Propozycje
Wygląd
Kotka ma krótką sierść w kolorze intensywnie rudym, pokrytą nieco ciemniejszymi pręgami (pręgowanie tygrysie). Charakterystycznego wyglądu dodaje jej biały pyszczek oraz ciemniejszy kolor końcówek uszu. Jest nieco większa i mocniej zbudowana niż przeciętne kotki w jej wieku. Oczy ma koloru bursztynowego. Od innych kotów łatwo można ją rozpoznać patrząc na jej puchaty ogon, który nienaturalnie przekrzywia się w lewo. Od urodzenia przeszkadzał on kotce w swobodnym poruszaniu się - został jednak naprawiony przez medyka i od tego czasu funkcjonuje prawidłowo, jednak wygląda nieco inaczej niż ogony innych kotów. W dodatku zdarza się jej być nieco niezdarną, ponieważ jej rozwój przebiegał inaczej niż u przeciętnego kociaka.
Iskrząca Łapa napisałx:Zawsze można zrobić ankietę, czy jest się za zmianą koloru pieszczochów czy tez nie. Zaznaczenie odpowiedzi i wysłanie jej zajmuje dużo mniej czasu niż pisanie wypowiedzi i ci, którzy nie lubią się wypowiadać to nie będą musieli

Jestem za. Może sprawa błaha, ale zrobienie ankiety to 2 minuty xD
Panie dzieju, ja to już nie jednych takich przeżyłam.
Panie dzieju, nie jedno widziałam, gdy się tak tu kręciłam.
Nosiłam wdechy takich, wdechy takich, wdechy takich cnych
Nosiłam gnojów jak but głupich, tych do cna, tych do cna złych.
Statystyki - lvl: 7 | S: 19 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 12 | HP: 70 | W: 90 | EXP: 240/600
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Jeden z najmniejszych kocurów w całym Wichrze. Jego futerko jest bure tygrysio pręgowane z białymi znaczeniami na piersi, brodzie, tylnych łapach i palcach przednich łap, a oczy - bladozielone. Ma bliznę na brodzie i oderwane 3/4 małżowiny lewego ucha. Powoli zaczyna mieć problemy ze wzrokiem, jego chód jest nieco sztywniejszy, niż kiedyś, a na pyszczku, nad białą żuchwą, pojawiają się pierwsze siwe włoski.
Ja także jestem za stonowaniem koloru pieszczochów, nie chodzi nawet o drastyczną zmianę. Skoro temat został podniesiony i za chociaż delikatną zmianą koloru grupy jest dziesięć osób (a jest to dość sporo osób, biorąc pod uwagę, że często w bardziej poważnych sprawach wypowiada się o wiele mniejsza liczba), to sądzę, że fajnie by było coś zrobić, bo wcale nie chodzi o kwestię gustu, a chociażby o to, że ten kolor się dość mocno odcina, bo jest po prostu bardzo jasny i jaskrawy w porównaniu do reszty. Jest mi naprawdę obojętne, czy to będzie różowy, czy jakiś czerwonawy, czy cokolwiek, dla mnie sam kolor W OGÓLE nie ma znaczenia, po prostu niech nie daje po oczach. Zresztą, ja osobiście pierwsze słyszę, by ten różowy był "prześmiewczy" i tak dalej? W sensie... dla mnie gorsze skojarzenia budzi kolor Cienia, tyle tylko, że on jest przynajmniej stonowany, a jednocześnie widoczny. Podobnie znaczenia nie ma wielkość grupy, bo ten kolor wciąż jest na głównej.

Z podanych kolorów przez Lśniącą Sadzawkę wg mnie najlepsza jest piątka. Natomiast GK bym zostawiła czarny, co do martwych zaś - jeżeli dobierze się odpowiedni granat, by był widoczny, to w porządku.
Statystyki - lvl: 8 | S: 14 | Zr: 21 | Sz: 16 | Zm: 11 | HP: 100 | W: 70 | EXP: 400/750
Odpowiedz
Wygląd
Sierść w kolorze piasku, zawsze czysta i lśniąca - oto znak rozpoznawszy Rzecznej medyczki. Pokryta jest niewiele ciemniejszymi pręgami, które na bokach układają się w grube zawijasy. Nie brak także mlecznobiałych akcentów, które zdobią jej mordkę, gardło, brzuch, palce oraz końcówkę ogona. Aparycja Księżyc jest zupełnie nieimponująca; przykrótkie łapy noszą smukły, nieco wydłużony korpus oraz zaokrągloną głowę, na której osadzone są nieduże uszy, orzechowe oczy i nos o barwie łososiowej. Jej skóra jest wolna od blizn, za to na brzuchu, bokach i biczowatym ogonie widać niemal łyse fragmenty - efekt zbyt intensywnego czyszczenia futra w momentach stresu. Głos Rzeczniaczki jest dość charakterystyczny; jako że transpłciową kotką musi nad nim pracować, by był wyższy i brzmiał jak głos kotki.
ten proponowany(11.) również nie zlewa się z kolorem samotników, a jeśli chodzi o te pokazane przez Lśnienie... dla mnie wyglądają identycznie, nie licząc piątki, która po dłuższym przyglądaniu się faktycznie jest odrobinę ciemniejsza od reszty.
[Obrazek: b0CQi7B.png]
Statystyki - lvl: 5 | S: 8 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 18 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 65/400
Stat. Med. - lvl: 7 | MED.EXP: 640/1200
Odpowiedz
Wygląd
Zdążył już dorosnąć. Zrobił się postawny i największy z kociąt Chabrowego Pąku, choć pomiędzy nim a Osikową Łapą nie ma znacznej różnicy. Z puszystej, okrągłej kulki stał się teraz sporym kocurem o długich, a także zwinnych łapach i pokaźnym ogonie, który często nosi wysoko uniesiony z nonszalancko opadającą końcówką. Ślepia kocura wybarwiły się na złocisty odcień. Może i bokobrody Pochmurnego nie są tak wydatne jak te u Osiki, ale bujnością kryzy go zdecydowanie przewyższa. Sierść na jego brodzie jest trochę dłuższa, co sprawia, że ma małą kozią bródkę. Samą brodę ma mocną i szeroką, aczkolwiek nie tak pokaźną jak ta Osiki. Bura sierść pokryta czarnymi, klasycznymi pręgami kontrastuje z białymi wstawkami na kufie, brodzie, kryzie, a także na przednich i tylnych łapach, gdzie sięgają one aż do pięt. Spomiędzy palców wyrastają mu pęczki sierści.
Lśniąca Sadzawka napisałx:Jeśli kolor jest rażący, to można go po prostu przyciemnić. Jako administracja nie widzimy konkretnego powodu, dla którego miałby zostać CAŁKOWICIE zmieniony, zwłaszcza że opcja, którą wybraliście niespecjalnie pasuje do samotników. Poza tym, widziałam że dwie osoby się poskarżyły na to, że faktycznie kolor wprawia je w dyskomfort, bo jest za jasny, a reszta zagłosowała, podając odpowiedni numerek... bo tak, bez żadnego uzasadnienia.
Delikatnie przyciemnić aktualny kolor - oczywiście, nie ma sprawy skoro obecny jest za jasny, ale nie będzie on zmieniony całkowicie, na zupełnie inny kolor, bo nie ma takiej potrzeby. Tyle.

1. Pieszczochy 2. Pieszczochy 3. Pieszczochy 4. Pieszczochy 5. Pieszczochy

Samotnicy

Zaproponowane przeze mnie kolory nie różnią się specjalnie od siebie, ale są ciemniejsze i niewiele się różnią od tego wyjściowego, przy okazji nie zlewając się z tym samotników, więc jeśli rzeczywiście dojdzie do jakiejś zmiany, to faktycznie kosmetycznej, czegoś w tym stylu.

Wy naprawdę nie słuchacie, userzy wybrali dane dwa kolory i chcą zobaczyć któryś z nich jako nowy kolor grupy. Naprawdę to takie trudne, żeby go zmienić, kiedy sporo osób się zagłosowało? I dlaczego przy zmianie koloru musi pojawić się uzasadnienie? To zmiana kosmetyczna, a nie coś na ogromną skalę, co wywraca rozgrywkę do góry nogami. Potrzeba jest, bo ludzie tego chcą. Tak po prostu. Nie muszą mieć konkretnego powodu, serio. Niespecjalnie pasuje wam do pieszczochów, ale nie jesteście na forum sami i, jak już Ciemny wspomniała, to kwestia gustu. Poza tym, napisałam już, że "niepasowanie" to nie jest żaden argument w tej dyskusji tak naprawdę. Zniechęcacie w ten sposób do siebie userów.
[Obrazek: k4cE7RJ.png]
jestem Piotr, ale mówią na mnie Ł O T R
dosyć ugo mam ten alias, ale nie wiem w sumie skąd
(znajdziesz go) wszędzie gdzie zapach perfum i szlugów swąd
a w dziewczęcych sercach wciąż gasły światła i psuł się prąd
Statystyki - lvl: 5 | S: 14 | Zr: 14 | Sz: 9 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 160/400
Odpowiedz
Wygląd
Średniej postury, długowłosa biała kotka z jasnoniebieskimi oczami. Szczupła
Właśnie, bo przez to wszystko ostatecznie umknęła mi sprawa GK/martwych. Faktycznie, martwych można zmienić, też jestem za granatem, jak najbardziej. Co zaś się tyczy Gwiezdnego Klanu, to zostawiłabym po prostu czarny.
[Obrazek: Podpis.png]
Statystyki - lvl: 7 | S: 15 | Zr: 18 | Sz: 12 | Zm: 26 | HP: 85 | W: 75 | EXP: 265/600
Stat. Med. - lvl: 13 | MED.EXP: 11/1500
Odpowiedz
Wygląd
Jest wysokim kocurem. Może nie najwyższym, aczkolwiek wyróżnia się spośród pobratymców. Jego futerko jest krótkie, ciemnoszare i pozbawione pręg. Na łapach widnieją białe skarpetki, zaś na gardle pojawia się jasna plamka. Ciemnoszary nos i wąsy w podobnej barwie nie wyróżniają się, podobnie jak uszy, które są przeciętnej wielkości. Jedynie duże oczy w kolorze wiosennych listków mogą przykuć uwagę. Ogon Ciężkiej Łapy jest gruby i stosunkowo krótki. Od czasu związania się z Klonową Łapą zaczął nieco większą uwagę poświęcać wyglądowi, teraz stara się prezentować jak najlepiej. Prócz tego delikatnie przytył. Nie jest gruby, aczkolwiek nie jest tak chudy, jak po opuszczeniu lecznicy.
^^ To co Turkuć i Lśniąca. Za moment znajdą się też osoby, którym nie spodoba się nowy kolor pieszczochów i znów padną propozycje zmiany, a to prowadzi donikąd. Dotąd ten kolor funkcjonował i wszystko było dobrze. Jest widoczny i nie zlewa się na innych stylach i to jest najważniejsze, a że niektórym się nie podoba... cóż, jestem pewna, że nie wszystkim podoba się kolor Gromu albo Wichru, Cienia i Rzeki, ale to jeszcze nie znaczy, że trzeba to zmieniać. To jest jednak kwestia tylko i wyłącznie gustu, a gusta, jak powszechnie wiadomo, są różne. A jeśli chodzi o rażący odcień, to nie ma problemu, tak jak mówi Lśniąca, żeby ów kolor przyciemnić i stonować - ale nie całkowicie zmieniać.
[Obrazek: WAkbW0Q.png]
Statystyki - lvl: 5 | S: 17 | Zr: 11 | Sz: 9 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 225/400
Odpowiedz
Wygląd
Zdążył już dorosnąć. Zrobił się postawny i największy z kociąt Chabrowego Pąku, choć pomiędzy nim a Osikową Łapą nie ma znacznej różnicy. Z puszystej, okrągłej kulki stał się teraz sporym kocurem o długich, a także zwinnych łapach i pokaźnym ogonie, który często nosi wysoko uniesiony z nonszalancko opadającą końcówką. Ślepia kocura wybarwiły się na złocisty odcień. Może i bokobrody Pochmurnego nie są tak wydatne jak te u Osiki, ale bujnością kryzy go zdecydowanie przewyższa. Sierść na jego brodzie jest trochę dłuższa, co sprawia, że ma małą kozią bródkę. Samą brodę ma mocną i szeroką, aczkolwiek nie tak pokaźną jak ta Osiki. Bura sierść pokryta czarnymi, klasycznymi pręgami kontrastuje z białymi wstawkami na kufie, brodzie, kryzie, a także na przednich i tylnych łapach, gdzie sięgają one aż do pięt. Spomiędzy palców wyrastają mu pęczki sierści.
Ciemniejące Niebo napisałx:^^ To co Turkuć i Lśniąca. Za moment znajdą się też osoby, którym nie spodoba się nowy kolor pieszczochów i znów padną propozycje zmiany, a to prowadzi donikąd. Dotąd ten kolor funkcjonował i wszystko było dobrze. Jest widoczny i nie zlewa się na innych stylach i to jest najważniejsze, a że niektórym się nie podoba... cóż, jestem pewna, że nie wszystkim podoba się kolor Gromu albo Wichru, Cienia i Rzeki, ale to jeszcze nie znaczy, że trzeba to zmieniać. To jest jednak kwestia tylko i wyłącznie gustu, a gusta, jak powszechnie wiadomo, są różne. A jeśli chodzi o rażący odcień, to nie ma problemu, tak jak mówi Lśniąca, żeby ów kolor przyciemnić i stonować - ale nie całkowicie zmieniać.

"Dotąd ten kolor funkcjonował i wszystko było dobrze." jeśli pojawiła się prośba o zmianę, to znaczy, że ludzie chcą tej zmiany, serio. Wasze propozycje niczym się praktycznie nie różnią, jak już Księżyc napisał i się z nim zgadzam. Stajecie okoniem w ogóle bez powodu nie patrząc na to, co chcieliby zobaczyć użytkownicy. Zając już też coś na ten temat napisała.
Statystyki - lvl: 5 | S: 14 | Zr: 14 | Sz: 9 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 160/400
Odpowiedz
Wygląd
Kotka ma krótką sierść w kolorze intensywnie rudym, pokrytą nieco ciemniejszymi pręgami (pręgowanie tygrysie). Charakterystycznego wyglądu dodaje jej biały pyszczek oraz ciemniejszy kolor końcówek uszu. Jest nieco większa i mocniej zbudowana niż przeciętne kotki w jej wieku. Oczy ma koloru bursztynowego. Od innych kotów łatwo można ją rozpoznać patrząc na jej puchaty ogon, który nienaturalnie przekrzywia się w lewo. Od urodzenia przeszkadzał on kotce w swobodnym poruszaniu się - został jednak naprawiony przez medyka i od tego czasu funkcjonuje prawidłowo, jednak wygląda nieco inaczej niż ogony innych kotów. W dodatku zdarza się jej być nieco niezdarną, ponieważ jej rozwój przebiegał inaczej niż u przeciętnego kociaka.
Ta dyskusja trwa od kilku godzin - jak możecie pisać, że "userzy już zdecydowali" o czymkolwiek o_O? Jeśli mamy coś zmieniać to proponuję ankietę, która powisi przynajmniej kilka dni, żeby faktycznie większość forum mogła wyrazić swoją opinię, a nie te 10 osób które akurat były tego dnia w tych godzinach na forum.
Panie dzieju, ja to już nie jednych takich przeżyłam.
Panie dzieju, nie jedno widziałam, gdy się tak tu kręciłam.
Nosiłam wdechy takich, wdechy takich, wdechy takich cnych
Nosiłam gnojów jak but głupich, tych do cna, tych do cna złych.
Statystyki - lvl: 7 | S: 19 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 12 | HP: 70 | W: 90 | EXP: 240/600
Odpowiedz
Wygląd
Ognistopręga napisałx:Ta dyskusja trwa od kilku godzin - jak możecie pisać, że "userzy już zdecydowali" o czymkolwiek o_O? Jeśli mamy coś zmieniać to proponuję ankietę, która powisi przynajmniej kilka dni, żeby faktycznie większość forum mogła wyrazić swoją opinię, a nie te 10 osób które akurat były tego dnia w tych godzinach na forum.

Administracja się po prostu mogła wstrzymać kilka dni z odpowiedzią w tej sprawie, ale najwyraźniej postanowili stwierdzić, że nie i kropka. Ja natomiast miałam na myśli userów, którzy sie wypowiedzieli, bo, jak Zając zauważyła, w ważniejszych sprawach wypowiadało się czasem i mniej osób, a dyskusja wisiała przez kilka dni. Skoro naprawdę nie ma innego wyjścia, to to będzie chyba najlepsza opcja. Co nie zmienia faktu, że robienie ankiety w tej sytuacji to bzdura. Najwyraźniej potrzebujemy takiego rozwiązania, welp.
Odpowiedz
Wygląd
Posiada harmonijną budowę, średni wzrost i szczupłą sylwetkę z dobrze rozwiniętą tkanką mięśniową. To wszystko pokrywa gęste, długie futro mieniące się w barwach czarnej i rudej tygrysio pręgowanej. Na mordce samotniczki dwie barwy się równoważą - lewa strona pokryta czernią, zaś prawa rudością. Na scene wkracza jednak trzeci kolor - biel, która ujawnia się pod postacią kreski na brodzie Pustułki oraz jako większa plama na jej szyi. Centralnym obiektem na mordce szylkretki są dwa, okrągłe, świdrujące oczy - prawe złotobursztynowe, natomiast lewe niebieskie. Pod ślepiami znajduje się różowo-czarny nos otoczony białymi, lekko powyginanymi wąsami. Jedna z blizn znajduję się na lewej tylnej stopie, zaraz pod piętą - ślad po ugryzieniu; kolejna blizna to niewielkie rozerwanie prawej małżowiny usznej; trzecia z blizn to ślad po pazurze na grzbiecie nosa; ostatnia, najbardziej widoczna z blizn to szrama przecinająca lewe oko i pod nim zmieniająca się w dwie, lekko wykrzywione.
Ognistopręga napisałx:Ta dyskusja trwa od kilku godzin - jak możecie pisać, że "userzy już zdecydowali" o czymkolwiek o_O? Jeśli mamy coś zmieniać to proponuję ankietę, która powisi przynajmniej kilka dni, żeby faktycznie większość forum mogła wyrazić swoją opinię, a nie te 10 osób które akurat były tego dnia w tych godzinach na forum.

Jestem za tym, żeby poczekać chwilę i dać innym się wypowiedzieć, a nie robić wszystko na szybko, zmiana koloru nie zając, nie ucieknie. Poza tym jestem za drobną zmianą kosmetyczną odcieniu różowego, bo obecny rzeczywiście bije po oczach i się odznacza.
leave behind your heart and cast away
rather be the. h u n t e r .than the prey
[Obrazek: LOarr7D.png]
« .you. are .n a t u r a l .»
a beating heart of stone
you .gotta. be .so .cold
to .make. it. in. this .world

Statystyki - lvl: 4 | S: 12 | Zr: 12 | Sz: 9 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 20/300
Odpowiedz
Wygląd
Średniej postury, długowłosa biała kotka z jasnoniebieskimi oczami. Szczupła
Dla mnie "użytkownicy zadecydowali" tutaj absolutnie nie pasuje. Dyskusja zaczęła się dzisiaj i nie wypowiedziała się nawet połowa użytkowników, a zmiana, chcąc nie chcąc, dotknie wszystkich. Nie możecie wymagać od nas tego, że skoro AŻ 13 OSÓB chce zmiany koloru to zrobimy to już od razu, teraz, zaraz. Tak samo jak wy mamy prawo jako administracja się wypowiedzieć i jakoś dojść do kompromisu, skoro zdania są różnie. To nie jest nasza wina, że nikt nie poczekał na to, aż ktoś z administracji się wypowie i już zaczęliście wybierać kolor, bo przecież nikt od razu nie powiedział, że zgodzimy się na zmianę koloru, a ten, który wygrał, czyli numer 11, odbiega od reszty zdecydowanie za bardzo i najzwyczajniej w świecie uważamy, że nie przejdzie.
W propozycji zostało podane, że problemem nie jest sam kolor, a jego odcień, zatem jak najbardziej, jesteśmy za jego zmianą, ale kosmetyczną, w postaci delikatnego przyciemnienia, żeby nikogo nie raziło, a nie całkowitą jego zmianę, bo to niczemu nie służy.
I tak, ankieta będzie, lada moment ją zrobię, cierpliwości.
[Obrazek: Podpis.png]
Statystyki - lvl: 7 | S: 15 | Zr: 18 | Sz: 12 | Zm: 26 | HP: 85 | W: 75 | EXP: 265/600
Stat. Med. - lvl: 13 | MED.EXP: 11/1500
Odpowiedz
Wygląd
Potomkini władców, arystokratka w każdym calu, od czubków łap aż po nieduże, ciemnoszare pędzelki na uszach. Wzrost nie należy do karłowatych, ale nie jest też wyjątkowo pokaźny, choć kilku centymetrów dodaje jej z pewnością zawsze dumnie uniesiona głowa. Futra w kolorze czystego srebra, podszytego szarością i bielą pozazdrościłaby niejedna elegantka, podobnie jak puszystego, długiego ogona. Biada temu, kto zagrozi jego absolutnej perfekcji, bo każdego śmiałka, który odważy się je ubrudzić lub zmoczyć potraktuje pazurami... z wyjątkiem jej dzieci lub Zastępcy Klanu Rzeki. Oczy godne jadowitej żmii, zielone, błyszczące chłodem i pogardą dla wszystkich, kto śmie wejść jej w drogę.
*szybująca w górę brew* a jakie konkretnie argumenty powinni podać wybierający kolory userzy? ci którzy się wypowiedzieli wymienili konkretne numery, bo te im najbardziej przypadły do gustu z podanych propozycji, o wiele bardziej niż obecny kolor, który jest a) rażący b) zwyczajnie brzydkim odcieniem różu. Ale jeśli potrzeba argumentów to głosuję na wyżej wymienione przeze mnie numery bo eee to ładne jesienne kolory i są akurat modne :'D smh

I nie wiem co ma prześmiewczość koloru do całej dyskusji. Na tej samej zasadzie kolor samotników też powinien być prześmiewczą madżentą. Niech to będzie wciąż różowy skoro jest "prześmiewczy' (? ?) tylko ładniejszy, mniej inwazyjny odcień?

A ankieta IMO to ostateczność, kiedy nie można sie zwyczajnie dogadać, a nie coś co należy tworzyć w takiej kwestii jak kolor i tak średnio odgrywanej grupy, który pewnie większości i tak jest obojętny, ale XD może faktycznie trzeba. Pytanie czy jest sens, jeśli administracja już podjęła decyzję, że żadna drastyczniejsza zmiana nie przejdzie?

EDIT: pisałam z telefonu i nie widziałam posta Lśniącej, beep hoop. Wciąż, my point stands v
[Obrazek: IMLaaWP.png]
Authority must be obeyed
OR IT MUST BE OVERTHROWN.
Statystyki - lvl: 0 | S: 0 | Zr: 0 | Sz: 0 | Zm: 0 | HP: | W: | EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Poranna Rosa napisałx:*szybująca w górę brew* a jakie konkretnie argumenty powinni podać wybierający kolory userzy? ci którzy się wypowiedzieli wymienili konkretne numery, bo te im najbardziej przypadły do gustu z podanych propozycji, o wiele bardziej niż obecny kolor, który jest a) rażący b) zwyczajnie brzydkim odcieniem różu. Ale jeśli potrzeba argumentów to głosuję na wyżej wymienione przeze mnie numery bo eee to ładne jesienne kolory i są akurat modne :'D smh

I nie wiem co ma prześmiewczość koloru do całej dyskusji. Na tej samej zasadzie kolor samotników też powinien być prześmiewczą madżentą. Niech to będzie wciąż różowy skoro jest "prześmiewczy' (? ?) tylko ładniejszy, mniej inwazyjny odcień?

A ankieta IMO to ostateczność, kiedy nie można sie zwyczajnie dogadać, a nie coś co należy tworzyć w takiej kwestii jak kolor i tak średnio odgrywanej grupy, który pewnie większości i tak jest obojętny, ale XD może faktycznie trzeba. Pytanie czy jest sens, jeśli administracja już podjęła decyzję, że żadna drastyczniejsza zmiana nie przejdzie?

EDIT: pisałam z telefonu i nie widziałam posta Lśniącej, beep hoop. Wciąż, my point stands v

Szmal, jak zwykle w punkt w swojej wypowiedzi. Dokładnie o to mi chodziło w moich postach, więc pozostaje mi jedynie podbić, bo co innego mogę uczynić xD. Tyle czasu w administracji spędziłaś, że nabrałaś doświadczenia :V.
Odpowiedz
Wygląd
Lekki, kuszący krok i zadziorne spojrzenie zielonych oczu - ten ogólnikowy opis dotyczy nikogo innego, jak Słowiczej. Córka Osikowej Łapy jest świadoma swoich atutów, których nie omieszka wykorzystać. Krótkie, miękkie futerko, gładko przylegające do zgrabnego ciała, odziedziczyło barwę bo matce. Jest ono niebiesko-kremowe, nie licząc oczywiście białych stóp. Sylwetką zaś wdała się w ojca, dzięki czemu zaliczyć ją można do jednych z wyższych i apetyczniejszych kotek Gromu. Ma ciemnoszary nosek i drobny, uroczy pyszczek z którego wyrastają czarne i białe wibrysy.
A ja uważam, że całkowita zmiana tego koloru jest zbędna i przyciemnienie go wystarczy, bo faktycznie daje po oczach. Dziękuję dobranoc.
Statystyki - lvl: 1 | S: 4 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 2 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 55/100
Odpowiedz
Wygląd
Średniego wzrostu, nieco grubsza kotka o niebieskawej, krótkiej sierści. Łapy ma umięśnione i silne, ogon puszysty i średniej długości. Nos i poduszeczki łap ciemne, oczy okrągłe, w złotym kolorze.
Nie rozumiem komplikowania tego. To tylko kolor, w dodatku wcale nie tak często przewijający się na forum, po co go zmieniać? W mojej opinii ten obecny jest dobry, można go lekko przyciemnić, czy coś, chociaż ja nigdy nie miałam jakoś problemów z tym, że wali po oczach. Całkowita zmiana raczej nie ma sensu. No i ten różowy jakoś tak pasuje do Pieszczochów.
see you again and all the same............
I . really . didn’t . want . to . say............
x all of the tears I couldn’t dry x............

all of my words were lies, were lies

...............remaining friends, just you and me
...............I really didn’t want to b e, although
...............you’re never to h e a r my thoughts

sorry and hey... .....
.....I loved you a lot
Statystyki - lvl: 4 | S: 13 | Zr: 12 | Sz: 9 | Zm: 5 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 10/300
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości