bagienne szczeniaki vol.2
Wygląd
Kocica jest przede wszystkim mocno i solidnie zbudowana. Wyrobiła sobie porządne mięśnie, które w połączeniu z dobrze odżywioną sylwetką dały postawną i masywną budowę, choć nazwanie jej ładną byłoby dość śmiałym stwierdzeniem, bo Bagno to raczej bulterier aniżeli urodziwa panienka. Rysy jej pyska nie są delikatne, nos jest garbaty, łapy nieco beczkowate, kark gruby, grzbiet mocny, ogólnie rzecz biorąc jest dość... baryłkowata, może nawet trochę tłustawa, a i wzrostem sięga tylko nieco ponad górną granicę. Pokrywa ją krótka, bura sierść z ciemnym pręgowaniem na głowie, kończynach i ogonie (ticked). Biel pojawia się w śladowych ilościach jedynie na żuchwie, niewielkim kawałku podbrzusza, gardle i pod ceglastoczerwonym nosem. Spód ciała w nieco jaśniejszym, ciepłym odcieniu, stopy zaś od spodu są w zupełności czarne, podobnie cała końcówka grubego i dość krótkawego ogona. Ślepia, intenstwnie, wręcz jadowicie żółte, uważnie obserwują otoczenie i wszystko to, co dzieje się dookoła niej, często bywają przymrużone i razem z ostrymi rysami pyska Bagno wydaje się być wiecznie podejrzliwa, co nie odbiega aż tak daleko od prawdy.
BAGIENNE SZCZENIAKI VOL.2

relacja Grząskiego Bagna i Psiej Gwiazdy nigdy nie należała do cukierkowej. Nie stała nawet koło takiej, ich wzajemne stosunki były raczej oficjalne, poważne, obojgu imponowała siła i upór drugiego, a od jakiegoś czasu zdawali się oddalać od siebie, każde z nich zajęte własnymi sprawami i własnymi obowiązkami. I uczucie, które obudziło się w pewnym momencie pomiędzy nimi było raczej jedynie przejawem naturalnego instynktu, aniżeli faktyczną chęcią spłodzenia następnego potomstwa, natomiast… stało się. I zarówno wojowniczka, jak i Cienisty przywódca muszą stawić temu czoło. I wychować następnych, idealnych wojowników.

OFERUJEMY
XXXXX aktywnych rodziców
XXXXX potencjał na super fabułę
XXXXX tak, samo, jak w poprzednim miocie, ojca PRZYWÓDCĘ (choć niedługo), co daje wam dużo pomysłów na ewentualne koncepty
XXXXX sporą rodzinę, macie starsze rodzeństwo, które będzie was kochać (albo powyrywamy im wąsy), + rodzina od strony ojca, bo Ciernistą Łapę, Dryfujący Liść i Migoczącą Łapę (o których nie wiecie, że są waszą rodziną), a w dodatku kuzynki medyczki, no i dzieciaki Bzyczącej Polany, Wężową Skórę, Połyskujące Futerko i Ośmiookiego z których ten ostatni jest zastępcą!
XXXXX możemy zaproponować galerie, bo mamy ich sporo w zapasach
XXXXX możemy pomóc w ewentualnym nabiciu brakujących postów

THEME MIOTU
Od Grząskiego Bagna będą to imiona związane głównie z nocą: Północ, Zmierzch, Zmrok, Półmrok, Półcień, Ciemność, Noc, Smuga, Czerń itd.
Od Psiej Gwiazdy mamy natomiast imiona związane z tematami okołonawiedzonymi: Zmora, Zjawa, Duch, Widmo, Ułuda, Łuna, Wizja, Mara, Koszmar, Sen, Majak, itd.
Bierzemy też pod uwagę ewentualne propozycje samych zainteresowanych!

UMASZCZENIA
kolorki: czarne, niebieskie, czekolada, liliowe
budowa pyska: europejska
długość sierści: krótka i długa
pręgowanie: tygrysie, klasyczne, ticked lub cętki
biel: od minimalnej do pokrywającej całe ciało

SPRAWY ORGANIZACYJNE
kociąt planujemy 5-6, w zależności oczywiście od zainteresowania. Poród planowany jest na 09.03, czyli równy miesiąc od poczęcia. Zgłoszenia i koncepty na postaci przyjmujemy do 23.02, wtedy też pojawi się oficjalny skład miotu. Dodatkowo, od każdego potencjalnego szczeniaczka wymagamy zgody na adopcję postaci, aby w razie porzucenia dać szansę na adopcję komuś innemu. Koncepty przesyłać możecie na dc do mnie (skeo_) lub do Psa (aaaaakygb)

LISTA CHĘTNYCH
XXXXX grząskie bagno (smuga)
XXXXX psia gwiazda (?)
XXXXX łyskająca łapa (czerń)
XXXXX storczykowa łapa (?)
XXXXX kawkowy wzlot (?)
XXXXX oszroniona łapa (?)
XXXXX skacząca łapa (?)
XXXXX bobrzy bór (lament)
XXXXX pszeniczy kłos (duch)
XXXXX chrabąszcz (klątwa/upiór)
XXXXX szerszeń (zjawa)
XXXXX kozia skarpa (koszmar)
XXXXX masza (?)
XXXXX wężowa skóra (?)
XXXXX pochmurna łapa (?)
XXXXX pochmurny sen (koszmar)

DREAM TEAM
XXXXX ?

REZERWA
XXXXX ?

frozen limbs, chilled to the bone
skin a bluish hue, statuesque
eyes like glass, tormented past
⤜ s p i t..f i r e ⤛

killer instinct
winds of pure malevolence
cut like a scythe

Statystyki - lvl: 5 | S: 19 | Zr: 13 | Sz: 7 | Zm: 6 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 〈 395 / 400 〉
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 〈 0 / 100 〉
Odpowiedz
Wygląd
wysoka, o długich łapach | ostre rysy mordki, prosty profil | odstające, długie, kruczoczarne futro z pojedynczą burą plamą na grzbiecie (chimeryzm) | jasne, błękitne oczy | czarny nos, język, gardło
c. c. co

all mygreatness - it doesn't come for free
all xxmy talent - it doesn't x,.grow on trees
take a breather xxx then take x,.it all away
IF THE TOP IS WHERE YOU WANNA STAY

Statystyki - lvl: 3 | S: 9 | Zr: 13 | Sz: 6 | Zm: 5 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 55/200
Stat. Med. - lvl: | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Rojst się urodził dość niepoporconajnym kociakiem, bo długie to takie, długi ogon, długie łapy, za duże jak na jego łeb uszy. Krótkie futerko, w kilku miejscach zwichrowane. Futerko koloru czekoladowego, z delikatnymi rozjaśnieniami na mordce i pod oczami. Czekoladowe futerko posiada na mordce ciemniejsze pręgowanie, na grzbiecie pojedynczą pręgę i wzdłuż boków cętki. Obecnie oczy koloru jasnoniebieskiego za niedługi czas zmienią się w zielony.
zabić póki płody (jk, unless)
Fight, little wolf, fight
Wanna entertain me?
Bite, little wolf, bite
Let's see how you take this
Statystyki - lvl: 3 | S: 10 | Zr: 11 | Sz: 6 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 45 | EXP: 115/200 [01.03.2025]
Odpowiedz
Wygląd
drobne, nieskie, czarne dymne szylkretki z odrobiną bieli i bladożółtymi oczami
Proszę mnie dopisać na listę chętnych, imię Czerń :3
.
[Obrazek: 6jyI53h.png]
.
.
.
.
.
.
.
High achiever, don't you see?..............
....Baby, nothing comes for free

╭───────────────────.⛧..─╮
..They say I'm a control freak..

╰─..⛧.───────────────────╯
.....ᴅʀɪᴠᴇɴ ʙʏ ᴀ [GREED] ᴛᴏ [SUCCEED].....
˗ˏˋ _ nobody can stop me _ ˎˊ˗
........are you satisfied
with an average life?...
.
Statystyki - lvl: 2 | S: 3 | Zr: 9 | Sz: 9 | Zm: 5 | HP: 75 | W: 35 | EXP: 15/150
Odpowiedz
Wygląd
Nie poszła w ojca, to z pewnością. Przeciętna, niewyróżniająca się ani wzrostem, ani sylwetką. Jest jeszcze troszkę grubiutka od kocięcego tłuszczu, który wraz z księżycami prędko zniknie. Pokryta krótkim, puchatym futerkiem w kolorach kremu, szarości i bieli rozlewającej się od pyszczka po brzuch z łapami i koniuszek ogona. To, co dostała w spadku po Wielkiej Stopie to tygrysie pręgowanie i często niechlujny wygląd. Po mamie odziedziczyła ciemny nos! Oczy kotki są w typowej dla kociąt w jej wieku chmurnej barwie.
ja, ja, wpiszcie mnie!! :3!
[Obrazek: 7h2FvMI.gif]
Statystyki - lvl: 3 | S: 10 | Zr: 11 | Sz: 6 | Zm: 6 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 115/200
Odpowiedz
Wygląd
dość wysoka | dobrze zbudowana | krótkie, czarne futro | białe skarpetki, szyja, brzuch i broda | intensywnie złote oczy
ehhh no i co żeście zrobili co :'// wpiszcie mnie BARDZO WSTĘPNIE, zobaczymy jak mi pójdzie grinding
Tonight I'm gonna have myself a real good time
XXXXX↯ I feel alive
And the world, I'll turn it inside out, yeah
I'm floating around in ecstasy
╰┈➤ So don't stop me now

    જ⁀➴ Don't stop me

'Cause I'm having a good time ⚠︎

XXX✶⋆.˚ Having a good time ˚.⋆✶
Statystyki - lvl: 3 | S: 12 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 7 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 165/200
Odpowiedz
Wygląd
średni wzrost | oczy niebieskie | krótkie futro, w większości białe | niebieskie plamy na futrze na głowie, barkach, ramionach, zadzie oraz na ogonie | białe pomniejsze kropki na niebieskich plamach | biała łata wokół prawego oka
proszę wstępnie o wpisanie!! o3o
[Obrazek: 3TW2MUZ.png]
by 800ducks
Statystyki - lvl: 3 | S: 11 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 8 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 30/200
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Duża, urodziwa kotka o mocnej i dobrze umięśnionej, ale proporcjonalnej sylwetce oraz zgrabnych łapach. Jej przyjemnie mięciutkie i zarazem długie futerko jest białe, ale nie na całej przestrzeni jej ciała, ponieważ posiada ona jedno znaczenie. To znaczenie znajduje się dokładnie na jej prawej przedniej łapie, a konkretnie na jej nadgarstku. Jest tam nieduża plamka w niebieskim kolorze. Poza tym Wiewióreczka ma błyszczące wyraziste oczy o intensywnie błękitnej barwie. Najwięcej piękna kotce przydaje jednak jej długi oraz bardzo puszysty ogon idealnie pasujący do gęstej równie puszystej w stosunku do reszty futra kryzy na jej szyi oraz pyszczek w typie europejskim, który ma średnią długość. Natomiast nos ma ona różowy, zaś jej uszy posiadają na sobie sporo włosa jednak nie w przesadnej ilości.
Spróbować jeszcze raz? Na Bitce brakuje mi aktualnie 3 postów, a na Wiórze 22 do następnego multi, więc może...?
[Obrazek: Rxwgrj2.png]
Statystyki - lvl: 3 | S: 6 | Zr: 11 | Sz: 11 | Zm: 5 | HP: 75 | W: 45 | EXP: 10/200
Odpowiedz
Wygląd
Potężny kociak o złotych ślepiach. Futro wybarwiło się na kolor niebieski, jednak brzuch, pysk i łapki opanowała biel. Posiada charakterystyczną niebieską plamę na brodzie.
Poproszę o wpisanie na listę :pajac: imię Lament :3
Tell me ONCE again
I could have been anyone, anyone else
Before YOU made the CHOICE for me
[Obrazek: iW1vEek.png]
My feet KNEW the path
We walked in the dark, in the dark
I NEVER gave a single THOUGHT
To where it might lead

Statystyki - lvl: 4 | S: 14 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 19 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 75/300
Stat. Med. - lvl: 8 | MED.EXP: 894/1300
Odpowiedz
Wygląd
Długie, bure klasycznie pręgowane futro. Kanciasta budowa ciała, kwadratowa szczęka, czarne pędzelki na czubkach uszu.
starsze rodzeństwo jest gotowe by nienawidzić was za istnienie <3
Statystyki - lvl: 1 | S: 10 | Zr: 6 | Sz: 2 | Zm: 2 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Średniej wysokości kocur o delikatnie przysadzistej budowie. Nie posiada nadprogramowych kilogramów, ale widać, że jest dobrze odżywiony. Krótkie futro Pszenicy ma jednolicie liliową barwę, na którą w kilku miejscach nachodzi biel. Na przednich łapach tworzy króciutkie skarpetki, sięgające niewiele ponad paluszki, na tylnych natomiast biel sięga aż do stawu skokowego. Biała sierść znajduje się również na grzbiecie nosa, po prawej stronie mordki, brodzie oraz szyi i brzuchu. Futro kocurka często bywa przykurzone albo zmierzwione, a najczęściej można zauważyć oba te stany jednocześnie! Porusza się pewnym krokiem, a ogon zakończony białą plamką często jest wysoko uniesiony. Na czubku okrągłego łebka znajduję się para trójkątnych, szpiczastych uszu zakończonych małymi pędzelkami, różowy nosek i długie białe wąsiki. Jego oczy mają bladożółtą barwę.
Zgłaszam się!! Wstępnie z imieniem Duch uvu
DZWONILI od rana, że
• W NOCY •
mam 【 LOT 】
że to BARDZO pilne i właśnie mnie CHCĄ
• RAKIETA • już czeka, 【 człowieka 】im brak
człowieka z gitarą » to
WSZYSTKO co MAM

⋆⭒˚.⋆ 🪐 ⋆⭒˚.⋆

Na
• ORBICIE • dźwięk przeszywał
NICOŚĆ,

a gitary gryf był MI 【 KOTWICĄ 】 na dnie
i choć na dole
ŚWIAT to był ŻART
to W TYM 【 mrowisku 】 gdzieś
• DALEKO • tam

CZEKASZ TY

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . .
Już nie mam jak 【 wylądować 】 » poczuć GRUNT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
» .zapomnieli o mnie CI, CO dali • TLEN • wysłali hen

Statystyki - lvl: 4 | S: 16 | Zr: 9 | Sz: 5 | Zm: 5 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 115/300
Odpowiedz
Wygląd
Masywna i postawna, o mocnych łapach i szerokiej mordce. Długowłosy bury o pręgowaniu typu ticked, które pokrywa jej boki niemalże że smolistym nalotem. Różany nosek i szaroniebieskie oczy oraz lekko zaokrąglone uszka z niewielkimi pędzelkami jako zakończenie, zdobią jej mordkę, podobnie jak biel, która się na niej pojawia. Tą znaleźć można również na jej piersi, gdzie tworzy swego rodzaju romb, oraz na łapach w formie skarpetek.
kieł tylko będzie czekać, aby podręczyć młodsze rodzeństwo <33
Statystyki - lvl: 1 | S: 7 | Zr: 6 | Sz: 4 | Zm: 3 | HP: 70 | W: 30 | EXP: 150/100
Odpowiedz
Wygląd
Czarny bez pręg oraz bieli | Na razie niewysoki, później o ponadprzeciętnym wzroście | Lekko przygarbiony | Zielone, paskudne oczy | Smukły | O uszach ciągle postawionych
Proszę wpisać wstępnie jako Klątwa / Upiór .... Walcze z wewnętrznymi demonami
Zabierz mnie do gwiazd, bym kolejny raz
Modlił się i błagał Cię o więcej
Zabierz mnie do gwiazd, jeszcze jeden raz
Przecież dobrze wiesz nic nie trwa wiecznie
Zabierz mnie do gwiazd, ten kolejny raz
Zabierz mnie do gwiazd, bym kolejny raz
Modlił się i błagał Cię o więcej
[Obrazek: 82edf20ece5ad261b38e18beac2c03c1.gif]
Statystyki - lvl: 1 | S: 7 | Zr: 2 | Sz: 4 | Zm: 7 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Długowłosa bura ticked kotka. Wysoka - długie łapy, smukłe ciało. Bursztynowo-żółte oczka, trójkątny smukły pyszczek.
Proszę wpisać na listę chętnych jako Zjawa!
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 6 | Sz: 4 | Zm: 4 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Wysoka, smukła, umięśniona. Krótkie czarne dymne jednolite futerko, zielone oczy, oriental [KP]
Yk what, wpiszcie mnie początkowo, imię Koszmar :))
[Obrazek: XXR357d.png]
Statystyki - lvl: 7 | S: 20 | Zr: 16 | Sz: 11 | Zm: 10 | HP: 90 | W: 70 | EXP: 90/500
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości