Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! (/thread-9507.html) Strony:
1
2
|
Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Skrzące Słowo - 27.03.2023 Skrzące Jeziorka
przepiękny arcik by beepo uwuPo rodzicielskiej porażce nasi kochani rzeczni wojownicy uznali, że nie chcą więcej dzieci i najwyższa pora naprawić relacje z tymi, które już mają. Niestety, są zakochani jak nastolatki i od samego patrzenia robią się napaleni. Korzystali z każdego możliwego środka ostrożności (nie spali razem w legowisku!!), ale wystarczyła jedna randka, by rozpalić płomień namiętności i wszyscy wiemy jak się to skończyło. Jak poradzą sobie rodzice, którzy mają zaplanowaną każdą sekundę dnia, a w ich życiach pierwszy raz wydarzy się coś niezaplanowanego? I to... TAKIEGO KALIBRU? Co oferujemy? • Tatusia, który uczy się być lepszą wersję siebie i będzie kochać was takimi, jakimi będziecie. A przynajmniej spróbuje • Mamusię, która czasem znika, bo ma zjazdy psychiczne, ale będzie was kochać!! • Tak w sumie to kompletnie nieprzygotowanych na was rodziców, którzy na wieść o was zaczną panikować • Super rodowód, bo 80% klanu to wasza bardzo bliska rodzina • Dużo aktywnej rodziny w klanie! Dużo wujków, cioć, kuzynów, kuzynek i starsze rodzeństwo! Z dwóch miotów! Część będzie was kochać, a część prawdopodobnie wręcz przeciwnie, ALE rodzice robią wszystko żeby znów połączyć tę rodzinę, od księżyców sklejoną na ślinę i słowo honoru :) • Potencjał na super fabułę • Definitywny brak młodszego rodzeństwa, jesteście ostatni. • Ładne umaszczenia i pomoc z doborem galerii! Theme Brak. Mile widziane imiona po przodkach, ale zdecydowanie większość imion przejdzie :D Umaszczenia Zwykle: Czarne, niebieskie, czarno-rude, niebiesko-kremowe, bure,buro-rude, niebieskie pręgowane, niebiesko-kremowe pręgowane, rude, kremowe, białe Srebrne: czarne srebrne pręgowane, niebieskie srebrne pręgowane, , niebiesko-kremowe srebrne pręgowane, czarno-rude srebrne pręgowane, rude srebrne pręgowane, kremowe srebrne pręgowane, Dymne: czarne dymne, niebieskie dymne, czarno-rude dymne, niebiesko-kremowe dymne, rude dymne, kremowe dymne, Jeśli pręgowane to: klasyczne, tygrysie, cętkowane, ticked Tylko długowłose Mogą wystąpić dowolne białe znaczenia Lista chętnych: 1. Dr.DelicateTouchFeelsNothing (kocur, Bezkres) 2. Rysi Pomruk (kocur, Grad) 3. Zaskrońcowa Łapa (kocur, Mysz) Oficjalna lista: 1. Elliot (kotka, Bratek) 2. Foks (kocur, Bryza) 3. Polna Gwiazda (kocur, Buk) 4. Kunie Gardło (kotka, Barwa) Informacje: Post jest bardziej administracyjny, niż faktycznie ogłoszeniowy. Skład zebrał się na trochę przed oficjalnym pojawieniem, więc nie oczekujemy, że faktycznie ktoś się jeszcze zgłosi, tym bardziej że w ostatnim czasie było trochę fajnych fabularnych miotów. Gdyby jednak ktoś zechciał się dołączyć do największej rzecznej Alabamy - serdecznie zapraszamy! Kociąt planujemy mieć maksymalnie 5-6, możliwe że dodatkowe urodzi się martwe. Ma to być znak dla tych napaleńców, że najwyższa pora przystopować, bo może to się negatywnie odbić nie tylko na relacjach w rodzinie, ale także zdrowiu Jeziora. Poród będzie równo po miesiącu, 27.04. Z postami oczywiście pomożemy <3 RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Barwna Woda - 27.03.2023 RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Trzaskająca Burza - 27.03.2023 To tak oficjalnie napisze tylko ze Bryza, kocurro, rudy z bielactwem <3 RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Zaskrońcowa Łapa - 27.03.2023 HHHHHHH nie wiem na ile będę tego żałować, ale po namowie spróbowałabym, jeśli można RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Wiewiórczy Skok - 27.03.2023 Co jes RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Skrzące Słowo - 27.03.2023 (27.03.2023 12:44)Zaskrońcowa Łapa napisałx: HHHHHHH nie wiem na ile będę tego żałować, ale po namowie spróbowałabym, jeśli można Można, pewnie, jak najbardziej uwu RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Zaskrońcowa Łapa - 27.03.2023 To ja się doturlam na dniach z konceptem na synka, probably Mysza :D RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Nawałnicowy Ryk - 28.03.2023 WSM JEŚLI MOŻNA SIĘ JESZCZE ZGŁOSIĆ TO CHĘTNIE??? najwyżej dostanę bonk po łbie jak już po czasie :sob: RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Rybołowi Lot - 28.03.2023 (zachęcamy do imienia na B) (proszę mi zmienić na Bratek bo jestem śmieszkiem) RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Bezkresna Łapa - 28.03.2023 Dobry! Mogłabym chciałabym zgłosić swoje chęci na kotka w tym miocie RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Łaciate Futerko - 28.03.2023 Pewka :> wszyscy będą dopisani wieczorkiem RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Skrzące Słowo - 29.03.2023 Wszyscy dopisani, proszę nacieszyć oczy przepięknym artem beepo RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Bryzowa Łapa - 30.03.2023 Ustalamy jakąś kolejność rodzenia się, misiaki? .3. RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Skrzące Słowo - 30.03.2023 Aha ja wszystkich wpisałam na oficjalna liste zamiast do chętnych tak btw XDDDD ta pewna czwóreczka może się już dogadywać, jesli reszta potencjalnych ziomków nie ma nic przeciwko :> RE: Skrzące Jeziorka V3!!!!!! - Księżycowe Jezioro - 30.03.2023 Jak do tego doszło nie wiem Miłość o sobie dała znać Anyway zapraszamy, matka teraz jest w lepszej formie 8) |