Artemida - Wojownicy PBF
Wydmowe Cienie - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Wydmowe Cienie (/thread-6828.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Wydmowe Cienie - Wydmowy Wiatr - 10.11.2019

[Obrazek: w0sNaLy.png]
Lub Głogowe Wiatry!
    • Brak rodziny zżerał Wydmę od środka. Samotność i pustka. Potrzebowała czegoś, ale nie była w stanie tego osiągnąć sama. Wojowniczka, zdesperowana, poprosiła o pomoc swojego... znajomego. Syn Chaber zgodził się i tak powstała szansa dla Wydmowego Wiatru.

[Obrazek: UIqVJNh.png]
    • [color=#8C7596]❧ Mamusię, która się wyleczyła z depresji właśnie dzięki wam pączusie
      ❧ Tatusia top secret
      ❧ Rodzinkę w każdym Klanie
      ❧ Częste branie na sesje!!
      ❧ Ciocia medyczka!
      ❧ Dużo kuzynostwa!
      ❧ Mnóstwo zabawy i zaangażowania

- Czterolistna Koniczyna - 10.11.2019

Wydm xD
Rudy porwie na sesyjki xD

- Igła. - 10.11.2019

zgłaszam się. :wilcza:

edit: tak, wiem że mam bana na multi, ale kończy mi się on 20 grudnia, więc jeśli nie mielibyście nic przeciwko, to po prostu nie odegrałabym tych kilku dni. z samą zgodą na multi myślę, że nie powinno być problemu.

- Zroszona Łapa. - 10.11.2019

Aaaaaa, mam bana na multi, ale tak to bym się zgłosiła bo chciałabym wrócić do Rzeki :((
W każdym bądź razie będę obserwować

- Czerwony Mak - 10.11.2019

Imo imiona ryb typowo morskich nie powinny móc występować. Wiem, że mieszkaliśmy przy Wielkiej Wodzie, ale raczej nie łowiliśmy w niej ryb za bardzo i mała szansa, że znamy np nazwę Makreli.

- Wiewiórczy Skok - 10.11.2019

*GASP*
Wióra bardzo chętnie weźmie na sesję dzieciaczki swojej mistrzyni. :") *Samą mistrzynię też - musi się jej wyspowiadać, pft!*

- Mysia Łapa. - 10.11.2019

siema, wpisz mnie na rezerwę
muszę się MOCNO zastanowić ale

- Spieniona Łapa. - 10.11.2019

Czerwona Gwiazda napisałx:Imo imiona ryb typowo morskich nie powinny móc występować. Wiem, że mieszkaliśmy przy Wielkiej Wodzie, ale raczej nie łowiliśmy w niej ryb za bardzo i mała szansa, że znamy np nazwę Makreli.
*spogląda wymownie na Łososia i Fokę*

cieszy mnie ten miot, w końcu jacyś rówieśnicy w kociarni

- Wydmowy Wiatr - 10.11.2019

Czerwona Gwiazda napisałx:Imo imiona ryb typowo morskich nie powinny móc występować. Wiem, że mieszkaliśmy przy Wielkiej Wodzie, ale raczej nie łowiliśmy w niej ryb za bardzo i mała szansa, że znamy np nazwę Makreli.
to usunę, jak sie dowiem które powinny, a które nie |D

- Nocna Łapa.. - 10.11.2019

Ach, jaki wspaniały temat miotu! Trochę płaczę, bo jest idealny, bo chciałam grać kiedyś Jesiotrem, ale xD Będę obserwować nowe rybki uwu

- Ostowy Krzew - 10.11.2019

Ja się zgłaszam!!!!! Ban mi znika 18, a zgodę powinnam mieć na 99% |D

- Czerwony Mak - 10.11.2019

Tak, ale Łososie żyją też w rzekach, przynajmniej przez część roku, Makrele nie bardzo xD a Foki można zobaczyć siedzące na plaży.

- Jaskółczy Śpiew - 10.11.2019

*siada wygodnie i poprawia okulary na nosie*

- Ognista Łapa.. - 10.11.2019

Zgłaszam się! O zgodę spytam, ale raczej ją zyskam owo

- Łaciate Futerko - 10.11.2019

Tak teoretycznie to nawet dwie ciocie medyczki, bo Głóg to wujek Lśniącej :thinkinggburek: