Artemida - Wojownicy PBF
Postaci porzucone - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Postaci porzucone (/thread-4158.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Postaci porzucone - Pajęcza Noga - 08.04.2022

Pajęcza Noga -> GK
co jej się stało i kiedy? nie wiadomo. Nie znaleziono nigdy jej ciała.

Dziękuję każdemu, kto kiedykolwiek miał z nią sesje. Miała smutne życie, ale było w nim trochę promyczków szczęścia. Szkoda, że na koniec to się rozsypało. W GK jednak na pewno odnajdzie spokój.

RE: Postaci porzucone - Księżycowe Jezioro - 10.04.2022

Gawronia Łapa -> adopcja
Wiem, że nie dam rady nim wrócić i nie ma sensu przytrzymywać go na moim koncie - wzięłam na siebie za dużo postaci i ceną tego było brak aktywności na większości z nich :(

Szafranowa Łapa -> GK
Szafran była ciężką postacią, z ciężkim charakterem i pisanie nią było dla mnie wyzwaniem. Wyzwaniem, któremu nie sprostałam niestety.
Szafran po wielu księżycach włóczenia się samotnie po świecie popadała w coraz większą paranoję i - prawdopodobnie - popełniła samobójstwo.

RE: Postaci porzucone - Wężowa Gwiazda - 13.04.2022

Szczurza Łapa -> zaginieni

byłem ambitny, miałem plan, ale niestety :pajac:
najpewniej nim kiedyś jeszcze wrócę

RE: Postaci porzucone - Ambient - 19.04.2022

ambient > zaginieni. nie ma po co ich wyciągać z nkt

https://artemida.webd.pl/thread-8396.html

RE: Postaci porzucone - Zakurzona Łapa - 13.05.2022

Zakurzona Łapa - zaginieni.
Super mi się Kurzykiem grało, ale wiem, że niestety nie jestem teraz w miejscu, w którym będę w stanie go aktywnie prowadzić. Muszę ogarnąć swoje życie zawodowe i pocisnąć naukę pewnych rzeczy irl i wiem, że zwyczajnie nie będę mieć czasu żeby grać nim tak, jak chciałabym. :c
Nie piszę co się z nim stało, bo nie chcę teraz kreować mu historii, która potem zarzutuje na ewentualny powrót.
Prawdopodobnie porwali go dwunodzy, gdy szukał Śliwki.

RE: Postaci porzucone - Wełniana Łapa - 14.05.2022

Wełna -> adopcje

Popełniłam duży błąd tworząc postać, w którą nie potrafię się wczuć i chociaż myślałam, że tak nie będzie i że będzie fajnie, to jednak tak nie jest. Chciałabym bardzo przeprosić moich rodziców, rodzeństwo, całą rodzinkę i wszystkich, którzy na mnie liczyli ;-; Mam nadzieję że Welenka trafi pod opiekę kogoś, kto da mu nowe życie. </3 jak ktoś będzie chętny do adopcji to ja z przyjemnością opowiem o nim to, czego nie ma w kp i wgl

RE: Postaci porzucone - Biały Puch - 15.05.2022

Chciałabym to tak oficjalnie zamknąć, gdyż po prostu wiem, że tymi postaciami po prostu nie wrócę

Galopujący Koń > GK
TO była postać co do której miałam wielkie oczekiwania. Nie potrafiłam się jednak wczuć odpowiednio w jego charakter, ani rozwinąć mu fabuły. Przyznam, że po prostu zaczął mnie trochę... męczyć. Chciałabym przeprosić Truskawkę, gdyż sesje między nimi dawały mi wiele radości i mieli nawet spoko relację.
Został porwany przez dwunożnych a podczas próby ucieczki wpadł pod samochód.

Ptasia Łapa > GK
Cóż... Ptaszek była postacią, która powstała zdecydowanie w złym czasie. Próbowałam nią wrócić, ale niestety nie wyszło... a szkoda. Wiem jednak, że już nią nie wrócę a chciałabym jej też dać wreszcie odpocząć na Srebrnej Skórce, bo na to po prostu zasługuje.
Tak jak w porzuceniu, została porwana przez dwunożnych. Potem zachorowała u nich na ciężką chorobę i niestety odeszła, mając nadzieję, że spotka swoich bliskich na Srebrnej Skórce. Młodsze rodzeństwo może czuć się obserwowane przez nią haha

RE: Postaci porzucone - Tygrys - 25.05.2022

Sztormowy Mrok -> GK

Wierzbowa Gałązka -> GK

Płomyk -> Adopcje

Blada Łapa -> GK

totalnie przepraszam

RE: Postaci porzucone - Oaza - 01.06.2022

Oaza -> zaginieni

Przez ostatni księżyc lub dwa trochę chorowała i przez to nie była tak ruchliwa i aktywna w życiu społecznym jak zwykle. Poza tym wszystko jednak było w porządku i nic nie zwiastowało, że pewnego dnia po prostu zniknie. Nie mówiła nikomu czy, gdzie ani po co wychodzi z obozu. Jedyny ślad jaki po sobie zostawiła to zwietrzały trop w okolicy Nowoświtowej granicy, urywający się gdzieś na brzegu Topiołek.

Rosa -> zaginieni

Nie miała stałego miejsca pobytu ani nikogo bliskiego, kto zauważyłby jej zniknięcie. Pewnego dnia po prostu przestała pojawiać się w okolicy ziem Czterech Klanów.

Bardzo przepraszam mamę Tsunami i całe moje rodzeństwo. Jest mi smutno, że już nie będę z wami wszystkimi grać. Przepraszam też wszystkich, z którymi miałam relacje i sesje na Rosie. We wszystkich wygasłych sesjach na Rosie oraz Oazie można uznać, że coś im przeszkodziło i musieli się rozejść albo coś w tym stylu. Kocham Oazę, kocham Rosę, ale obecnie nie ma miejsca na granie kotkami w moim życiu. Na serwerze oczywiście zostaję, nie mam zamiaru opuszczać mojej kotkowej rodzinki. Jeszcze raz przepraszam, jeśli kogokolwiek zawiodłam lub zasmuciłam, ale w grze na kotkach chodzi o czerpanie radości z rozgrywki, a nie robienie czegoś na siłę. <3

RE: Postaci porzucone - Akonitowa Łapa - 07.06.2022

Akonitowa Łapa --> zaginieni
Zniknął z terenów klanowych. Deszcz zmył jego ślady oraz zapach.

Kiedyś nim wrócę

RE: Postaci porzucone - Węgorzowe Gardło - 18.06.2022

Węgorzowe Gardło - GK
Po rozmowie z Bawełnianą Nicią długo plątał się po obozie jak nieobecny, aż pewnego dnia wyszedł z obozu na samotny patrol i nie wrócił z niego. Przy granicy, w podobnym miejscu gdzie zaginęła jego siostra, można było wyczuć woń psa i krew kotka, najpewniej rzecznego wojownika. Ale pies nie zostawił wojownika, by rodzina mogła go pochować.

Miałam co do niego jakieś lepsze zamiary, bo był mogą pierwszą postacią na Artemidzie, ale zdecydowanie popsułam jego charakter i się do niego zniechęciłam. Nawet jakbym miała go dać do nkt i potem zrobić mu rework charakteru to wiem, że nie będzie tak samo. Chciałam przeprosić tych, z którymi miałam tak zaplanowane więcej Węgorzem

RE: Postaci porzucone - Bawełniana Nić - 30.06.2022

klisza - zaginieni.

RE: Postaci porzucone - Alga - 06.07.2022

Szumiaca Łapa - zaginieni

Na patrolu oddalil się troche w stronę drogi grzmotu i wpadł w pułapkę zywolapke, bo dwunogi próbowali złapać kotka którego ktoś z ich rodziny wywalił i używali dźwięku pisku kociaka. Cóż. Złapali nie tego co trzeba :'))

RE: Postaci porzucone - Kunie Gardło - 18.07.2022

Kunia Łapa - zaginieni

Od zawsze miała wielkie ambicje. Po chorobie nie umiała się pozbyć wrażenia, że musi udowodnić wszystkim, że nadal jest w doskonałej formie. Wyszła z obozu mówiąc wszystkim, że wróci jako prawdziwy wojownik. Nie wróciła, a jej ślady zapachowe urwały się przy jednej z granic. Najprawdopodobniej porwali ją dwunożni.

Bardzo długo zbierałxm się aby to napisać, ale mimo tego jak kochałxm Kunę i pisanie nią, nie mogłxm się do tego zabrać od dłuższego czasu. Kolejne nieodpisane sesje zbierały mi się, a ja, mając nadzieję, że w końcu znowu uda mi się być aktywnx na Kunie, brałxm ich jeszcze więcej. I nic z tego nie wychodziło. Mimo, że bardzo lubiłxm to jak wychodziły mi na niej odpisy i miałxm na nią wielkie plany, do wszystkiego musiałxm się zmuszać. Ostatnio czuję się jakbym wypaliłx się z jakiegokolwiek pisania rp, więc nie obiecuję, że kiedyś nią wrócę. Ale mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda. Na razie jednak potrzebuje przerwy.

RE: Postaci porzucone - Sosnowy Ogon - 18.07.2022

kminkowa łapa, krwawa łapa > zaginieni

do kminek... próbowałam przekonać się długo, ciągnęłam ją od kiedy straciła oboje rodziców, rodzeństwo i bliskich i,,, idk. straciła swój urok, nie potrafię przemóc się do postów na niej, ani do magicznej odmiany charakteru, która pomogłaby mi pisać nią łatwiej, bo... po prostu mi się nie udaje. as always. przepraszam wszystkich, z którymi miałam mieć sesję, relację... ponownie czuję anxiety z porzucaniem postaci, z reakcją na to, którego przecież odczuwać nie powinnam, bo to tylko kotek w internecie, ale cóż. zostawiam sobie jeszcze otwartą furtkę

https://artemida.webd.pl/thread-4269-post-418268.html#pid418268

krwinka - nim wrócę na pewno!! mam już plan co do niego, tylko po prostu... no, potrzebuję chwili przerwy. chyba nie tak rozegrałam jego postać jak chciałam. ale myślę że tak wrzesień wrócę z nowymi siłami do niego, bo absolutnie go uwielbiam ♡ potrzebuję do niego czasu, zastanowić się co i jak, poczekać aż sytuacja w rzece się dosyć uspokoi, bym nie czuła się overwhelmed... sooo don't worry!! wróci, obiecuję

https://artemida.webd.pl/thread-4274-post-418267.html#pid418267

i uhhhh. nie wiem, czy odbije się to jakąś reakcją na discordzie czy nie,,, ale wolałabym by nikt nic nie pisał, jeśli mogę prosić - czuję już ogromny stres i niepokój związany z tym, a przecież to tylko coś tak błahego, jak postać na forum i nie coś, czym jestem uwiązana na całe życie i chciałabym trochę odciążyć się od takiego myślenia, bo zaczęłam dostrzegać, jak bardzo mnie rujnuje od środka, a ja stresuję się czymś, czym nie powinnam... chcę się bawić na forum i... no. im sorry. chyba wciąż do końca mam takie dziwne spojrzenie na to, co powinno być zabawą.