Ranne Kości - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Ranne Kości (/thread-9140.html) |
Ranne Kości - Raniuszek! - 13.08.2022 RANNE KOŚCI
art autorstwa beepoIch relacja nigdy nie miała być niczym poważnym… i nadal niczym poważnym nie jest. Koścista Łapa i Ranna Łapa poznali się w obozie Klanu Rzeki i tak naprawdę łączyła ich głównie ciekawość, może trochę naiwnej nadziei na przyjaźń ze strony drugiego kocura. Jednak wciąż, niczym wielkim to nie było. Kilka rozmów, kilka spotkań i dopiero na ostatnim doszło do jakiegokolwiek przełomu. Ranna Łapa, który zdecydował się na odejście z Klanu Rzeki, poprosił Kościstą Łapę o przysługę – pomoc w zapomnieniu o problemach na chociaż chwilę, o trochę bliskości. Koścista Łapa, jak prawdziwy pomocny klanowicz i znajomy, zrobił to bez zawahania.
Oferujemy: - dwóch nieogarniętych ojców! - ciekawą fabułę - możliwość na rozwijanie postaci pod opieką kochającego tatusia Raniuszka, być może również kochającej mamy Tsunami oraz prawdopodobieństwo poznania mniej obecnego w życiu dzieci tatusia Kostka - możliwą dramę jeśli kociaki postanowią poznać wyżej wspomnianego tatusia Kostka! - wychowanie prawdopodobnie w Nowym Świcie (jeśli tatuś Raniuszek zostanie przyjęty) - ewentualna możliwość zostania podrzuconym do Klanu Rzeki, jeśli ślicznie się poprosi - ładne umaszczenia! Theme: Nie ma konkretnego theme! Imię może pochodzić z natury, może być nazwą zwierzątka, ale może być też czymś zupełnie innym, nieznanym Klanowym kotom… w końcu kocięta najpewniej będą wychowywać się w Nowym Świcie! Umaszczenia: czarne, niebieskie, czekoladowe, liliowe, bure, niebieskie pręgowane, czekoladowe pręgowane, liliowe pręgowane czarne srebrne, czekoladowe srebrne, niebieskie srebrne, liliowe srebrne czarne dymne, niebieskie dymne, czekoladowe dymne, liliowe dymne czarne srebrne szynszylowe/cieniowane, czekoladowe srebrne szynszylowe/cieniowane, niebieskie srebrne szynszylowe/cieniowane, liliowe srebrne szynszylowe/cieniowane krótko lub długowłose, pręgowanie tygrysie lub klasyczne biel od minimalnych znaczeń do pokrywającej ok. 50% ciała kota budowa europejska lub orientalna Lista chętnych: 1. Lis (Szkło) 2. Płomienna Łapa (Czart/Psota) 3. Pochmurny Sen (Miraż) 4. Pierwiosnkowa Łapa (Harmonia/Tafla/Obieżyświat) 5. Kornikowy Konar (Wieszczek) 6. Płonące Niebo (Lilia) 7. Mysia Łapa (Dymówka) 8. Płotkowy Potok (Mięta/Zmierzch) 9. Zgnilizna (Koniczyna) 10. Skrząca Łapa (Zaranek) 11. Zmierzchowa Łapa (Ścieżka) Oficjalna lista: 1. Pierwiosnkowa Łapa jako Obieżyświat 2. Płonące Niebo jako Lilia 3. Płotkowy Potok jako Zmierzch 4. Skrząca Łapa jako Perełka 5. Zmierzchowa Łapa jako Ścieżka 6. Kornikowy Konar jako Wieszczek 7. Płomienna Łapa jako Czart 8. Pochmurny Sen jako Miraż Data porodu: 12.09.2022 Koncepty postaci zbieramy do 27.08.2022 RE: Ranne Kości - Bluszczowa Jagoda - 13.08.2022 Proszę o wpisanie mnie na listę jako Szkło RE: Ranne Kości - Płomienna Łapa - 13.08.2022 dzień doberek, zgłaszam się z imieniem Czart/Psota :D RE: Ranne Kości - Kruczy Ogon - 13.08.2022 ciśnięcie beki z Kostka za 3... 2... 1... RE: Ranne Kości - Pochmurny Sen - 13.08.2022 NO HEJ, MIRAŻ BĘDĘ RE: Ranne Kości - Zachodzące Światło - 13.08.2022 Spodziewajcie się, że możecie nie spotkać drugiego ojca jak jego matka się dowie, co zrobił hehe RE: Ranne Kości - Pierwiosnkowy Przesmyk - 13.08.2022 Dzień dobry! Zgłaszam się z imieniem Harmonia/Tafla/Obieżyświat >:3 RE: Ranne Kości - Kornikowy Konar - 13.08.2022 ups ale heca zglaszam sie jako Wieszczek :) RE: Ranne Kości - Karasiowa Ość - 13.08.2022 ja bym chciała, niech mi pelikany zjedzą k o g o ś tylko wcześniej RE: Ranne Kości - Płonące Niebo - 13.08.2022 Proszę mnie wpisać jako Lilia :) RE: Ranne Kości - Mysia Łapa. - 13.08.2022 dobra, yolo. robimy to wrzućcie mnie na rezerwę pod imieniem Dymówka :D RE: Ranne Kości - Płotkowy Potok - 13.08.2022 Hej ho zgłaszam się jako Mięta <3 RE: Ranne Kości - Raniuszek! - 13.08.2022 wszyscy dopisani <3 RE: Ranne Kości - Zgniłe Ziele - 14.08.2022 Ojoj ile tu już chętnych :eyes: Ale zgłoszę się na potencjalnego chętnego z imieniem Koniczyna RE: Ranne Kości - Raniuszek! - 14.08.2022 dopisałem :D |