bagienne szczeniaki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: bagienne szczeniaki (/thread-10250.html) Strony:
1
2
|
bagienne szczeniaki - Grząskie Bagno - 20.08.2024 ♚ BAGIENNE SZCZENIAKI ♚
po bożemu, w kościele poczęte
♔ co oferujemy aka reklama XXXXX♟ aktywnych (zazwyczaj) rodziców lol XXXXX♟ ojca PRZYWÓDCĘ, c’mon, kto by nie chciał mieć takiego starego i takiej starej na dokładkę, trauma gwarantowana, nie zaznacie spokojnego i przepełnionego czułością dzieciństwa :) XXXXX♟ hejt pozostałych klanowiczów w pakiecie + wychowanie twardą ręką (tudzież łapą), z wizją zrobienia z was najlepszych wojowników, jaki ten Klan w ogóle widział, w pogardzie mając resztę krzywo patrzącego na was plebsu. No i jedno z was być może przyuczane będzie do roli przyszłej Gwiazdy w przyszłości??? XXXXX♟ sporą rodzinę od strony ojca, bo i anonimowe dzieciaki Bobrzego Boru, i wujka zastępcę, i kuzynki medyczki, i dzieciaki Bzyczącej Polany, trochę tego jest, macie się czym chwalić, bogaty rodowód XXXXX♟ dużo galerii, mamy potężne zapasy XXXXX♟ pomoc w ewentualnym nabiciu postów ♔ theme przede wszystkim, skupiamy się na imionach mocnych, kojarzących się z siłą (Pazur, Grzmot, Kieł, Szpon itd). Dodatkowo fajnie by było, gdyby znalazły się w miocie kociaki z imionami po rodzinie lub dawnych przywódcach (Żądło, Krogulec, Lampart, Lew, you know, you know), te nazywać będzie Pies. Ewentualnie typowo cieniste rzeczy (Muł, Mokradło, Mszar, Rojst, Torf, Błoto, Moczar). Dodatkowo, pierworodne kocię planujemy nazwać po Polnej Gwieździe, tzn Chwast, tudzież Polana?? o ile znajdzie się jakiś użytkownik, który wyrazi taką chęć ofc ♔ umaszczenia kolorki: czarne, niebieskie, czekolada, liliowe budowa pyska: europejska długość sierści: krótka i długa pręgowanie: tygrysie, klasyczne, ticked lub cętki biel: od minimalnej do pokrywającej całe ciało ♔ organizacja kociąt planujemy 6 jako, że Bagno nie jest przesadnie wielka, jeżeli natomiast będziemy mieć problem z wyborem, to możliwe jest rozszerzenie do 7. Poród planowany jest na 20.09. Zgłoszenia przyjmujemy do 03.09, wtedy też pojawi się oficjalny skład miotu. Dodatkowo, od każdego dzieciaka wymagamy zgody na adopcję postaci, aby w razie porzucenia dać szansę na adopcję komuś innemu. ♔ lista chętnych XXXXX♟ rdza XXXXX♟ łaciate futerko XXXXX♟ pochmurny sen XXXXX♟ wiklinowe życzenie XXXXX♟ brzózka XXXXX♟ mysia łapa XXXXX♟ trzmielopręgi XXXXX♟ wyjąca wilczyca XXXXX♟ skrzecząca ropucha XXXXX♟ rwąca zawieja XXXXX♟ ślimacza ścieżka XXXXX♟ uschnięta łapa XXXXX♟ bobrzy bór XXXXX♟ sienna łapa XXXXX♟ pliszkowy zagajnik XXXXX♟ sroczy ogon ♔ dream team XXXXX♟ Mysia Łapa XXXXX♟ Łaciate Futerko XXXXX♟ Trzmielopręgi XXXXX♟ Wiklinowe Życzenie XXXXX♟ Ślimacza Ścieżka XXXXX♟ Pliszkowy Zagajnik XXXXX♟ Skrzecząca Ropucha XXXXX♟ Pochmurny Sen ♔ dream team XXXXX♟ Rwąca Zawieja XXXXX♟ Sroczy Ogon RE: bagienne szczeniaki - Rdza - 20.08.2024 JA CHCE JA CHCE. mi obojetnie jakie imie wysle pozniej koncept :3 RE: bagienne szczeniaki - Łaciate Futerko - 20.08.2024 JA JA JAA RE: bagienne szczeniaki - Pochmurny Sen - 20.08.2024 Być może mnie to zabije ale zgłaszam się RE: bagienne szczeniaki - Grząskie Bagno - 20.08.2024 dopisani uvu RE: bagienne szczeniaki - Wiklinowe Życzenie - 20.08.2024 XD dobra jedziemy proszę o wpisanie RE: bagienne szczeniaki - Brzózka. - 20.08.2024 Hiii. Wstępnie możecie mnie dopisać na jakąś awarie/ z boku. zobaczymy, czy dobije posty na czas RE: bagienne szczeniaki - Mysia Łapa. - 20.08.2024 nie mam pojęcia jak to zrobię ale ten, zgłaszam się XD wstępnie Torf, albo Polana po dziadziu (marzy mi się granie pierworodnym) RE: bagienne szczeniaki - Pliszkowy Zagajnik - 20.08.2024 chwała klanowi cienia gg RE: bagienne szczeniaki - Trzmielopręgi - 20.08.2024 Nie wiem czy to dobry pomysł, ale za mocno kusi, więc zgłaszam się RE: bagienne szczeniaki - Wyjąca Wilczyca - 20.08.2024 Ja, ja, ja! Błagam, przyjmijcie mnie! Mam gotową już KP i od dawna czekam na miot w Cieniu, preety please! Ej no, wy już macie konta w Cieniu, a ja jeszcze ani jednego. RE: bagienne szczeniaki - Skrzecząca Ropucha - 20.08.2024 no dobra....chciałam bardzo zagrać w psim miocie więc dopiszcie mnie do listy chętnych RE: bagienne szczeniaki - Rwąca Zawieja - 21.08.2024 wpiszcie mnie też hihi a od siebie gwarantuję nienawiść Zawiei do maluszków, ale za to miłość Kudłacza bo to dzieci Bagno!!! RE: bagienne szczeniaki - Grząskie Bagno - 21.08.2024 wszyscy dopisani RE: bagienne szczeniaki - Ślimacza Ścieżka - 21.08.2024 make cień great again poprosiłabym o dopisanie mnie na listę chętnych!! |