Artemida - Wojownicy PBF
Rudzikowe Ognie - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Rudzikowe Ognie (/thread-5518.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rudzikowe Ognie - Ognistopręga - 03.11.2018

RUDZIKOWE OGNIE

Prezentujemy nowy miot fabularny. Rodzicami są znani wojownicy Klanu Rzeki, Ognistopręga i Rudzikowy Ogień.

[Obrazek: rrQPQss.png] x [Obrazek: j024gJ0.png]

[Obrazek: acorns_by_king_lulu_deer-dcog5h8.gif]

Relacja między Rudzikiem a Ognistopręgą rozwijała się bardzo stopniowo. Poznali się bliżej ponieważ ruda była mistrzynią młodszego kocura. Od zawsze się lubili i byli ze sobą w dobrych stosunkach. Z biegiem czasu przyjaźnili się coraz bliżej aż w końcu ich relacja zaczęła się przeistaczać w coś więcej. Nie jest to związek oparty na burzliwym romansie - ich partnerstwo jest raczej spokojne. Ma jednak spore szanse na przetrwanie, ponieważ dogadują się w wielu kwestiach bardzo dobrze od dłuższego czasu.

Kociaki urodzą się w Porze Opadających Liści, dlatego chcielibyśmy, żeby to właśnie jesień była theme miotu! Wszystkie imiona powinny mniej lub bardziej kojarzyć się z tą porą roku. Może to być np. Kasztan, Żołądź, Deszcz, Wiatr etc.

Szczegóły takie jak ilość kociaków i data porodu będą uzależnione od możliwości i preferencji osób chętnych na grę kociakami z tego miotu. W dużym stopniu możemy się do tego dostosować. Dlatego jeśli jesteś chętny(a), najlepiej napisz od razu jak u ciebie wygląda sytuacja ze zgodą na multikonto. Ognistopręga jest dużą, dobrze zbudowaną kotką więc może urodzić ich dużo, co jednak nie oznacza, że koniecznie musi.

Możliwy wygląd kociaków:
Gładkie: Czarne, Czekoladowe
Pręgowane: Bure, Czekoladowe pręgowane, Rude
Szylkrety: Czarno-rude, Buro-rude, Czekoladowo-rude, Czekoladowo-rude pręgowane
Pręgowanie: Tygrysie Klasyczne
Krótko- lub długowłose, możliwe białe znaczenia od minimalnych do pokrywających połowę kota. Kot z minimalną ilością bieli może mieć heterochromię (jedno oko niebieskie, a drugie w naturalnym kolorze).

[size=75](Za pomoc dziękuję Wiewiórowi

- Mrówcza Ścieżka - 03.11.2018

Baby Boom na forum :D
Bardzo fajnie, mam nadzieję, że uda się znaleźć graczy

- Leszczynowa Gałązka - 03.11.2018

Gasp, kolejny miot fabularny w przeciągu miesiąca
Nie jestem pewna, czy Rudzik chciałby nazwać swoje dziecko Kasztan jak jego bratanica *flashbacki z jej wygnania* xD

- Mysia Łapa. - 03.11.2018

qué.
qué???

- Mrok - 03.11.2018

Szykujcie się na sesję!

- Ciemniejące Niebo - 03.11.2018

Rudzikowe Ognie. XD Klepię jakąś kluseczkę na nauki, nie wspominając o sesji. I powodzenia w szukaniu!

- Zachodzące Światło - 03.11.2018

Ciocia nauczy dawać innym w pape!

- Borsucza Łapa. - 03.11.2018

Zapraszam przyszłe najmniejsze jednostki Klanu Rzeki na sesję!

- Sztormowa Chmura - 03.11.2018

Sztormi będzie chciała na nauki~
kociaki jej drugiego ulubionego kota to bardzo Big Deal, także no

- Jarzębina - 03.11.2018

Dzień dobry.
Bardzo chętnie zaczęłabym swoją przygodę na forum z maluszkiem wziętym z tego miotu. Musiałabym trochę czasu poświecić na wdrążenie się w obowiązujące tu mechaniki gry, ale mogę zapewnić, że doświadczenie z forami fabularnymi mam już minimum dziesięcioletnie. Od długiego czasu nie gram na żadnym innym forum i nie planuję multikont, więc rozwój kociaka pochłaniałby całą moją uwagę. Czasowo jest u mnie całkiem dobrze, więc mogę zaoferować pojawianie się na forum na pewno w godzinach wieczornych. Poniedziałki i piątki mam luźne, natomiast weekendy to zależy, ale wolne godziny da się wyskrobać bezproblemowo. Czy taki świeżak jak ja Wam odpowiada? :)

- Zamglony Świt - 03.11.2018

Aaaa kuzynostwo! Chcę na sesję i tam wszytko :3

- Szaruga - 03.11.2018

Witam,
Bardzo chciałabym dołączyć do forumowej społeczności zaczynając kociakiem z tego miotu. W RP jestem raczej przeciętniaczkiem, który pisał już jakieś fabułki, niestety długo na tamtych forach nie zabawił. Potrzebowałabym także trochę czasu na zapoznanie się z funkcjonowaniem forum.
W razie zastojów fabularnych (które mam nadzieje nie zaistnieją za szybko, czy też nie będą długo trwały) można mieć stuprocentową pewność, że użytkownik zwany Jarzębinką zasadzi mi porządnego kopa w cztery litery. Jeśli chodzi o czas, który mogę poświęcić na fabułę- na pewno będą to wieczorki czy też późne popołudnia od wtorku do niedzieli.

- Wiewiórczy Skok - 03.11.2018

Witam,
Chciałabym bardzo rozpocząć swoją przygodę na tym forum zaczynając przygodę kociakiem z tegoż miotu. W RP nie uczestniczyłam dłuższy czas, jednakże myślę że nie zajmie mi długo wchłonięcie w to z powrotem.
Mam nadzieję, iż nie będę się przyczyniać do zastojów fabularnych, raczej mam dużo czasu żeby się udzielać, jednakże najwięcej go mam wieczorem, lub w weekendy. Również, jak wyżej, mam pewną osóbkę, która zasadziłaby mi kopa gdybym jednak się zapomniała.

- Ognistopręga - 03.11.2018

Jarzębinko, Szarugo, Żurawinko - nie ma problemu z wpisaniem was na listę. Jednak jest to miot fabularny, więc poród odbędzie się w czasie od 14 dni do miesiąca. Poza tym, zwykle praktyka u nas wygląda tak, że zbieramy zainteresowanych grą w miocie przez jakiś czas i dopiero po tym czasie decydujemy, kto ostatecznie będzie grał, więc teoretycnie może być tak, że się do miotu ostatecznie nie dostaniecie. Jeśli to mają być pierwsze konta na forum to nie wiem, czy lepszą opcją nie będzie miot NPC lub postaci do adopcji, gdzie grę można zacząć od razu po napisaniu karty postaci ^^. Także nie mówię nie, po prostu chcę być fair w stosunku do was - przemyślcie to jeszcze :)

- Jarzębina - 03.11.2018

Osobiście pozostanę na liście. Czas oczekiwania mnie nie zraża. Od ponad tygodnia przyglądałam się forum i obserwowałam powstające mioty, by wyczaić ten jeden kuszący. Możliwość grania kociakiem z miotu NPC nie jest u mnie skreślona, ale znacznie bardziej odpowiada mi rozgrywka z aktywnymi rodzicami, by móc dobrze wykorzystać możliwość kształtowania postaci fabularnie. Adopcje istniejących postaci odrzuciłam, bo już podjęłam decyzję o graniu od zera.
Szaruga i Żurawinka raczej pozostaną przy tym samym, gdyż ja je wciągnęłam w pomysł zorganizowania takiej rozgrywki rodzeństwem.
Poczekamy, zobaczymy. c: