Artemida - Wojownicy PBF
Problemy techniczne - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Problemy techniczne (/thread-4977.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Bogatka - 01.11.2019

Od początku jak jestem na Bogatce pokazuje mi, że mam jedną nie odczytaną wiadomość.

- Mokra Łapa. - 01.11.2019

u mnie nadal wiszą dwa widma, halp

- Płomykówkowy Lot - 01.11.2019

Były problemy z bazą, dlatego tyle to trwało, ale teraz już wszystko powinno być załatwione.

- Ostry Kolec - 20.11.2019

Widmo pw na Konwalii mam xD
Poratuje ktoś?

Powinno być ok. :>

- Grzybowa Polana - 23.11.2019

Można prosić o aktywację konta Amur? Od trzech godzin nie dostałam klucza, pomimo kilku prób.

siup, jest aktywacja. ovo

- Świecąca Łapa - 23.01.2020

Widmo wiadomość na Światełku ;o;

Powinno być ok. c:

- Czerwony Mak - 23.01.2020

Ja mam 8 na Czerwii. Halp.

Huh, szaleństwo powinno być opanowane. c:

Dziękuję xD większość z nich gniła mi na koncie już ponad rok.

- Popielny Żar - 29.01.2020

Mam pierwszą w mojej karierze tutaj widmo pw :00 Proszę o pomoc

Nie powinna już męczyć. c:

- Łaciate Futerko - 31.01.2020

zgłaszam widmo pewuszkę na Łatce >D

Powinno już być ok!

- Kornikowy Konar - 31.01.2020

Nie mogę się zalogować na forum z telefonu. Jestem na liście aktywnych, ale nie jestem zalogowana. Nie mam żadnego komunikatu, po prostu odsyła mnie z powrotem na główną. Dot. to przynajmniej dwóch moich kont :'D Mam zainstalowanego aktualnego Chrome'a.

- Fiołkowy Świt - 26.03.2020

mam od jakiegoś czasu dziwny problem. forum ciągle mnie wylogowuje po kilkunastu sekundach od zalogowania. klikanie pomiędzy tematami mnie wyrzuca i jest frustrujące, bo nie mogę nawet pisać na sb, bo pisząc wiadomości na sb, musiałem odświeżać forum i logować się znowu przed wysłaniem każdej z nich. nigdy wcześniej tak nie miałem i nie, zaznaczanie okienka, żeby mnie nie wylogowało, nie działa. dzieje się tak tylko tutaj, na wszystkich kontach.
wie ktoś, o co może chodzić?

- Trzmieli Pył - 26.03.2020

Fiołkowy Świt napisałx:mam od jakiegoś czasu dziwny problem. forum ciągle mnie wylogowuje po kilkunastu sekundach od zalogowania. klikanie pomiędzy tematami mnie wyrzuca i jest frustrujące, bo nie mogę nawet pisać na sb, bo pisząc wiadomości na sb, musiałem odświeżać forum i logować się znowu przed wysłaniem każdej z nich. nigdy wcześniej tak nie miałem i nie, zaznaczanie okienka, żeby mnie nie wylogowało, nie działa. dzieje się tak tylko tutaj, na wszystkich kontach.
wie ktoś, o co może chodzić?

Wydaje mi się, że problem pojawia się od resetu ustawień. Prawdopodobnie w panelu jest zaznaczona opcja "wyloguj przy zmianie ip", czy coś.

- Biała Burza - 07.06.2020

Mam widmo pw.

Powinno być już ok~

- Astrowy Płatek - 15.06.2020

Mam problem z wysyłaniem wiadomości pw. Zamiast do "wysłane" trafiają do "do wysłania". Nie wiem, czy ja coś źle robię, czy to jakiś błąd. Internet mam dobry, to samo się dzieje na laptopie i na telefonie, no i jeszcze wczoraj wszystko działało :/

- Szara Kora - 15.06.2020

To nie błąd, to jak najbardziej normalne :cowboy:

Wiadomość jest w folderze "do wysłania", kiedy osoba, do której wysyłałaś PW jeszcze go nie odczytała.