bułanie - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: bułanie (/thread-4866.html) |
- Księżycowy Pył - 05.06.2018 nastoletnia matka łania!! czemu mnie to nie dziwi. XDD - Blada Łapa.. - 05.06.2018 um, nie wiem czy dostanę zgodę na multi, ale w sumie byłabym chętna o ile wy byście mnie chciały - Kosowa Pieśń - 05.06.2018 *nieśmiało puka* O ile się dobrze orientuję to do multi brakuje mi tylko 20-25 postów, dostanę się na listę? i mam pomysł na theme miotu, od różnych dźwięków, na przykład Szum, Śpiew, Świergot, Huk, Wrzask, Szept, Stukot... - Ognistopręga - 05.06.2018 Jeśli dostanę zgodę na multi i jeśli chcecie mnie w miocie, to jestem zainteresowana :mro: - Wiśniowa Łapa, - 05.06.2018 Ah. Chciałabym bardzo, ale niestety nie mam zgody na multi (nieszczęsne 19 postów) i zapewne będzie wiele lepszych ochotników. Szkoda, ale gdyby jednak było dla mnie jakieś miejsce to dajcie znać. I powodzenia innym! - Magnoliowa Łapa - 05.06.2018 A mówiłam, że z tego będą dzieci! Super przybrana ciocia Magnolia w przyszłości chętnie weźmie kociaki na sesje nom - Łani Krok - 05.06.2018 O MATKO, CO WAS TYLE. Ostrężyna napisałx:Ile będzie trwała ciąża Łaniuszko i Burzyczko? :3maksymalną ilość czasu, czyli poród 4 lipca. będzie przez to mały problem związany z naliczaniem wieku, ale najwyżej pogracie chwilę dłużej, mając 1k Mysia Łapa. napisałx:Nie macie gk w serduszku>:3c Kos napisałx:i mam pomysł na theme miotu, od różnych dźwięków, na przykład Szum, Śpiew, Świergot, Huk, Wrzask, Szept, Stukot...>Łania >ambitne imiona im not so sure XDDD ogólnie wpisałam wszystkich chętnych na listę (oprócz Żmii, bo jej ban trwa aż do sierpnia; nie wiem, jak wygląda sytuacja reszty na razie), ale jak ktoś jeszcze by chciał to spoko, bo i tak nie podejmujemy na razie decyzji :3 - Różany Kwiat - 05.06.2018 Ogólnie, to sobie teraz sprawdziłam, że pw od ciemnieja (który mi i Hrzyb przekazałwiadomość od Maliny) dostałam 21maja, tak więc, według regulaminu o zgodę mogę si€ ubiegać już wtedy. Tylko zobaczevjeszcze, czy zdążębz postami na ostrężynie w niecały miesiąc - Żubrze Gardło - 07.06.2018 bih what is thissss 👀👀👀 - Owczy Pysk - 07.06.2018 ..... ... a mogłem jej nic nie doradzać >:/ - Ciemniejące Niebo - 10.06.2018 W sumie raz się żyje, zaryzykuję. Możecie mnie wpisać na listę chętnych. c: - Szafranowa Łapa. - 10.06.2018 burz doskonale wiesz jak bym brała ale moja aktywność i posty to śmiech na sali._. - Zajęczy Sus - 10.06.2018 w pierwszym poście pojawił się ostateczny skład miotu, bo chyba nikt więcej się nie zgłosi :> osoby te zapraszam na pw do mnie lub Burzy, żeby omówić koncepcję na Wasze postaci, a po zgody na multi proszę zgłaszać się do max. 29 czerwca, żeby nie było zaskoczenia - Borsucze Futro - 10.06.2018 Plox, niech któreś z wybranych osób zagra kocurem :CCC. *dziadek voice* - Ciemniejące Niebo - 10.06.2018 Borsucze Futro napisałx:Plox, niech któreś z wybranych osób zagra kocurem :CCC. *dziadek voice* Spełnię Twoje życzenie, od początku myślałam o kocurku. :> |