Grupa: wicher.gif
Mistrz: Krzykliwa Mewa
Matka: Stokrotkowa Łąka
Ojciec: Północny Podmuch
Partner: był jeden.
Multikonta: Dzwoneczek (KR), Rogacz (GK), Szuwar (KR), Sianko (KG)
Wygląd
Plusk, jak na kotkę wygląda dobrze, ma zdrową, zgrabną sylwetkę i krótką, gładką sierść. Długie łapy są u niej kształtne i zakończone białymi skarpetkami, co z pewnością nie odbiera jej urody. Na biało zabarwioną ma także końcówkę cienkiego ogona, który również nie należy od krótkich. W zasadzie bure łaty rozkładają jej się niemal identycznie, jak u matki, różnią się jedynie kolorem, który dostała po ojcu. Plusk ma białą pierś, brzuch, część mordki i wspomniane już stopy i końcówkę ogona.
Na stosunkowo mocnych barkach opiera jej się głowa, na którą warto zwrócić uwagę. Kotka ma ładną, drobną mordkę z delikatnie zadartym ciemnoróżowym noskiem. Jej oczy są jasnozielone, nieduże, delikatnie skośne.
Ok znalazłam coś, co byłoby całkiem fajne - https://pl.pinterest.com/pin/15713347447...6/?lp=true (trzy pierwsze zdjęcia)
Więc chciałabym się zgłosić, jako kandydat. Bo wolno mi, prawda?
Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you
Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you
Statystyki - lvl: 3
| S: 8
| Zr: 11
| Sz: 7
| Zm: 6
| HP: 60
| W: 60
| EXP: 150/200
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP:
Grupa: grom.gif
Mistrz: puszczykowy ogon uvu
Matka: Olchowy Listek [NPC]
Ojciec: Szczurzy Ogon [NPC]
Partner: a co to XDD
Multikonta: chrząszczowa łapa, bratkowa łąka, kozacza ścieżka, zaćmienie
Wygląd
Czarna jak smoła kotka. Zdobi ją para zielono-żółtych oczu. Na lewym policzku posiada bardzo wąskie, niewidoczne gołym okiem zadrapania, a na barku rozciętą skórę. Lekko wychudzona, z szeroko rozstawionymi nogami.
Statystyki - lvl: 2
| S: 11
| Zr: 8
| Sz: 4
| Zm: 3
| HP: 55
| W: 55
| EXP: 90/150
Stat. Med. - lvl: 69
| MED.EXP:
Grupa: cien.gif
Mistrz: Pokruszony Lód
Matka: Drobny Ptak
Ojciec: Lamparci Płomień
Multikonta: Ognistopręga (KR), Gradowy Podmuch (KW), Dymna Łapa (KC), Kamień (KG)
Wygląd
W wieku terminatorskim nastąpiły największe zmiany w jej wyglądzie. Nie jest już małą, nieproporcjonalną kulką. Jej łapy wyglądają na długie i chude, jednak nie jest wyższa niż przeciętna kotka i prawdopodobnie na wysokość już nie urośnie. Nie jest ani zbyt masywna, ani wątła - budowę ciała ma bardzo pospolitą. Sierść na całym ciele jest krótka, ale gęsta i miękka. Tym, co wyróżnia ją spośród innych kotów jest jej umaszczenie - szylkret. Większośc ciała jest ruda w czarne, nieregularne pasy, jednak większość jej klatki piersiowej jest biała. Jej głowa jest ruda, ale na lewej stronie pyszczka ma dużą, czarną plamę, a sam pyszczek jest biały. Mniejsze czarne znaczenia znajdują się na jej czole, a uszy w całości pokryte są tym kolorem. Jej oczy widoczne są z daleka za sprawa intensywnie żółtej barwy. Ma też charakterystycznie długie wibrysy.
Ogółem Dzwonek - jeśli masz zgodę to zapraszam :D A ten czekoladowy jest śliczny!
I am cold, can you hear
I will fly, with no hope, no fear
And the ground, taunts my wings
Plummet as I sing, plummet as I sing
Statystyki - lvl: 5
| S: 10
| Zr: 12
| Sz: 15
| Zm: 8
| HP: 80
| W: 60
| EXP: 125/400
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP:
Grupa: grom.gif
Mistrz: Błyskająca Gwiazda
Matka: Olchowy Listek
Ojciec: Szczurzy Ogon
Multikonta: Dzwoneczek (KR), Szuwarowy Brzeg (KR), Plusk (GK), Rogacz (GK),
Wygląd
Bardzo drobna kotka o gładkim, niebiesko-pręgowanym futrze. Ma biały kawałek mordki, pierś i brzuch. Ma skośne oczy w trudnym do określenia kolorze, które kiedyś będą pomarańczowe (pełny wygląd w KP nie zmieścił się)
Huh, byłam dość mocno najarana na takiego kociaka, ale... moja aktywność na Szuwarze jest znikoma, a na Dzwonku nie istnieje, nie powinnam teraz rzucać się na nowe konto. Upewnię się, czy jestem w stanie prowadzić w miarę aktywnie trzy postacie, potem rozważę czwartą. Wybacz Ogni.
A i mogłabym prosić, żeby w miarę możliwości nikt nie brał sobie tego wąsatego czekoladowego pana? Zabronić nikomu nie mogę, ale prosić zawsze warto. Może się zdecyduję za jakiś czas. I jak nie syn Lady, mógłby powstać jako jej brat czy ktoś inny z rodziny.
running o u t of breath, but I
____________I got stamina
running now, I close my eyes
well, I got stamina_________
and I see another mountain to climb
_______________but I got stamina
I need another lover, b e___m i n e
≡ CAUSE I GOT STAMINA ≡
Statystyki - lvl: 2
| S: 5
| Zr: 8
| Sz: 8