Ostre Brzdące - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Ostre Brzdące (/thread-9584.html) |
Ostre Brzdące - Ostry Kolec - 08.05.2023 Nikt tego nie oczekiwał. Nikt się nie spodziewał. Krótkie poszukiwania przyjaciółki zmieniły się w chwilowe porwanie, następnie w zagubienie w nieznanym miejscu, a potem nową, ciekawą znajomość, która zaowocowała... Kociętami. Amaretto zaraz po tych niespodziewanym wieściach wyszedł po bułki - może jakieś Rzeczne geny? - zostawiając Ostry Kolec - Tequile - samą sobie. Podczas powrotu do Klanu wpadła również na swoją byłą prawie-partnerkę, która była niezbyt pozytywnie nastawiona, oraz Żabkę. CO DOSTANIECIE? ✦ matkę, która nie miała dobrego wzorca matki i będzie się uczyć na bieżąco ✦ może drugą mamę jeśli się przestanie obrażać shshsh ✦ wujka Krwawnika, który jest MEDYKIEM - szacun na dzielni ✦ babcia Lśniąca Sadzawka aka Medyczny Boss - szacun na mieście ✦ licznych znajomych w waszym wieku w klanie! ✦ trochę starsze pół-kuzynostwo DOSTĘPNE KOLORY ✦ czarne ✦ niebieskie ✦ cynamonowe ✦ płowe ✦ dowolna biel lub brak ✦ możliwe pręgowania: klasyczne, tygrysie, cętkowane, ticked ✦ krótkie albo długowłose wielkie podziękowania dla Sashy za pomoc <33 IMIONA I ILOŚĆ ✦ od bliskich kotów: Chaos, Krwawnik, Przebiśnieg, ✦ ptaki drapieżne: Jastrząb, Myszołów, Sokół, Krogulec, Orlik, Orzeł, Kania, Pustułka, Gadożer itp. ✦ ilość kociąt: ogólnie to max. 8, ale nic się nie stanie jak będzie ich nieco mniej TERMINY ✦ termin zgłoszeń: 28 maja ✦ poród: 8 czerwca ✦ kontakt: koncepty można przesyłać na mojego discorda; jesion#3752 CHĘTNI ✦ Gwiazdka (Przebiśnieg) ✦ Bluszczowa Jagoda (Krwawnik) ✦ Tundra (Chaos) ✦ OSTRY Szpon (Jastrząb) ✦ Nero (Orlik) OSTRY TEAM ✦ Gwiazdka (Przebiśnieg) ✦ Bluszczowa Jagoda (Krwawnik) ✦ Tundra (Chaos) ✦ OSTRY Szpon (Jastrząb) ✦ Nero (Orlik) RE: Ostre Brzdące - Rdza - 08.05.2023 i am looking RE: Ostre Brzdące - Bluszczowa Jagoda - 08.05.2023 wpisuj mnie na chętnego XD może nie umrę w drodze pisania 200 postów RE: Ostre Brzdące - Tundra - 08.05.2023 Siemanko! Jestem chętna! Kocurek Chaos byłby :D RE: Ostre Brzdące - Szpon - 08.05.2023 najwyżej będę żałował, nie wiem czy się wyrobię kocur, jastrząb, elo edit: dodaje ze szpona żeby tematycznie było ostro RE: Ostre Brzdące - Błyszcząca Łapa - 08.05.2023 proszę mnie wpisać… wstępnie z imieniem Przebiśnieg! <3 RE: Ostre Brzdące - Przebiśniegowy Zagajnik - 08.05.2023 Przebisnieg by się sturlał ze Srebrnej Skórki jakby się dowiedział że był kimś bliskim dla Ostrej. XD Ale pokocham kociaka który będzie miał tak na imię, ok. RE: Ostre Brzdące - Orlikowa Łapa - 28.05.2023 Czy można jeszcze się zgłosić, skoro jest do 28? RE: Ostre Brzdące - Ostry Kolec - 29.05.2023 Tak więc moi kochani, przyszedł ten wielki dzień. Dziękuję wszystkim za wszystkie zgłoszenia!!! Ostry Team wygląda więc następująco: ✦ Gwiazdka (Przebiśnieg) ✦ Bluszczowa Jagoda (Krwawnik) ✦ Tundra (Chaos) ✦ OSTRY Szpon (Jastrząb) ✦ Nero (Orlik) RE: Ostre Brzdące - Chaotyczny Lot - 10.06.2023 właśnie zobaczyłam co tu się wydarzyło i... ;____; wzruszenie max |