Lwia Znajda - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Lwia Znajda (/thread-6199.html) |
Lwia Znajda - Lwi Zew - 19.04.2019 LWIA ZNAJDA
Witam wszystkich zainteresowanych. Pewnie wielu z was już zdążyło przeczytać lub dowiedzieć się co nieco na temat znajdy - kotki w ciąży, która zabłąkała się na tereny Klanu Gromu. Jeśli jednak nie opiszę to po krótce: Lew pewnego ranka udał się na polowanie z Rydzową Łapą. Szybko przeszli do działania - Lew znalazł wiewiórkę, a jego brat wytropił bażanta. Pech chciał iż bury wojownik nie dość, że nie złapał wiewiórki (w porównaniu do brata, któremu udało się upolować pokaźnego ptaka) to znalazł na terenach Gromu samotniczkę - kotkę w ciąży, która polowała na ich polach łowieckich. Syn Słonecznego Poranka w pierwszej chwili chciał wygnać nieznajomą, ale nagle wpadł na pomysł iż jej przyjęcie do klanu przyniosłoby nowych wojowników. Zatem wysłał Rydza po Trzmielą Gwiazdę, a sam pilnował kotki. Gdy przywódca przyszedł był niezbyt zadowolony z sytuacji, ale postanowił iż jeśli kotka udowodni, że nadaje się do życia w klanie to zostanie przyjęta. Okazało się również iż kotka zwie się Jaskółka. Lew zabrał ją poza tereny klanu aby nauczyć ją klanowego życia mając nadzieję aby dać jej schornienie i pozyskać nowych rekrutów. Zatem... plan jest prosty. Jest możliwość wcielenia się w zaciążoną kotkę o imieniu Jaskółka, która najpierw będzie samotniczką. To czy w przyszłości Trzmiel przyjmie ją do klanu zależy tylko i wyłącznie od fabuły. Nabór powinien być zrobiony już kilka dni temu jednak Rozerwane Ucho chciała bardzo zagrać tą postacią. Niestety brakuje jej postów, a czasoprzestrzeń leży zaczynając śmierdzieć. Dlatego powstaje ten temat. Wszelkie informacje dotyczące Jaskółki otrzymacie od Rozerw, która prawdopodobnie (i proszę ją o to) wrzuci do tego tematu. Chatakter i wygląd (pewnie też jakąś historię) ma już uformowany dlatego nie będzie to postać do stworzenia od zera. CO ZYSKUJECIE: - Postać ciekawą z niezłym flashbackiem. - Przystojego Lwa jako opiekuna. - Opiekun może jest trochę pozbawiony uczuć ale cii. - Dorosłą kotkę!! Nie każdy bowiem lubi pisać kocięciem i bywa to nie raz uciążliwe. - Nieprzychylność od strony klanowiczków, bo znajda :x - Dużo rozrywki i zabawy! - Ciekawe zwroty akcji i niepewną przyszłość :P - Połowiczna rodzina na start. - Galerię, na której była wzrorowana. - Jak ktoś się zgłosi i zostanie wytypowany to zrobię na Jaskółkę Kartę Postaci :D - Dożywotnią kartę VIP na podpisy i avki. - Po prostu ją weźcie, ok? CZEGO OCZEKUJĘ: - Aktywność przede wszystkim. - Ładne posty, nie składające się z dwóch zdań. Jaskółka to postać, która pewnie zmieni w jakiś sposób życie Lwa i będzie to przełom. Dlatego chcę aby prowadzone z nią fabuły były barwne i ciekawe. - Zgodę na ewentualną adopcję postaci - nie chcę sytuacji, w której postać wam się nudzi i sobie ją uśmiercacie, bo tak. Jeśli też nie dysponujesz odopowiednią ilością czasu to przemyśl dobrze czy chcesz podjąć wyzwanie :P - Nie mówię, że macie codziennie na nią wchodzić i pisać po 10 postów. Chodzi mi głównie o to aby przez miesiąc postać nie leżała nie ruszana i aby jej nie porzucać. Pokochajcie ją plz. Nie wiem ile administracja da nam czasu na finalne założenie konta. Najlepiej gdyby odbyło się w możliwe jak najszybszym czasie i mam nadzieję, że kogoś temat zainteresuje. - Chudy - 19.04.2019 Ile Rozerw brakuje postów? - Płomykówkowy Lot - 19.04.2019 ciekawa postać, oby się ktoś na nią znalazł, khhh - Lwi Zew - 19.04.2019 Chuda Łapa napisałx:Ile Rozerw brakuje postów? Nie mam pojęcia zielonego. Halo Rozerw? Ar ju hir? - Płomykówkowy Lot - 19.04.2019 Lwi Zew napisałx:Chuda Łapa napisałx:Ile Rozerw brakuje postów? sporo. to byłoby piąte konto rozerw, więc potrzebuje chyba 150 postów na każdej postaci? a ma 88 na Żądełku i 70 na Łasicy chyba :p - Bratkowa Łąka - 19.04.2019 ajajaj, brałabym, ale nie dość nie brakuje mi postów, to już z dwoma kontami posysam, także owo zycze powodzonka - Trzmieli Pył - 19.04.2019 Pamiętajcie jeszcze, że kotka jest dość młoda, czyli mniej więcej 12-20k i nosi kociaki w brzuchu! - Cyprysowa Łuska - 19.04.2019 *rozkłada ręce* Wzięłabym, ale mam Cyprys, za mało postów i ewidentny brak sił na piąte konto kwik, ale będę obserwować - Bajka - 19.04.2019 Najlepiej jakby znalazł się ktoś do tygodnia, ewentualnie dwóch. Jaskółka jest w ciąży, więc czas jest ograniczony! ;D a jak ktoś już zostanie przez Lwa wybrany, to podeślę krótki opis charakteru i jakieś galerie na PW, na których Jaskółka była "wzorowana" ;D - Wiewiórczy Ogon - 19.04.2019 bardzo, baaaardzo kusi :'(((( Edit. Ze zgodą nie byłoby raczej problemu, więc proszę o dopisanie do listy chętnych >:) Pomysł na postać i miot jako-tako mam - Wiewiórczy Skok - 19.04.2019 Zgadzam się, to baaardzo kusi. uvu - Rydzowe Futro - 20.04.2019 Lwio-Rydzowa znajda, ok? Nie, no żartuje, ale Rydz też będzie się nią interesował i zapewne zostanie jednym z przychylniej nastawionych do niej kotów, także ten. Polecam się! (Mogę wziąć kocięta na nauki, jeśli Jaskółka wyląduje w klanie) - Księżyc. - 20.04.2019 Mam zgodę na multi. Więc się zgłaszam! Aktywność codzienna, posty około sześć linijek (czasem siedem, zależy od tematu)" rzadkie gnioty. Przeczytałam całą akcję, dam radę wczuć się w charakter, mam pomysł na postać i miot. - Mrucząca Łapa - 20.04.2019 OMG, jaka ciekawa okazja. Pewnie będę obserwować z mojego Gwiezdnego konta. :3 - Owsiana Łuska - 20.04.2019 Ogólnie to brakuje mi trochę postów i ten.... ale może? Nie wiem, jak mogę to lista rezerwowa czy coś :o ewentualnie może kociakiem jaskółki bym zagrała :D |