Artemida - Wojownicy PBF
bułanie - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: bułanie (/thread-4866.html)

Strony: 1 2 3 4

- Księżycowy Pył - 05.06.2018

nastoletnia matka łania!! czemu mnie to nie dziwi. XDD

- Blada Łapa.. - 05.06.2018

um, nie wiem czy dostanę zgodę na multi, ale w sumie byłabym chętna o ile wy byście mnie chciały

- Kosowa Pieśń - 05.06.2018

*nieśmiało puka*
O ile się dobrze orientuję to do multi brakuje mi tylko 20-25 postów, dostanę się na listę?

i mam pomysł na theme miotu, od różnych dźwięków, na przykład Szum, Śpiew, Świergot, Huk, Wrzask, Szept, Stukot...

- Ognistopręga - 05.06.2018

Jeśli dostanę zgodę na multi i jeśli chcecie mnie w miocie, to jestem zainteresowana :mro:

- Wiśniowa Łapa, - 05.06.2018

Ah. Chciałabym bardzo, ale niestety nie mam zgody na multi (nieszczęsne 19 postów) i zapewne będzie wiele lepszych ochotników.
Szkoda, ale gdyby jednak było dla mnie jakieś miejsce to dajcie znać. I powodzenia innym!

- Magnoliowa Łapa - 05.06.2018

A mówiłam, że z tego będą dzieci!
Super przybrana ciocia Magnolia w przyszłości chętnie weźmie kociaki na sesje nom

- Łani Krok - 05.06.2018

O MATKO, CO WAS TYLE.

Ostrężyna napisałx:Ile będzie trwała ciąża Łaniuszko i Burzyczko? :3
maksymalną ilość czasu, czyli poród 4 lipca. będzie przez to mały problem związany z naliczaniem wieku, ale najwyżej pogracie chwilę dłużej, mając 1k

Mysia Łapa. napisałx:Nie macie gk w serduszku
Co ta moda na nastoletnie matki
Łania nie bądź jak Trująca plz
>:3c

Kos napisałx:i mam pomysł na theme miotu, od różnych dźwięków, na przykład Szum, Śpiew, Świergot, Huk, Wrzask, Szept, Stukot...
>Łania
>ambitne imiona
im not so sure XDDD

ogólnie wpisałam wszystkich chętnych na listę (oprócz Żmii, bo jej ban trwa aż do sierpnia; nie wiem, jak wygląda sytuacja reszty na razie), ale jak ktoś jeszcze by chciał to spoko, bo i tak nie podejmujemy na razie decyzji :3

- Różany Kwiat - 05.06.2018

Ogólnie, to sobie teraz sprawdziłam, że pw od ciemnieja (który mi i Hrzyb przekazałwiadomość od Maliny) dostałam 21maja, tak więc, według regulaminu o zgodę mogę si€ ubiegać już wtedy. Tylko zobaczevjeszcze, czy zdążębz postami na ostrężynie w niecały miesiąc

- Żubrze Gardło - 07.06.2018

bih what is thissss 👀👀👀

- Owczy Pysk - 07.06.2018

.....
...
a mogłem jej nic nie doradzać >:/

- Ciemniejące Niebo - 10.06.2018

W sumie raz się żyje, zaryzykuję. Możecie mnie wpisać na listę chętnych. c:

- Szafranowa Łapa. - 10.06.2018

burz doskonale wiesz jak bym brała ale moja aktywność i posty to śmiech na sali._.

- Zajęczy Sus - 10.06.2018

w pierwszym poście pojawił się ostateczny skład miotu, bo chyba nikt więcej się nie zgłosi :> osoby te zapraszam na pw do mnie lub Burzy, żeby omówić koncepcję na Wasze postaci, a po zgody na multi proszę zgłaszać się do max. 29 czerwca, żeby nie było zaskoczenia

- Borsucze Futro - 10.06.2018

Plox, niech któreś z wybranych osób zagra kocurem :CCC. *dziadek voice*

- Ciemniejące Niebo - 10.06.2018

Borsucze Futro napisałx:Plox, niech któreś z wybranych osób zagra kocurem :CCC. *dziadek voice*

Spełnię Twoje życzenie, od początku myślałam o kocurku. :>