Artemida - Wojownicy PBF
Postaci porzucone - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Postaci porzucone (/thread-4158.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Postaci porzucone - Żmijooki - 23.11.2022

Jenocia Łapa -> zaginieni
sorówa Toperz

RE: Postaci porzucone - Cykająca Łapa. - 25.11.2022

Cykająca Łapa -> Gwiezdny Klan
Niezależnie od tego czy wrócił do Cienia czy nie, Cykająca Łapa czuł się coraz gorzej. Najpewniej złapał jakieś choróbsko w trakcie swoich prób odnalezienia klanowych terenów i jego stan jedynie się pogorszył. Kot umarł niedługo po powrocie na znajome ziemie.

Próbowałem nim wrócić, ale nie wyszło. Mam aktualnie za dużo na głowie na cztery postacie, nie byłem w stanie pisać regularnie wszystkimi i było mi z tym źle. I od tak, padło właśnie na Świerszcza :( Przepraszam wszystkie osoby, z którymi miałem nieskończone sesje. I dziękuję za wszystkie relacje, które udało się Cykaczowi rozwinąć, chociaż trochę!

RE: Postaci porzucone - Mocarny Sebastian - 25.11.2022

Zbieram się do tego, żeby później to odłożyć, ale

Trujący Liść -->zaginieni
Przestał pojawiać się w pobliżu klanowych terenów, zapewne schronił się u jakiegoś dwunożnego przed zbliżającą się Porą Nagich Drzew.

Ostatnio mam znacznie mniej czasu na pisanie, szczególnie przez szkołę, więc rozsądniej będzie zmniejszyć sobie ilość postaci do ogarnięcia.

RE: Postaci porzucone - Sosnowy Ogon - 26.11.2022

przepiórczy śpiew - zaginieni

eh. nie chcę robić ooc rzeczy nią, a złapałam się na tym, że zdarza mi się to coraz częściej i. nie wiem no, szkoda mi mega, ale koniec końców to tylko fikcyjna postać, do której przywiązałam się za bardzo, lol. źle się ostatnio z nią czułam i tym, jak się potoczyły rzeczy, zaczęłam nabijać na niej długą fabularną nieobecność w życiu klanowym, co też było ooc, i tak to się potoczyło, welp

chorowała, a chcąc przydać się klanowi, uparcie próbowała wychodzić na polowania. na jednym z nich złapała zapach psa i podążyła za nim, chcąc odgonić go jak najdalej od terenów wichru. jej zapach urywa się w okolicach grzmiącej ścieżki. sowwy

RE: Postaci porzucone - Kurz.. - 18.12.2022

Kurz - konto do adopcji od zera

Muszę przyznać, że tak siedział mi koncept Kurza w głowie, że nie przemyślałxm czasu, w którym go zapisałxm. Przygotowuję się obecnie do matury i posiadanie dwóch postaci jednak mi ciąży i nie umiem poświęcić obu tyle samo czasu, a czując się z tym źle, zaniedbuje obie. Kunę jednak mam dłużej i to właśnie na niej wolę się skupić.
Może jeszcze kiedyś zapiszę Kurza bo nadal kocham jego koncept, a na razie muszę się z nim pożegnać.

RE: Postaci porzucone - Tojadowa Łapa - 18.12.2022

Orli Lot - zaginieni

Orzeł wyszedł szukać Deszcz.

Nie ma sensu czekać tego jednego dnia więcej - nie wrócę nim. Orła kocham, ale się wypalił i nie wiem co z nim robić. Ciągnięcie go za kłaki to horror, któremu nie mam sił podołać. A tak, jako że mam setkę innych pomysłów, może wpadnę od zera do innego miotu, może się sprawdzę i będzie mi się lżej pisać. Nie zabijam go, bo kto wie, może jeszcze nim wrócę

RE: Postaci porzucone - Barwna Woda - 19.12.2022

Barwna Woda - Gwiezdny Klan

nikt poza jego terminatorami nie wie, czy finalnie podjął się leczenia pszczelich użądleń, które pod jego futrem dla niewprawionego oka mogły nie być aż tak dobrze widoczne, czy je zignorował, czy o nich zapomniał, przytłoczony wszystkim innym. znaleziono go martwego w jego legowisku. wyglądał spokojnie

uwielbiam Barwinka. kocham go absolutnie najbardziej ze wszystkich moich postaci i dlatego jest mi tak przykro, że zupełnie się dla mnie wypalił. miałxm nadzieję, że może dzieciaki Czereśni, własne Barwinkowe dzieciaki trochę przywrócą mi chęci do gry, ale nie wiem, czy cokolwiek je przywróci. od miesięcy jest tylko maszynką do leczenia i nie można go opisać słowami innymi niż "smutny" i "duch samego siebie". jest mi smutno, że nie potrafię się nawet zmusić do napisania nim ostatniego posta ze śmiercią. jest mi smutno, że nie dożył starości, jak bardzo tego chciałxm.

ale nie chcę musieć wchodzić na forum z myślą, że muszę coś napisać Barwinkiem na którego nie mam siły w ogóle się logować

przepraszam Czereśnię i wszystkich siostrzeńców. przepraszam przede wszystkim Gwiazdnicę, Nagietka, wichrowe dzieci też; Cisa, Rybołów. przepraszam, że nie domknęliśmy niektórych wątków

a Barwinkowi jako postaci dziękuję. bo wielu rzeczy mnie nauczył i przez bardzo długi czas był dla mnie niemal jak terapia. jest mi smutno, że skończyło się to tak a nie inaczej

śpij słodko aniołku

RE: Postaci porzucone - Kościste Wybrzeże - 20.12.2022

Zielna Łapa - > zaginieni

bardzo, bardzo nie chcę tego robić, równocześnie każdy dzień, w którym nią nie piszę sprawia, że jej fabuła robi się mniej sensowna, mam wrażenie, że tylko hardy reset coś pomoże ne moje chęci grania nią; przepraszam głównie rodzinkę, ale trzymajcie razem ze mną kciuki, ze to tylko przerwa w jej bytności;

fabularnie: Ziółko po prostu zniknęła podczas polowania czy patrolu, ślady się urwały;

RE: Postaci porzucone - Nagietkowy Prześwit - 07.01.2023

Nagietkowa Łapa -> adopcja

uh oh, jednak niezbyt udało mi się w niego wczuć plus niekoniecznie był tym, czym chciałam grać

RE: Postaci porzucone - Mieczyk - 12.01.2023

Mieczyk -> adopcja

ogólnie to kocham dzieciaka, ale jednak nie potrafię nim grać, nie czuję go i szkoda by było żeby się kurzył, a nuż ktoś go przygarnie. Za dużo myślenia mam przy nim, a przy Szczerbatku mogę wyłączyć mózg i pisać pościki ); Albo to kwestia tego, że po prostu nim nie umiem, a myślenie nie ma tu nic do rzeczy, ale to bez znaczenia

RE: Postaci porzucone - Askeladd - 14.01.2023

Kamienne Serce -> zaginieni
(Zmieńcie mu imię na Askeladd, jeśli można prosić!!!)

Kamień ostrzegł Nurt i Bluszcz, że odejdzie. I któż by się zdziwił - zrobił to.

Wrócę nim. Potrzebuję przerwy, chwili oddechu i przemyślenia jak mam zamiar nim grać, co robić. Zupełnie jak w przypadku Wiatru (który też wisi pod ?? ), po prostu nie wiem co robić. Plan miałem, wiedziałem co chcę, ale niekiedy się wypalam i........tyle.

Dam mu jeszcze czas wsm i pomyśle czy ktoś nie jest bardziej useless,,,,,

RE: Postaci porzucone - Węgorzowe Gardło - 14.01.2023

długo nad tym myślałam i to chyba będzie jedyna słuszna opcja

Muza - zaginieni
"Wyszła uzupełnić trochę zapas ziół z nadzieją, że coś się uda. Nie wracała do obozu dość długo. Przy Pszczelich Chaszczach można było odnaleźć garstkę zdeptanych ziół i ostry odór lisa. A po Muzie ani śladu."

Danieli Trop - NPC

myślałam że jak Danielem dobiję trening to wrócą mi na niego chęci, ale no, jednak nie. Z Muzą również mi jest ciężko powrócić, dlatego wrzucam ją do zaginionych bo wiem, że kiedyś nią wrócę

RE: Postaci porzucone - Pochmurny Sen - 15.01.2023

Konwalia -> konto do adopcji od zera

błędy zostały popełnione, oh well

RE: Postaci porzucone - Biały Puch - 18.01.2023

Biały Puch > Gwiezdny Klan

Umarła we śnie, spokojna i z ulgą, że zostawiła Klan Wichru w dobrych łapach.

Nie chciałam tego robić Pijawce. Powiem szczerze, że naprawdę uwielbiam ją jako postać, osiągnęłam z nią jedno z moich forumowych marzeń i w pewnym momencie bardzo przyjemnie mi się nią pisało. Teraz jednak... cóż, myślę, że to po prostu czas, aby dać jej odpocząć i wreszcie spotkać się z rodziną na Srebrnej Skórce.
Bardzo dziękuję wszystkim, z którymi Pijawka miała większe bądź mniejsze relacje. Dziękuję całemu Klanowi Wichru za cierpliwość wobec mnie jak i za szansę, abym mogła zagrać zastępcą w tym klanie - bardzo dobrze się bawiłam i pomogło mi to rozwinąć Pusie w pewnym kierunku. Dziękuję również za szansę zagrania w Malinowych Fiołkach 2.0 i właściwie moim pierwszym fabularnym miocie!

RE: Postaci porzucone - Żądlący Rój - 19.01.2023

Żądlący Rój ~~> zaginieni
Wyszła na samotne polowanie w brzydką pogodę i nie wróciła. Śnieg przysypał jej ślady.

https://artemida.webd.pl/thread-4283-post-434380.html#pid434380