rozwichrzone minionki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: rozwichrzone minionki (/thread-8557.html) Strony:
1
2
|
rozwichrzone minionki - Roziskrzona Gwiazda - 03.09.2021 Oto kolejna okazja do zagrania znajdami w Klanie Wichru, sama radość!!
Bliźniaki znalazły całe 2 kociaki bez adresu zwrotnego przy drodze (matką bombelków jest jakaś fancy pieszczoszka, a ojcem samotnik-przybłęda, więc właściciele uznali, że hyc do siatki i po kłopocie). No i wiadomo - zostawić nie wypada, bo bliźniakom na szkoleniach treningach tłumaczono zawsze, że w takiej sytuacji to trzeba zabrać kociaki ze sobą, uratować. A co dalej? Pff, to problem przyszłych bliźniaków. ✯¸.•´*¨`*•✿ [ WYGLĄD BOMBELKÓW ] ✿•*`¨*`•.¸✯
Budowa: europejska albo kota perskiego (czyli można szaleć z jakimś brytyjskim czy egzotycznym też, hurra) Długość sierści: długowłose/krótkowłose Umaszczenie: dowolne A no i możemy pomóc z szukaniem galerii!! ✯¸.•´*¨`*•✿ [ IMIONA ] ✿•*`¨*`•.¸✯
Dowolne. Iskra to najchętniej by poczekała aż kociaki same zdecydują jak się chcą nazywać, ale że tak nie wolno to... każde imię spoko, ale im prostsze tym lepsze, bo bliźniaki to niekreatywne stworzenia. Na przykład Grzybek to spoko imię, tak na cześć pięknego parasola w minionki co został znaleziony chwilę przed kociakami. Albo Brzózka, bo akurat mijali w drodze powrotnej i tak wyszło. Taki klimat, chociaż pod bardziej abstrakcyjne imiona też uda się dorobić jakąś teorię. ✯¸.•´*¨`*•✿ [ SUPER FAJNE ATRAKCJE ] ✿•*`¨*`•.¸✯
- matka, która nie ogarnia jak w wychowywanie dzieci, zna się tylko na roli fajnej ciotki, która pojawia się raz do roku na spotkaniach rodzinnych, więc będzie zabawny chaos - edgy wujek (Jaśniejący Płomień), który wygląda identycznie jak matka, ile okazji do radosnych pomyłek i totalnego zamieszania! - fajni, tylko-trochę-starsi kuzyni, całe trzy sztuki (Kminkowa Łapa, Jabłoniowa Łapa, Pszeniczna Łapa), to pełen luksus - dziadek (NPC), CZERWONY PAZUR!!, który jest prawdziwą legendą, każdy by takiego zazdrościł! Minusy są takie, że dziadek jedną nogą w grobie i na koniec września zrobi rip, a do tego pewnie by nawet nie chciał mieć nic wspólnego z takimi, tfu, znajdami. No i matka by pewnie krzywo patrzyła na kontakty z nim, ale zawsze można zaczepiać jak akurat nie patrzy, cnie. - włochata siostra kulfonik zachęca do wyboru galerii kociaka wyglądem podobnego sobie (choć oczywiście pokocha każdego brata/każdą siostrę!) i chętnie udostępni link do galerii z potencjalnym rodzeństwem (wspólne fotki też tam by były!!!) - kociaki zostały znalezione z kokardkami zawiązanymi na szyjkach, Tobie przypada różowa, jak tu nie brać? - arciki haha, co? ✯¸.•´*¨`*•✿ [ INFORMACJE DODATKOWE, ALE ISTOTNE ] ✿•*`¨*`•.¸✯
- kociaki na koniec września mają 3 księżyce, więc w połowie miesiąca kończą 2 księżyce - nie zbieramy konceptów. Znaczy - nie są wymagane. Bo ja chętnie posłucham jak jest jakiś pomysł, ale równie dobrze można zjawić z samym imieniem i zrobić kotka-niespodziankę. - Wstępnie na zgłoszenia czekamy do 10.09 ✯¸.•´*¨`*•✿ [ LISTA CHĘTNYCH ] ✿•*`¨*`•.¸✯
- Mętna Łapa (Huba) - Pierzasta Łapa (Korzeń) - Szumiąca Łapa (Pleśń) - Sucha Łapa (Żywica) - Drozd (Drozd) ✯¸.•´*¨`*•✿ [ LISTA OSTATECZNA ] ✿•*`¨*`•.¸✯ 1) Mętna Łapa (Huba) 2) ... RE: rozwichrzone minionki - Jaśniejący Płomień - 03.09.2021 zapraszamy, będzie fajnie 8) RE: rozwichrzone minionki - Mała Łapa - 03.09.2021 kociak z niebieską kokardką się melduje! zapraszamy! :3 https://artemida.webd.pl/thread-4216-post-394017.html#pid394017 -> tu akcja mg ze znalezieniem :> RE: rozwichrzone minionki - Koszatkowa Łapa - 03.09.2021 OMGGGGGGG??? PERSKIE?????? BRAŁXBYM JAK ŚWIEŻE BUŁECZKI, ALE CZEKAM NA LAWENDOWE SŁONECZKA. THO BĘDĘ OBSERWOWAĆ BUBY!! RE: rozwichrzone minionki - Puszczykowy Huk - 04.09.2021 Aa, gdyby można było mieć 6 kont, a doba miała więcej niż 24h... ;v; Taki fajny miot, pomocy. Będę śledzić jak głupia, a młodziaki chętnie wezmę na sesję na granicach! <3 RE: rozwichrzone minionki - Piórko. - 07.09.2021 Ja... może, lekko bym się zgłosiła :panik: RE: rozwichrzone minionki - Roziskrzona Gwiazda - 07.09.2021 Hihi, to lekko wpiszę na listę!! Z jakimś imieniem upatrzonym czy nei? RE: rozwichrzone minionki - Piórko. - 07.09.2021 Korzeń :D RE: rozwichrzone minionki - Szumiąca Łapa.. - 07.09.2021 W sumie co mi tam, a się zgłoszę, imię wstępne to Pleśń, kotka RE: rozwichrzone minionki - Roziskrzona Gwiazda - 07.09.2021 Oki, dopisałam Was B) pleśń, no cudnie |D RE: rozwichrzone minionki - Sucha Łapa.. - 07.09.2021 *podnosi wysoko łapkę do góry* Mnie też zapisz! Wstępne imię to Żywica. RE: rozwichrzone minionki - Roziskrzona Gwiazda - 07.09.2021 Uuuu, jasne, to już biegnę wpisywać!! RE: rozwichrzone minionki - Drozdowa Łapa - 08.09.2021 Czy ja potencjalnie mógłbym być zainteresowany? ;w; RE: rozwichrzone minionki - Leszcz. - 08.09.2021 Si, z jakimś konkretnym imieniem dopisać? RE: rozwichrzone minionki - Drozdowa Łapa - 08.09.2021 Zostanę przy Droździe myślę :> |