Ugh - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Ugh (/thread-6758.html) |
Ugh - Lśniąca Sadzawka - 13.10.2019 Lśniąca Sadzawka od dawna fascynowała się... bliskością. Była to jednak zwykła ciekawość, która dopiero po czasie zamieniła się w rzeczywistą chęć spróbowania jak to jest obcować z drugim kotem. Niewiele myśląc, udała się na osiedle, by tam móc w spokoju oddać się chwili przyjemności, jednakże, cóż tu dużo mówić, zawiodła się. Nie podobało jej się, było wręcz okropnie, a oprócz tego, choć była przekonana, że ujdzie jej to na sucho (tak samo jak jej userce, która liczyła na element losowości w tej kwestii), w jej brzuchu zaczęło rozwijać się nowe życie, z czego z pewnością nie będzie zadowolona.
→ Liczną rodzinę! Dużo w rzece, trochę w cieniu, sporo w wichrze! → Super babcię Zawilec!! → Aktywną mamę medyczkę z wątpliwą reputacją!!!! → Pomoc w szukaniu galerii i to by było na tyle XD
→ bure → niebieskie → niebieskie pręgowane → białe krótkowłose lub długowłose białe znaczenia od minimalnych do pokrywających prawie całego kota (chociaż nie jestem pewna, czy nie muszą pokrywać przynajmniej połowy, niech mnie ktoś poprawi). Jeżeli pręgowane: klasyczne, tygrysie, cętowane, ticked.
Lśniąca jest postacią, która najprawdopodobniej będzie próbowała ciążę przerwać, dlatego nie ma 100% pewności, że miot w ogóle się urodzi, chociaż jest to średnio wykonalne na forum z paru powodów, niemniej - ostrzegam, tak na wszelki wypadek. Nie potrafię przewidzieć do końca zachowania Lśniącej jako matki, ale im bardziej kocięta będą do niej podobne - tym lepiej, zapewniam! Zarówno z wyglądu jak i z charakteru uvu. Z takich pierdółek to chyba tyle. Poród, jeżeli wszystko pójdzie gładko, przewidywany jest oczywiście na za równy miesiąc, czyli na 13 listopada. Do oddania mam kilka cudownych galerii!! Ewentualne koncepty lub pytania proszę kierować na pw, najlepiej na Łaciate Futerko, bo tam najczęściej można mnie złapać - Czterolistna Koniczyna - 13.10.2019 :O LOT WEŹMIE NA SESJĘ! >:D Wgl Lśniąca no brawo xDD - Różany Pęd - 13.10.2019 jeszcze żeby było czego gratulować XD - Miętowy Pąk - 13.10.2019 Co tu się stało :o I dlaczego teraz kiedy nie mogę kolejnego konta mieć ): Jeśli jednak kociaki się urodzą całe i zdrowe to Mięta chętnie będzie przyszywaną ciocią - Polny Chwast - 13.10.2019 Jeśli te kociaki w ogóle się urodzą i przetrwają, to z pewnością wyrwę Kruchym na sesję - Burzowa Łapa., - 13.10.2019 *płak* Brałabym ale nie wiem czy wyrobię się z postami na Burzy D: Na razie w sumie możesz mnie wpisać na listę chętnych. Koncept podeślę na dniach :) - Różany Pęd - 13.10.2019 !!!! uvu gdybyś potrzebowała jakąś galerie, to chętnie się podzielę tym co mam!!! - Dębowy Cień - 13.10.2019 (wystarczy wrotycz zjeść) - Żurawinowy Nos - 13.10.2019 Czemu teraz D: Ale mam nadzieję, że miot się uda i kluseczki będą ciekawe uwu - Łaciate Futerko - 13.10.2019 Gorąca Łapa napisałx:(wystarczy wrotycz zjeść) to nie takie łatwe - Truskawkowy Gąszcz - 13.10.2019 *wali ręką w stół* Przyrzekłam sobie, że nie będę mieć w najbliższym czasie kolejnego multi, ale to za bardzo kusi. >D Chętnie się zgłoszę, jak to dojdzie do skutku. |D *Tylko muszę iść wybłagać multi i wymyślić koncept, hm* - Lśniąca Sadzawka - 13.10.2019 Dopisane!! - Malinowe Chaszcze - 13.10.2019 Zjedz wszystko ze składzika na raz. Albo usuniesz ciążę, albo dostaniesz rozwolnienia >D - Zaśnieżona Ścieżka - 13.10.2019 *patrzy na miot* Cześć dzieciaki, chciałybyście pójść ze mną na wycieczkę na granicę do mojego kolegi z Gromu, jeśli się urodzicie? >:3 Gwarantuje wam masę wrażeń!! - Kwitnąca Łapa. - 13.10.2019 :00 Jak? |