Kolejne zmartwienia
Wygląd
Najniższy spośród wszystkich Rybek, jednak zbudowany najmocniej z nich. Ma szerokie barki, grubą szyję i ogon oraz dużą, kanciastą głowę. Garbaty nos kończy się brudnoróżowym, szerokim nosem i wywiniętymi w górę wąsami. Uszy małe, lekko zaokrąglone, oczy wąskie i lekko skośne, w kolorze bursztynu. Burą, klasycznie pręgowaną sierść ma gęstą i często potarganą na lewej stronie pyska. Biel oblewa pysk, pierś, brzuch, palce przednich łap oraz goleń wraz ze stopą tylnych. Na lewej przedniej łapie ponad nadgarstkiem szpetna blizna, pod nią - wykrzywiony nadgarstek i dłoń pozbawiona czucia.
(jak weźmiecie liczbę nieparzystą, to po trochę ponad dwóch latach gry będziecie mogli mieć cały miesiąc beki z tego, że postaci mają 69k w profilu. just sayin)
x
★ ★ ★
behind my eyelids are islands of violence, my mind shipwrecked, this is the only land my mind could find. I did not know it was such a violent island, full of tidal waves, suicidal crazed lions; they're trying to eat me, blood running down their chin and I know that I can fight or I can let the lion win. I begin to assemble what weapons I can find 'cause sometimes to stay alive you got to kill your mind...
x
Statystyki - lvl: 6 | S: 16 | Zr: 13 | Sz: 5 | Zm: 19 | HP: 85 | W: 65 | EXP: 190/500
Stat. Med. - lvl: 8 | MED.EXP: 916/1500
Wygląd
wysoki, długowłosy czarny srebrny klasycznie pręgowany z dużą ilością bieli i niebieskimi oczami || kp
chcę mieć 3k tylko ze względu na to że mogę cisnąć bekę z 69 w profilu, matko.

nie a tak zupełnie serio to zostańmy przy 4, łatwiej liczyć i w ogóle
po tylu latach wiem już na pewno
że kiedy przyjdzie jasne będzie jedno
złe myśli nie były tego warte

zostawię drzwi otwarte

[Obrazek: barwna_woda_ale_gwiazdki.png]
Statystyki - lvl: 5 | S: 7 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 22 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 140/400
Stat. Med. - lvl: 9 | MED.EXP: 321/800
Wygląd
Mała, nie do końca udana kopia Byczej Łapy. Jego wzrost jest wybrakowany w porównaniu do innych kocurów. Jest najmniejszy ze swojego rodzeństwa. Masa ciała małej larwy nie jest ani za duża, ani za mała, jest idealnie średnia. Smukłą sylwetkę odziedziczył po matce, nie po ociężałym, masywnym ojcu. Z kocięcego pyska Kleszcza widać, iż będzie mieć delikatniejsze kształty w przeciwieństwie do Byczej Łapy. Jego jedyne podobieństwo do ojca tkwi w barwie futra. Długie, kremowo-srebrne, klasycznie pręgowane futro z białymi znaczeniami na pysku, piersi i brzuchu niemalże perfekcyjnie odwzorowywuje ojca. Oczy o pięknej niebieskiej barwie takie już pozostaną, co odróżni go od Byczej Łapy.
Ja tam głosuję na 3 księżyce
Statystyki - lvl: 1 | S: 9 | Zr: 5 | Sz: 4 | Zm: 2 | HP: 70 | W: 30 | EXP: 20/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Wygląd
Średniej wielkości smukła i zgrabna kotka. Stanowi mieszankę obojga rodziców. Po matce dostała w spadku zgrabną sylwetkę oraz przenikliwe, piękne zielone oczy, natomiast po Głogowym Cieniu długie, lśniące czarno-białe futerko. Czerń okrywa większość jej ciała (głównie grzbiet, boki, głowę oraz ogon), ustępując bieli na prawej stronie pyszczka, szyi, piersi oraz na wszystkich czterech łapach. Również wąsy kotki są śnieżnobiałe. Ogon Świetlik jest długi i puszysty, a co ważniejsze: czysty, podobnie jak reszta ciała. Do sierści kotki nie ma prawa przylgnąć żaden kłak, liść czy paproch, ponieważ zostanie szybko unicestwiony. Świetlik dba o swój tytuł ślicznotki i czyścioszki.
wychodzi na to, że mamy remis? xD a mogłam wziąć was w nieparzystej ilości
[Obrazek: 3Czq5DW.png]
Statystyki - lvl: 4 | S: 11 | Zr: 17 | Sz: 6 | Zm: 5 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 190/300
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości