Artemida - Wojownicy PBF
Gromowe Małpki - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Gromowe Małpki (/thread-6626.html)

Strony: 1 2 3 4

Gromowe Małpki - Koziczy Skok - 31.08.2019

[Obrazek: ddf7unj-9a0db99d-85d1-4e71-9fd6-3a4debfc...c1745VUuAM]

Koziczy Skok i Głogowy Cień poznali się już ładnych kilka księżyców temu. Od samego początku czuli wzajemną fascynację i narastające pożądanie, daleko jednak było im do jakiegoś Romea i Julii. Miłość? Być może w ogóle nie występuje w ich słownikach. Na pewno nie są w sobie zakochani, na pewno nie będą rzewnie płakać nad granicą, bo ta ich rozdziela. Każde z nich ma własne życie, które z całą pewnością będzie prowadziło po swojemu, bez względu na to, co porabia drugi z rodziców. Kwestia tego, czy Kozica w ogóle powie swym dzieciom, kto jest ich ojcem, pozostaje nadal otwarta - w końcu trudno teraz oceniać, jak wojowniczka w ogóle zareaguje na pojawienie się kociąt na świecie.

......

• OFERUJĘ
  • Matkę będącą wojowniczką Klanu Gromu, niezbyt zainteresowaną tym, by być kimś wielkim
  • Dziadka będącego przywódcą Klanu Gromu
  • Ojca będącego wojownikiem Klanu Rzeki, niezbyt zainteresowanego waszym istnieniem
  • Ciotkę będącą zastępczynią Klanu Gromu
  • Niedobitki kuzynostwa
  • Grającą i aktywną matkę gotową brać was na sesje
  • Manipulacje i podszepty szarej eminencji
  • Absolutną niepewność co do tego, jak będziecie traktowani przez matkę
  • Oraz wiele innych, o które boicie się zapytać

......

• IMIONA
    Miot nie posiada żadnego konkretnego tematu przewodniego, bo to zupełnie nie pasuje do Kozicy, która nie nazywałaby dzieci według pór roku, kamieni czy drzew, gdyż jest to nazbyt nudne. Niemniej jednak nie przewiduję całkowitej dowolności. Istnieją tutaj dwie możliwości nadania imienia. Pierwsza z nich to wybór przez gracza, musi to być jednak coś mocnego, eleganckiego, co według matki byłoby dostatecznie dumne i zgrabne. Druga opcja jest taka, że nie wybieracie imienia i pozostawiacie to w rękach Kozicy, co może skończyć się różnie, bo coś, co dla niej będzie odpowiednie, niekoniecznie musi spodobać się wam, graczom. Dlatego proszę o przemyślane podejmowanie decyzji w tym zakresie.

• UMASZCZENIE
  • czarne
  • niebieskie
  • rude
  • kremowe
  • czarne szylkrety
  • niebieskie szylkrety
  • białe
  • krótko- albo długowłose
  • białe znaczenia od minimalnych do pokrywających prawie całego kota

• PORÓD I INFORMACJE RÓŻNE
    Chciałabym pograć ciężarną Kozicą, bo to może być co najmniej ciekawe doświadczenie, dlatego postanowiłam, że poród nastąpi dopiero 28 września, więc czasu na przygotowania macie całkiem sporo. Nie musicie się spieszyć z wymyślaniem, decydowaniem się na granie, ani nic takiego, ja również chciałabym mieć możliwość namyślenia się, kto ostatecznie wejdzie w skład miotu.
    Teraz jedna z ważniejszych kwestii: Kozica donosi maksymalnie sześć małych kociąt, nie przewiduję absolutnie przekroczenia tej liczby, skłaniam się nawet bardziej ku pięciu, ale przekonamy się, czy oczarujecie mnie - nas - swoimi konceptami na potomstwo tak wybrednej jednostki, jaką jest Kozica.
    Uwaga: po zgłoszeniu się na listę chętnych, proszę o wysłanie do mnie konceptu postaci (wraz z listą potencjalnych imion lub informacją, że Kozica ma wybrać je sama). Wszystkie wiadomości proszę kierować na PW na konto Srebrzystego Pazura i/lub Jasnego Poranka. Osoby, które posiadają do mnie kontakt przez facebooka albo gadu-gadu mogą wysłać wiadomość również tam.

......

• CHĘTNI
  • Polna Łapa (√ koncept)
  • Płomykówkowy Lot (√ koncept / rezerwowo)
  • Iglasty Pazur (√ koncept / rezerwowo)
  • Bratkowa Łapa (√ koncept)
  • Ognisty Żar (√ koncept)
  • Trzmiela Gwiazda (√ koncept)
  • Wzbierająca Fala (√ koncept)
  • Spadająca Łapa (czekamy na koncept)
  • Bobrzy Kieł (√ koncept)
  • Płomienna Łapa (czekamy na koncept)
  • Łaciate Futerko (√ koncept)
  • Jagodowa Łapa (√ koncept)

• MIOT
  • Trzmiela Gwiazda - Kruk, kocur
  • Polna Łapa - Kawka, kocica
  • Iglasty Pazur - Kraska, kocica
  • Płomykówkowy Lot - Gniewosz, kocica
  • Jagodowa Łapa - Głuszec, kocica

• LISTA REZERWOWA

• Bratkowa Łapa - Kania, kocica
  • Spadająca Łapa - Koń, kocur

- Jesionowa Kora - 31.08.2019

Będę obserwować!

- Cyprysowa Łuska - 31.08.2019

a ja to chętnie nawet wezmę na nauki >:))

- Polny Chwast - 31.08.2019

Zgłaszam się!!! Koncept wyślę za chwileczkę, uno momento uvu

- Płomykówkowy Lot - 31.08.2019

a ja trzymam się swojego limitu kont, ale będę bardzo obserwować miot. matka kozica, aaa... i w sumie jakbyście mnie chcięli, to mogłabym iść na rezerwę, o.

- Koziczy Skok - 31.08.2019

Na razie wpisuję wszystkich

- Bratkowa Łąka - 31.08.2019

dad i'm disappointed

i...w sumie brakuje mi niewiele do multi (13) więc chyba mogę spróbować, cmok

- Ognisty Żar - 31.08.2019

Kusi, bardzo kusi, ale musiałabym się zastanowić... ale w razie czego mogę się dostać na listę chętnych?

- Koziczy Skok - 31.08.2019

Jak najbardziej, dopisałam was. Tak jak mówiłam wcześniej, czasu jest dużo, a ja nie sądzę, żebyśmy decydowali już teraz, na dniach :)

- Trzmieli Pył - 31.08.2019

Zgłaszam się.

- Wiewiórczy Skok - 31.08.2019

*intensywnie obserwuje*

- Lamparcia Cętka - 31.08.2019

[Obrazek: eyesblyszczace.png]

- Kos - 31.08.2019

Poproszę miejsce :> Imię pozostawiam mamie

- Jasna Kropla - 31.08.2019

Gdyby nie to, że brałam ostatnio postać i mam Żurawinke w Gromie to bym brała. Ale ee mogę za to brać na sesję i może nawet nauki jak będę termem ;3

- Spadająca Łapa - 31.08.2019

A co mi tam, zgłoszę się, ale na rezerwę. Muszę mocno spiąć dupkę na Spadającej, ale myślę, że nie będzie z tym takiego problemu, zważywszy, że ostatnio udało mi się wrócić do aktywności :>