Propozycje - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Propozycje (/thread-4153.html) |
- Zajęczy Sus - 13.04.2019 Zgadzam się z Ważką, tak długo jak każdy samodzielnie ogarnie swoje treningi i dokładnie napisze, co przerobił z danym terminatorem, to w sumie nie widzę problemu, żeby to działało wstecz. Po prostu w interesie każdej osoby będzie dopilnowanie tego i wrzucenie posta do ukończonych treningów. Propozycja Sasanki też jest w porządku. Faktycznie słabo z tym, że w przypadku braku odpisu MG przez tydzień trzeba czekać kolejny tydzień. I jeszcze dorzucę coś, co wymyśliła Trzmiel: osobny poddział na nauki w dziale klanowych kociarni, dokładnie tak, jak obecnie są wydzielone ceremonie i dzielenia języków. Pls. - Pustułka - 13.04.2019 Podpisuje się pod propozycją Ważki, jak i propozycją Sasanki. Jeśli chodzi o te nauki, to dla mnie nie ma to większego znaczenia, ale może rzeczywiście ułatwiłoby to odnajdywanie się w nich. EDIT: Jak najbardziej podpisuje się pod propozycją Human!Eventu. - Płomykówkowy Lot - 13.04.2019 To ja powiem, że zgadzam się z Ważką i Sasanką i nie mam w sumie za wiele do dodania w tych kwestiach, wszystko już raczej zostało powiedziane. Co do nauk – jestem bardzo na tak. imo aktualnie działy kociarni często wyglądają dość chaotycznie przez dużą liczbę nauk, więc zrobiłoby się ładniej estetycznie i łatwiej byłoby wszystko uporządkować. - Jaskółczy Śpiew - 13.04.2019 Hej, Chciałabym przedstawić - w imieniu uczestników niedawnej dyskusji na sb - pewną propozycję, mianowicie: powtórzenie Human!Eventu, to jest: wcielamy się w ludzkie wersje naszych postaci. Sporo użytkowników opowiedziało się za na shoutboxie, a eventu od dawna nie było. Od siebie dodam, że nie sądzę, żeby od tego miało nam wybuchnąć forum czy coś - i że na pewno bardzo ciekawe byłoby przeprowadzenie czegoś takiego. - Mysia Łapa. - 13.04.2019 a) podpisuję się rękami i nogami pod propozycją zarówno Ważki jak i Sasanki b) PODPISUJE SIĘ JESZCZE INTENSYWNIEJ POD PROPOZYCJĄ HUMAN!EVENTU - Płomykówkowy Lot - 13.04.2019 Również uważam, że Human!event za jakiś czas byłby naprawdę fajną rzeczą, także *podpisuje się* - Pustułczy Wrzask - 13.04.2019 Podpisuje się pod human eventem! - Dynia. - 13.04.2019 *wyciąga pióro i majestatycznie, niczym ojcowie założyciele, podpisuje się pod Human!event'em* >:)) - Księżycowy Pył - 13.04.2019 Zajęczy Sus napisałx:Zgadzam się z Ważką, tak długo jak każdy samodzielnie ogarnie swoje treningi i dokładnie napisze, co przerobił z danym terminatorem, to w sumie nie widzę problemu, żeby to działało wstecz. Po prostu w interesie każdej osoby będzie dopilnowanie tego i wrzucenie posta do ukończonych treningów. podpisuję się pod tymi wszystkimi kwestiami, szczególnie pod osobnym działem na nauki. do it pls. - Orlikowe Pióro - 13.04.2019 też się podpisuję pod Human!eventem! |D - Chrząszczowa Łapa - 13.04.2019 oo, tak, kiedyś rzucił mi się w oko ten event i miałam smutną żabę że już go nie ma : ( podpisuję się uvu - Słońce. - 13.04.2019 Księżycowy Pył napisałx:Zajęczy Sus napisałx:Zgadzam się z Ważką, tak długo jak każdy samodzielnie ogarnie swoje treningi i dokładnie napisze, co przerobił z danym terminatorem, to w sumie nie widzę problemu, żeby to działało wstecz. Po prostu w interesie każdej osoby będzie dopilnowanie tego i wrzucenie posta do ukończonych treningów. ja tak samo!!! - Wiewiórczy Skok - 13.04.2019 Osobny dział na nauki to byłoby coś, jestem zdecydowanie za! uvu Zaś co do Human!eventu, to chętnie bym to zobaczyła i ograła, bo nie miałam nigdy okazji, a widziałam i stwierdziłam że toto fajne jest, więc też jestem za! - Bajka - 13.04.2019 Oddzielny dział na nauki się przyjął, także niedługo się takie coś pojawi. Pytanie do was, czy ktoś ma propozycje na jakąś fikuśną nazwę? ;D czy pasuje wam zwyczajna nazwa typu: "Nauki"? - Wydmowy Wiatr - 13.04.2019 Nauki wystarczy :o Mogę prosić kogos z administracji się wypowiedzieć na temat tych propozycji wyżej? :kuku: |