Artemida - Wojownicy PBF
Rudzikowe Ognie - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Rudzikowe Ognie (/thread-5518.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Ważkowa Sadzawka - 04.11.2018

Kotki będą chodzić do takiej Krzywuchy vol 2 i ona przyprowadzi dwunoga od takich spraw :mro: a tym panem od którego będą ehem, te rzeczy zostanie Gburek. W bardzo szybki sposób dorobi wię wszędzie rodzinki

- Bieluń - 04.11.2018

Cześć! Ośmielona widokiem innych "nowych", również zgłaszam swoją kandydaturę. :3 Przygodę z pbfami zaczęłam w 2011 r., wiem z czym to się je i potrafię odpowiednio gospodarować czasem wolnym, by nie zaniedbywać postaci. Artemida byłaby obecnie moim jedynym forum, więc zaangażowałabym się w pełni.

- Ognistopręga - 04.11.2018

Dopisałam do listy. Już wiem, że wybór będzie trudny :(

- Rudzikowy Ogień - 04.11.2018

ojejku, ale was się nazbierało, nie spodziewałam się :0.

also jak macie już jakieś koncepty na postać, to podsyłajcie mi i ognik uwu

- Ulewna Łapa. - 04.11.2018

Rudzik, koncept to opis postaci, tak? Bo jeśli tak, to dość długi opis Kasztana poleciał na twoje pw!

- Mleczny Kieł - 05.11.2018

kiedy twój ostatni brat w twoim wieku już się ożenił, a ty nadal sama ;////
to ten, ciocia Mleczyk może was na sesję przygarnie or smth, o ile nie będę takim flakiem jak od yyy jakoś roku

- Owsiana Łuska - 05.11.2018

^ i mooże mi odpiszesz po miesiącu XD

ale ten, aż dziwne, że tyle nowych graczy przybywa :D Milutko :'33

- Migotliwa Łapa - 05.11.2018

Postaram się dziś/jutro podesłać, ale jakoś około 18 :v

- Trzmieli Pył - 05.11.2018

Jak coś, to możecie sobie dopisać jeszcze rozjasnienia w dostępnych umaszczeniach, czyli niebieskie, kremowe i liliowe, bo ojciec Rudzika był niebieski, a Ogni miała chyba jakąś kremowa siostrę.

- Kukułczy Puch - 05.11.2018

Przepraszam ale niestety muszę siebie wykreślić z listy. Będę grać jednak w cieniu. Przepraszam za kłopot ale ja jak zobaczę nowy miot to... Awww.. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję że w przyszłości Kuku zabierze malce na sesję :3

- Ognistopręga - 06.11.2018

Trzmieli Pył napisałx:Jak coś, to możecie sobie dopisać jeszcze rozjasnienia w dostępnych umaszczeniach, czyli niebieskie, kremowe i liliowe, bo ojciec Rudzika był niebieski, a Ogni miała chyba jakąś kremowa siostrę.

Zarówno jednokolorowe jak i pręgowane mogą takie być?

Zaktualizowałam listę chętnych. Jeszcze można się dopisać :3

- Zajęczy Sus - 06.11.2018

Ognistopręga napisałx:
Trzmieli Pył napisałx:Jak coś, to możecie sobie dopisać jeszcze rozjasnienia w dostępnych umaszczeniach, czyli niebieskie, kremowe i liliowe, bo ojciec Rudzika był niebieski, a Ogni miała chyba jakąś kremowa siostrę.

Zarówno jednokolorowe jak i pręgowane mogą takie być?

tak, bo pręgowanie jest niezależne od koloru + niebieskie szylkrety i liliowe szylkrety, też jednolite i pręgowane |D

- Kałużowy Krok - 11.11.2018

Dzień dobry.
Chciałabym zapytać, czy są jakieś ustalenia dotyczące przewidywanej daty porodu? Raczej dłużej czy raczej krócej będzie trwała ciąża? :wilcza:

- Ognistopręga - 11.11.2018

Jeśli ktoś jeszcze chce się zgłosić - ostatnia szansa, na dniach będziemy wybierać osoby do miotu. Jeszcze nie wszyscy przesłali koncepty na postaci więc możecie też to zrobić, zawsze to jakaś pomoc w decyzji :)

Edit: Raczej długa ciąża bo chcę zdążyć na spokojnie cośtam ciężarną odegrać, choć też nie będę tego nie wiadomo jak przeciągać. Więc podejrzewam, że jakoś pod koniec miesiąca poród.

- Migotliwa Łapa - 11.11.2018

*idzie pisać posty*