polne kwiaty - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: polne kwiaty (/thread-8458.html) |
polne kwiaty - Polny Chwast - 13.07.2021 Będąc w związku od dłuższego czasu, para Wojowników Klanu Cienia - Polna Gwiazda i Ostry Kwiat, nie planowali kociąt w młodym wieku, woląc najpierw nacieszyć się samymi sobą, aby następnie pomyśleć o cieszeniu się z... no właśnie. Chęć poszerzenia swojej rodziny odezwały się w końcu w parze, która dojrzała do rodzicielstwa, doprowadzając w końcu do tego, że brzuch szylkretowej kotki zaczął się zaokrąglać. Weseli z natury rodzice szybko zamienili obawę na radość, gotowi sprostać wyzwaniom rodzicielstwa, wychowując pociechy na idealnych przedstawicieli Klanu, lojalnych i godnych do dzierżenia wojowniczych mian. Mamy do rozdania pięć świeżutkich i ciepłych miejsc! OFERUJEMY 1. super rodziców, którzy będą dla was wsparciem, wprowadzą w nowy, nieznany świat, będą was czujnie strzec i na pewno staną się dla was niczym najlepsi przyjaciele! 2. matulę, która jest piękna niczym kwiatuszki na wiosnę, ma super rodowód i byłą Gwiazdę za rodzica! 3. super przystojnego, trochę zbyt opiekuńczego i chaotycznego tatę, który jest gwiazdą!!! No halo, kto by nie chciał dostąpić takiego zaszczytu!!! 4. całą masę zabaw i opowieści! Wasi starzy należą raczej do typów beztroskich, pełnych empatii serduszek, które bez wątpienia podbijecie, kiedy już pojawicie się na świecie! Gwarantujemy wychowanie pozbawione stresu i nerwów! [a przynajmniej ze strony ojca]. Nauczymy miłości do bliźniego swego, tolerancji i lojalności! Matula może na was trochę pokrzyczy, ale tatuś da całuska i ją jakoś przegada, a na pocieszenie zabierze swoje dzieciaczki na przejażdżkę na swoim grzbiecie! 5. ewentualne młodsze rodzeństwo w przyszłości…? THEME MIOTU Dźwięki! Dajemy tu wam pełną swobodę w wyborze, Ostra nazywa kocięta po czymś głośniejszym, Polny natomiast po nieco bardziej spokojnym, tak dla równowagi. A więc mile widziane wszelkie Huki, Szelesty, Trzaski, Trele, Wrzaski, Krzyki, Szmery, Bulgoty, Jazgoty, Pieśni, Ryki, Śpiewy, Skowyty, Piski, Szumy, Świergoty, Ćwierki, Grzmoty, Świsty, Gwizdy, Klekoty i jakiekolwiek inne wymyślicie! UMASZCZENIA MIOTU kocięta mogą być tylko długowłose. czarne, niebieskie, bure, szylkrety (czarno-rude, buro-rude, niebiesko-kremowe), rude, kremowe. Białe znaczenia mogą pokrywać dowolną ilość kota, a więc dopuszczalnym kolorem jest też biel. pręgi: tygrysie lub klasyczne przy jakiejkolwiek ilości bieli wystąpić może heterochromia! jako rodzice oferujemy oczywiście ewentualną pomoc w poszukiwaniu galerii! Zachomikowałyśmy ich mnóstwo! LISTA CHĘTNYCH 1. Kuni Syk [ Pomruk ] 2. Ostrokrzewowa Łapa [ Ryk ] 3. Mysia Łapa [ Pogłos ] 4. Bawełniana Nić [ Bzyczek ] 5. Zbożowa Łapa [ Pieśń ] 6. Pokrzywa [ Ćwierk ] 7. Płonące Niebo [ Stukot] 8. Bielik [ Pieśń ] 9. Skrzące Słowo [ Pieśń ] OFICJALNA LISTA ⤷ Zbożowa Łapa [ Pieśń ] ⤷ Pokrzywa [ Ćwierk ] ⤷ Płonące Niebo [ Stukot] ⤷ Skrzące Słowo [ imię w toku ] ⤷ Bawełniana Nić [ Bzyczek ] INFORMACJE koncepciki zbieramy do 27.07. Skład miotu zostanie ogłoszony tego samego dnia, natomiast poród zaplanowany jest na 13.08! INFORMACJE DODATKOWE kontaktować się z nami można najlepiej przez discorda [ Polna Gwiazda - skeo#5499 ; Ostry Kwiat - Husarii#7437 ] w celu przesłania konceptu na postać, wymienieniem się pomysłami i ewentualną pomocą w poszukiwaniu odpowiednich zdjęć! RE: polne kwiaty - Ostry Kwiat - 13.07.2021 * chwali się brzuszkiem * MAMA WAS KOCHA I WYCAŁUJE JAK SIĘ URODZICIE!!!!! RE: polne kwiaty - Kuni Syk - 13.07.2021 *pisk* wpiszcie mnie! Imię wyślę razem z konceptem RE: polne kwiaty - Ostrokrzewowa Łapa - 13.07.2021 Ja jestem chętna jako Ryk, zgłosić się zgłoszę ale nie wiem czy mi się uda posty ogarnąć kc was RE: polne kwiaty - Mysia Łapa. - 13.07.2021 ............ :pajac: można mnie wrzucić na listę jako Pogłos i uhhhhhh posiedzę i pomyślę nad konceptem, o RE: polne kwiaty - Bawełniana Nić - 13.07.2021 można mnie dopisać jako Jazgot.................. RE: polne kwiaty - Zbożowy Kłos - 13.07.2021 *pajac emoji* zgłaszam się RE: polne kwiaty - Pokrzywa - 13.07.2021 Zgłaszam się jako Ćwierk uvu RE: polne kwiaty - Płonące Niebo - 13.07.2021 Ja się zgłaszam! Nad imieniem jeszcze pomyślę, ale wstępnie proszę mi wpisać Stukot. RE: polne kwiaty - Malwa - 13.07.2021 Rzucane bratankami gwarantowane <333 RE: polne kwiaty - Przebiśniegowy Zagajnik - 14.07.2021 Aaaaaaaaa *krzyczy w przestrzen z bolu* Za mało istnieje slotów na multi..... RE: polne kwiaty - Skrzące Słowo - 14.07.2021 Dziadziuś patrzy z chmurki..... RE: polne kwiaty - Bielik - 15.07.2021 a co to, można mnie dopisać jako Pieśń :3! RE: polne kwiaty - Ostry Kwiat - 16.07.2021 Cześć dzieciaczki >:3 Mamusia przyszła z linkiem do przeróżnych galerii kotów jakby ktoś jeszcze szukał <3 Daje wam to co mam zapisanego i mam nadzieje, że nie pomyliłam się za bardzo w maściach xD https://docs.google.com/document/d/1XS7i96QunQtlMgxwPRrOsh9uCsWfeef-pyMCn1ervTU/edit?usp=sharing RE: polne kwiaty - Płonące Niebo - 16.07.2021 Oooch, chętnie przygarnę tego! https://www.instagram.com/_smoke_thecat/ ma dużo fajnych zdjęć i pasuje do mojej postaci całkiem. Teraz tylko trzymać kciuki muszę by się dostać! >:) |