Popielne Iskry - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Popielne Iskry (/thread-6945.html) |
- Popielny Żar - 11.01.2020 Dzień doberek, tak jak obiecałam, oto wyniki miotu! uwu
A więc! Wybór był mimo wszystko bardzo BARDZO trudny i prawie już ulegałam aby otworzyć dodatkowy slot, ale...Trzeba być w życiu konsekwentnym bo można się obudzić z ręką w nocniku >:/ A zdecydowanie bardziej komfortowo będzie z czwórką kociąt a nie piątką. łatwiej kontrolować hehe Byłam szczerze zaskoczona ilością chętnych, bo kompletnie się ich nie spodziewałam? No...mile nas obie zaskoczyliście! W każdym razie! Osoby, które dostały się do głównego składu miotu mogą już ubiegać się o zgody na multi/tworzyć konta/pisać kp! Kolejność waszego urodzenia ustali się jeszcze w praniu misiaczki, mamy mnóstwo czasu! Jak będzie potrzeba pomocy z szukaniem galerii i takich tam, mój discord/wiado prywatne jest otwarte i możecie pisać; to samo pewnie tyczy się Iskry. Data porodu nie ulega zmianie, nadal jest to 26 stycznia i do tego dnia macie czas z ogarnianiem ww wymienionych rzeczy uwu. Gratuluje wszystkim którzy się dostali oraz tym, którzy próbowali! Nie zniechęcać się, innych miotów będzie pewnie jeszcze dużo! Liczę na miłą, przyjemną i wspólną grę w miocie!! :wilcza: - Jasna Kropla - 11.01.2020 Gratuluję wszystkim co się dostali i z wielką przyjemnością zapraszam kiedyś na sesję :D Będę śledzić poczynania warzywek i czytać KP - Wirujące Pióro - 11.01.2020 Oo, gratuluje wszystkim, którzy się dostali! :D - Mroźne Serce - 11.01.2020 Gratulacje wszystkim, jestem bardzo ciekawa co z was wyrośnie i również zapraszam na sesję kiedy już będziecie nieco niezależni od matki xD a tak wgl to Buk trzyma się twojej obietnicy, Popiel >.> - Kozacza Ścieżka - 11.01.2020 fASOLKAAAA - Przepiórcze Piórko - 11.01.2020 : 0 - Czerwony Mak - 11.01.2020 Gratuluję wszystkim którzy się dostali :wilcza: - Szybująca Łapa - 11.01.2020 Ajjj, ale przynajmniej rezerwa xD Gratki dla wszystkich którzy się dostali do miotu ;* - Mysia Łapa. - 11.01.2020 bruh what XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LMAO OK DZIĘKUJĘ ŻE MNIE PRZYJĘLIŚCIE - Pomidorowa Łapa - 11.01.2020 siema melduje się btw jeśli będziemy ustalać kolejność rodzenia się to chciałabym żeby pomidor był drugi ✌️ - Polny Chwast - 11.01.2020 gratki dla tych, co się dostali!! uvu, będę śledzić ten miot jak szalona, na pewno wyrwę na sesję w przyszłości - Makowa Łapa. - 11.01.2020 O BOGOWIE tbh zupełnie nie spodziewałam się, że się dostanę, ale dziękuję, że mnie przyjeliście :* ....a teraz idę błagać o multi XD - Płonący Las - 11.01.2020 Gratuluję wszystkim :) - Wieczór - 11.01.2020 Bardzo dziękuje za przyjęcie do miotu ^^ Gratuluję też mojemu nowemu rodzeństwu, a pozostałym życzę powodzenia! A nuż uda się innym razem ^^ Mam nadzieję na ciekawe i zabawne sesyjki :3 - Cierpka Jagoda - 12.01.2020 Gratuluję tym którzy się dostali...! |