w związku z tym robić, ale być może spróbuje was zjeść, albo ukatrupi Zboże, idk ★ Dużo rozległej rodziny od strony Czereśni, w tym Księżycowe Jezioro i wszystkie jej dzieciaki. Theme imion: ★ Zboże tym razem proponuje miejsca: Łąka, Pole, Wzgórze, Pagórek, Zagajnik, Las, wszystko w tym klimacie, oprócz Jeziora. Jeziorom podziękujemy. ★ Czereśnia oferuje imiona po swoich bliskich: Świetlik, Niedźwiedź, Kos, Śliwka Umaszczenia: czarny, bury, niebieski, niebieski pręgowany, rudy, kremowy, czekoladowy, liliowy czarny-rudy szylkret, bury szylkret, niebieski-kremowy szylkret, niebieski-kremowy pręgowany szylkret, czekoladowy-rudy szylkret, czekoladowy-rudy pręgowany szylkret, liliowy-kremowy szylkret, liliowy-kremowy pręgowany szylkret każde umaszczenie jest dostępne w wersji dymnej oraz srebrnej pręgowanie tygrysie, klasyczne, brak długowłose lub krótkowłose bez bieli lub dowolna ilość białych znaczeń budowa europejska Na zgłoszenia czekamy do 13.11. Przewidujemy do 8 miejsc w miocie. KP można składać do: 28.11. Poród: 30.11 Lista chętnych: ★ Bupr (Woda) ★ Źbło (Śliwka) ★ Bbinek (Bród) ★ Śpiew (Łąka) ★ Skowyt (Strumyk) ★ Tundra (Świetlik) ★ ★ Dream team: ★ Bupr (Woda) ★ Źbło (Śliwka) ★ Bbinek (Bród) ★ Śpiew (Łąka) ★ Skowyt (Strumyk) ★ Tundra (Świetlik) RE: Czereśniowe Kłosy - Bobrzy Bór - 30.10.2022 proszę o dopisanie hihi a tu lista rodziny jakby ktoś był ciekaw/potrzebował Rodzina matka: Czereśniowa Gałązka drugi rodzic: Zbożowy Kłos rodzeństwo: x,y,z od strony Czereśniowej Gałązki: prapradziadkowie:(od strony Kosowej Pieśni) Pierzaste Serce x Trawiastooki, (od strony Głogowego Cienia) Chabrowy Pąk x Szemrzący Potok pradziadkowie: Kosowa Pieśń x Głogowy Cień dziadkowie: Świetlikowy Zagajnik x Bycza Łapa wujostwo: Niedźwiedzi Kieł, Śliwkowa Pestka, Bratkowa Łąka, Trzaskający Mróz, Mknąca Łapa, Barwna Woda, Kleszczowa Łapa, Wapienna Łapa, Ubłocona Łapa, Mglista Łapa, Szumiąca Łapa, Plaża, Wzburzona Łapa, Księżycowe Jezioro, Migocząca Łapa kuzynostwo: (Skrzące Słowo x Księżycowe Jezioro): szpon, skała, cierń, przytulia, noc, kozibród, róża; gorzka łapa, księżycowa łapa, zmierzchowa łapa, szept, wilk, łosoś, mysz, deszcz (Barwna Woda x Srocy Ogon/Lśniąca Sadzawka): Gwiezdna Łapa, Nagietkowa Łapa, Pszczela Łapa, Pajęcza Łapa, Miętowa Łapa, Stokrotkowa Łapa, Malinowa Łapa, Mak od strony Zbożowego Kłosa dziadkowie: Żołędziowa Cętka x Słony Wiatr wujostwo: Bawełniana Nić, Złota Rybka, Żbikowa Łapa, Słoneczna Łapa, Sumowa Łapa, Glonowa Łapa, Kurdybanek przyrodnie rodzeństwo(z Trującą Łapą): Szalejąca Łapa, Chabrowa Łapa, Goździkowa Łapa, Piołunowa Łapa, Psianka RE: Czereśniowe Kłosy - Nocny Szkwał - 30.10.2022 Kuzyni >:)) RE: Czereśniowe Kłosy - Biedronkowa Łapa - 30.10.2022 ...no cześć, jeden kociak do prowadzenia to chyba dla mnie za mało, więc... można? :D RE: Czereśniowe Kłosy - Mysia Łapa. - 30.10.2022 jesteście powodem dla którego nie wyrzucę barwinka do śmietnika zbyt prędko <3 aniołeczki RE: Czereśniowe Kłosy - Pochmurny Sen - 30.10.2022 Bupr i Źbło dopisani <3 RE: Czereśniowe Kłosy - Mysia Łapa. - 30.10.2022 po namyśle. y. zgłaszam się jako sroka po świętej pamięci szwagrze XDDD lol RE: Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 30.10.2022 (30.10.2022 20:15)Mysia Łapa. napisałx: po namyśle. y. zgłaszam się jako sroka po świętej pamięci szwagrze XDDD lol siup, dopisanx RE: Czereśniowe Kłosy - Śpiewające Echo - 31.10.2022 Ojej, Czereśnia będzie mieć bebe! Nie wiem czy mam jakieś szanse, ale przynajmniej spróbuję się zgłosić. Taką okazję grzech zmarnować RE: Czereśniowe Kłosy - Skowyt - 31.10.2022 to jest kinda reach z mojej strony, ale 28.11 idealnie mi mija 30 dni od rejestracji ze Skowyt także chciałbym się zgłosić z Świetlikiem <3 wiem, że 'nowy' jestem na forum, ale plz take a chance on me RE: Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 31.10.2022 oboje dopisani <3 RE: Czereśniowe Kłosy - Czereśniowa Gałązka - 07.11.2022 od dzisiaj w ofercie również matka zastępca, więc będziecie mogli mieć poczucie, że jesteście Ważni i w ogóle. good stuff RE: Czereśniowe Kłosy - Bobrzy Bór - 12.11.2022 Jak ktoś chce mieć bardziej bekową kp można wkleić większą część rodziny (aż 5 Gwiazd!! i mnóstwo medyków, terminatorów medyków i zastępców chyba też) od strony matki ::
RE: Czereśniowe Kłosy - Pochmurny Sen - 12.11.2022 Po długich i zawziętych debatach kogo wziąć do miotu przychodzę z wynikami: wszyscy co się zgłosili to się dostali, lmao.
Także ci co są na liście mogą lecieć robić KP. Jako, że Czereśnia jest sporą kotką, a to nie jest pełna pula miejsc, to zostawiamy następującą furtkę: jeśli ktoś przed dniem porodu się namyśli, że jednak by chciał, to wciąż można się zgłosić. RE: Czereśniowe Kłosy - Bobrzy Bór - 12.11.2022 to ja tylko proszę o to aby Woda wyszła z Czereśni jako pierwsza |