Ranne Kości - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Ranne Kości (/thread-9140.html) |
RE: Ranne Kości - Skrząca Łapa. - 14.08.2022 zgłaszam sie shsvzv!! RE: Ranne Kości - Raniuszek! - 21.08.2022 hej wszystkim, zostało 6 dni na składanie konceptów, dlatego chciałem o tym szybko przypomnieć! :D RE: Ranne Kości - Zmierzchająca Nadzieja - 22.08.2022 Poproszę mnie dopisać jako kotka/kotkę o imieniu Ścieżka~ RE: Ranne Kości - Raniuszek! - 22.08.2022 już się robi! <3 RE: Ranne Kości - Kościste Wybrzeże - 26.08.2022 Do jutra można się zgłaszać i podsyłać koncepty ! Nie przegapcie szansy :> RE: Ranne Kości - Raniuszek! - 27.08.2022 Dziękujemy bardzo za wszystkie koncepty! :D Na dniach pojawi się oficjalny skład miotu <3 RE: Ranne Kości - Raniuszek! - 30.08.2022 Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystkie koncepty i chęci na dołączenie do miotu! Teraz, nareszcie nadeszła pora na ogłoszenie na które wszyscy czekali. Oficjalny skład miotu to:
- Płomienna Łapa jako Czart - Pierwiosnkowa Łapa jako Obieżyświat - Kornikowy Konar jako Wieszczek - Płonące Niebo jako Lilia - Płotkowy Potok jako Zmierzch - Skrząca Łapa jako Pyłek/Prószka/Popiół - Zmierzchowa Łapa jako Ścieżka - Pochmurny Sen jako Miraż Bardzo nam miło, że zgłosiło się tyle osób. Niestety nie każdy finalnie z nami zagra, nie mogliśmy poszerzyć miotu jeszcze bardziej bez uszkodzenia Raniuszka, więc… może następnym razem będzie kolejna szansa! Przypominam też, że poród będzie miał miejsce 12.09! RE: Ranne Kości - Pochmurny Sen - 30.08.2022 to ja od razu zaklepie by moje dziwadło się urodziło ostatnie RE: Ranne Kości - Psia Gwiazda - 30.08.2022 dziękuje pięknie za przyjęcie do miotu!!! <33 Uplasuję się Czarciorem na przedostatniej pozycji! RE: Ranne Kości - Kościste Wybrzeże - 30.08.2022 Mnie jest absolutnie obojętnie, więc możecie mnie wcisnąć w dosłownie każde miejsce XD RE: Ranne Kości - Pierwiosnkowy Przesmyk - 30.08.2022 Dziękuję za przyjęcie do miotu i gratulacje dla wszystkich wybranych <3 To ja może zaklepie dla Obieżeggo pierwsze miejsce, ale jakby komuś zależało bardziej to nie będę go zaparcie pilnować! RE: Ranne Kości - Kornikowy Konar - 30.08.2022 Czyli na razie 1. Obieżyświat 2. 3. 4. 5. 6. 7. Czart 8. Miraż RE: Ranne Kości - Płonące Niebo - 30.08.2022 Dziękuję bardzo za przyjęcie do miotu! Szczerze powiedziawszy, to nie spodziewałm się xD ale dam z siebie wszystko i mam nadzieję, że dzięki temu uda mi się znowu sprawniej pisać na forum! Chętnie zajmę drugie miejsce w kolejności urodzeń! RE: Ranne Kości - Płotkowy Potok - 30.08.2022 AAAA tak się cieszę że się dostałam omg omg omg chciałabym żeby Zmierzch urodziła się jako jedna z pierwszych, więc jeśli można to zaklepuje 3 miejsce, ale mogę ustąpić jeśli ktoś bardzo chce być 3!! RE: Ranne Kości - Miętowa Łapa - 30.08.2022 Bardzo dziękuję~! Nie sądziłam, że się uda, ale się udało! Ścieżka zaklepuje 5 miejsce, żeby Raniuszek płakał nad bejbisiami :3 |