kwiatuszki zawilca
Wygląd
Niebieski szynszylowy, niski i drobny kot pokryty dużą ilością bieli. Jego długie futro jest bardzo zadbane, a złociste oczy są duże i okrągłe. Na szyi widnieją trzy blizny.
[zawilcowe pędy]
zawilec i pęd nie znali się przed swoim spotkaniem na łanie rzepaku i zapewne do drugiego spotkania nawet nigdy nie dojdzie. po prostu dwójka nieznajomych sobie kotów, która dała się ponieść i oddała chwili rozkoszy w morzu złotych kwiatów. a o konsekwencjach rzeczny wojownik miał się niedługo przekonać

[co oferuję?]
superowego samotnego starego, który był w pełni świadom tego, że może was mieć i was ukocha i postara się was wychować jak najlepiej będzie umiał
urodzicie się w rzece w fabularnym miocie nie będąc częścią rzecznej alabamy :00
fajnego kolegę taty zastępcę!!
pomoc z nabijaniem postów w miarę możliwości, z szukaniem galerii i darmowe arciki

[imiona]
theme jako takiego nie ma, ale są jakieś zasady, a imiona muszą być zatwierdzone przeze mnie, by nie było imion których zawilec by nie nadał, albo można zdać się na moje propozycje po wysłaniu konceptu
zasady są proste:
imiona nie mogą być takie same jak miał ktoś z rodziny zawilca, jak ma ktoś aktualnie w rzece, ani też nie mogą być to imiona strasznie częste i super pospolite

[umaszczenia]
pozwalam sobie ukraść z raniuszkowego miotu, bo zawilec technicznie ma dosłownie identyczne umaszczenie co on XDD
czarne, rude, niebieskie, kremowe, czekoladowe, liliowe
wszystkie dostępne w odmianach srebrnych, dymnych, srebrnych cieniowanych, szylkretowych, szylkretowych srebrnych, szylkretowych dymnych
kocięta mogą być jednolite lub pręgowane (tygrysio, klasycznie, ticked, cętkowane)
biel od żadnej do pokrywającej całego kota
tylko długowłose
budowa europejska

[info]
koncepty proszę wysyłać mi na discorda(_plamek_), ewentualnie na pw na zawilcowym gaju, ale discord jest preferowany
kociaki urodzą się pod koniec lipca, a dokładnie kiedy to jeszcze zobaczymy!! 15.07 powiem tak na sto procent którego dnia, a 18.07 będzie ogłoszenie ostatecznej listy
zawilec może urodzić max 3 kociaki, chociaż jak znajdzie się tylko jeden/dwóch chętnych(a mi się nie uda nabić postów) to po prostu zawilec urodzi jednego martwego, bo słabe geny pędu

[lista chętnych]
zaćmienie (ja)
łania (nocny szkwał)
??? (fiołek)

[ostateczna lista]

[Obrazek: dd0qbjc-542bbaa2-21c7-4b83-b681-90659453...Hp4sty79LE] [Obrazek: dbgzqmq-0dcd9cf2-e169-484f-89a1-4dc25a82...j6QmYtV3dE] [Obrazek: dd0qbjc-542bbaa2-21c7-4b83-b681-90659453...Hp4sty79LE]
a person who thinks all the time
has nothing to think about except thoughts
so, he loses touch with reality
and lives in a world of illusions

Statystyki - lvl: 4 | S: 8 | Zr: 14 | Sz: 10 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 75/300
Stat. Med. - lvl: | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Dzięcioł jest przeciętnej wielkości kociakiem o szczupłej sylwetce. Może teraz tego nie widać z powodu kocięcego tłuszczyku, ale w przyszłości kocur będzie mógł poszczycić się dobrze zbudowanym ciałem o widocznych dobrze zarysowanych mięśniach Całe ciało młodzika pokryte jest krótką, gładką śnieżnobiałą sierścią nie odznaczająca się żadnymi szczególnymi znaczeniami. Jak jesteśmy już przy ciele należy wspomnieć że jest ono utrzymywane przez długie, mocne, choć jeszcze nieco pulchne łapki. Dzięcioł posiada niebieskie oczka, które z wiekiem zabarwią się na kolor jasno zielony. Nie wiele wyżej nad oczami znajdują się średniej wielkości trójkątne uszka. Pysk kocura jest niemalże okrągły, można powiedzieć że praktycznie zawsze, choć mimowolnie wyraża on obojętność.
Ja chcę potencjalnie. JA.
[Obrazek: fNKwMnS.png]
Słuchajcie CISZY...
USŁYSZCIE Mądrość
...Odnajdziecie SPOKÓJ

WŁAŚCIWY DYSTANS DO SPRAW

ludzi i przedmiotów
Znajdziecie CZAS

KTÓREGO WAM BRAKOWAŁO

Słuchajcie CISZY
I MÓWCIE ciszej
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 5 | Sz: 4 | Zm: 5 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 90/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Masywny gbur ze znudzonymi, zielono-żółtymi oczami. Długie futro, czarne srebrne cieniowane umaszczenie z bielą na pysku (od nosa do policzków), od szyi do brzucha oraz na łapach, na wysokości palców.
….. proszę mnie wpisac…… imię pozostawiam Zawilcowi
Should've known your love was a game
Now I can't get you out of my brain
Oh, it's such a shame
That we don't talk anymore
[Obrazek: dayv7it-02c16228-3cb1-4f6c-bb7d-1c0ee6c6...OJPST3Cgn0]
We don't talk anymore
We don't talk anymore
Like we used to do
Statystyki - lvl: 9 | S: 27 | Zr: 22 | Sz: 10 | Zm: 10 | HP: 100 | W: 80 | EXP: 25/500
Odpowiedz
Wygląd
Nieduży, piękny kocur o atletycznej sylwetce, smukłym, zgrabnym ciele i przystojnym pysku. Ma długie kremowe futro, oznaczone gdzieniegdzie ciemniejszymi plamami. Jego futro ściemniało z wiekiem i owe plamy nie rzucają się już aż tak w oczy. Przy chwili przyglądania się można dostrzec przyciemnienie na lewej stronie pyska, na prawym udzie, prawym nadgarstku i na zadzie, przy nasadzie ogona. Na jego sierści widnieją również białe znaczenia. Na nosie, piersi i tylnych łapach poniżej stawów skokowych. Ma pasujące do koloru futra, miodowe oczy. Nieduże, szeroko ustawione uszy zakończone małymi pędzelkami.
Słoneczka moje ❤️
Broken down and hungry for your love
With
no way to feed it
Where
are you tonight?
Child, ya know how much I need it

[Obrazek: QnYHYUe.png]

It's never over
All my
blood for the sweetness of his laughter
It's never
over
He's the tear that hangs inside my soul forever.

Statystyki - lvl: 2 | S: 6 | Zr: 11 | Sz: 5 | Zm: 5 | HP: 70 | W: 40 | EXP: 100/150
Stat. Med. - lvl: 1 | MED.EXP: 90/200
Odpowiedz
Wygląd
Dzięcioł jest przeciętnej wielkości kociakiem o szczupłej sylwetce. Może teraz tego nie widać z powodu kocięcego tłuszczyku, ale w przyszłości kocur będzie mógł poszczycić się dobrze zbudowanym ciałem o widocznych dobrze zarysowanych mięśniach Całe ciało młodzika pokryte jest krótką, gładką śnieżnobiałą sierścią nie odznaczająca się żadnymi szczególnymi znaczeniami. Jak jesteśmy już przy ciele należy wspomnieć że jest ono utrzymywane przez długie, mocne, choć jeszcze nieco pulchne łapki. Dzięcioł posiada niebieskie oczka, które z wiekiem zabarwią się na kolor jasno zielony. Nie wiele wyżej nad oczami znajdują się średniej wielkości trójkątne uszka. Pysk kocura jest niemalże okrągły, można powiedzieć że praktycznie zawsze, choć mimowolnie wyraża on obojętność.
Po przespaniu nocki jednak chyba zrezygnuję, ponowne granie małym mlekosiorbem trochę przeraża, ale chętnie zgarnę dzieciaki Wiosnkiem na jakieś sesję <33
[Obrazek: fNKwMnS.png]
Słuchajcie CISZY...
USŁYSZCIE Mądrość
...Odnajdziecie SPOKÓJ

WŁAŚCIWY DYSTANS DO SPRAW

ludzi i przedmiotów
Znajdziecie CZAS

KTÓREGO WAM BRAKOWAŁO

Słuchajcie CISZY
I MÓWCIE ciszej
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 5 | Sz: 4 | Zm: 5 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 90/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Przeciętnego wzrostu, chude, słabo umięśnione. Futro ma długie, srebrne czarne, klasycznie pręgowane. Na lewym boku pod futrem skrywa się długa blizna. Oczy zielone, nos ceglastoczerwony.
ze względu na te kocięta jestem gotowe wrócić Zgubą do rzeki
some people SMILE
at the end of the day

𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵, 𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝘀𝗲

but to me there’s nothing
but gloom and despair

Statystyki - lvl: 3 | S: 7 | Zr: 11 | Sz: 7 | Zm: 7 | HP: 60 | W: 60 | EXP: 125/200
Odpowiedz
Wygląd
Niebieski szynszylowy, niski i drobny kot pokryty dużą ilością bieli. Jego długie futro jest bardzo zadbane, a złociste oczy są duże i okrągłe. Na szyi widnieją trzy blizny.
miało być napisane wczoraj, ale szczerze mi się zapomniało, więc piszę dzisiaj: bąbelki urodzą się 30.07.2023, aka równo po miesiącu
[Obrazek: dd0qbjc-542bbaa2-21c7-4b83-b681-90659453...Hp4sty79LE] [Obrazek: dbgzqmq-0dcd9cf2-e169-484f-89a1-4dc25a82...j6QmYtV3dE] [Obrazek: dd0qbjc-542bbaa2-21c7-4b83-b681-90659453...Hp4sty79LE]

Statystyki - lvl: 4 | S: 8 | Zr: 14 | Sz: 10 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 75/300
Odpowiedz
Wygląd
ostateczna lista miała być osiemnastego, ale byłxm trochę zajętx i szczerze zapomniałxm, więc jest dzisiaj(ale to w sumie po prostu lista chętnych, więc):

★ zaćmienie (ja)
★ łania (nocny szkwał)
★ kawka (fiołek)

możecie już oficjalnie pisać kapejki :]

Odpowiedz
Wygląd
takie szybkie pytanie do bąbelków, bo wcale nie zapomniałxm o czymś takim, jak kolejność - kto chcę się który rodzić? możecie wybrać, zaćmienie będzie wrzucona na to miejsce, co zostanie <3

Odpowiedz
Wygląd
niskie chucherko o długim, czarnym dymnym futerku z bielą pokrywającą połowę ciała i prawie niewidocznymi ghost markingami. posiada dichromię w obu oczach - oczy na dole są błękitne, a na górze pomarańczowe.
Mi obojętnie, nie mam preferencji :)
Statystyki - lvl: 1 | S: 2 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 4 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 10/100
Odpowiedz
Wygląd
Łania zdecydowanie nie cechuje się sylwetką istoty, po której otrzymała imię. Zamiast smukłej, zwinnej figury, kotka jest raczej okrągła z krótkimi łapkami, które są źródłem jej kompleksów. Dodatkowej objętości nadaje jej puchate, długie futerko, przez co mała wygląda na grubszą niż jest w rzeczywistości. Jej głowa jest mała, okrągła z krótkim pyszczkiem zakończonym brązowym noskiem. Jej oczęta, choć za młodości niebieskie, po wybarwieniu osiągną intensywnie żółty kolor. Futerko jest barwy czekoladowej, ze srebrzystymi oraz rudymi prześwitami tu i ówdzie. Na piersi dostrzec można białą plamkę.
Łania może być ostatnia :>
Statystyki - lvl: 1 | S: 5 | Zr: 5 | Sz: 5 | Zm: 5 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 0/100
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości