Tygryskowe kocię
Wygląd
Ciemno-bury klasycznie pręgowany, krótkowłosy, wysoki kocur z nadwagą. Ślepia ma zielone. Jego prawe ucho jest oderwane w połowie, natomiast lewe lekko rozerwane. Ma też małą bliznę ciągnąca się znad brwi aż po oko. [KP]
Tygrysiopręgi podczas jednego ze swoich polowań natknął się na nietypowy trop, który zaprowadził go aż do nory, gdzie zastał zmarłą w trakcie porodu samotniczkę wraz z czwórką kociąt. Jedno z nich było żywe i niezwłocznie przyniesione przez wojownika do Klanu Cienia, gdzie aktualnie znajduję się pod opieką Łasiczego Futerka [NPC].

Maluszek jest aktualnie na rezerwacji, która minie w przeciągu dwóch tygodni. Możliwe, że gracz ze względów osobistych nie będzie mógł się wcielić w tą postać. Także jeśli ktoś chciałby się już wcześniej zgłosić jako gracz rezerwowy - zapraszam.

Informacje:
- dowolna płeć i wygląd [z umiarem] - matka była kremowa i krótkowłosa, jednak ojciec nieznany co daje sporo możliwości,
- kociak jest nowonarodzony, więc charakter jest do wykreowania od zera,
- w przeciwieństwie do kociaka z miotu NPC chociaż jeden z opiekunów będzie odgrywaną postacią. Tygrysiopręgi ma zamiar zając się wychowaniem, biorąc na siebie odpowiedzialność,
- chętnie przyjmę nowego lub powracającego gracza, pod warunkiem posiadania doświadczenia na forach PBF :wilcza:
[Obrazek: bYR17bk.png]
Statystyki - lvl: 4 | S: 15 | Zr: 11 | Sz: 7 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 260/300
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Wygląd
Aparycja Mrówki nie zmieniła się szczególnie. Wciąż jest proporcjonalnie zbudowanym kurdupelkiem, a jej futro pozostało mozaiką rudych i czarnych plam, z kilkoma białymi wyjątkami jak drobna plama na brodzie. Miękkie rysy pyszczka i okrągłe, zielone oczy nadają jej nadal dziecięcego uroku, jednak niewielkie blizny i utrata wagi zdradzają wiele księżyców samotnej wędrówki. Drobne mięśnie pozostały dość dobrze widoczne, a górny, lewy kieł wciąż niesfornie wystaje z jej mordki. Zwykle zwichrzone futerko zdaje się być bardziej zadbane niż przed opuszczeniem Klanu.
Nie mogłeś go tak za 2 miesiące znaleźć Tygrysku? To grałabym bez dwóch zdań, a tak mam nadzieje, że jedynak wpadnie w dobre łapki :3

Chłodny wicher krew przenika
Niebo zrzuca chmurny płaszcz
Słychać głos przez mgłę, to skały
Pną się tam, gdzie bije blask

[Obrazek: dasj6kh-fcc362f4-4eae-4ea0-ab51-566d0609...VRtQg5FHd0]

Mój to czas, mój to świat
Gonię słońce, chwytam wiatr...

Statystyki - lvl: 3 | S: 8 | Zr: 11 | Sz: 9 | Zm: 5 | HP: 75 | W: 45 | EXP: 105/200
Wygląd
Koteczka niewielkich rozmiarów o bardzo szczupłej sylwetce. Futro pokrywające jej drobne ciało ciągle tej samej barwy - pręgowane, bure z fragmentami rudości. Od brody poprzez pierś i cały brzuch sierść jest idealnie biała, tak samo jak skarpetki na łapach i końcówka długiego, biczowatego ogona. Mysz ma nienaturalnie duże uszy, tym samym doskonały słuch. Trochę niżej znajdują się dwa przenikliwe, blado-zielone talary, Mysie ślepia, które drążą nowo poznane koty na wskroś. Jeszcze niżej umiejscowiony jest ciemnoróżowy nos, który jest wiecznie w ruchu. Wyraz Mysiej mordki jest zazwyczaj obojętny, nie okazujący żadnych uczuć, jednak nie raz można dostrzec lekki, najczęściej zuchwały uśmieszek.
Tygrys czemu znalazłeś dziecko akurat teraz gdy nie mam postów XDDDD omg, kocham to, Piowęże opiekują się znajdami. tak. będę obserwować tak czy siak i mam nadzieję, że to będzie Ładne i Dobre Dziecko™
Statystyki - lvl: 2 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 9 | Zm: 5 | HP: 50 | W: 60 | EXP: 15/150
Wygląd
Może i z charakteru nie jest czarujący, ale z wyglądu - jak najbardziej. No, może ma nieco smętną twarzyczkę, ale wyrósł na dużego, smukłego kocura. Zapowiadał się na kogoś tłustego i raczej grubego, ale księżyce spędzone jako samotnik dały się we znaki. Jego ciało pokrywa długie, srebrzyste futerko zdobione klasycznymi, czarnymi prążkami. Od pyska, przez szyję, pierś i brzuch, a kończąc na czubku ogona ciągnie się białe znaczenie. Ma również białe skarpetki na każdej z łap. Na końcu uszu ma raczej krótkie, czarne pędzelki. Jego oczy zaś w większości są jasno-brązowe, ale gdzieniegdzie znajdują się zielone "nitki". Jego nosek jest czerwony, z czarną otoczką.
...:0

brakuje mi 20 postów na swiatelku,why dis, wich odpisuj :///

chyba że admini się nade mną zlitują, ale wątpie ;;
<div class='chrzo'>
<span class='tekst1'>s i t b a c k , r e l a x , e v e r y t h i n g a t t a c k s</span>
<span class='tekst2'>anxious, your heart rate is in a state</span>
sunshine is too bright for your eyes
you lay wide awake 'cause sleep never came

<span class='tekst3'>there's a panic in you</span>
there's a panic in myself
talkin' heads, inside our heads
and they try to bring me

<span class='tekst3'>DOWN</span>

</div>
<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Cinzel&family=Kaushan+Script&family=Open+Sans+Condensed:wght@300&display=swap" rel="stylesheet">
<style> .chrzo { width: 500px; height: 185px; background: url('https://38.media.tumblr.com/018779a9e32daead1a9f245c2fdea6e7/tumblr_nu28mt4GCd1tf5enfo1_500.gif'); border: solid 1px black; box-shadow: 0 0 6px black;} .tekst1 { font-family: 'Open Sans Condensed';} .tekst2 {font-family: 'kaushan script'; text-shadow: 0 0 3px white;} .tekst3 {font-family: 'cinzel';} </style>
Statystyki - lvl: 3 | S: 11 | Zr: 9 | Sz: 8 | Zm: 5 | HP: 55 | W: 65 | EXP: 140/200
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Wygląd
Trochę urosła, lekko przybierając na wadze. Wyjątkowa cecha to zakręcone uszy i do połowy krótki ogon. Tylne łapy sprawiają wrażenie krótszych. Jest niższa od jej współklanowiczów, lecz ma nadzieję, że jeszcze urośnie. Futro liliowe pręgowane tygrysio z białymi plamami na łapach, trochę pysku, piersi i pod brzuchem. Sierść miękka, długa, acz nie gęsta. Prawe oko zezowate, tęczówki koloru zielonego, przy źrenicach żółcieją.
JA CHCE PROSZE

edit: przepraszam za taką reakcję :0 bardzo chętnie przygarnę kociaka!
Statystyki - lvl: 2 | S: 5 | Zr: 6 | Sz: 9 | Zm: 7 | HP: 65 | W: 45 | EXP: 130/150
Wygląd
Wyrosła, to na pewno. Nabrała kobiecych wdzięków, gracji poruszania się. Kocięca, wiecznie splątana, zawierająca brud zebrany z całego obozu Wichru sierść została zastąpiona przez długie, jasnoszare, nazywane przez niektórych płowymi, kosmyki, okrywające całe jej ciało. Jednolita, od pyszczka, po długi ogon, często okrywający jedną z tylnych łap, która niegdyś uległa złamaniu, podczas pamiętnej Ceremonii. Smukła, nie można jej jednak nazwać drobna czy wychudzoną, nie plasuje się również w czołówce najwyższych kotów Klanu Wichru, jednak spokojnie wystaje ponad średnią. Pysk nosi wysoko; składają się na niego uszy, podłużna kufa, zakończona ciemnoróżowym nosem i lśniące kolorem głębokiego bursztynu oczy, których dawny, jasny blask został zgaszony przez chłód serca i cień tragedii, która będzie ciągnąc się za kotką, zapewne do końca jej dni.
Ja mam wolne miejsce po śmierci Drobnej i chce bardzo
my poems for the few that looked at me
× TOOK TO ME ×
SHOOK TO ME
feeling me

ᴛʜɪʀᴅ ᴛʜɪɴɢs ᴛʜɪʀᴅ
send a prayer to the ones up .a b o v exxx
xxxxxxall the HATE that you've heard has
turned your spirit to a dove oh oohxxx
xxxxx.xxxxxyour spirit up above, oh ooh

Statystyki - lvl: 3 | S: 7 | Zr: 10 | Sz: 10 | Zm: 6 | HP: 65 | W: 55 | EXP: 5/200
Wygląd
Ciemno-bury klasycznie pręgowany, krótkowłosy, wysoki kocur z nadwagą. Ślepia ma zielone. Jego prawe ucho jest oderwane w połowie, natomiast lewe lekko rozerwane. Ma też małą bliznę ciągnąca się znad brwi aż po oko. [KP]
Chyba wypadałoby tu napisać jakieś oficjalne info.
Przede wszystkim jestem w szoku, że jest tylu chętnych i jest mi smutno, że nie mogę was przygarnąć wszystkich :c

Wciąż nie mam wieści od pierwszego gracza, a licząc od dnia kiedy pw ode mnie zostało przeczytane to ma jeszcze czas do niedzieli na ostateczną decyzję. Druga w kolejności jest fenektt, bo chcę dać szanse nowemu graczowi + podoba mi się pomysł na postać.
[Obrazek: bYR17bk.png]
Statystyki - lvl: 4 | S: 15 | Zr: 11 | Sz: 7 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 260/300
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości