Artemida - Wojownicy PBF
Popielne Iskry - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Popielne Iskry (/thread-6945.html)

Strony: 1 2 3 4

- Popielny Żar - 11.01.2020

Dzień doberek, tak jak obiecałam, oto wyniki miotu! uwu

[Obrazek: dd9458aa13fb262e022230718b0ea26c.png]

• Marchewka (Króliczy Sus)
      • Pietruszka (Wieczór)
      • Fasolka (Irysowy Zmierzch)
      • Pomidorek (Bobrzy Kieł)

REZERWA

• Rzepak (Czerwona Gwiazda)
      • Rzodkiewka (Ruda Łapa)

A więc! Wybór był mimo wszystko bardzo BARDZO trudny i prawie już ulegałam aby otworzyć dodatkowy slot, ale...Trzeba być w życiu konsekwentnym bo można się obudzić z ręką w nocniku >:/ A zdecydowanie bardziej komfortowo będzie z czwórką kociąt a nie piątką. łatwiej kontrolować hehe Byłam szczerze zaskoczona ilością chętnych, bo kompletnie się ich nie spodziewałam? No...mile nas obie zaskoczyliście! W każdym razie! Osoby, które dostały się do głównego składu miotu mogą już ubiegać się o zgody na multi/tworzyć konta/pisać kp! Kolejność waszego urodzenia ustali się jeszcze w praniu misiaczki, mamy mnóstwo czasu! Jak będzie potrzeba pomocy z szukaniem galerii i takich tam, mój discord/wiado prywatne jest otwarte i możecie pisać; to samo pewnie tyczy się Iskry. Data porodu nie ulega zmianie, nadal jest to 26 stycznia i do tego dnia macie czas z ogarnianiem ww wymienionych rzeczy uwu.

Gratuluje wszystkim którzy się dostali oraz tym, którzy próbowali! Nie zniechęcać się, innych miotów będzie pewnie jeszcze dużo! Liczę na miłą, przyjemną i wspólną grę w miocie!! :wilcza:

- Jasna Kropla - 11.01.2020

Gratuluję wszystkim co się dostali i z wielką przyjemnością zapraszam kiedyś na sesję :D
Będę śledzić poczynania warzywek i czytać KP

- Wirujące Pióro - 11.01.2020

Oo, gratuluje wszystkim, którzy się dostali! :D

- Mroźne Serce - 11.01.2020

Gratulacje wszystkim, jestem bardzo ciekawa co z was wyrośnie i również zapraszam na sesję kiedy już będziecie nieco niezależni od matki xD
a tak wgl to Buk trzyma się twojej obietnicy, Popiel >.>

- Kozacza Ścieżka - 11.01.2020

fASOLKAAAA

- Przepiórcze Piórko - 11.01.2020

: 0

- Czerwony Mak - 11.01.2020

Gratuluję wszystkim którzy się dostali :wilcza:

- Szybująca Łapa - 11.01.2020

Ajjj, ale przynajmniej rezerwa xD Gratki dla wszystkich którzy się dostali do miotu ;*

- Mysia Łapa. - 11.01.2020

bruh what XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LMAO OK DZIĘKUJĘ ŻE MNIE PRZYJĘLIŚCIE

- Pomidorowa Łapa - 11.01.2020

siema melduje się btw jeśli będziemy ustalać kolejność rodzenia się to chciałabym żeby pomidor był drugi ✌️

- Polny Chwast - 11.01.2020

gratki dla tych, co się dostali!! uvu, będę śledzić ten miot jak szalona, na pewno wyrwę na sesję w przyszłości

- Makowa Łapa. - 11.01.2020

O
BOGOWIE
tbh zupełnie nie spodziewałam się, że się dostanę, ale dziękuję, że mnie przyjeliście :*
....a teraz idę błagać o multi XD

- Płonący Las - 11.01.2020

Gratuluję wszystkim :)

- Wieczór - 11.01.2020

Bardzo dziękuje za przyjęcie do miotu ^^ Gratuluję też mojemu nowemu rodzeństwu, a pozostałym życzę powodzenia! A nuż uda się innym razem ^^ Mam nadzieję na ciekawe i zabawne sesyjki :3

- Cierpka Jagoda - 12.01.2020

Gratuluję tym którzy się dostali...!