Propozycje - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Propozycje (/thread-4153.html) |
- Orlikowe Pióro - 13.04.2020 ja też jestem za tymi fiołkowymi, z lekką przewagą na #8DB654. popieram bratek i innych, ten niebieskawy kolorek nie kojarzy się z wichrem, a co do ankiety, myślę, że to dobry pomysł >D co do trupków, :ehe: - Chaotyczny Lot - 15.04.2020 czy istnieje jakieś wspólne, publiczne miejsce, gdzie ludzie update'ują swoje spisy multikont, starych i aktywnych? coś takiego by bardzo pomogło osobom które wracają po długich przerwach. szukanie po nieaktualnych kontach na spisie to męczarnia : - Łaciate Futerko - 15.04.2020 Jest obowiązek wpisywania swoich wszystkich aktywnych kont w profilach. Jeśli ktoś chce, to może tez dopisać stare, ale nikt nie jest do tego zmuszani. Niektórzy wolą wrócić incognito z wielu powodów :ohnie: - Jasna Kropla - 15.04.2020 o tutaj jest http://www.artemida.webd.pl/warriorcats/viewtopic.php?t=9452 w sensie można się wpisać, ale nie trzeba - Chaotyczny Lot - 15.04.2020 o fajnie fajnie, dzięki Jasna! może warto błoby ten wątek przepiąć do jakiegoś bardziej prominentnego miejsca, zamiast kitrać w Hyde Parku? :) also chodziło mi bardziej o miejsce gdzie można by podlinkować swoje konta i wpisać mniej-więcej okresy gry, niekoniecznie opowiadać historie. typowo użytkowo. ten tutaj jest bardziej luźny i wspominkowy. - Łososiowa Łuska - 15.04.2020 ale... po co? jest ten temat, tam możesz sobie wypisać stare postaci, ewentualnie w profilu jeżeli chcesz. zakładanie kolejnego na stare multikonta będzie dublowaniem, bo w tym i tak nikt ci nie każe pisać ściany tekstu wspominkowego, a wystarczy wspomnienie że taka postać istniała w tym i tym okresie. poza tym, taki temat nie ma wartości użytkowej, więc offtop to odpowiednie miejsce 🤷♂️ - Chaotyczny Lot - 15.04.2020 OK. wciąż uważam że to by było wygodne i fajne, ale jak jestem w tym odosobniona to sie nie upieram ¯\_(ツ)_/¯ - Fiołkowy Świt - 21.04.2020 to jest propozycja bardziej do przywódców, niż adminów/innych graczy, ale mam problem natury estetycznej. stare DJ przekształcane są w tematy klanowe, co jest zawsze na plus. ale proponuję, żeby przy okazji miały zmieniane nazwy, bo niektóre są kompletnie od czapy. pamiętam, że Wąż w starym obozie Cienia zmieniała nazwy i zachowywała oryginalną nazwę w opisie tematu. zawsze jestem za większą ilością tematów klanowych, ale jak, jako postać, mam mówić, że mamy się spotkać w miejscu, które nazywa się Absolutny Środek Wszystkiego, Łanie Miejscówki czy Tu Powinno Być Coś, Co Nawiązuje Do Wodospadu? |D skoro temat przenoszony jest na podstawie opisu, to pewnie da się dać mu jakąś nazwę, która ma rączki i nóżki. - Wronia Łapa - 21.04.2020 ^ podbijam! Pisałam o tym na Cienistym discordzie, chcąc zaproponować ogarnięcie cienistego obozu (nie wiem jak jest w innych) i dodanie tematów, które mają bardziej konkretne lokalizacje i kształt, bo dla mnie osobiście tematy w takim stylu jak przytoczone przez Fiołka mają zero klimatu i nie potrafię w nich zacząć sesji, bo nie mam żadnego punktu odniesienia. Jednak z braku odzewu myślałam, że tylko mnie to przeszkadza. XD Also, jeżeli nie dodanie nowych to chociaż niech przejdą lifting nazwy i może delikatne skonkretyzowanie opisu (a nie "gdzieś w obozie"). - Szerszeniowy Jad - 22.04.2020 Sure, ja zacznę to powoli ogarniać, jeśli chodzi o tematy w Wichrze. - Czerwony Mak - 22.04.2020 W Rzece chyba nie mamy takiego problemu, bo, mimo wszystko, pisząc tematy, zawsze starałam się, by było to w miarę "fizyczne" miejsce a stare DJ nie będą przerzucane za mojej kadencji z działu DJ do innych. - Trzmieli Pył - 22.04.2020 Ja jak najbardziej zmieniam nazwy przenoszonych DJ i staram się poprawiać ich opisy, a te wymienione przez Ciebie z rozmysłem nie zostały zmienione, by funkcjonowały jako jakieś niekonkretne miejsce w centrum obozu, by umożliwić ludziom pewną dowolność. - Żonkilowa Łapa - 22.04.2020 Jak zajo – zacznę to wprowadzać w najbliższym czasie w Cieniu. Pewnie zostawię kilka tematów, które będą mniej sprecyzowane, tho, właśnie żeby nie były aż tak konkretne i mogły funkcjonować jako bardziej dowolne miejsca w obozie |D - Kasztanowa Łapa. - 25.04.2020 Hej hej, niby to jest błaha propozycja, ale od jakiegoś czasu zaczęło mi to przeszkadzać, dlatego stwierdziłam, by tutaj napisać o tym. Czy jest jakaś szansa, by zmienić kolor czcionki w tych stronach w motywie Saphic 1.2, toteż ForestMoss? Sam motyw jest prześliczny, lecz ten błąd mi strasznie wadzi. Aktualny kolor tekstu wtapia się w tło głównej kolumny i jest po prostu nieczytelny. Wystarczy nawet, jeśli będzie ciut ciemniejszy. Z góry przepraszam, jeśli to jest jakiś problem by o to zapytać. EDIT: Dziękuję za zmianę, teraz jest znacznie lepiej. : - Mglista Łapa..... - 03.05.2020 Hej, wszedł nowy styl i właśnie zauważyłam, że nie widać na nim czcionki w dwóch tematach ze spisami zwierzyny łownej i przeciwników - chodzi oczywiście o tą żółtą (która też pojawia się w pomocy technicznej dla przywódców i medyków, ale to już swoją drogą, bo to tylko dwa słowa). Taka pierdołka, ale myślę, że może też warto by było ją nieco przyciemnić? Zerkałam po innych tematach, jednak chyba tylko w tych dwóch (trzech) jest taki kolor. |