Artemida - Wojownicy PBF
Gromowe Małpki - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Gromowe Małpki (/thread-6626.html)

Strony: 1 2 3 4

- Głogowy Cień - 31.08.2019

;-)

jak coś zawsze mogę pomóc z galeriami jak ktoś nie będzie miał gdy już wybierzemy skład miotu. a czuję, że będzie ciężko z wyborem, oof XD

- Mysia Łapa. - 31.08.2019

Yolo zgłaszam się XDXDXDXD w milisekundzie w której skończyła się ta sesja wiedziałam że chcę spróbować

- Płomienna Łapa, - 31.08.2019

Hm... Muszę się jeszcze ponamyślać. Czy na razie mogę wylądować na liście zainteresowanych? :zrywek:

- Koziczy Skok - 31.08.2019

Wszyscy, którzy się zgłosili, zostali wpisani na listę. Koncepty nadesłane do mnie w dniu dzisiejszym wylądowały bezpiecznie w odpowiednim dokumencie. Czekamy na resztę :wilcza:

- Łaciate Futerko - 01.09.2019

Miot w wichrze na który czekałam raczej się już nie pojawi, więc wstępnie jestem chętna, tylko mogłabym zacząć pisac dopiero 3 dni po porodzie, bo wtedy kończy mi się ban na multi

- Jagodowa Gałązka - 01.09.2019

W sumie nie mam nic do stracenia, więc yeah, zgłaszam się, koncept podeślę jeszcze dziś >:)

- Koziczy Skok - 01.09.2019

Wszyscy chętni dodani, koncepty postaci zapisane do pooglądania przez oboje rodziców.

UWAGA: ponieważ wasza potencjalna matka nie umie liczyć - poród musi odbyć się 28 września :wilcza:

- Klonowa Gałązka - 01.09.2019

*Patrzy* No no. Post lekko spóźniony, ale już mówię że Klonik weźmie na sesję >:D

- Koziczy Skok - 04.09.2019

*dokonuje wszystkich uzupełnień*

Trudne wybory w tym roku, panie.

- Łaciate Futerko - 04.09.2019

Kiedy można spodziewać się wyników? 👀

- Fiołkowy Świt - 04.09.2019

na czilku, do porodu jeszcze sporo czasu, a my nie mamy jeszcze od wszystkich pomysłów na postaci =w=
+ musimy trochę popłakać, bo jest was dwanaście, a miejsc tylko 6 XD

- Srebrzysty Pazur - 09.09.2019

UWAGA UWAGA

Lista miotu zostanie ogłoszona jutro, w godzinach późno popołudniowych albo wieczornych. Osoby, które nie dosłały jeszcze konceptu - mają czas do tej pory.

Dziękujemy za uwagę :delcia:

- Mysia Łapa. - 10.09.2019

👀 hype over the roof

- Koziczy Skok - 10.09.2019

Przyszła pora na ogłoszenie składu miotu, a wraz z nim - ogłoszenie imion wszystkich kociąt. Od razu informuję, że w przypadku rezygnacji którejś z osób z głównego składu miotu, istnieje możliwość przejęcia przez osobą z listy rezerwowej imienia z listy głównej.
Będzie nam bardzo miło, jeśli w przyszłości nie zmienicie imion, a właściwie - będziemy wyrywać wąsy, jeśli jednak to zrobicie!

Bardzo dziękujemy również za wszystkie zgłoszenia, chociaż trudno było zdecydować, co ostatecznie robić. Wiadomo, że wybory nie bywają najłatwiejsze.

• MIOT
  • Trzmiela Gwiazda - Kruk, kocur
  • Polna Łapa - Kawka, kocica
  • Iglasty Pazur - Kraska, kocica
  • Płomykówkowy Lot - Gniewosz, kocica
  • Jagodowa Łapa - Głuszec, kocica

• LISTA REZERWOWA

• Bratkowa Łapa - Kania, kocica
  • Spadająca Łapa - Koń, kocur

- Gwieździsta Noc - 10.09.2019

Aww, super. ;3 Poprosze pierworodnego! I widzę, że jestem rodzynkiem. B)