Szukam sesji
Wygląd
Gdy większość kotów podczas dorastania w pewnym momencie nagle wystrzeliwuje wysokością i jest o wiele wyższych niż wcześniej, Poziomka została prawie tak samo niska i drobna co wcześniej. Jej łapki nadal są krótkie i chude jak jakieś patyki, żebra nadal są widoczne gołym okiem, a rudy ogon jak był cienki i nieproporcjonalnie długi do ciała, tak i został. Jedyna rzecz która zauważalnie się w niej zmieniła to jej pyszczek. Wydaje się on trochę chudszy, przez co uszy bardziej się rzucają w oczy i wydają się trochę większe niż są w rzeczywistości.
Wróciła mi wreszcie wena na Poziomkę i zwolnił mi się jeden slot, więc mam zamiar to jakoś wykorzystać. Najlepiej ktoś z rzeki, bo Poziomka nadal nie zna zbyt wielu jego członków.

Także ten... Chętnych na sesję zapraszam na pw uwu
everything stays
Statystyki - lvl: 2 | S: 3 | Zr: 11 | Sz: 7 | Zm: 6 | HP: 65 | W: 45 | EXP: 95/150
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Pospolicie przeciętna, swoje imię zawdzięcza wyblakłemu, szylkretowemu umaszczeniu. Szare futro przeplatają mniejsze lub większe jasnorude plamy, cętki i prześwity, nadając mu nieregularnej, pozbawionej ładu mozaiki. Jedne z większych osłaniają prawy policzek i podbródek, reszta stanowi chaos. Budowa ciała krępa, wzrost średni. Sprytne ślepia barwi zielony, wręcz groszkowy odcień. Ma naderwany koniuszek lewego ucha. Oprócz tego posiada wyjątkowo żółte uzębienie, mimo młodego wieku, co potwierdza przypadłość paskudnego oddechu. W dodatku roznosi pchły, ale już dawno przestała się tym przejmować.
oferuję stinky rat girl Pleśń na dwie sesję gdzieś na osiedlu albo siedlisku koni lub okolicy
oferta dla wszystkich, niezależnie od klanu i statusu społecznego uwu

tak niewiele miałem
tak niewiele mam
mogę strac wszystko
mo zostać sam

[Obrazek: zBJ9Bup.gif]

wolność kocham i rozumiem
wolności_oddać_nie_umiem.
Statystyki - lvl: 2 | S: 10 | Zr: 5 | Sz: 5 | Zm: 3 | HP: 65 | W: 45 | EXP: 105/150
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Niebieska, pręgowana kotka z miodowymi oczami (kp)
Mam wolne na Ringo 2 sesje, a mam duże zasoby weny - jakby ktoś chciał to niech napisze mi na prywatnej wiadomości
Statystyki - lvl: 1 | S: 5 | Zr: 5 | Sz: 6 | Zm: 4 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 25/100
Odpowiedz
Wygląd
Średniej postury, długowłosa biała kotka z jasnoniebieskimi oczami. Szczupła
Oddam Lśnienie na sesję >:0 Najlepiej z kocurem, gdzieś na granicy z Wichrem. Idę na poszukiwania tatusia
[Obrazek: Podpis.png]
Statystyki - lvl: 7 | S: 15 | Zr: 18 | Sz: 12 | Zm: 26 | HP: 85 | W: 75 | EXP: 265/600
Stat. Med. - lvl: 13 | MED.EXP: 11/1500
Odpowiedz
Wygląd
Bardzo wysoki, atletycznie zbudowany kocur o długich łapach. Krótkowłosy, rudy, klasycznie pręgowany, z białymi znaczeniami na pysku, szyi i przednich łapach. Siwe włosy zaczynają oprószać jego pysk i grzbiet. Duże, zielone oczy coraz wyraźniej pokrywa mgła. Najbardziej widoczne blizny: rozcięcia na nosie, duża blizna na lewej pięcie i grzbiecie.
halko, przyjmę trzy sesje na Fiołku, bo mi chłopiec wziął i umarł w tym miesiącu @___@ może być z kimkolwiek i gdziekolwiek, ale raczej w okolicach terenów wichru.
قالوا: تموت بها حبـاًً؟ قلـت: ألا آذكروها علـى قبـري لتحيينـي
they asked: "do you love her to death?"
I said "speak
of her over my grave and
watch
how she brings me back to l i f e"
Statystyki - lvl: 8 | S: 17 | Zr: 18 | Sz: 16 | Zm: 9 | HP: 90 | W: 80 | EXP: 530/750
Odpowiedz
Wygląd
Mały,chudziutki kotek w niebieskiej długiej, puszystej sierści z pręgami tygrysa i złocistymi oczami nad nosem.
Nie było mnie, ale ożyłam. Tylko tak jakby wszystkie sesje mi wygasły. Więc... Ktoś coś grom?
TIME IS LIKE A RIVER
you cannot t o u c h
the .same. water. twice
because this f l o w
that .... has .... passed
will n e v e r pass again
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 4 | Sz: 5 | Zm: 5 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 40/100
Odpowiedz
Wygląd
Jednolicie czekoladowa koteczka niesamowicie podrosła w ciągu tych kilku księżyców - jej łapy się wydłużyły i wydają się być nieproporcjonalnie długie w porównaniu do reszty ciała. Ogółem Wydra wygląda na taką, która kiedy skończy już rosnąć to nie dość, że będzie dosyć wysoka, to jeszcze do tego szczupła i poruszająca się z niezwykłą gracją jak to na eleganckie koty przystało. Jej futerko oczywiście zostało jak już mówiłam jednolicie czekoladowe, bez żadnych fancy znaczków i jedyne co zmieniło u niej swój kolor to oczy - wreszcie posiadają one żółtą barwę niesamowicie podobną do tej u jej ojca.
Wydra chce świat poznawać i w ogóle. Ktoś chętny z Cienia? uwu
«»
- ̗̀ senność gęsta jak śnieg i krążąca jak ś n i e g ̖́-
zasypuje śnieżnymi płatkami sennymi
bez przyczynny mój dzień, bezsensowny mój w i e k
i te ślady bezładnych moich krow po ziemi
Statystyki - lvl: 2 | S: 9 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 3 | HP: 60 | W: 50 | EXP: 20/150
Odpowiedz
Wygląd
Średniej postury, długowłosa biała kotka z jasnoniebieskimi oczami. Szczupła
Mam 2 sloty, więc mogę oddać Lśnienie na jakąś sesję z kimś z Rzeki >D http://www.artemida.webd.pl/warriorcats/...917#283917 zapraszam tutaj
[Obrazek: Podpis.png]
Statystyki - lvl: 7 | S: 15 | Zr: 18 | Sz: 12 | Zm: 26 | HP: 85 | W: 75 | EXP: 265/600
Stat. Med. - lvl: 13 | MED.EXP: 11/1500
Odpowiedz
Wygląd
Gdy większość kotów podczas dorastania w pewnym momencie nagle wystrzeliwuje wysokością i jest o wiele wyższych niż wcześniej, Poziomka została prawie tak samo niska i drobna co wcześniej. Jej łapki nadal są krótkie i chude jak jakieś patyki, żebra nadal są widoczne gołym okiem, a rudy ogon jak był cienki i nieproporcjonalnie długi do ciała, tak i został. Jedyna rzecz która zauważalnie się w niej zmieniła to jej pyszczek. Wydaje się on trochę chudszy, przez co uszy bardziej się rzucają w oczy i wydają się trochę większe niż są w rzeczywistości.
Nadal coś tak strasznie mało się dzieje u mnie na Wydrze i przydałaby mi się jeszcze jedna sesja albo tam dwie uvu
everything stays
Statystyki - lvl: 2 | S: 3 | Zr: 11 | Sz: 7 | Zm: 6 | HP: 65 | W: 45 | EXP: 95/150
Odpowiedz
Wygląd
Tęcza, teraz już Pręgowana Łapa, osiągnęła średni wzrost. Przez małą ilość ruchu i dużą ilość jedzenia i spania, czyli jej ulubionych czynności, nie była w stanie zachować szczupłej sylwetki - i zbytnio jej to nie obchodziło. Nie jest otyła, jednakże większość jej ciała otacza warstwa tłuszczu schowana pod krótką, burą sierścią, na której malują się czarne, klasyczne pręgi. Lewy policzek szpecą szramy po pazurach Kasztan, kotki, która zaatakowała ją podczas ceremonii, gdy Tęcza była jeszcze kociakiem. Podobnie jak i blizny, od tego czasu nie zmieniły się również jej oczy, o szaroniebieskiej barwie. Z wiekiem przednie łapy kotki zaczęły wykrzywiać się na boki.
Tęcza powoli wychodzi z limbo po akcji na granicy, chce ją może ktoś? xD

( jak tak to piszcie na Ryk plz
[Obrazek: jOcuMrv.png]

His blood, you see, into the boards
it drained,
And to change 'em had I.
But a
Chicken-Duck-Woman thing all we got,
For us, waiting.

Statystyki - lvl: 3 | S: 11 | Zr: 10 | Sz: 6 | Zm: 5 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 30/200
Odpowiedz
Wygląd
Posiada harmonijną budowę, średni wzrost i szczupłą sylwetkę z dobrze rozwiniętą tkanką mięśniową. To wszystko pokrywa gęste, długie futro mieniące się w barwach czarnej i rudej tygrysio pręgowanej. Na mordce samotniczki dwie barwy się równoważą - lewa strona pokryta czernią, zaś prawa rudością. Na scene wkracza jednak trzeci kolor - biel, która ujawnia się pod postacią kreski na brodzie Pustułki oraz jako większa plama na jej szyi. Centralnym obiektem na mordce szylkretki są dwa, okrągłe, świdrujące oczy - prawe złotobursztynowe, natomiast lewe niebieskie. Pod ślepiami znajduje się różowo-czarny nos otoczony białymi, lekko powyginanymi wąsami. Jedna z blizn znajduję się na lewej tylnej stopie, zaraz pod piętą - ślad po ugryzieniu; kolejna blizna to niewielkie rozerwanie prawej małżowiny usznej; trzecia z blizn to ślad po pazurze na grzbiecie nosa; ostatnia, najbardziej widoczna z blizn to szrama przecinająca lewe oko i pod nim zmieniająca się w dwie, lekko wykrzywione.
*wymachuje Pustułką intensywnie* ktoś coś z Cienia? :D Sprzedam chimerę na może dwie sesję, chętnych proszę o pw :v
leave behind your heart and cast away
rather be the. h u n t e r .than the prey
[Obrazek: LOarr7D.png]
« .you. are .n a t u r a l .»
a beating heart of stone
you .gotta. be .so .cold
to .make. it. in. this .world

Statystyki - lvl: 4 | S: 12 | Zr: 12 | Sz: 9 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 20/300
Odpowiedz
Wygląd
Można by pomyśleć, że z wiekiem Jasny podrośnie, stanie się większy i zgrabniejszy, a tu… figa, bo kocurek urósł niewiele, tym samym nadal pozostając kandydatem na przyszłego Najmniejszego Kota z Klanu Cienia i nadal wyglądając jak kulka futra na przykrótkich, ale dosyć już masywnych łapach. Jeśli zaś chodzi o futro, jest ono wyjątkowo długie i gęste, zwłaszcza na piersi i ogonie, a jego kempki wyrastają z trójkątnych uszu. Zawsze też jest naprawdę zadbane i starannie ułożone. Jego kolor najłatwiej opisać jako biel przysypaną srebrem, które zaczyna się od trzech pręg na czole i ciągnie się od głowy aż po ogon. Na lekko spłaszczonym pyszczku umiejscowiony jest ciemnoróżowy nosek otoczonym krótkimi, czarnymi wąsami. Oczy Jasnego są okrągłe, a kolor niebieski ustąpił miejsca zielonemu, który im bliżej źrenic, tym staje się ciemniejszy.
potrzeba mi trochę postów i w ogóle, więc tak;

- rudzik - dwie/trzy sesje, może być z kimś z rzeki, może być ktoś spoza klanów.
- blada - dwie sesje, najlepiej ktoś spoza wichru, ale jakimś wichrowcem nie pogardzę.
- jasny - dwie sesje, tylko w cieniu i raczej tylko w obozie, bo ta pierdoła nigdzie nie wyjdzie.

zapraszam na pw, albo można szturchać mnie na sb jak jestem uwu.
[Obrazek: db2u7wq-44247924-02ec-4479-8472-ce48f143bdff.png]
i'm not a warrior, i am fragile, i am weak
i'm barely m e
Statystyki - lvl: 2 | S: 9 | Zr: 5 | Sz: 5 | Zm: 7 | HP: 75 | W: 35 | EXP: 15/150
Odpowiedz
Wygląd
Jest starsza. Grubsza, z burym futerkiem z rozmazaną plamą na plecach, pręgami, które im wyżej się pięły, tym były mniej widoczne oraz pręgami na pysku oraz ogonie w kolorze bliskim czerni. Pręgi na czole kotki układają się w literkę "M" oraz wyżej twoją pasy. Pomiędzy oczami oprócz wcześniej wymienionych pręg znajdują się także po trzy dłuższe pasy, jedne usadowione najwyżej dotykają dolnych powiek, zaś tamte dwie pną się aby złapać się nosa, jednak bez powodzenia. Uszy dość trójkątne, ogon długi i puszysty. Dodatkowo na pysku znajduje się jaśniejsza plama. Jej oczy są szaro-niebieskie, chociaż o wyraźniejszej barwie niż te kocięce. Nos, małżowina uszna oraz jej poduszki łap są w kolorze różowo-szarym. Chód kotki trochę się ustabilizował, jednak nadal trochę zbyt łagodnie chodzi. Ciągle źle na nich stawała, przez co mogą sprawiać wrażenie, jakby były trochę wykręcone.
Gdy tylko skończę sesję na Ważkowej Łapie poproszę o 3chętne osoby na sesję
Na Wydmowy Wiatr od teraz poproszę 4chętne osoby na sesję
A na Ostrężynę poproszę 1chętną osobę, bo już mam do napisania w 2sesjach i chętną mamkę na sesję

na pw na Wydmowy Wiatr proszę
<table><td>[Obrazek: dadmwmd-8f715029-dfa1-4f42-b909-3dfbb414...Aqk8BDqvo0]</td>
<td><p align="center">I left the..., country for the .,..c i t y
thought I was smart but I was silly
I should've known I'd get in trouble being so green
I've.. lived ..m y.. l i f e ..and ..I'm ..only ,..eighteen
</p></td></table>
Statystyki - lvl: 2 | S: 10 | Zr: 7 | Sz: 5 | Zm: 4 | HP: 50 | W: 60 | EXP: 15/150
Odpowiedz
Wygląd
Pestka za bardzo nie kontroluje tego, że rośnie - choć z drugiej strony kompletnie jej to nie przeszkadza. Już podczas swoich pierwszych wycieczek poza Klan odkryła jak przydatne są dłuższe łapy czy smuklejsza budowa. Zwinność zarówno łapaczy ryb jak i amatorów królików, którą miała w genach, mieszała się, tańcząc i bawiąc się jej genami. Przez te kilka księżyców, które spędziła z dala od domu, niezwykle rzadko przeglądała się w tafli wody, więc nie była w stanie dostrzec wszystkich zmian, jakie zaszły w jej ciele. A okres dojrzewania okazał się niesamowicie łaskawy dla Pestki. Gdzieś po drodze rozrabiaka straciła kocięce kształty, sierść nabrała puszystości, jednak teraz - gdy nie była okazjonalnie zabarwiona błotem - opływała ciało kotki. Prosty pysk, zakończony jasnoróżowym noskiem, harmonizuje się z niewielkimi uszami, nadając Pestce łagodnego i uroczego wyglądu. Całość wieńczą oczy, błękitne jak bezchmurne niebo i czyste niczym morze, które pozostawić musiała za sobą.
Ktoś na sesję z Drobną Łapą? Przyjmę w sumie z każdego Klanu z chęcią ;*
[Obrazek: ftu___bow_divider_by_snowbellss-damavkc.png]
We're . not . bruised
They're just party tattoos
And that colourful m e s s
Is just ????????? ??????
Black ℓιρѕтιк will never be a ???
Statystyki - lvl: 1 | S: 7 | Zr: 5 | Sz: 5 | Zm: 3 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 60/100
Odpowiedz
Wygląd
Zmieniła się, nie jest już niewielką kotką, ale wyrośniętą o długich łapach i zgrabną sylwetce kocicą. Mimo że mięśnie nie są tak widoczne, jak u niektórych rzeczniaczek Różany Kolec do chuderlaków nie należy, można śmiało powiedzieć, że jest czymś pomiędzy nie zbyt wiotka, ale i nienapakowana. Ślepia, oczy. Na pewno można powiedzieć to, że nabrały barwy, stając się teraz bardziej pomarańczowo-rdzawe niż złote. Jeśli chodzi o jej umaszczenie, to samo białe futro, które z biegiem czasu jakby nieco urosło, dodając kotce jeszcze więcej urody i wdzięku. Uszy stały się bardziej szpiczaste, a ogon bardziej sprężysty, przez co jest bardziej giętki.
Drobna Łapa napisałx:Ktoś na sesję z Drobną Łapą? Przyjmę w sumie z każdego Klanu z chęcią ;*

Ja w sumie mogę :v
[Obrazek: 2QBvDoR.png]
~ Głos ~
Statystyki - lvl: 3 | S: 11 | Zr: 8 | Sz: 7 | Zm: 7 | HP: 60 | W: 60 | EXP: 50/200
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości