Postaci porzucone
Wygląd
Dawno przerosła swojego mistrza oraz jakiś czas temu swojego ojca. Jest ogromna, ale bardzo proporcjonalna, muskularna oraz zbita, choć o zgrabnym tyłku. Gęste białe futro okala jej mocną szyję, tworząc pokaźną kryzę, a bokobrody otaczają jej silną szczękę. Na pysku, łapach oraz ogonie białą sierść Bystrej pokrywają intensywnie czarne, gęste pręgi. Jej trójkątne uszy są czarne, a z ich czubków wyrastają niezbyt wydatne również czarne pędzle. Ogon Bystrej jest niemalże długości jej tułowia, zaś sylwetka wpisana jest bliżej w kwadrat niżeli w jakiś dłuższy prostokąt, co oznacza, że jest proporcjonalnie zbudowana i nie ma jakoś bardzo długich łap w porównaniu do reszty ciała. Należy raczej do krępych, mocno zbudowanych kotów, choć o eleganckich ruchach. Oczy Bystrej mają lazurową barwę.
Hm, granie Bystrą zawsze sprawiało mi ogromną frajdę i bawiłam się nią świetnie, ale na każdego kiedyś przyjdzie kres. Przyszedł czas na Bystrą, tak. Pewnie gdyby jej historia nie potoczyła się tak, to nadal bym nią grała i szkoliła tym agresywnym mopem kolejnych świetnych wojowników w Klanie Wichru, miała fabularne wątki, darła się na cerkach et cetera. Niestety, wraz z wygnaniem wątki Bystrej zaczęły się pomału kurczyć, a po śmierci Otoczak i utraty jakichkolwiek bliższych jej kotów Bystra już nie miała czego tutaj szukać. Na dodatek Echo, czyli obecnie najbliższy jej kot poza rodziną, z którą straciła już większość więzi, zaproponował jej wspólną podróż, więc co jej właściwie pozostało? Nie patrząc za siebie postanowiła ruszyć w nim nieznane, albo i znane.

Podobnie jak wyżej - nie wiem, czy kiedykolwiek do niej wrócę. Może za jakiś czas, albo gdy któraś z postaci mi umrze, ale w tym momencie powrót, jeśli w ogóle jakikolwiek, przewiduję na bardzo odległe czasy.
[Obrazek: HKRZFGc.png]

» NIE PROWADŹ MNIE «
sama wiem czego chcę
i
dę chciała to się zgubię
[ RAZ, DWA, TRZY - KRYJESZ TY ]
a jak nie - wypadasz z gry
jakdę
chcia to odnajdę zgu

Statystyki - lvl: 5 | S: 16 | Zr: 11 | Sz: 10 | Zm: 8 | HP: 85 | W: 55 | EXP: 215/400
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 30/100
Odpowiedz
Wygląd
Gwiazdka ubarwieniem przypomina mieszankę swoich rodziców. Szare futerko pokryte jest niemal w całości różnymi ozdobnikami w kolorach czerni i miedzi. Na łapkach i ogonie są to w głównej mierze cętki, które na grzbiecie zmieniają swój kształt na nieregularne zawijasy i plamki w rudo-brązowych odcieniach. Na szyi oraz głowie, ozdobniki te układają się natomiast w tradycyjne pręgi. Białe futerko pojawia się na podgardlu i ciągnie w stronę pyszczka, aż do ciemno różowego noska. Jej oczy mają intensywną, zielono-niebieską barwę. Koteczka ma niewielkie formaty - mała i drobna, z proporcjonalną budową i wzrostem wiecznego terminatora nie wygląda zbyt imponująco.
Gwieździsta Ścieżka -> zaginieni
Patience is never easy... I understand wanting MORE.
I know how hard it is to wait to spread out your wings and soar.
[Obrazek: WwV5qKa.png]
But you stand here for a reason - you're gifted and you are strong.
That crown is upon your head because you belong!

Statystyki - lvl: 6 | S: 8 | Zr: 16 | Sz: 15 | Zm: 21 | HP: 85 | W: 65 | EXP: 290/500
Stat. Med. - lvl: 10 | MED.EXP: 1785/2100
Odpowiedz
Wygląd
Sierść w kolorze piasku, zawsze czysta i lśniąca - oto znak rozpoznawszy Rzecznej medyczki. Pokryta jest niewiele ciemniejszymi pręgami, które na bokach układają się w grube zawijasy. Nie brak także mlecznobiałych akcentów, które zdobią jej mordkę, gardło, brzuch, palce oraz końcówkę ogona. Aparycja Księżyc jest zupełnie nieimponująca; przykrótkie łapy noszą smukły, nieco wydłużony korpus oraz zaokrągloną głowę, na której osadzone są nieduże uszy, orzechowe oczy i nos o barwie łososiowej. Jej skóra jest wolna od blizn, za to na brzuchu, bokach i biczowatym ogonie widać niemal łyse fragmenty - efekt zbyt intensywnego czyszczenia futra w momentach stresu. Głos Rzeczniaczki jest dość charakterystyczny; jako że transpłciową kotką musi nad nim pracować, by był wyższy i brzmiał jak głos kotki.
... chyba nikt nie będzie specjalnie zdziwiony nadejściem czegoś tak nieuniknionego jak to, że chcę porzucić dryfa. |'D przykro mi, że tak wyszło, i to dopiero po stworzeniu nowego konta, ale naprawdę już nie mam siły próbować naprawić jego sytuacji. zastanawiałem się nad porzuceniem go już chyba od końca ubiegłego roku, i przyznaję, że to ja tutaj w pełni zawiniłem. no ale bez zbędnego rozwlekania się: chcę, by dryf trafił do zaginionych. najprawdopodobniejszy scenariusz jest taki, że uciekał przed drapieżnikiem i przypadkiem wbiegł na grzmiącą ścieżkę, gdzie potrącił go samochód. ludzie zabrali go do weterynarza i postanowili się nim zająć, i od tego momentu postanowił z nimi żyć/nie jest w stanie uciec, bo ludzie nie wypuszczają go na zewnątrz/uraz po zderzeniu mu to uniemożliwia. może jeszcze kiedy nim wrócę, ale... naprawdę nie wiem. wątpię. jednak chyba wciąż lepsze to niż uśmiercenie.
[Obrazek: b0CQi7B.png]
Statystyki - lvl: 5 | S: 8 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 18 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 65/400
Stat. Med. - lvl: 7 | MED.EXP: 640/1200
Odpowiedz
Wygląd
Zdecydowanie urósł należy do jednych z najwyższych kotów. Kołtuny i brud już nie pasują do opisu kocurka. Długie czarno białe łaciate futro zawsze dokładnie umyte. Bo z czasem kocurek nie mógł już patrzeć na ten brud.Co do futra to ma ono barwę czarną niczym smoła, ale ma białe znaczenia na łapach sięgające do połowy łap, na pysku z wyjątkiem nosa i brody, szyi oraz na brzuchu. Stał się średnio barczysty, ale przez swój wzrost może budzić strach. Kroki stały się niezwykle pewne, ale zarazem delikatne. Momentami przy napięciu mięśni widać je poprzez sierść, ale nie są jakieś niezwykle duże. Zielone oczęta patrzą na świat bardzo uważnie zawsze starając się zauważyć najmniejszy ruch.
Heh... z trudem to piszę, ale chciałabym, aby Zamglona odeszła do adopcji. Nie mam już na nią żadnego pomysłu, ani weny. Chciałabym przeprosić wszystkich użytkowników którzy mieli sesję z Mgłą. Mam nadzieję, że ktoś się dobrze nią zaopiekuje.

Edit: Jednak za namową wielu graczy Zamglona zostaje u mnie
Statystyki - lvl: 1 | S: 3 | Zr: 7 | Sz: 6 | Zm: 4 | HP: 50 | W: 50 | EXP: 55/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Czarna jak smoła kotka. Zdobi ją para zielono-żółtych oczu. Na lewym policzku posiada bardzo wąskie, niewidoczne gołym okiem zadrapania, a na barku rozciętą skórę. Lekko wychudzona, z szeroko rozstawionymi nogami.
nawet nie chce mi się pisać, dlaczego.

światełko -> nieaktywny/zaginieni, czy jak tam była ta grupa.

edit: albo wiecie co podczas wyprawy pod koniec w lesnych terenach spotkala lisa i nie zdołała uciec ze swoją łapką. wsadzić do martwych lub mgbg, bo nie wiem w sumie - znala kodeks and stuff ale byla samotnikiem i stuff wiec nie wiem nie wiem

edit2:
grzmot ze stresu odeszła z gromu, cicho i w nocy.
(ustalane z czmiel) pewnego dnia na spacerze chrząszcza i olchy, srebrzysty dowiedział się o swoim pochodzeniu. wiedział, że olcha nie chciałby jego odejścia i zatrzymywał go, więc gdy ten wyszedł na patrol, ten wymknął się z obozu i opuścił klan z nienawistnymi myslami o motylu. ba, samym sobie.
ded
Statystyki - lvl: 2 | S: 11 | Zr: 8 | Sz: 4 | Zm: 3 | HP: 55 | W: 55 | EXP: 90/150
Stat. Med. - lvl: 69 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Przede wszystkim - ten wojownik Klanu Cienia przewyższa większość wojowników nie tylko w swoim klanie, ale także w całym lesie. Należy po prostu do tego gatunku kotów, których gabaryty świadczą o przewyższającej inne atuty sile. Ciało Wężowookiego jest mocno zbudowane, trzymające się na potężnych filarach łap. Pokrywająca go sierść jest krótka, gęsta, zapewniająca ciepło nawet w najsroższe zimy. Do tego jest bura, jak u większości cienistych kotów. Zachowana w ciepłych odcieniach, jak brązy i delikatne rudości, poprzecinana ciemniejszymi pręgami. Jedynym jasnym - beżowo białym akcentem, jest broda wojownika, a także nieznaczny fragment znajdujący się pod nią. Kocur ma duże oczy, o zwykle badawczym, przenikliwym wyrazie, barwy intensywnej żółci.
Wronie Pióro odchodzi do Gwiezdnego Klanu.
Czarnego wojownika dopadły kleszcze, które to z kolei przyniosły ze sobą chorobę, która w końcu odebrała mu życie - kocur i tak trzymał się na uboczu, stroniąc nieco nawet od obecności Jeżynowego Ciernia, przez co wszystkie symptomy z nią związane zostały zauważone zbyt późno, by udzielić mu pomocy. Inna kwestia była taka, że Wrona bagatelizował swój stan tak długo jak tylko mógł, nie chcąc iść do medyka.
W wyniku tego wreszcie mógł udać się na Srebrną Skórkę, o ukochanego brata, co ukoiło wreszcie jego zszarganą i niespokojną duszę. Dzięki temu wreszcie mógł być szczęśliwy.
<center>
<table><center><tr><td>___________Look me in my eyes
..__Tell me everything's not fine
..______Or the people ain't happy
.____And the river has r u n d r y
- ̗̀ You thought you could go free ̖́-
_____But the system is done for

</td><td>[Obrazek: gjPPyJ3.png]<td>
We'll never get free
Lamb to the s l a u g h t e r
What you gon' do
When there's blood in the water
The price of your greed
Is your son and your daughter

<br></td></tr></center></table>
</center>
Statystyki - lvl: 9 | S: 30 | Zr: 14 | Sz: 14 | Zm: 11 | HP: 90 | W: 90 | EXP: 90/900
Stat. Med. - lvl: 2 | MED.EXP: 3
Odpowiedz
Wygląd
Zakurzona Skórka wyrosła na całkiem niebrzydką pannę. Jej miękkie, szaro-niebieskie krótkie futerko nadal wygląda na lekko przykurzone, ale koteczka w ogóle się tym nie przejmuje. Przynajmniej nie musi spędzać długich godzin na czyszczeniu go i doprowadzaniu do właściwego koloru, więc w zasadzie niczym kot Schrödingera, zawsze jest jednocześnie i czysta, i brudna. Ma zgrabny, czarny nosek, długie łapki i smukłą, lekką sylwetkę. Po ojcu odziedziczyła heterochromię - jej prawe oko jest zielone, a lewe ma barwę błękitu.
Zakurzona Skórka -> zaginieni
[Obrazek: ALvCzfY.png]

It's gonna get a little weird,
Gonna have a good time!
I ain't from round here,
I'm from another dimension!

Statystyki - lvl: 4 | S: 10 | Zr: 13 | Sz: 10 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 45/300
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
To dobrze zbudowana, proporcjonalna koteczka z puchatym, gęstym futrem w kolorze, hehe, jasnobrązowym przywodzącym na myśl kawę z mlekiem. Dużą ilością mleka, która w słońcu sprawia rudawe wrażenie, może dlatego, ze była posłodzona miodem. Jej oczy są intensywnie niebieskie a całe ciało jest pokryte pręgami. Ogółem to opis się nie zmieścił dlatego dla większej liczby informacji zerknij sobie do KP.
Lwi Płomień -> zaginieni
Pstra Chmura -> martwi (dowolna grupa, gdzie administracja stwierdzi, że Pstra powinna trafić)

[Obrazek: f8ea82d829a6acba4909865e7cd1b0dd-d6pm0qg.png] [Obrazek: 0ae54361a44eb5ae298f9bcafcfbc51a-d6pm1ps.gif] [Obrazek: 6761365d7cf4019bbfe10d02acf1bfb8-d6pmfz8.png] [Obrazek: 00cffa8235a5c8891b95d244e0281ca3-d6pmg7x.png] [Obrazek: b19bb85feaaef849c4968c77e9a48e73-d6pmh99.png] [Obrazek: a22e4c5f249430aa1599b1b3913f2898-d6pmhsm.png] [Obrazek: 3d749492592a884e06f06a97639cca22-d6pmigi.png]

Dziś osiem serc, w szklance na dnie....................................................
Przez lodotaflę przedrzeć się chce................................................
Ja szukam ciebie, ty szukasz mnie......................................................
A między nami sześć obcych serc.......................................................
......................................................I może miłość stopi ten lód
...............................................A ciepło sprawi, że stanie się CUD
................................................Szesnaście połówek połączy się

W osiem szczęśliwie zakochanych serc

[Obrazek: 5e8104f6582fa0ef0707188474460f0a-d6pqzdt.gif]

Głos: Shakira
Statystyki - lvl: 4 | S: 15 | Zr: 11 | Sz: 8 | Zm: 5 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 45/300
Odpowiedz
Wygląd
Czosnek to wszystko, czego można się spodziewać po doświadczonej samotniczce i córce miejskiego gangstera. Choć trochę jej brakuje do zakwalifikowania się do grupy najwyższych kotów, wciąż jest imponującego wzrostu. Długie, kudłate i splątane futro jest szaro-bure z czarnymi pręgami na głowie i łapach, a także ciemnym płatem pokrywającym grzbiet i ogon; barwy kocicy o zanikającym pręgowaniu są dość ciemne na całej powierzchni ciała, tylko na pysku, szyi i brzuchu widać jaśniejsze przebłyski. Jej bokobrody nie są najdłuższe, lecz wokół szyi posiada długą i gęstą kryzę. Sylwetkę ma masywną, pod grubą warstwą brudnej i zakurzonej sierści zarysowane są mocne mięśnie. Wąsy, którymi ozdobiony jest pysk, wywijają się do góry, nos jest barwy wątrobianej, a wyżej znajdują się lodowate, szaro-błękitne oczy. Blizny: parę szram na głowie, ślad po oderwanym płacie skóry na lewej przedniej łapie, postrzępione krawędzie uszu.
czosnkowy kieł zaczęła zauważać, że zakurzonej skórki nie ma w obozie, tak samo jak jej zapachu. upewniwszy się, że kotki nie ma już w klanie cienia, niezwłocznie go opuściła, nie mając nic, co by ją dłużej trzymało w miejscu. krótko pożegnała się ze splątanym futerkiem, informując ją tylko, że wraca do ojca na osiedle. postanowiła kręcić się w jego okolicy w poszukiwaniu swojej ukochanej... i przy okazji zobaczyć tereny poza osiedlem, zwiedzić chociaż część świata, bo była teraz dostatecznie silna, by sobie poradzić -> zaginiona.

jeśli ktoś chce uznać, że widział czosnek na osiedlu i z nią rozmawiał, droga wolna. prosiłbym tylko o nie narzucanie jej zachowań ooc. czasem bywa w okolicy cienia, by się zorientować czy kurz nie wróciła, ale bardzo rzadko. jej terminatorzy przy najbliższej ceremonii mogą zostać przekazani pod czyjeś skrzydła.
<table><tr><td>[Obrazek: GrahmtT.png]</td><td><br>we've gone way too fast for way too long<br>
and we were never supposed to make it half this far<br>
and I lived so much life, lived so much life<br>
I think that God is gonna have to kill me twice

</td></tr></table>
enter,ok
x
Statystyki - lvl: 6 | S: 18 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 70 | EXP: 130/500
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 65/100
Odpowiedz
Wygląd
Blada to wręcz ucieleśnienie stereotypu Wichrzaka. Jest wysoka, o długich łapach i bardzo szczupła, chociaż nie aż tak wychudzona jak kiedy wróciła do Klanu. Ma krótkie białe futerko, które tylko na uszach staje się szare. To znaczy... urodziła się z białym futerkiem, ale czasem patrząc na nią ciężko to stwierdzić - jest wiecznie ubłocona, wybrudzona i rozczochrana, bo w końcu po co dbać o futerko, kiedy jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia? Nad różowym noskiem widnieje para niebieskich oczu będących kopią oczu jej ojca. W dużym skrócie - Blada to po prostu mieszanka swoich rodziców, chociaż ma w sobie zdecydowanie więcej cech Krzykliwej Mewy niż Bezchmurnego Nieba.
cóż, tak się składa, że ostatnio nie mam ani czasu, ani siły, ani tym bardziej chęci na prowadzenie trzech postaci, zwłaszcza na bladą, dla której już do jakiegoś czasu nie mogę znaleźć "miejsca" w fabule, więc cóż.
tak więc blada łapa trafia do zaginionych. pewnego razu tak jak zwykle wyszła z obozu, jednak już więcej do niego nie wróciła. żyje, najpewniej ma się całkiem dobrze jako samotniczka włócząca się to tu, to tam.
jeśli ktoś chce uznać, że ją spotkał czy coś - droga wolna.
everything is fine and nothing matters
weather's always nice inside my head
. e v e r y t h i n g . i s . f i n e .
[Obrazek: yup_by_8_bitspider-db3a0sc.gif]
and nothing matters anyway
and it makes it a l l o k a y if

I DON'T CARE
Statystyki - lvl: 3 | S: 7 | Zr: 10 | Sz: 10 | Zm: 6 | HP: 80 | W: 40 | EXP: 70/200
Odpowiedz
Wygląd
Jego wygląd zdecydowanie podkreśla charakterek figlarnego i ciekawskiego męczyduszy. Niewielki, uroczy kociak, raczej drobnej budowy, jednak kontur jego ciała zniekształca długie, puszyste lekko pokudłaczone futro, które sprawia, że wygląda jak kuleczka. Jest bury, klasycznie prążkowany z białymi plamami na pyszczku, piersi i łapkach, przypominające stopki. Oczka ma szaro niebieskie, ceglasty nosek i różowe poduszeczki łap.
Chciałabym zawiesić PszPsz na czas nieokreślony.

Znając go... Jego zniknięcie może wytłumaczyć tym, że jak to on, pognał za motylkiem zapominając o otaczającym go świecie i ... Przygarnęły go jakieś dwunogi. I w ten sposób PszPsz może rozpocząć nowe życie jako pieszczoch Okruszek.

w ogóle bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi Ci ód
nie jesteś Tutsi, ani Hutu i t e sprawy, to wystarczy
że odpowiesz sobie na jedno zaj#biście, ale to zaj#biście ważne pytanie
- ̗̀ "co lubię w życiu robić", a potem zacznij to robić ̖́-

[Obrazek: e853e2e5b2f523221d49a7efd11a8e6e-daebpri.png]
Statystyki - lvl: 1 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 6 | Zm: 2 | HP: 65 | W: 35 | EXP: 100/100
Odpowiedz
Wygląd
Co do wyglądu ruda koteczka mało się zmieniła. Co oczywiste, podrosła. Łapy jakby się lekko wydłużyły, sylwetka wysmuklała, a ogon dłuższy o parę centymetrów, wciąż nerwowo drga przy obcym kocie, ot żadnej wielkiej zmiany. Jej oczy przybrały piękny, zielonkawy odcień, z resztą tak samo jak u jej siostry, do której była strasznie podobna, z wyjątkiem, że tęczówki Klonowej Łapy były o wiele jaśniejsze, co nie zmienia faktu, że pozostała w nich ta sama obojętność co zawsze. Futerko wciąż jasne i króciutkie, nie ma na sobie choćby grama brudu, od kiedy młoda kotka zaczęła dbać o higienę. Łapy już nie takie drobne jak kiedyś, teraz chociaż raz na dzień mokre od wody.
*wdech*
Nie sądziłam, że kiedyś tu napiszę, ale niestety tak wypadło. Pokochałam Klona całym serduszkiem, jaki i Kroplika, jednak już nie dam rady nimi grać. Chodzi głównie o czas, muszę się skupić na nauce, zwłaszcza, że w tym roku doszły dodatkowe zajęcia. Z drugiej strony, już można było zauważyć, że w maju/czerwcu moja aktywność spadła, po prostu pisanie coraz bardziej mi "ciążyło". W lipcu jeszcze chciałam się zmotywować, jednak nie pykło.
Rok to dużo i zdążyłam się przywiązać, jednak wszystko ma swój koniec.
Klonowa Łapa, moje kochane bubu. Pewnego razu obeszła wszystkie dzieciaczki i Ciemnego i powiedziała, że ich kocha, a potem po prostu wyszła z Obozu. Początkowo chciała uciec z Klanu, jednak w połowie rozmyśliła się i chciała wrócić, ale znaleźli ją ludzie i przygarnęli, nadając jej imię... Anakonda(?)
Kroplikowy Płatek, on po prostu odszedł z Klanu. Mogłoby się wydawać, że jest ostatnią osobą, która by to zrobiła, ale uznał, że tak będzie najlepiej. Zwłaszcza, że jakoś mu już nie szło życie w Klanie.

I tak kończy się moja przygoda na arci... Cusz, całuski dla wszystkich, którzy jeszcze o mnie pamiętajo :'D Wszystkim życzę miłej gry
Decisions as I go, to anywhere I flow
Sometimes I believe, at t i m e s I'm rational
I can fly high, I can go low
Today I got a million, tomorrow, I don't know

Stop claiming what you o w n don't think about the show
We're all playing the same game, waiting on our loan
We're unknown and known, special and a clone
H a t e will make you cautious, love will make you glow
Statystyki - lvl: 3 | S: 10 | Zr: 8 | Sz: 7 | Zm: 7 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 65/200
Odpowiedz
Wygląd
Ogromna, klasycznie pręgowana bura kotka z białymi znaczeniami na pyszczku, piersi i palcach, o bladozłotych oczach. Nieco zgarbiona, zawsze z nonszalancko potarganym futrem.
cóż, chyba widac że straciłam ostatnio zapał do gry. prawie mnie tu nie ma, bo nauczyciele zalewają coraz to większą ilością nowego materiału, a moje chore ambicje nie pozwalają mi na jakieś zaniedbania. nie chcę odchodzić, ale pozbędę się chociaż jednej postaci, żeby mieć mniej do ogarniania. i chyba wiadomo, na kogo padło.

ostatnimi czasy gołębia łapa unikała treningu jak ognia, bała się go wręcz panicznie. miała różne wymówki, ale najczęściej z jej pyszczka padały słowa "źle się czuję". dni mijały, a młoda wcale nie nabierała odwagi, żeby przyjść do mistrzyni i kontynuować naukę. zaczęło ją dręczyć sumienie. czuła, że zawiodła wszystkich, że jest beznadziejnym kociakiem, bo na miano terminatora według siebie nie zasługiwała. pewnego ranka wyrzuty sumienia wygrały z gołąbek i nie pozwoliły jej dłużej zostać tutaj, bo widocznie się do tego nie nadawała. to wszystko ją przerosło. wyszła chwiejnym krokiem z legowiska, rozejrzała się, czy nie ma w okolicy mamy, taty albo kogoś z rodzeństwa. upewniwszy się, że nikt jej nie będzie widział, wybiegła z obozu ze łzami w oczach. nie chciała odchodzić, ale nie widziała innego wyjścia. zaginiona.
mam nadzieję, że jednak kiedyś do niej wrócę, bo kocham ją całym serduszkiem :(
sarai pronto per lottare
per cercare sempre la libertà
e andare un passo più avanti,
essere sempre vero
spiegare cosa è il colore
a chi vede bianco e nero
Statystyki - lvl: 3 | S: 12 | Zr: 7 | Sz: 8 | Zm: 6 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 50/200
Odpowiedz
Wygląd
Wielki i masywny, szeroki w barach. Kark jest mocny i gruby, sylwetka postawna i umięśniona, wyrobiona dzięki ciągłym treningom i polowaniom. Syn Deszczowego Dnia zdecydowanie wyróżnia się też na tle innych dzięki swojemu wysokiemu wzrostowi. Można go zaliczyć do czołówki najwyższych kotów we wszystkich czterech klanach. Powyciągany wzwyż i wszerz, stał się istnym murem obronnym. Zaopatrzone w muskuły ciało pokrywa gęsta i gruba, miejscami nieco zwichrzona sierść barwą podobna do kory drzewa. Widnieją na nim smoliste pręgi, tworzące tygrysi wzór. Delikatne rozjaśnienia pojawiają się na pysku, brzuchu i łapach kocura. Ceglany, cieniowany nos otacza cała masa białych, krótkich wibrysów, a ponad narządem węchu widnieje para jasnych, chłodnych miętowych ślepi. Doskonale zaprojektowana maszyna do polowania i walki. Kocur porusza się dość energicznym, aczkolwiek spokojnym krokiem, zawsze trzymając ogon na równi z linią grzbietu. [ kp ]
Zwiewny Listek -> zaginieni
Statystyki - lvl: 5 | S: 18 | Zr: 13 | Sz: 7 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 90/400
Odpowiedz
Wygląd
Kocurek jest dość spory, jak na swój wiek. Z pewnością zaliczyć go można do osobników o ponadprzeciętnych gabarytach, sięgających tej górnej granicy. Ma masywny łebek, szerokie barki oraz grube, długie łapki. Z pewnością wyrośnie na podręcznikowy przykład zdrowego wojownika. Jego zbite ciało pokrywa jasne futro, które lekko ciemnieje (jest szaroniebieskie) na ogonie, pysku, łapach oraz nosie, tworząc lekki kontrast (niebieski point). Ma białą, niewielką łatę między tylnymi nogami, szarobrązowy nos, jasnobrązowe poduszki, jasne wibrysy i niebieskie ślepia.
Mróz -> Martwi.

Powodem śmierci była ciężka choroba odkleszczowa. Elo.
Statystyki - lvl: 1 | S: 8 | Zr: 6 | Sz: 4 | Zm: 2 | HP: 65 | W: 35 | EXP: 75/100
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości