Artemida - Wojownicy PBF
Postaci porzucone - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Postaci porzucone (/thread-4158.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Postaci porzucone - Łuskowy Grzbiet - 05.06.2021

Jednak się zastanowię

RE: Postaci porzucone - Lodowy Pył - 06.06.2021

Lodowy Pył > zaginieni

Nosiłam się z tą decyzją od dłuższego czasu, ale widzę, że Lód po prostu mnie blokuje. Kiedy myślę, że mam odpisać, zawsze przypominam sobie, że powinnam napisać też coś Lodowcem i po prostu czuję niemoc.

Powiedzmy sobie szczerze, od kiedy odeszła jego mistrzyni, ojciec, matka, część rodzeństwa, nie czuję już tego zapału do tej postaci, kiedy miał z kim i o co rywalizować. Z resztą rodzeństwa nie był tak związany i po prostu czuję, że jedyne, co się z nim dzieje, to egzystuje. To nie o to chodzi, a skoro nie widzę sposobu na to, żeby szedł naprzód... To na razie odłożę go na półkę. Nie sądzę, żebym do niego mimo wszystko kiedyś wróciła, ale wolę, żeby pozostał w zawieszeniu.

Co się stało z Lodowcem:

Zniknął w czasie jednego z patroli w pobliżu granic znajdujących się najbliżej Siedliska Koni. Jego zapach urywa się nagle, mieszając się z wonią Dwunożnych, być może innych zwierząt, aczkolwiek nie ma tutaj śladów walki. Wszystko wskazuje na to, że Lód został po prostu zabrany, bo ktoś miał takie widzimisię. Zniknął i to chyba jest najlepsze określenie tego, co się z nim stało.

RE: Postaci porzucone - Żbik. - 14.06.2021

Żbik -> GK

Żbik leżał w swojej norze, odpoczywając i przygotowując się na spotkanie z Bawełną, aby wrócić do klanu, jednak źle wybrał swoje posłanie. Borsuk wrócił i widząc intruza zaatakował, a później szybko zabił niedoświadczonego w walce samotnika.

Niestety, myślałam o tym już od jakiegoś czasu i chyba niestety muszę się jednej boi pozbyć. Po tym jak zmarła Rybka będzie mi trudniej nim grać, chociaż dopiero teraz podjęłam tą decyzję, tak finalnie. No nie wszystko wychodzi. Przepraszam Mętkę bo mieliśmy mieć sesje, ale niestety. Tak samo Pożara. Żbik był mocno wierzący w Gwiezdnych, chciał zostać medykiem i pomagać swojemu ukochanemu Klanowi Rzeki, był zawsze temu lojalny, więc uważam, że zasługuje na dołączenie do swojego rodzeństwa. W końcu też Żbik odpocznie, finalnie nie trafiając do celu, w jakimś sensie. Będę was obserwować i odwiedzać w snach, woochoo >:)

RE: Postaci porzucone - Roche - 14.06.2021

Dettlaff -> zaginieni

To chyba nie ma sensu. Nie mam na niego pomysłów póki co, gra się mi nim mozolnie, czuję jakby to co miało być "odskocznią od innych sesji" stawało się niepotrzebnym problemem.

Daję sobie tydzień na zastanowienie się, może zmienię zdanie ale szczerze w to wątpię. Nie zabijam go, bo jak coś z nim konkretnego wymyślę to najpewniej wrócę.

jeszcze go potrzymam dla ogarnięcia formalności, a potem się zobaczy :shrug:

RE: Postaci porzucone - Mleczna Struga - 17.06.2021

Mleczna Struga -> nkt

Shit happens right.
Po przyszłym wpadnięciu do nkt Chłoda nie mam pomysłu na Mleko, praktycznie całego pomysłu na nią. Trochę zepsułam jej historię, bo się zaczęła opierać tylko na jednym kocie <D. Ale tu można jedynie winić moje złe pisarstwo. Ciężko mi się nią pisało, może przyjemnie momentami, ale cholernie ciężko. Nie pomaga też fakt, że mam ją przez miesiąc zablokowaną. Skrócenie liczby postaci do trójki może mi również dość... pomóc. Przepraszam każdego z kim miałam sesje, dzieciaczki Jasnej, jak i samą Kroplę. Wyszło jak wyszło I guess. Aczkolwiek na discordzie pokażę wam post do miotu, tak na pocieszenie.

Po uzgodnieniu z dzetą, Chłód wraz z Mlek zaginęli razem. Wyszli na spacer i już nigdy nie wrócili do Klanu. Wędrują przez świat, nie martwią się niczym, jedynie sobą i tym, by być w dobrym humorze.

RE: Postaci porzucone - Rysi Pomruk - 23.06.2021

shit happens right odcinek 3

Gawron -> adopcje
idk moze ktos sobie pogra dzieciakiem z miotu fabularnego, ale na pewno nie ja.

Nawałnicowy Ryk -> nkt
nie mogła wytrzymać tęsknoty za swoim prawie partnerem, więc poszła go szukać. Powiadomiła o tym brata, mówiła, że wróci. No, nie wróciła, niestety.

na tym forum trzymają mnie jedynie myszorysie, więc zachowuję sobie ryśka. to tyle.

RE: Postaci porzucone - Noc... - 24.06.2021

Srocza Łapa -> zaginieni
Miał dość. Im dłużej tkwił w Gromie, tym gorzej się czuł. Szedł bez entuzjazmu przez dni i odchodził coraz dalej i dalej, poza terytoria w Klanu Gromu. Aż pewnego dnia nie wrócił, i raczej już nigdy do poprzedniego życia nie wróci.

Jadowita Łapa -> GK
Zmarła w walce z drapieżnikiem. Może był to lis, może był borsuk, co za różnica? Przynajmniej miała ekscytującą śmierć, choć szkoda było jej zostawić to wszystko. Biedny Baranek, pewnie strasznie będzie za nią płakał. Cóż, może przynajmniej zobaczy Mgiełkę, ale to zależy czy zmarła czy nie.

EDIT: ze śmiercią Jad poczekajmy na Barana, bo chce załatwić trochę rzeczy do pogrzebu i nie da się tego przyspieszyć. Przewiduje, że między połową, a końcem lipca będzie zaczęty pogrzeb.
(wiadomość została jedynie wklejona bdw, ja jej nie pisałom, może to głupie że zaznaczam taką rzecz, ale no muszę, trochę dziwną osoba jestem, sorki)

Do Sroki planuję kiedyś wrócić, ale póki co będzie sobie tam siedział. Sierp jeszcze zostawię bo może z nią coś zrobię. A jak nie to trudno.

RE: Postaci porzucone - Karasiowa Ość - 27.06.2021

Karasiowa Ość > zaginieni

Co się stało?
W skrócie - pobiła się z jakimś kundlem w okolicy Kłującego Gąszczu, a potem została porwana przez jego właściciela, który nie chciał zostawiać rannego kotka w dziczy. Kurtyna.

Jako dobra starsza siostra chciała zabrać Popiół na fajną wycieczkę, gdy dzieciak wyszedł z lecznicy, ale Karaś to leszcz i frajer, więc fajna wycieczka skończyła się zaginięciem tej dwójki w bliżej nieokreślonych okolicznościach.

RE: Postaci porzucone - Popiół.. - 30.06.2021

(27.06.2021 16:04)Karasiowa Ość napisałx: Jako dobra starsza siostra chciała zabrać Popiół na fajną wycieczkę, gdy dzieciak wyszedł z lecznicy, ale Karaś to leszcz i frajer, więc fajna wycieczka skończyła się zaginięciem tej dwójki w bliżej nieokreślonych okolicznościach.

Tak było, nie kłamię.

Popiół - zaginieni

RE: Postaci porzucone - Malinowa Łapa. - 30.06.2021

Żwawa Łapa -> zaginieni

Poszedł szukać jakiś przeciwników do wklepania i poof zniknął. Nie wiadomo kiedy wróci, ale może znajdzie kiedyś drogę do domciu.

Herbatka -> tak samo, zaginieni

Uziemieli ją w domu, ze względu za długie szlajanie i ogólnie zadawanie się z dzikimi kotami. Również z powodów troski o jej zdrowie, zwłaszcza po obawie nabycia nowych blizn i walki z jej różnymi fobiami.

Ogólny powód
Prywata, bardziej skupiam się na nowej rzeczywistości życia jaka jest przeprowadzka do Polski. Nie myślę już o pisaniu, ale nie mam serca zabijać moje postacie. Kto wie może znajdzie się kiedyś czas na pisanko na arci.
Ale do teraz, to podziękuję, do zoba.

RE: Postaci porzucone - Trzaskający Mróz - 01.07.2021

Troszkę nie rozumiem, dlaczego Wieczorna Łapa nie powędrował do nkt, skoro od kwietnia nie napisałam żadnego posta. Dlatego przyszłam tutaj sprecyzować, że chciałabym aby Wieczorna Łapa trafił do Gwiezdnego Klanu. Uznajmy, że umarł we śnie, był na coś chory. Nie mam siły nim pisać, miałam wiele pomysłów na stworzenie go, ale jak zwykle - ani weny, ani czasu, ani jakichkolwiek psychicznych chęci. Bądź tam, gdzie zawsze chciałeś należeć chłopcze :>

RE: Postaci porzucone - Origami - 08.07.2021

Origami ----> Zaginieni
Nie mam na razie weny na pisanie tą postacią. Sądzę że w przyszłości nią wrócę. Przepraszam Różyczkę za to że zamulałam nam sesje.

RE: Postaci porzucone - Malwa - 13.07.2021

Malwa -> Zaginieni, w złości na starszego brata wyszła z obozu i nie wróciła szwendając się poza terenami klanów.

Myślałam że większa przerwa pozwoli mi zatęsknić za pisaniem. Jednak tak się nie stało, a zapisywanie coraz to kolejnych postaci nie przynosiło skutku.
Jednak poczekam z decyzją, i dam sobie tydzień a jeśli po tym czasie niczego nie zmienię to może zostać przeniesiona ;33

RE: Postaci porzucone - Różany Pęd - 14.07.2021

Różyczka -> zaginieni

moze kiedyś do niej wrócę, chciałabym, bo bardzo ja lubię, ale obecnie ciężko o sesje na niej, o posty, a żeby móc kiedykolwiek ubiegać się o nowe konto, będę ich potrzebować... trochę. Kocham ją całym sercem, ale ciężko o coś dobrego dla niej w tym momencie :(

RE: Postaci porzucone - Roche - 15.07.2021

Roche -> zaginieni

Parę spraw wyssało ze mnie wolę życia, a za Rochem te sprawy ciągną się tak, że nie mam ochoty nawet na niego patrzeć.
Lubię go. To mój #1 jeśli chodzi o moje postaci na tym forum, ale stawiam swój komfort ponad wszystko inne. Nie wiem czy nim wrócę prędko, planuję najprędzej za paręnaście miesięcy. Liczę na to, że teraz gra będzie bardziej komfortowa.
Proszę o przerzucenie go do nkt jak najprędzej.

Po wyjaśnieniu Pladze, że jedynie o azyl może ubiegać się w Klanie Wichru, zostawił go pod tamtejszą granicą. Po tym zniknął, nikt nie wie do końca gdzie się udał. W lesie nie zazna spokoju nigdy. Nie ma nikogo, do kogo mógłby się tu zwrócić, a sama Barwa życia mu nie odratuje. Chory, osłabiony, postanowił szukać lepszego życia gdzieś poza lasem.
https://artemida.webd.pl/thread-2703-post-390359.html#pid390359 -> post fabularny z zaginięcia

Adios