Propozycje - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Propozycje (/thread-4153.html) |
- Czerwony Mak - 13.04.2020 Też się zgadzam i jak dla mnie oba są spoko. Ten co jest teraz wygląda jak tani długopis albo domyślny zielony z jakiegoś darmowego programu trzeciej kategorii. - Trzmieli Pył - 13.04.2020 Dla mnie te dwa od Fiołka się za bardzo zlewają z forestem i są brzydkie. Po krótkiej rozmowie z Mszar przychodzę z lekko zmodyfikowanym kolorem od niej: Kod koloru: #439166 - Klonowa Gałązka - 13.04.2020 Osobiście... Też głosuję na #439166 Ładny i pasuje do Wichru. Przynajmniej według mnie. - Klonowa Łapa - 13.04.2020 Według mnie nadal najlepszym kolorem był ten, który widniał na forum przez kilka dni, aż do... przedwczoraj, o ile mnie pamięć nie myli. A jak nie, to również głosuję na #91b917. Ten podany przez Trzmiela jest w mojej opinii zielenią, która jest zbyt zbliżona do niebieskiego. - Bratkowa Łąka - 13.04.2020 Imo ten w ogóle do Wichru nie pasuje, bardziej do często wspominanego na sb Stada Lasu XD - Mysia Łapa. - 13.04.2020 tbh ten aktualny w ogóle mi nie pasuje do wichru i jest jakiś taki..... idk?? :((( bb mocno głosuje za #91b917 od szada - Fiołkowy Świt - 13.04.2020 to ładny kolor, ale imo #439166 nie pasuje do wichru, tylko do jakiegoś stada lasu. Wicher powinien kojarzyć się z jasną, ciepłą zielenią łąk, a nie zimnym poszyciem lasu, którego na terenach ma jedynie malutki skrawek |D - Czerwony Mak - 13.04.2020 Zgadzam się, nie pasuje. - Żonkilowa Łapa - 13.04.2020 yup, zgadzam się – do wichru pasuje coś żywego, jasnego i miłego, stąd propozycja #91b917. ogólnie totalnie jestem za zmianą na jeden z tych kolorków podanych przez Szada :ehe: - Czerwony Mak - 13.04.2020 Dla mnie ten co podała Trzmiel wygląda po prostu jak trochę bardziej stonowany ten kolor, co jest teraz, czyli stado lasu, a ten kolor jest po prostu brzydki i nie pasuje. Całkiem bym od niego odeszła i poszukała czegoś bardziej przyjaznego. - Kałużowy Krok - 13.04.2020 Wiecie, omawianie tu każdego koloru przez kilka osób też średnio ma sens bo nigdzie nie dojdziemy w ten sposób ^^' Proponuję, aby admini zebrali po prostu wszystkie propozycje i zrobili ankietę. - Malinowy Nos - 13.04.2020 ja bardzo popieram oba kolory od fiołka. ciemnozielony od mszar jest może i ładny dla niektórych, ale imo do wichru pasuje jak ta pięść do nosa. równie dobrze można grom zrobić znienacka czerwony, bo na tym jednym jasnym stylu będzie bardziej funkcjonalnie, kwik |D a jasnozielone "trawiaste" kolory nie dość, że bardziej się z wichrem kojarzą, to też jak widać nie zlewają się na białym tle, więc? nie widzę problemu? i popieram również zrobienie ankiety, chociaż w takim wypadku proponowałabym zdecydowanie sie na jedną jaśniejszą zieleń od fiołka vs ciemniejszą butelkową zieleń od mszar, żeby już się nie rozdrabniać na części pierwsze - Łaciate Futerko - 13.04.2020 Skoro dostosowujemy Wicher do JEDNEGO konkretnego stylu, to dlaczego nie zmienimy też Martwych i GK bo się zlewają na mojszczurze i ogólnie są słabo widoczne? :ohnie: To ma dokładnie taki sam sens. Ale skoro już koniecznie musimy zmienić ten kolor, to też byłabym za którymś od Fiołka, albo coś w ten deseń. - Jasna Kropla - 13.04.2020 Łatka I feell u. Na Sweethearcie nia przykład nie wydać kotków z nkt. Ale generalnie byłabym za kolorami Fiołka. Odnoszę podobne wrażenie co Malina, że bardziej trawiasta zieleń kojarzy mi się z Wichrem. - Mglista Łapa..... - 13.04.2020 Osobiście nie bardzo widzę sens w zmienianiu kolorów GK i martwych, bo tutaj chodzi głownie o to, by nicki grywalnych postaci były widoczne, a zmienianie jeszcze kolejnych kolorów to niepotrzebny kłopot :>. |