Barwne Sadzawki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Barwne Sadzawki (/thread-8841.html) |
RE: Barwne Sadzawki - Mgła. - 14.02.2022 w sumie to spróbuję, wstępnie jako Rumianek :eyes: RE: Barwne Sadzawki - Miętowa Łapa - 14.02.2022 zglaszam sie! mam nadzieje, ze to nie problem RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 14.02.2022 Wszyscy dopisani uwu RE: Barwne Sadzawki - Żmijooki - 15.02.2022 Zgłaszam się wstępnie z imieniem Bez i chęcia mieszkania u tatusia RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 15.02.2022 Dopisuję <3 RE: Barwne Sadzawki - Rzeżuchowy Kiełek - 15.02.2022 zgłaszam się jako gwiazdnica, również z chęcią mieszkania u taty!! RE: Barwne Sadzawki - Lśniąca Sadzawka - 15.02.2022 Dopisane <3 RE: Barwne Sadzawki - Zima - 15.02.2022 Zdecydowałam się już na imię Lebiodka! Rozpiszę koncept bardziej (niż to, co przesłałam beepo XD) i podrzucę do obojga rodziców. Liczyłam, że fabularnie zostanie podjęta decyzja kto do których rodziców trafia, ale skoro ludzie już sobie klepią, to trudno. RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 15.02.2022 Fabularnie planowałam to rozwiązać jeśli nikt sie nie zgłosi, ALE jeśli fabularnie będą takie pobudki, to nie przeczę, że widzę możliwość, żeby wiecej niż 1-2 kocięta trafiły do tatusiów <3 nic nie obiecuję, ale jest taka opcja jak najbardziej! RE: Barwne Sadzawki - Rybołowi Lot - 15.02.2022 Ukocham w Klanie Rzeki jakieś bubusie! RE: Barwne Sadzawki - Łaciate Futerko - 18.02.2022 Kto jeszcze tego nie zrobił, zachęcam do wysłania konceptu!! <D Dysponuję też bardzo bogatym zapasem galerii :> dymnych, srebrnych, do wyboru, do koloru!! RE: Barwne Sadzawki - Mgła. - 20.02.2022 hej, chcialxbym zrezygnowac jednak, im sorry D: RE: Barwne Sadzawki - Trzcinka - 26.02.2022 NIE WIERZĘ ŻE TO SIĘ WYDARZYŁO XDDDD Sadzawa Ty stara głupia babo Bbinek Ty tesz głupi weście Wy sie oboje nie mogę się doczekać sesji, na wszystkich kotkach! RE: Barwne Sadzawki - Lśniąca Sadzawka - 27.02.2022 Moi kochani, po burzliwych obradach i hektolitrach wylanych łez przychodzę z listą ostateczną. Chciałabym tylko, żeby każdy wiedział, że patrzyliśmy na wiele aspektów i wybór był bardzo ciężko. Gdyby tylko się dało, Lśniaca urodziłaby całą dziesiątkę :( Czas więc ogłosić szczęśliwców: xx☆ Sosnowy Ogon (Stokrotka) xx☆ Pochmurny Sen (Miód) xx☆ Aura (Malina) xx☆ Czarnuszka (Pajęczyna) xx☆ Bezkres xx☆ Żmijowa Łapa (Bez) xx☆ Rzeżuchowa Łapa (Gwiazdnica) xx☆ Różana Łapa Oczywiście gratuluję wszystkich, którzy się dostali i najmocniej przepraszam osoby, dla których miejsca brakło - wszystkie koncepty były wspaniałe. Na ten moment poproszę o wybranie kolejności narodzin i przypominam, że według oficjalnych informacji pierwszy kociak będzie "pierworodnym" według opinii publicznej XD. Byłabym też wdzięczna za info, czy jesteście zainteresowani odgrywaniem otwieranie oczu oraz wypowiadania pierwszych słów <3 Maluchy które chcą udać się tatusiów - Lśniąca odprowadzi was do rzeki w wieku 1-2k, więc fajnie byłoby to rozegrać jakoś sprawnie fabularnie uwu chyba że chcecie bliżej 3k, to nie jest to problem. RE: Barwne Sadzawki - Barwna Woda - 27.02.2022 kocham wszystkich kocham każdy koncept ale niestety dziesiątki się nie dało </3 życzę milutkiej gry ziomeczkom które się dostały + jak ktoś dalej jest nie jest na 100% zdecydowany o imię/galerię to piszcie do mnie lub lśniącej śmiało |