Zbiórka na hosting
Wygląd
Burzowy Kieł odziedziczyła po swoich przodkach wszystkie najlepsze cechy kota z Klanu Gromu - jest wysoka, umięśniona i proporcjonalnie zbudowana. Jej łapki są smukłe, pełne siły i wigoru drzemiącego w młodych ścięgnach. Na futrze nosi dawne barwy wojenne - bury włos jest gęsto pręgowany. Wąskie, czarne paski spływają pionowo w harmonii i dopiero na łapkach zaczyna tworzyć się niewielki zamęt. Tam czarne futerko zlewa się w szersze, falujące pasy lub też bliżej samych poduszeczek łap - przemyka cieniutkimi liniami. Pyszczek kotki jest kremowo-biały i barwa ta skąpym trójkątem spływa na jej gardło. Jadowicie zielone oczy są lekko skośne, przywodzące na myśl młodą trawę, wśród której przyczaiła się żmija. Jej nosek ma zdrowy, różowy kolor, a wąskie trójkąty uszu zdobią krótkie, czarne pędzelki. Na lewej przedniej łapie ma pamiątkę po psich zębach - brzydką bliznę.
Ile jest za miesiąc?
[Obrazek: grzmotely_bw_by_lacreaturaa-d9yttjb.gif]
Kiedyś jedno było plemię, korzenie wrastały w ziemię.
I nie jest dziełem przypadku, wejdź na teren pełen wiatru.
Białasie mam szereg faktów, zobacz je jak scenę z kadru.
Plemię, które biegnie jak gnu, które chleje za dwóch.
Pielęgnuje sferę sacrum, a za nami cienie diabłów.
Statystyki - lvl: 4 | S: 15 | Zr: 8 | Sz: 8 | Zm: 7 | HP: 70 | W: 60 | EXP: 50/250
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
O ile na pierwszy rzut oka przypomina ona białym futrem swego ojca, to jednak po dłuższym zastanowieniu wygląda nieco jak kopia swojej matki z tym, że w odwróconej kolorystyce sierści. Ma bardzo długie, chude łapki i szczupłą sylwetkę z dodatkowo długim, cienkim ogonem. Prawie dorównuje swojej matce wysokością, czyli jest naprawdę wysoką kotką. Ma duże, nieco skośne oczy które patrzą na świat wzrokiem znanym kotom z Klanu Gromu - gdyż są orzechowo-bursztynowe.
Ulewna Myśl napisałx:Ceny:
Miesięczny 6.99 PLN
kwartalny 20.97 PLN
półroczny 34.95 PLN
roczny 69.90 PLN
[Obrazek: fOtiMU8.png]
Bije nam zaklęty dzwon
W śwconej wodzie palce brudnych rąk
Bliżej podszedł pod nasz próg
Zimny od śmierci duch

Czasem tylko zerkamy za siebie ukradkiem

I to, co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej, wiem...

Statystyki - lvl: 6 | S: 17 | Zr: 13 | Sz: 13 | Zm: 8 | HP: 95 | W: 55 | EXP: 10/350
Odpowiedz
Wygląd
Burzowy Kieł odziedziczyła po swoich przodkach wszystkie najlepsze cechy kota z Klanu Gromu - jest wysoka, umięśniona i proporcjonalnie zbudowana. Jej łapki są smukłe, pełne siły i wigoru drzemiącego w młodych ścięgnach. Na futrze nosi dawne barwy wojenne - bury włos jest gęsto pręgowany. Wąskie, czarne paski spływają pionowo w harmonii i dopiero na łapkach zaczyna tworzyć się niewielki zamęt. Tam czarne futerko zlewa się w szersze, falujące pasy lub też bliżej samych poduszeczek łap - przemyka cieniutkimi liniami. Pyszczek kotki jest kremowo-biały i barwa ta skąpym trójkątem spływa na jej gardło. Jadowicie zielone oczy są lekko skośne, przywodzące na myśl młodą trawę, wśród której przyczaiła się żmija. Jej nosek ma zdrowy, różowy kolor, a wąskie trójkąty uszu zdobią krótkie, czarne pędzelki. Na lewej przedniej łapie ma pamiątkę po psich zębach - brzydką bliznę.
Spoko. Zaszalejmy. Dajcie ten nr do przelewu + co wpisać w tytule i takie tam śmieszki.
Statystyki - lvl: 4 | S: 15 | Zr: 8 | Sz: 8 | Zm: 7 | HP: 70 | W: 60 | EXP: 50/250
Odpowiedz
Wygląd
Ulewna Myśl wciąż jest przeciętnej wielkości kocicą, nie wpisującą się ani w kanon napakowanych wojowników, ani słabowitych medyczek. Jednak wiek zdążył odcisnąć na niej swoje piętno. Ulewa z biegiem czasu odrobinę zmalała i dość znacząco schudła, a na jej bokach wyraźnie rysują się żebra. Jednak wciąż całkiem nieźle ma się jej puchate futro, zawsze zadbane i śnieżnobiałe, chociaż w rude, pasiaste plamy na głowie i grzbiecie zaczęły się wkradać siwe nitki. Czysto błękitne oczy nie zatraciły swojego chłodnego błysku i nadal mierzą rozmówcę od uszu po końcówki łap, chociaż lewe nie odzyskało cudownie zdolności widzenia i pozostaje wyraźnie jaśniejsze i ślepe, tam jak przed wieloma księżycami. Jeśli się przyjrzeć, można dostrzec przecinające je, dwie wąskie blizny, ukryte w futrze. Również na barku kotki znajduje się niewielka blizna o niezidentyfikowanym kształcie.
Przelew dotarł i tym sposobem mamy spokój na najbliższy rok!
Statystyki - lvl: 0 | S: 0 | Zr: 0 | Sz: 0 | Zm: 0 | HP: | W: | EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Nie ma sprawy. ;3
Odpowiedz
Wygląd
.
Proponuję napisać w pierwszym poście coś w stylu "Forum wygasa [data]", wtedy nie trzeba nic zmieniać a jasno będzie widać co i jak :x
Statystyki - lvl: 5 | S: 9 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 15 | HP: 80 | W: 60 | EXP:
Stat. Med. - lvl: 6 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Oto spory kocur o futrze w barwach rdzy i beżu, poprzecinanym ciemnymi, nieregularnymi pręgami, mieniącym się dumnie w promieniach słońca. Kolor na jego ciele zachowuje się niczym gradient - grzbiet ma niemalże brunatny, a podbrzusze już jasno beżowe. Jego proporcjonalna, dobrze umięśniona sylwetka jest zwarta i mocna. Jest to duża zasługa (lecz nie wyłącznie) gęstej sierści o długości nieco większej, od przeciętnej. Kocur nie przykłada szczególnej wagi do tego, jak się porusza - kroki stawia swobodnie i trochę niedbale, a czasem lekko chwiejnie, wymachując przy tym fantazyjnie ogonem. Szczególną cechą wyglądu Szepta jest tylko jedno (lewe) czujne, świdrujące ślepię, mieniące się niczym bursztyn na dnie wartkiego strumyka. Oczy ozdobione są jasnymi obwódkami, a z uszu gęsto sterczą białe, puszyste włoski. Ciekawym zjawiskiem są też Szeptowe wąsy - długie, powykręcane, miejscami lekko wygięte.
Moi drodzy! Po długiej ciszy w tym temacie znów trzeba się odezwać.
Forum wygasa 17.03.2016, czy znalazłby się jakiś hojny dobroczyńca, który by poratował?
Statystyki - lvl: 6 | S: 21 | Zr: 11 | Sz: 9 | Zm: 10 | HP: 80 | W: 70 | EXP: 100/500
Odpowiedz
Wygląd
.
Ulewna Myśl napisałx:Ceny:
Miesięczny 6.99 PLN
kwartalny 20.97 PLN
półroczny 34.95 PLN
roczny 69.90 PLN

Obecnie forum wygasa:
17.03.2016
Nie żeby coś, ale ja nie mam hajsu na obiad a co dopiero na forum :/
Odpowiedz
Wygląd
Średniej wielkości kocur z długą, czarno-białą sierścią. Futerko jest błyszczące, chociaż lekko roztrzepane. Białe znaczenia ciągną się od czoła, w kierunku podbrzusza. Także na palcach przednich, jak i tylnych łap. Ogon jest pokryty naprzemiennie czernią i bielą. Coś jeszcze bardzo charakterystycznego? Wygląd na to że brakuje mu większości lewej, tylnej łapy. To znacznie utrudnia mu szybsze poruszanie się. Oczy kocura są zielone, powrócił do nich spokój, a zmęczenie i niepewność zniknęła. Choć może nie jest to już to samo, co niegdyś. Dodatkowo na szyi kocura znajduje się ciemno-czerwona obróżka, z srebrnym znaczkiem. Na znaczku znajduje się numer telefonu do właścicieli, a na samej obroży wygrawerowany jest ciemniejszy napis "Kot terapeuta"
A można z telefonu? To mogłabym na miesiąc podładować.

Now remember when I told you that's the last you'll see of me
Remember when I broke you down to tears
I know I took the path that you would never want for me
I gave you hell through all the years
Statystyki - lvl: 3 | S: 9 | Zr: 9 | Sz: 12 | Zm: 8 | HP: 65 | W: 65 | EXP: 155/200
Stat. Med. - lvl: 1 | MED.EXP: 62/200
Odpowiedz
Wygląd
.
Orli Cień napisałx:A można z telefonu? To mogłabym na miesiąc podładować.
Tylko przelew :x
Odpowiedz
Wygląd
Kotka ma krótką sierść w kolorze intensywnie rudym, pokrytą nieco ciemniejszymi pręgami (pręgowanie tygrysie). Charakterystycznego wyglądu dodaje jej biały pyszczek oraz ciemniejszy kolor końcówek uszu. Jest nieco większa i mocniej zbudowana niż przeciętne kotki w jej wieku. Oczy ma koloru bursztynowego. Od innych kotów łatwo można ją rozpoznać patrząc na jej puchaty ogon, który nienaturalnie przekrzywia się w lewo. Od urodzenia przeszkadzał on kotce w swobodnym poruszaniu się - został jednak naprawiony przez medyka i od tego czasu funkcjonuje prawidłowo, jednak wygląda nieco inaczej niż ogony innych kotów. W dodatku zdarza się jej być nieco niezdarną, ponieważ jej rozwój przebiegał inaczej niż u przeciętnego kociaka.
Mogę na miesiąc, niech ktoś prześle dane do przelewu :3
Panie dzieju, ja to już nie jednych takich przeżyłam.
Panie dzieju, nie jedno widziałam, gdy się tak tu kręciłam.
Nosiłam wdechy takich, wdechy takich, wdechy takich cnych
Nosiłam gnojów jak but głupich, tych do cna, tych do cna złych.
Statystyki - lvl: 7 | S: 19 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 12 | HP: 70 | W: 90 | EXP: 240/600
Odpowiedz
Wygląd
.
Ognista Łapa napisałx:Mogę na miesiąc, niech ktoś prześle dane do przelewu :3
Mamy załatwioną wpłatę za rok i na razie czekamy aż przelew dojdzie, ale dziękujemy za chęci ♥
Odpowiedz
Wygląd
.
Dzięki hojności Srepsza i Szepta mamy spokój na najbliższy rok, do 17.03.2017 ♥
Odpowiedz
Wygląd
Bardzo wysoki, atletycznie zbudowany kocur o długich łapach. Krótkowłosy, rudy, klasycznie pręgowany, z białymi znaczeniami na pysku, szyi i przednich łapach. Siwe włosy zaczynają oprószać jego pysk i grzbiet. Duże, zielone oczy coraz wyraźniej pokrywa mgła. Najbardziej widoczne blizny: rozcięcia na nosie, duża blizna na lewej pięcie i grzbiecie.
forum wygasa nam za trzy tygodnie, bo 17 marca. jeśli ktoś może poratować - prosimy o kontakt :">
Cytat:Ceny:
Miesięczny 6.99 PLN
Kwartalny  20.97 PLN
Półroczny  34.95 PLN
Roczny    69.90 PLN
قالوا: تموت بها حبـاًً؟ قلـت: ألا آذكروها علـى قبـري لتحيينـي
they asked: "do you love her to death?"
I said "speak
of her over my grave and
watch
how she brings me back to l i f e"
Statystyki - lvl: 8 | S: 17 | Zr: 18 | Sz: 16 | Zm: 9 | HP: 90 | W: 80 | EXP: 530/750
Odpowiedz
Wygląd
Rumianek to zwykły, może trochę puchaty, niczym nie wyróżniający się od innych, od ogona do łap biały kot. Może różni się tylko tym że, ma oczy żółte jak słońce.-To wszystko po ojcu, Czosnkowym Nosie. Jest wysoki, ale z pewnością nie można go nazwać najwyższym kotem w Klanie. Sylwetkę ma typową dla Wichrowca, smukłą. Ogon ma normalnej długości, tak samo jak wąsy i uszy. Sierść ma bardzo delikatnie puchatą i miękka, na brzuszku ma trochę puchatą od reszty futerka. Jego łapki też są białe, jak reszta ciała. Pod brodą, ani na szyi również nie ma nic wyjątkowego.
Ja mogę kupić półroczny, albo nawet roczny, dla wspólnego dobra XD. Tylko proszę mi wytłumaczyć jak, bo ja nie rozumiem jak to zrobić xd.
Statystyki - lvl: 3 | S: 11 | Zr: 10 | Sz: 7 | Zm: 5 | HP: 70/70 | W: 50/50 | EXP: 60/200
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości