Pajojajo
Wygląd
Duży, masywny kocur o szerokich barkach i silnych łapach. Ma garbaty nos, skośne, zielone oczy i pędzelki na uszach. Jego umaszczenie jest ciemne, bure tygrysio pręgowane i około połowy jego ciała pokrywa biel, charakterystycznie przecinając mu lewe oko. Ogon jest gruby, średniej długości, zakończony czernią.
Dodałam jeszcze jedną osobę, która się do mnie zgłosiła, oraz przesunęłam Złoty Język z listy rezerwowej na normalną.

Oprócz tego mamy dodatkowe ogłoszenie - przesunęłyśmy datę zgłoszeń oraz ogłoszenia końcowej listy. Teraz jest to 16 marca (można się zgłaszać do tego dnia a wieczorem ja i Gyża ogłosimy ostateczny skład).
W ten sposób jeśli ktoś się nie załapie, będzie miał jeszcze dzień na to, by się zgłosić do Gromowych Znajd :cowboy: oprócz tego my będziemy mieć wtedy więcej czasu na obgadanie wszystkiego z już wybraną przez nas grupą osób, napisanie i opublikowanie KP etc.

Są takie >> DNI <<
[ są takie dni, takie dni ]
Kiedy wiatr, kiedy deszcz i tęsknię do ciebie
jeszcze ciągle takie dni

[Obrazek: zZLnUUK.png]

takie >> SNY <<
[ są takie sny, takie sny ]
Kiedy ja, kiedy z nią biegniemy do siebie
jeszcze
ciągle takie sny.

Statystyki - lvl: 5 | S: 18 | Zr: 12 | Sz: 9 | Zm: 6 | HP: 85 | W: 55 | EXP: 70/400
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Wygląd
I rzeczywiście... wyrosła na bardzo urodziwą kocicę, co prawda jedno się nie zmieniło. Nadal jest dość mała w porównaniu do reszty kotów, ale gęste długie futro optycznie ją do nich przybliża. Złote pasma zawsze wyczyszczone i zadbane układają się w piękne morze stworzone z fal jej sierści. Nie nabyła również żadnych blizn, które odjęłyby jej urodzie. Mimo to ostatnie księżyce kiepsko się odżywiała, dlatego pod szatą kryje się chudziutkie ciałko i zarysowane żebra.
Zastanawiam się nad Kruczek/Jaskółka :
Statystyki - lvl: 3 | S: 9 | Zr: 10 | Sz: 8 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 45 | EXP: 85/200
Wygląd
Drobna, koścista, żylasta, z mięśniami jak u wróbla. Ma trójkątną głowę z bardzo mocno uwydatnionymi kośćmi policzkowymi, które niemal przebijają przez gładkie, krótkie futerko. Zajmujące sporą część pyszczka oczy w barwie bladej, niepokojącej żółci są lekko skośne, obrysowane jasnymi obwódkami. Obraz uzupełniają czarne wargi oraz charakterystyczna czarna plamka na języku. Czarne ma również poduszki łap. Uszy kotki rozchodzą się natomiast szeroko na boki, duże oraz szpiczaste jak u nietoperza. Futro Goryczy z wierzchu jest koloru ciemnej rdzy, zaś subtelnie pod brodą i na brzuchu nieco się rozjaśnia. Od nasady głowy aż po kraniec cienkiego ogona ciągnie się z kolei czarny, ostrzegawczy pas. Lekko zadarty, mały nos jest brązowy i okalany krótkimi, sprężystymi wąsikami.
...więcej Was matka nie miała, rly.

Ciotka poleca się na sesje! :jaaasne:
✺ ✺ ✺ ✺
myślisz, że mnie znasz
że ze mnie już jest mokry ślad
że na pamięci płodny pająk siadł
licho złego nie bierze
nici mam w złej wierze
[Obrazek: 7BjK8CK.png]
a ty
zaraz się poplujesz

Statystyki - lvl: 4 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 11 | Zm: 19 | HP: 60 | W: 70 | EXP: 0/200
Stat. Med. - lvl: 4 | MED.EXP: 242/400 (18.05)
Wygląd
Duży, masywny kocur o szerokich barkach i silnych łapach. Ma garbaty nos, skośne, zielone oczy i pędzelki na uszach. Jego umaszczenie jest ciemne, bure tygrysio pręgowane i około połowy jego ciała pokrywa biel, charakterystycznie przecinając mu lewe oko. Ogon jest gruby, średniej długości, zakończony czernią.
Przypominam, że do jutra jest czas na zgłaszanie się :lgbt: Jutro w okolicach godzin wieczornych postaramy się ogłosić ostateczną listę miotu.

Są takie >> DNI <<
jeszcze ciągle takie dni

takie >> SNY <<
jeszcze
ciągle takie sny.

Statystyki - lvl: 5 | S: 18 | Zr: 12 | Sz: 9 | Zm: 6 | HP: 85 | W: 55 | EXP: 70/400
Wygląd
Okej misie zamykamy zapisy :piona: niedługo wpadnie pełna lista.

Są takie >> DNI <<
jeszcze ciągle takie dni

takie >> SNY <<
jeszcze
ciągle takie sny.

Wygląd
Gęsiopióry jest jednolicie białym kocurem o krótkiej, tłusto połyskującej sierści. Ma mocne łapy z szerokimi stopami, dużą głowę, osadzoną na krępej szyi oraz gruby, krótki ogon. Dodając do tego zupełnie przeciętny wzrost i ciut ponad przeciętną masę, dostaje się obraz masywnego kocura o zaokrąglonych kształtach. Poczciwej aparycji dopełniają jasnożółte oczy, nieduże uszy, ciut zbyt wielki nos i najsympatyczniejszy uśmiech w Klanie Rzeki.
Lista już prawie gotowa, jakby co! :lgbt:
...... ......
ty oczy masz smutne, oby to nie było skutkiem
a przyczyną ja, ty to wszystko co mam
czy ty nie rozumiesz że dla ciebie zrobię to co chcesz
czy ... ty ... nie ... rozumiesz
czy ty nie rozumiesz że dla ciebie zrobię więcej
czy ty nie pamiętasz, ślubowałem że obronię cię przed wszystkim
Statystyki - lvl: 4 | S: 12 | Zr: 10 | Sz: 9 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 150/300
Wygląd
  • Ostateczny Skład Miotu:

- Płonące Niebo (Rybołów)
    - Baranek (Czarnowron)
    - Żurawinowy Nos (Szpak)
    - Oleander (Słowik)
    - Kukułczy Puch (Cietrzew)
    - Złoty Język (Maczek)
    - Mleczna Struga (Gawron)
    - Tygrysi Skok (Kruczek/Jaskółka)

Osoba na rezerwie:
    - Pstrong (Wróbel)

Poród planowany jest na około 26 marca - data ta może ulec niewielkiej zmianie zależnie od czasu mojego i Jajeczka a także ze względu na was, jakby ktoś potrzebował kilku dni więcej.
Gdyby z listy odpadła nam więcej niż jedna osoba, to dobierzemy drugiego rezerwowego z osób, które się zgłosiły, a które nie dostały się na oficjalną listę.

Chcemy też serdecznie podziękować każdej zgłoszonej osobie - było nam bardzo miło, że było was aż tyle. Niestety nie byłyśmy w stanie wziąć każdego, w końcu Pająk ma swoją maksymalną pojemność. Być może w przyszłości uda nam się mieć drugi miot dający wam wszystkim dodatkową szansę!

Są takie >> DNI <<
jeszcze ciągle takie dni

takie >> SNY <<
jeszcze
ciągle takie sny.

Wygląd
Gęsiopióry jest jednolicie białym kocurem o krótkiej, tłusto połyskującej sierści. Ma mocne łapy z szerokimi stopami, dużą głowę, osadzoną na krępej szyi oraz gruby, krótki ogon. Dodając do tego zupełnie przeciętny wzrost i ciut ponad przeciętną masę, dostaje się obraz masywnego kocura o zaokrąglonych kształtach. Poczciwej aparycji dopełniają jasnożółte oczy, nieduże uszy, ciut zbyt wielki nos i najsympatyczniejszy uśmiech w Klanie Rzeki.
Tatuś będzie bardzo kochał wszystkie dzieci, już bierze kredyt na minibusa żeby wozić wszystkich do przedszkola!
...... ......
ty oczy masz smutne, oby to nie było skutkiem
a przyczyną ja, ty to wszystko co mam
czy ty nie rozumiesz że dla ciebie zrobię to co chcesz
czy ... ty ... nie ... rozumiesz
czy ty nie rozumiesz że dla ciebie zrobię więcej
czy ty nie pamiętasz, ślubowałem że obronię cię przed wszystkim
Statystyki - lvl: 4 | S: 12 | Zr: 10 | Sz: 9 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 150/300
Wygląd
Wykapana mamusia - jego krótkie, czarne futro widać w samo południe, gdy tako czarna, długa plamka przechadza się przez Obóz Rzeki. Nawet jako kociak nie był typową tłustą kuleczką, lecz raczej wyciągniętym chudzielcem, przez co nie ma wątpliwości, kto jest jego mamą. Uszka, ustawione zwykle na sztorc, gotowe słuchać co popadnie, długi smukły ogonek i dłuższe niż u przeciętnego kota łapki, z ciemnymi podusiami - ot kocurek jak kocurem, chociaż wyglądem może niektórym starszym kotom przypominać kogoś ze swojej rodziny. Czarny nosek, drobniutki i praktycznie zlany kolorytem z resztą ciała daje o swojej obecności tylko, gdy Gawronek obliże nosek, przez co odbija wtedy światło. Jedyne, co wyróżnia się z tej całej chodzącej czarnej dziury są oczy, które z szarości zaczęły wybarwiać się na coraz to bardziej wściekły, zielony kolor. Tak, zdecydowanie kogoś przypomina...
hii :boss:
Here I come
So you better get ready
Get ready
Something big is about to go down
Ready or not
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 6 | Sz: 5 | Zm: 3 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 20/100 [VI]
Wygląd
Ogromny, piękny kocur. Prezentuje się urokliwie, porusza z gracją. Ma chude, gibkie ciało z zarysem silnych mięśni, jego nogi są długie, a krótka, czarna sierść o głębokim odcieniu i oleistym połysku przylega do ciała. Oczy ma ognistopomarańczowe, uszy spore, nos prosty, ogon długi i cienki jak bicz.
damn miałem av z tym samym kotem Gawron XD
[Obrazek: T3ey50W.png]
Statystyki - lvl: 6 | S: 24 | Zr: 16 | Sz: 6 | Zm: 8 | HP: 85 | W: 65 | EXP: 0/500
Stat. Med. - lvl: 2 | MED.EXP: 166/200
Wygląd
Misie, możemy też ustalać kolejność narodzin :pustka: Ja bym chciała Rybołowem urodzić się druga, jeśli ktoś nie ma również takich ambicji. Moim guilty pleasure byłoby by Maczek urodził się pierwszy (dlatego by dostał imię po babci) ale to już jak @Księżyc i jak wy wszyscy się dogadacie.

Są takie >> DNI <<
jeszcze ciągle takie dni

takie >> SNY <<
jeszcze
ciągle takie sny.

Wygląd
Budowę oczywiście otrzymał po Pajęczej Nodze. Kocurek ma długie nogi, jest szczupły i zwinny. Futerko Słowika pokrywa biel przeplatająca się z czernią. Między innymi, ciemniejsze plamy rozchodzą się po ogonie i zadku, tyle głowy, pyszczku i brodzie, tyłach stóp oraz części ud. Oczy, wpierw szaroniebieskie, przeobrażą się w śliczne, często wesoło zmrużone, złote ślepia. Długi, smukły ogon idealnie łączy się z szczupłym ciałkiem Słowika. Usadzone wysoko uszy i ostry, czarny nosek wszystko ładnie podkreślają.
:zez:
(also mi by pasowało urodzenie się 3)
Statystyki - lvl: 2 | S: 7 | Zr: 7 | Sz: 7 | Zm: 5 | HP: 60 | W: 50 | EXP: 0/150
Wygląd
Krótkowłosy, czarny, wysoki kocurek z białymi odmiankami na piersi, tylnej lewej łapie i ogonie. Posiada długi ogonek i duże uszy. Jego oczęta koloru jasnego błękitu wkrótce zmienią barwę na żółto-zielone.
Eee ja mogę 4 być uvu
Statystyki - lvl: 1 | S: 7 | Zr: 5 | Sz: 5 | Zm: 3 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 40/100
Wygląd
Średniego wzrostu, o smukłej ale mocnej budowie ciała. Długie łapy, trójkątna głowa, spore uszy zakończone frędzlami, podłużny nos i złoto-brązowe oczy. Puszyste, wyglądające jakby się falowało futerko w mlecznym odcieniu, dłuższe na piersi, ogonie i szyi, gdzie tworzy charakterystyczną delikatną grzywę.
Chcia³bym byæ ostatni, je¶li jest opcja c:
[Obrazek: qh9bNqa]
Statystyki - lvl: 3 | S: 11 | Zr: 10 | Sz: 6 | Zm: 6 | HP: 65 | W: 55 | EXP: 125/200
Wygląd
Wykapana mamusia - jego krótkie, czarne futro widać w samo południe, gdy tako czarna, długa plamka przechadza się przez Obóz Rzeki. Nawet jako kociak nie był typową tłustą kuleczką, lecz raczej wyciągniętym chudzielcem, przez co nie ma wątpliwości, kto jest jego mamą. Uszka, ustawione zwykle na sztorc, gotowe słuchać co popadnie, długi smukły ogonek i dłuższe niż u przeciętnego kota łapki, z ciemnymi podusiami - ot kocurek jak kocurem, chociaż wyglądem może niektórym starszym kotom przypominać kogoś ze swojej rodziny. Czarny nosek, drobniutki i praktycznie zlany kolorytem z resztą ciała daje o swojej obecności tylko, gdy Gawronek obliże nosek, przez co odbija wtedy światło. Jedyne, co wyróżnia się z tej całej chodzącej czarnej dziury są oczy, które z szarości zaczęły wybarwiać się na coraz to bardziej wściekły, zielony kolor. Tak, zdecydowanie kogoś przypomina...
Ja mogę być 5!!
Here I come
So you better get ready
Get ready
Something big is about to go down
Ready or not
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 6 | Sz: 5 | Zm: 3 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 20/100 [VI]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości