Frajerskie Kijanki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Frajerskie Kijanki (/thread-9469.html) |
Frajerskie Kijanki - Roziskrzona Gwiazda - 13.03.2023 ❝ Poznali się blisko dwa obiegi pór temu jako wojownicy swoich Klanów – ich znajomość rozpoczęła się od spontanicznej propozycji sparingu ze strony Roziskrzonej Nocy, która po dłuższym pobycie w lecznicy miała w sobie nadmiar energii do spożytkowania i tak się przypadkiem złożyło, że Łabędzia Szyja znalazł się w zasięgu wzroku. Od tamtej pory mniej lub bardziej regularnie ich drogi łączyły się przy Żabim Schronieniu, gdzie oswoili tamtejsze żabki i uczynili je symbolem ich przyjaźni, rozwijającej się wraz z każdym wspólnym wyjściem na Ziemie Niczyje, by kultywować tradycję przyjacielskiego obijania pysków, z każdą rozmową o sprawach błahych i poważnych, z każdym kolejnym bogatym w emocje spotkaniem. Choć od zawsze żyli w innych Klanach, a co za tym idzie, nie widywali się zbyt często, to nim się spostrzegli, stali się sobie bliscy. Razem przeżywali osobiste radości i smutki, dzielili się rozterkami miłosnymi, cieszyli się awansami i uczyli się od siebie, jak na prawdziwych przyjaciół przystało. Ale powołanie na świat kociąt bynajmniej nie znajdowało się na liście ziomkowych rzeczy do zrobienia. ❞ •┈••✦ ★ ✦••┈• Cᴏ ᴏғᴇʀᴜᴊᴇᴍʏ:
▲▼▲▼▲
Wʏɢʟᴀ̨ᴅ:
▲▼▲▼▲
Iᴍɪᴏɴᴀ: Łabędź i Iskra to miękkie buły, więc pewnie celowaliby w imiona po bliskich i ziomeczkach.
▲▼▲▼▲
Iɴғᴏʀᴍᴀᴄᴊᴇ ᴅᴏᴅᴀᴛᴋᴏᴡᴇ: Planowo celujemy w nie więcej niż 5 kociąt, ale zobaczymy co przyniesie los. Koncepty nie są obowiązkowe, ale zdecydowanie są mile widziane, bo po prostu lubimy słuchać o potencjalnych dzieciaczkach ok. Na zgłoszenia czekamy do: 31.03 Dzieciaczki wykluwają się: 12.04 ▲▼▲▼▲
Lɪsᴛᴀ ᴄʜᴇ̨ᴛɴʏᴄʜ:
– Karasiowa Ość (Traszka) – Łabędzia Gwiazda (Echo) – Szczerbata Łapa (Świt) – Bączek (Bączek) – Ryś (Splot) – Bzycząca Polana (Edgelord Ciemność) – Kościste Wybrzeże (Kumak) – Tojadowa Łapa (Pomruk/Mruczek) – Pochmurny Sen (Kropla) – Nawałnicowy Ryk (Ryś) – ... Lɪsᴛᴀ ᴏsᴛᴀᴛᴇᴄᴢɴᴀ: – Ryś – Traszka – Nietoperz – Świt – Echo – Kumak – Bączek – Ciemność RE: Frajerskie Kijanki - Łabędzia Gwiazda - 13.03.2023 zapraszamy gorąco 8) RE: Frajerskie Kijanki - Szczerbatek - 13.03.2023 proszę mnie dopisać 8) RE: Frajerskie Kijanki - Rybołowi Lot - 13.03.2023 Nie wiem co mi strzela do głowy, ale się zgłoszę <D Co mi szkodzi, najwyżej mnie nie przyjmą i tyle. Wstępnie imię Kałuża, wygląd i płeć jeszcze nie wiem. RE: Frajerskie Kijanki - Wiewiórczy Skok - 13.03.2023 *uderza w stół* poproszę to 6 multi :( RE: Frajerskie Kijanki - Roziskrzona Gwiazda - 13.03.2023 (13.03.2023 18:22)Szczerbata Łapa napisałx: proszę mnie dopisać 8) jasne szefie, z jakim imieniem?? (13.03.2023 18:23)Rybołowi Lot napisałx: Nie wiem co mi strzela do głowy, ale się zgłoszę <D Co mi szkodzi, najwyżej mnie nie przyjmą i tyle. dopisan! (13.03.2023 18:26)Wiewiórczy Skok napisałx: *uderza w stół* sori :(((( RE: Frajerskie Kijanki - Szczerbatek - 13.03.2023 (13.03.2023 18:29)Roziskrzona Noc napisałx: jasne szefie, z jakim imieniem?? Świt <3 RE: Frajerskie Kijanki - Roziskrzona Gwiazda - 13.03.2023 to cyk, dopisan B) RE: Frajerskie Kijanki - Korzenna Woń - 13.03.2023 POWIEM, ŻE AHA, totalnie foch i się nie będę Wami opiekować... Znaczy będę, ale się nie zgadzam, ale się zgadzam, więc eh... W ogóle to jak będziecie pełzać to chce sesje >:( RE: Frajerskie Kijanki - Wydrzy Wąs - 13.03.2023 Wyderka totalnie chętnie mogłaby odpowiadać za czyjeś imię!! Jakby się jakaś Płotka znalazła.... Guys.... Ale może też nauczyć polowania, klepania mordy, wspinania się na drzewa....!!! Nie pisała się na tak szybko rosnącą rodzinę, ale będzie najszczęśliwsza, ok T.T RE: Frajerskie Kijanki - Bączkowa Łapa - 13.03.2023 mother I crave VIOLENCE (wcale nie, bo frajer) RE: Frajerskie Kijanki - Rysia Łapa. - 13.03.2023 W sumie to się zgłaszam, z wstępnym imieniem Splot (od Splątanego Wąsa, yk) <:D RE: Frajerskie Kijanki - Roziskrzona Gwiazda - 13.03.2023 (13.03.2023 18:47)Bączek napisałx: mother I crave VIOLENCE (wcale nie, bo frajer) Uszkodzisz się jeszcze )): (13.03.2023 18:49)Ryś napisałx: W sumie to się zgłaszam, z wstępnym imieniem Splot (od Splątanego Wąsa, yk) <:D Omg tak, imię po bestie od patroli, wpisuję RE: Frajerskie Kijanki - Rybołowi Lot - 13.03.2023 Przepraszam, ale przemyślałom to i chciałobym jednak zrezygnować </3 Miot jest przecudowny i rodzice są super ale miejsc jest mało, a ja martwię się, że nie poradzę sobie z grą w wichrze... znowu. A nie chce nikomu zajmować miejsca, skoro jest ich tak mało. RE: Frajerskie Kijanki - Roziskrzona Gwiazda - 14.03.2023 (13.03.2023 22:28)Rybołowi Lot napisałx: Przepraszam, ale przemyślałom to i chciałobym jednak zrezygnować </3 Miot jest przecudowny i rodzice są super ale miejsc jest mało, a ja martwię się, że nie poradzę sobie z grą w wichrze... znowu. A nie chce nikomu zajmować miejsca, skoro jest ich tak mało. )): Ale jasne, czaje, wypisuje. |