Artemida - Wojownicy PBF
Barwne Sadzawki - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Barwne Sadzawki (/thread-8841.html)

Strony: 1 2 3

RE: Barwne Sadzawki - Mgła. - 14.02.2022

w sumie to spróbuję, wstępnie jako Rumianek :eyes:

RE: Barwne Sadzawki - Miętowa Łapa - 14.02.2022

zglaszam sie! mam nadzieje, ze to nie problem

RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 14.02.2022

Wszyscy dopisani uwu

RE: Barwne Sadzawki - Żmijooki - 15.02.2022

Zgłaszam się wstępnie z imieniem Bez i chęcia mieszkania u tatusia

RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 15.02.2022

Dopisuję <3

RE: Barwne Sadzawki - Rzeżuchowy Kiełek - 15.02.2022

zgłaszam się jako gwiazdnica, również z chęcią mieszkania u taty!!

RE: Barwne Sadzawki - Lśniąca Sadzawka - 15.02.2022

Dopisane <3

RE: Barwne Sadzawki - Zima - 15.02.2022

Zdecydowałam się już na imię Lebiodka! Rozpiszę koncept bardziej (niż to, co przesłałam beepo XD) i podrzucę do obojga rodziców. Liczyłam, że fabularnie zostanie podjęta decyzja kto do których rodziców trafia, ale skoro ludzie już sobie klepią, to trudno.

RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 15.02.2022

Fabularnie planowałam to rozwiązać jeśli nikt sie nie zgłosi, ALE jeśli fabularnie będą takie pobudki, to nie przeczę, że widzę możliwość, żeby wiecej niż 1-2 kocięta trafiły do tatusiów <3 nic nie obiecuję, ale jest taka opcja jak najbardziej!

RE: Barwne Sadzawki - Rybołowi Lot - 15.02.2022

Ukocham w Klanie Rzeki jakieś bubusie!

RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 18.02.2022

Kto jeszcze tego nie zrobił, zachęcam do wysłania konceptu!! <D Dysponuję też bardzo bogatym zapasem galerii :> dymnych, srebrnych, do wyboru, do koloru!!

RE: Barwne Sadzawki - Mgła. - 20.02.2022

hej, chcialxbym zrezygnowac jednak, im sorry D:

RE: Barwne Sadzawki - Trzcinka - 26.02.2022

NIE WIERZĘ ŻE TO SIĘ WYDARZYŁO XDDDD

Sadzawa Ty stara głupia babo
Bbinek Ty tesz głupi
weście Wy sie oboje

nie mogę się doczekać sesji, na wszystkich kotkach!

RE: Barwne Sadzawki - Lśniąca Sadzawka - 27.02.2022

Moi kochani, po burzliwych obradach i hektolitrach wylanych łez przychodzę z listą ostateczną. Chciałabym tylko, żeby każdy wiedział, że patrzyliśmy na wiele aspektów i wybór był bardzo ciężko. Gdyby tylko się dało, Lśniaca urodziłaby całą dziesiątkę :( Czas więc ogłosić szczęśliwców:

xx Sosnowy Ogon (Stokrotka)
xx Pochmurny Sen (Miód)
xx Aura (Malina)
xx Czarnuszka (Pajęczyna)
xx Bezkres
xx Żmijowa Łapa (Bez)
xx Rzeżuchowa Łapa (Gwiazdnica)
xx Różana Łapa

Oczywiście gratuluję wszystkich, którzy się dostali i najmocniej przepraszam osoby, dla których miejsca brakło - wszystkie koncepty były wspaniałe.

Na ten moment poproszę o wybranie kolejności narodzin i przypominam, że według oficjalnych informacji pierwszy kociak będzie "pierworodnym" według opinii publicznej XD. Byłabym też wdzięczna za info, czy jesteście zainteresowani odgrywaniem otwieranie oczu oraz wypowiadania pierwszych słów <3

Maluchy które chcą udać się tatusiów - Lśniąca odprowadzi was do rzeki w wieku 1-2k, więc fajnie byłoby to rozegrać jakoś sprawnie fabularnie uwu chyba że chcecie bliżej 3k, to nie jest to problem.

RE: Barwne Sadzawki - Barwna Woda - 27.02.2022

kocham wszystkich kocham każdy koncept ale niestety dziesiątki się nie dało </3 życzę milutkiej gry ziomeczkom które się dostały + jak ktoś dalej jest nie jest na 100% zdecydowany o imię/galerię to piszcie do mnie lub lśniącej śmiało