Rudzikowe Ognie
Wygląd
Brązowooka kocica o trochę wyższym niż średnim wzroście, czarno-rudym futrze z tygrysimi pręgami przecinającymi te drugie, z podłużną blizną na boku i szyi oraz przyciętym i nadszarpanym lewym uchem.
Kotki będą chodzić do takiej Krzywuchy vol 2 i ona przyprowadzi dwunoga od takich spraw :mro: a tym panem od którego będą ehem, te rzeczy zostanie Gburek. W bardzo szybki sposób dorobi wię wszędzie rodzinki
boję się tej melodii
że przyniesie cię znowu
kiedy już pamięć zapomni
to co we mnie jest tobą

boję się tej melodii
że zmąci tą ciszę
która mi kiedyś pozwoli
xxxxxxxxxxxxxxxxxxnareszcie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxnie słyszeć
Statystyki - lvl: 4 | S: 13 | Zr: 10 | Sz: 9 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 35/300
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Wygląd
Biały z burymi elementami. Prawe oko w większości bladoniebieskie, lewe bursztynowe. Wysoki jak na swój wiek.
Cześć! Ośmielona widokiem innych "nowych", również zgłaszam swoją kandydaturę. :3 Przygodę z pbfami zaczęłam w 2011 r., wiem z czym to się je i potrafię odpowiednio gospodarować czasem wolnym, by nie zaniedbywać postaci. Artemida byłaby obecnie moim jedynym forum, więc zaangażowałabym się w pełni.
Statystyki - lvl: 1 | S: 7 | Zr: 7 | Sz: 4 | Zm: 2 | HP: 65 | W: 35 | EXP: 0/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Wygląd
Kotka ma krótką sierść w kolorze intensywnie rudym, pokrytą nieco ciemniejszymi pręgami (pręgowanie tygrysie). Charakterystycznego wyglądu dodaje jej biały pyszczek oraz ciemniejszy kolor końcówek uszu. Jest nieco większa i mocniej zbudowana niż przeciętne kotki w jej wieku. Oczy ma koloru bursztynowego. Od innych kotów łatwo można ją rozpoznać patrząc na jej puchaty ogon, który nienaturalnie przekrzywia się w lewo. Od urodzenia przeszkadzał on kotce w swobodnym poruszaniu się - został jednak naprawiony przez medyka i od tego czasu funkcjonuje prawidłowo, jednak wygląda nieco inaczej niż ogony innych kotów. W dodatku zdarza się jej być nieco niezdarną, ponieważ jej rozwój przebiegał inaczej niż u przeciętnego kociaka.
Dopisałam do listy. Już wiem, że wybór będzie trudny :(
Panie dzieju, ja to już nie jednych takich przeżyłam.
Panie dzieju, nie jedno widziałam, gdy się tak tu kręciłam.
Nosiłam wdechy takich, wdechy takich, wdechy takich cnych
Nosiłam gnojów jak but głupich, tych do cna, tych do cna złych.
Statystyki - lvl: 7 | S: 19 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 12 | HP: 70 | W: 90 | EXP: 240/600
Wygląd
Patrząc na długie łapy zapewniające mu nie tylko wysoki wzrost, ale i szybkość, oraz smukłą, harmonijną sylwetkę, można stwierdzić, że należy on do kotów całkiem urodziwych. Mimo to jego futerko nie należy do jakoś szczególnie niezwykłych – jest krótkie i zadbane, w kolorze jednolicie czekoladowym, takim jakie ma jego matka, Śliwkowa Gałązka. Po niej też Rudzik odziedziczył żółte oczy, zazwyczaj pełne powagi. Zawsze chodzi z dumnie uniesioną głową.
ojejku, ale was się nazbierało, nie spodziewałam się :0.

also jak macie już jakieś koncepty na postać, to podsyłajcie mi i ognik uwu
[Obrazek: d60fxig-ee942e2f-eb11-49ae-ba43-2fd7d05174ab.png]
and we dream of the day, when our kids can play
in the streets with no fear of them being taken away
fathers raise their sons with respect and love
handle anger and pain with no need for no guns
Statystyki - lvl: 3 | S: 9 | Zr: 8 | Sz: 9 | Zm: 7 | HP: 80 | W: 40 | EXP: 190/200
Wygląd
Kotka posiada czarne futro ozdobione gwiazdami oraz intensywnie zielone oczy. Jest średniego wzrostu z miękkimi łapami biegającymi po drodze mlecznej.
Rudzik, koncept to opis postaci, tak? Bo jeśli tak, to dość długi opis Kasztana poleciał na twoje pw!
[Obrazek: 28ayRbS.png]
I m home, with moonlight on the river, saying my goodbyes
I m home, there s moonlight on the river, everybody dies
Statystyki - lvl: 2 | S: 7 | Zr: 7 | Sz: 6 | Zm: 6 | HP: 65 | W: 45 | EXP: 70/150
Wygląd
Jest jedną z wyższych kotek w Klanie Rzeki, choć nie w klanach. Łapy ma długie, smukłe, choć umięśnione. Na pewno nie można jej zaliczyć do grubych - o nie! Wręcz przeciwnie, podczepia się ona jeszcze pod te szczupłe koty. Pysk ma idealnie proporcjonalny, nie za długi, nie za krótki, oczy odrobinę skośne, choć wiecznie bijące miłym, radosnym blaskiem. Są one koloru zielonego, czasami zaś błyszcząc trochę bardziej na zielono-żółto. Futro ma krótkie, szorstkie, koloru czekoladowego z białym pyszczkiem, szyją, brzuchem i odrobinę łapami, jak i ogonem. Na nim zaś jest sobie pamiątka po pewnym polowaniu - żyłka wędkarska, która zawinęła się i zasupłała wokół jej ogona, której do tej pory nie potrafi zdjąć; jest po prostu zbyt ścisło zawiązana.
kiedy twój ostatni brat w twoim wieku już się ożenił, a ty nadal sama ;////
to ten, ciocia Mleczyk może was na sesję przygarnie or smth, o ile nie będę takim flakiem jak od yyy jakoś roku
Statystyki - lvl: 4 | S: 13 | Zr: 11 | Sz: 8 | Zm: 7 | HP: 55 | W: 75 | EXP: 155/250
Wygląd
Owsiana Łuska jest długofutrym białym kotem z kremowym ogonem i tyłem uszu. Kremowe plamy poprzecinane są ciemniejszymi pręgami. Jest chudy, wysoki i dość długi. Jego pysk i jest podłużny, a na nim znajduje się różowy nos z ciemniejszymi kropkami. Poduszki łap kocura są w tym samym kolorze co nosa. Uszy są długie, równocześnie wąskie, zakończone pojedynczym, białym frędzlem. Oczy ma w kolorze złotym z ciemniejszą otoczką wokół. Prawe oko jest zamglone i nie widzi przez nie prawie kompletnie.
^ i mooże mi odpiszesz po miesiącu XD

ale ten, aż dziwne, że tyle nowych graczy przybywa :D Milutko :'33
  • <table><td><p align="left">XXXXXXXXXX[Obrazek: midnight_kitter_by_paw_kitten-dbmj5kd.png]
    iXXw a sXXm e a n tXXt oXXb eXXy o u r s!
    • we. were meant to be .one
      i.. can't. make .this ..alone
      finish.. what we've ..begun
      you were meant to be mine
      i am.. all.. that ..you ..need
      You carved. open .my heart
      can't just leave me to bleed
    </p></td>
    <td> <p align="right">[Obrazek: 2p7veQc.png]</p></td></table>
Statystyki - lvl: 3 | S: 10 | Zr: 10 | Sz: 8 | Zm: 4 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 60/200
Wygląd
Czarna, krótkowłosa kotka z żółtymi oczami. Przeciętnego wzrostu, najmniejsza ze swojego miotu.
Postaram się dziś/jutro podesłać, ale jakoś około 18 :v
Statystyki - lvl: 1 | S: 4 | Zr: 5 | Sz: 8 | Zm: 3 | HP: 50 | W: 50 | EXP: 80/100
Wygląd
Trzmiel to w głównej mierze biały z pręgowaniem na niebieskich łatach na głowie oraz grzbiecie, jaki ogonie z niemalże czarną końcówką, oraz ciemnopomarańczowych ślepiach. Jego sylwetkę można raczej zamknąć w kształcie zbliżonym do kwadratu. Wyrósł nieco powyżej średniej wzrostu kocurów w Klanie Gromu, ale pod względem tuszy zajmuje w klanie czołowe miejsce. Pod znacznym tłuszczykiem rozbudowały się porządne mięśnie. Kocur-czołg. Blizny: przedłużony uśmiech od lewego kącika pyska aż po ucho; oderwana część małżowiny prawego ucha od boku od zewnętrznej strony po całej wysokości. Po udarze w wieku 65 księżyców jego lewe oko się nie domyka, a lewy kącik pyska jest wiecznie opuszczony.
Jak coś, to możecie sobie dopisać jeszcze rozjasnienia w dostępnych umaszczeniach, czyli niebieskie, kremowe i liliowe, bo ojciec Rudzika był niebieski, a Ogni miała chyba jakąś kremowa siostrę.
» ɴᴛᴇʀxxᴛʜᴇꜱᴇ xxɢᴀᴛᴇs «
Fill your ʜᴀ ɴ ᴅ ꜱ with the rain
Reaching up to the maze of light in the ꜱ ᴋ ʏ

[Obrazek: 4X60gRV.png]

Turns you into ꜱ ᴛ ᴏ ɴ ᴇ, the light you stole
River turns to dust, miles on the run
ᴇ ᴠ ᴇ ʀ ʏ ᴡ ʜ ᴇ ʀ ᴇ you go, can't find no home
All the world you roam turns you into ꜱ ᴛ ᴏ ɴ ᴇ
Statystyki - lvl: 8 | S: 26 | Zr: 17 | Sz: 10 | Zm: 10 | HP: 100 | W: 70 | EXP: 665/750
Wygląd
Kukułka jest burą, wysoką i szczupłą kotką z ciemnymi tygrysimi pręgami. Na nosie posiada białą odmianę. A sam nos jest ciemno brązowy. Na przednich i tylnych łapach ma białe skarpetki sięgające do palców,co dotyczy też klatki piersiowej która jest tego samego koloru. Ma krótką, miękką i gładką sierść która dodaje jej uroku. Kolor oczu odziedziczyła po matce, czyli przybrały one oliwkową barwę.
Przepraszam ale niestety muszę siebie wykreślić z listy. Będę grać jednak w cieniu. Przepraszam za kłopot ale ja jak zobaczę nowy miot to... Awww.. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję że w przyszłości Kuku zabierze malce na sesję :3
you're nothing short of magical and
beautiful
to me i'll never hit the big time.............

.without you so they can k e e p their
.......................» treasure and their t i e s to the machine «
.........'cause I am the mother of Evangeline
Statystyki - lvl: 4 | S: 10 | Zr: 10 | Sz: 11 | Zm: 7 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 230/300
Wygląd
Kotka ma krótką sierść w kolorze intensywnie rudym, pokrytą nieco ciemniejszymi pręgami (pręgowanie tygrysie). Charakterystycznego wyglądu dodaje jej biały pyszczek oraz ciemniejszy kolor końcówek uszu. Jest nieco większa i mocniej zbudowana niż przeciętne kotki w jej wieku. Oczy ma koloru bursztynowego. Od innych kotów łatwo można ją rozpoznać patrząc na jej puchaty ogon, który nienaturalnie przekrzywia się w lewo. Od urodzenia przeszkadzał on kotce w swobodnym poruszaniu się - został jednak naprawiony przez medyka i od tego czasu funkcjonuje prawidłowo, jednak wygląda nieco inaczej niż ogony innych kotów. W dodatku zdarza się jej być nieco niezdarną, ponieważ jej rozwój przebiegał inaczej niż u przeciętnego kociaka.
Trzmieli Pył napisałx:Jak coś, to możecie sobie dopisać jeszcze rozjasnienia w dostępnych umaszczeniach, czyli niebieskie, kremowe i liliowe, bo ojciec Rudzika był niebieski, a Ogni miała chyba jakąś kremowa siostrę.

Zarówno jednokolorowe jak i pręgowane mogą takie być?

Zaktualizowałam listę chętnych. Jeszcze można się dopisać :3
Statystyki - lvl: 7 | S: 19 | Zr: 14 | Sz: 12 | Zm: 12 | HP: 70 | W: 90 | EXP: 240/600
Wygląd
Jeden z najmniejszych kocurów w całym Wichrze. Jego futerko jest bure tygrysio pręgowane z białymi znaczeniami na piersi, brodzie, tylnych łapach i palcach przednich łap, a oczy - bladozielone. Ma bliznę na brodzie i oderwane 3/4 małżowiny lewego ucha. Powoli zaczyna mieć problemy ze wzrokiem, jego chód jest nieco sztywniejszy, niż kiedyś, a na pyszczku, nad białą żuchwą, pojawiają się pierwsze siwe włoski.
Ognistopręga napisałx:
Trzmieli Pył napisałx:Jak coś, to możecie sobie dopisać jeszcze rozjasnienia w dostępnych umaszczeniach, czyli niebieskie, kremowe i liliowe, bo ojciec Rudzika był niebieski, a Ogni miała chyba jakąś kremowa siostrę.

Zarówno jednokolorowe jak i pręgowane mogą takie być?

tak, bo pręgowanie jest niezależne od koloru + niebieskie szylkrety i liliowe szylkrety, też jednolite i pręgowane |D
Statystyki - lvl: 8 | S: 14 | Zr: 21 | Sz: 16 | Zm: 11 | HP: 100 | W: 70 | EXP: 400/750
Wygląd
Najogólniej rzecz ujmując, Kałuża sprawiedliwie upodobnił się trochę do matki, a trochę do ojca. Po Ognistopręgiej odziedziczył, a to ci dopiero, ognisty kolor futerka i ciemniejsze nań tygrysie pręgi, natomiast z Rudzikowym Ogniem łączy go krótka, gładko przylegająca do skóry sierść. Nie jest jednak idealną kopią kolorystyczną rudej kotki, bo brak mu białych znaczeń, albo chociaż jaśniejszych przebarwień, które w jakiś sposób koiłyby intensywną, płomienną barwę puchatego futra. Nos ma w typowym dla rudzielców, ciemnoróżowym odcieniu. Jedynej odskoczni od ciepłych tonów można szukać w bystrych oczach kocura, bowiem te zawsze z porównywalną dozą wesołkowatości błyszczą raz bardziej zielonkawo, raz bardziej niebiesko - w zależności od światła. Po ojcu wyrósł na wysokiego, szczupłego kocura o sprężystym kroku, lubiącego wywijać zwartym ogonem w powietrzu.
Dzień dobry.
Chciałabym zapytać, czy są jakieś ustalenia dotyczące przewidywanej daty porodu? Raczej dłużej czy raczej krócej będzie trwała ciąża? :wilcza:
<table><tr><td>[Obrazek: BSznWcn.png]</td> <td>
___________________ _ __ _ ____

Co mogę zrobić to żyć do utraty tchu!
Zawrócić zdążę wiem
Zaskoczę światłem zmierzch
Gdzieś na końcu świata odnajdę się
Chyba chciałbym już tam być

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯
</td></tr></table>
Statystyki - lvl: 3 | S: 12 | Zr: 10 | Sz: 5 | Zm: 6 | HP: 80 | W: 40 | EXP: 175/200 (stan na 1.01.21)
Wygląd
Jeśli ktoś jeszcze chce się zgłosić - ostatnia szansa, na dniach będziemy wybierać osoby do miotu. Jeszcze nie wszyscy przesłali koncepty na postaci więc możecie też to zrobić, zawsze to jakaś pomoc w decyzji :)

Edit: Raczej długa ciąża bo chcę zdążyć na spokojnie cośtam ciężarną odegrać, choć też nie będę tego nie wiadomo jak przeciągać. Więc podejrzewam, że jakoś pod koniec miesiąca poród.
Wygląd
Czarna, krótkowłosa kotka z żółtymi oczami. Przeciętnego wzrostu, najmniejsza ze swojego miotu.
*idzie pisać posty*
Statystyki - lvl: 1 | S: 4 | Zr: 5 | Sz: 8 | Zm: 3 | HP: 50 | W: 50 | EXP: 80/100
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości