Poszukiwania postaci i relacji - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html) +---- Wątek: Poszukiwania postaci i relacji (/thread-8003.html) Strony:
1
2
|
Poszukiwania postaci i relacji - Świetlistooki - 09.02.2021 W tym temacie możesz zamieścić ogłoszenia o poszukiwaniu postaci do budowania lub odegrania ustalonych relacji. To ty decydujesz o strukturze twojego postu z poszukiwaniami, ale postaraj się jasno wytłumaczyć czego szukasz i zawrzyj możliwie najwięcej informacji o twoich preferencjach. Uwaga! Pamiętaj, żeby oznaczyć w swoim poście, czy dane poszukiwania jest aktualne, zarezerwowane czy nieaktualne. RE: Poszukiwania postaci i relacji - Tundra - 24.08.2021 Postaci zdolnej do płodzenia kociąt Tundra pragnie kociąt ale jako że u kotów partenogeneza nie występuje, i oczywiście do tanga trzeba dwojga. Nie chce się angażować uczuciowo, chce po prostu silnego, zdrowego ojca (ojców?) dla swojego potomstwa. Masz postać powyżej 20 księżyców zdolną do spłodzenia potomstwa? Uważasz, że Twoja postać zgodziłaby się na taki układ? Napisz do mnie! PW na Tundrze, a najchętniej na Discordzie Jeż Anaszpan#3016 Niektualne RE: Poszukiwania postaci i relacji - Brzoskwiniowa Pestka - 14.09.2021 Poszukuję chętnych na dzieci mojej przyszłej postaci, samotniczki. Informacje: Miałam zamysł by kocięta miały aktualnie po 10 księżycy. Mieszkałyby z matką w gospodarstwie w którym mam plan by mieszkała Sago. Ilość dostępnych kotów jest całkowicie dowolna ale, jeśli nie będzie dużo zgłoszeń może być też jedno. Uwaga! Jeśli dzieci będą nalegały matka może spróbować wcisnąć je jakoś do Nowego Świtu. Sago będzie matką dość uległą jeśli więc chcesz mieć rozpuszczoną i rozpieszczoną postać to zapraszam. Oczywiście jakieś wymogi będzie stawiać (ale, na pewno na wszystko ją przekonacie dzieciaki ładnie prosząc i robiąc słodkie oczka). Wyglądy: Całkowicie dowolne! Sago zadawała się w tak krótkim czasie z tak rozmaitymi kocurami że kociaki mogą mieć dowolny wygląd. aktualne RE: Poszukiwania postaci i relacji - Czarnowron - 24.10.2021 AKTUALNE Poszukuję osób chętnych na walki i sparingi (lub bardziej rozbudowane sesje zawierające takie elementy). Możliwości:
Szukam także osób zamierzających porzucić postać:
RE: Poszukiwania postaci i relacji - Tundra - 09.02.2022 Gdyby był ktoś, kto planował stworzyć postać samotniczki i mogłaby to być młoda koteczka w wieku 8 księżyców i chciałby iść ze mną (kocurek, 8ks) do Nowego Świtu to zapraszam na priv, mam ciekawy pomysł i chętnie się podzielę, rozegram to z kimś jeszcze ;> Edit: okej, to nie musi być kotka RE: Poszukiwania postaci i relacji - Zguba - 23.10.2022 Dzień dobry! Dawno, dawno temu pięcioro nadzwyczajnych samotników, dowiedziawszy się o Klanach i ich sytuacji, postanowili przybyć do lasu jako giermkowie apokalipsy. Ich cel? Zająć się naprawą zepsucia lokalnych kotów, wymierzyć karę grzesznikom, nagrodzić sowicie sprawiedliwych. Brzmi dobrze? Tym samotnikiem możesz być i Ty! Troje młodych, inteligentnych i utalentowanych ludzi poszukuje dwojga chętnych do stworzenia postaci należących do grupy samotników inspirowanych świtą Wolanda z Mistrza i Małgorzaty. Jak dotąd, nasze postaci inspirowane są Wolandem, Azazellem i Behemotem. Szczegóły ustalone zostaną, kiedy zbierze się cała grupa. (aktualne!) RE: Poszukiwania postaci i relacji - Zmierzchająca Nadzieja - 01.01.2023 Ogłoszenie matrymonialne... (AKTUALNE) Poszukuję "konkurenta" dla Zmierzch. Generalnie może być starszy albo młodszy, może być kocur, a może być kocica... Wymogi są dwa: -nie chciałabym, żeby to było zauroczenie od pierwszego posta (wolałabym kilka spotkań, może się zacząć burzliwie, a może spokojnie, a może plot twist typu: zrobię na złość Księżycowemu Jezioru) -nie chciałabym też, żeby przyszły "kot/kotka" grali na kilka frontów Jeśli ktoś jest zainteresowany, to poproszę o PW (na forum bądź discord) :3 RE: Poszukiwania postaci i relacji - Kunie Gardło - 01.02.2023 nieaktualne
kurde nie sądziłxm że tak szybko kc was
Od zawsze marzyłxś o dzieciach/młodszym rodzeństwie dla swojej postaci ale nigdy nie było ci to dane? Jeśli tak to mam idealną ofertę dla Ciebie! Tylko wbiję odpowiednią liczbę postów i zamierzam zapisać małego wkurzającego gremlina (mogę później wysłać rozpisany charakter na pv), który z racji bycia samotnikiem będzie poszukiwał rodziny zastępczej. Tak też, jeśli twoja postać ma zbyt dużo cierpliwości, lub pilnie potrzebuje nawet najbardziej wkurzającego członka rodziny, to zapraszam :DD Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na pw (forum albo discord)! RE: Poszukiwania postaci i relacji - Płotkowy Potok - 05.02.2023 NIEAKTUALNE Hej ho!! Szukam kogoś kto chciałby zagrać ze mną bliźniakami, takimi 1:1, których nie da się rozróżnić na pierwszy rzut oka. Miot jest mi obojętny tak samo, jak klan!! (choć w rzece mam już 2 postacie więc preferuje inne XD) Wygląd, płeć, imiona również razem do uzgodnienia. Jedynie z charakteru chciałabym w końcu stworzyć jakaś energiczną, otwartą postać której wszędzie pełno. Fajnie by było, gdyby tu też były identyczne, albo chociaż podobne, ale to nie jest wymóg. Nie śpieszy mi się nigdzie, więc mogą powstać jutro, za miesiąc albo jeszcze później, jeśli ktoś czai się na jakiś konkretny miot. Mogę też zaoferować, by tworzyć dla nich avki, podpisy czy nawet refki!! :> Jeśli znajdzie się ktoś chętny to zapraszam, by podbić do mnie na pw, na discordie lub forum! RE: Poszukiwania postaci i relacji - Kunie Gardło - 20.03.2023 AKTUALNE
Chcesz zapisać samotnika ale nie masz pomysłu na postać? A może chcesz zacząć grę postacią dorosłą, która już ma jakieś znajomości w klanach? W takim razie mam idealną propozycję dla Ciebie! Kuna, po opuszczeniu grupy miejskich kotów, zanim znalazł drogę powrotną do klanu dość długo błąkał się po terenach niczyich, nie umiejąc odnaleźć się w sytuacji, w której się znalazł. Wtedy też przyszło poznać mu pewnego samotnika, którx zaoferowałx mu przyjaźń oraz pomoc w powrocie do rodziny. Kuna, mimo początkowego braku zaufania do nowo poznanego kota, powoli zaczął otwierać się coraz bardziej, aż w końcu mógł nazwać go swoim przyjacielem, a może nawet czymś więcej? Przerażony tym jak komfortowo czuł się obok przecież niemal obcego kota, uciekł bojąc się, że jego słabość zostanie wykorzystana. Nigdy nie był za dobry w okazywaniu emocji, więc takie rozwiązanie wydawało się mu najprostsze. W końcu napotkany kot nie miał szans go znaleźć, jeśli Kunie uda się dotrzeć do klanów... prawda? Generalnie podchodzę do tego konceptu mocno na luzie, także jeśli masz podobny ale trochę zmieniony, również śmiało można pisać! Ofc wszystko co związane z samotnikiem (płeć, wiek, wygląd etc.) jest dowolne! Nie spieszy mi się również jakoś bardzo czasowo, także na luzie jeśli chodzi o nabijanie postów na kolejny slot na postać lub chwilowy brak czasu na pisanie ^^ Jeśli udało mi się zainteresować kogoś konceptem, zapraszam na priv na discordzie (Ryśka#7311) lub to na forum, gdzie będziemy mogli omówić szczegóły! RE: Poszukiwania postaci i relacji - Chaotyczny Lot - 20.06.2023 AKTUALNE poszukuję mamy dla postaci, którą opracowuję! będzie to kocurek około 30ks, Samotnik. zależy mi na pochodzeniu Klanowym (mama urodzona w dowolnym Klanie). jeśli ktoś posiada postać kocicy, którą porzucił (definitywnie, a może rozważa powrót - obie opcje są okej!) i mogła trafić do miasta - to byłaby idealna kandydatka! w moim wyobrażeniu dzieciństwo mojego Samotnika - nazwijmy go roboczo Krecikiem - nie było doskonałe. miał siostrę, albo i więcej rodzeństwa (to kwestia do dogadania). dorastal jednak bez ojca, w ciężkich miejskich warunkach. mama też nie do końca sprostała wyzwaniom macierzyństwa. być może nigdy nie pragnęła tych kociąt? albo miało być pięknie, ale stary wyszedł po bułki? może była po prostu zbyt niedojrzała i mimo dobrych chęci średnio sobie radziła z wychowaniem maluchów, a może zmogła ją choroba? każda opcja, która pasuje Tobie, będzie dla mnie spoko i chętnie się dopasuję :) zamysł na postać w większym detalu opowiem osobie, która posiadałaby odpowiednią kandydatkę. jest naprawdę ciekawy i jeżeli szukasz pretekstu, by sobie jeszcze teraz lub w przyszłości zaginioną kocicą pograć - to gwarantuję potencjał NIEZŁEJ DRAMY w relacji z synusiem i jego +1 :>>> jak ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na disco - gyshka RE: Poszukiwania postaci i relacji - Łaciate Futerko - 20.09.2023 AKTUALNE Jak nabije posty to myśle o stworzeniu postaci samotnika, z pokrewieństwem w gromie, żeby tam właśnie moc iść. Szukam postaci która ewentualnie mogłaby być zmarłym/zaginionym rodzicem/dziadkiem i potencjalnego rodzeństwa (być może kilka k młodszego)!! Charakter postaci mam napisany, wyglądowo to będzie czarny pręgowany amber :eyes: RE: Poszukiwania postaci i relacji - Wyjąca Wilczyca - 22.12.2023 OGŁOSZENIE 1 Nie wiem czy można w ten sposób, ale szukam samotnika, który niezbyt dawno temu próbował poderwać Dżdżysty Świt (NPC) podczas jej przechadzki w pobliżu granicy z Ziemiami Niczyimi. Kocur był mocno natrętny i kiedy kotka stanowczo mu odmówiła, a następnie usiłowała przepędzić ten ją zaatakował. Szczęśliwie w porę zjawił się patrol wojowników i intruz uciekł, a Dżdżystemu Świtowi na szczęście nic się nie stało. Wszyscy dość szybko zapomnieli o całej sprawie, ale ten samotnik nie zapomniał i w dalszym ciągu ukrywa się gdzieś w okolicach granicy bacznie obserwując przychodzące tam koty. Któregoś dnia wyczuł zapach Dżdżystej, ale gdy spojrzał w tamtą stronę dostrzegł Wyjącą Łapę. Samotnik oczywiście nie wie, że Dżdżysty Świt to tylko opiekunka młodej i natychmiast wydedukował sobie, że Wyjąca to jej córka chociaż wygląda zupełnie inaczej. Nie widział wszak ojca koteczki i nie wie kto nim jest, więc w jego głowie to wszystko się zgadza. Zatem ów samotnik natychmiast postanowił porwać Wyjącą Łapę i uwięzić ją, aby w ten sposób zmusić Dżdżysty Świt, by sama do niego przyszła i się mu oddała. Kocur w żaden sposób nie chce słuchać Wyjącej Łapy i za nic nie daje sobie wytłumaczyć, że nie jest ona córką Dżdżystego Świtu. Uparł się i nie zamierza jej wypuścić dopóki nie dostanie kotki, którą sobie upatrzył. W międzyczasie samotnik przywiązuje się do Wyjącej Łapy i chce, żeby uznała go za swojego ojca. Nie krzywdzi jej, ale też nie pozwala jej nigdzie odchodzić i wszędzie podąża za nią. Oczywiście przyda się też ktoś, kto uwolni Wyjącą Łapę od upartego samotnika i pomoże jej bezpiecznie wrócić do obozu Gromu. NIEAKTUALNE!!! (PRZEDAWNIONE) RE: Poszukiwania postaci i relacji - Brzózka. - 27.12.2023 AKTUALNE Szukam pieszczochów/ Samotników, których Brzózka mógłby zapraszać do ogrodu na imprezy lub na obiad, bo będę potrzebował do postów i wspominek (shrug). Brzózka i jego dwunogi oferują w swoim garażu hotel dla bezdomnych(lub chcących po prostu pochillować i coś zjeść) kici, więc gdyby ktoś chciał, to pewu tu lub na discordzie serwerowym(kalunzpl) możemy się dogadać, czy postacie by się kojarzyły, czy coś. Wątpie, że klanowe kotki by się zatrzymywały w takim przystanku, ale jeśli ktoś lubi ryzyk fizyk, to i klanowe kotki zapraszam lol RE: Poszukiwania postaci i relacji - Wyjąca Wilczyca - 12.01.2024 OGŁOSZENIE 2 Dla Wyjącej Łapy: - Ktoś, kto w przyszłości będzie jej bliskim przyjacielem lub ewentualnie tzw. przyjacielem z korzyściami. NIEAKTUALNE!!! Dla Bitki: - Na razie kumple do sparingów, potem z pewnością pojawią się i inne możliwości. NIEAKTUALNE!!! |