Frajerskie Kijanki
Wygląd
wysoki i masywny | długowłosy | niebieski point | pręgowany | błękitnooki, o łagodnym spojrzeniu
przypominam, że zostały cztery dni (do 31) na zgłoszenie się!! zapraszamy
[Obrazek: rXgzJI7.png]
.
Statystyki - lvl: 10 | S: 24 | Zr: 23 | Sz: 13 | Zm: 15 | HP: 105 | W: 85 | EXP: 140/500
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
długowłosy, czarny dymny oriental, zielone morskie oczy, tygrysie pręgi, biały kołnierzyk
Chciałabym ogłosić, że po wielu rozmyślaniach celuję w imię Kumak :D
[Obrazek: 0Ki0y0X.png]
Statystyki - lvl: 1 | S: 8 | Zr: 8 | Sz: 2 | Zm: 2 | HP: 65 | W: 35 | EXP: 00/100
Stat. Med. - lvl: | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Niski, chudy o tygrysio-pręgowanym szorstkim, burym futrze i niewyrobionych jeszcze niebieskich oczach kocur.
właśnie chłopaki dopiszcie mi imię pomruk/mruczek!!!!!!!!!!

Ja jestem uczciwy - daję ludziom tylko to, czego chcą.
A to, że często pragną rzeczy niegodziwych,
to wyłącznie wina ich zgniłej natury.
Statystyki - lvl: 1 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 6 | Zm: 2 | HP: 50 | W: 50 | EXP: 20/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Wysoka, długowłosa (o lejącej się sierści), bura o pręgowaniu ticked kotka. Z białymi znaczeniami na przednich łapach, brodzie, gardle i nosie. Lewe oko niebieskie, prawe zielone. Ciemnoczerwony nos.
Omg, kumasz czy nie kumasz jednak <3

I omg, pomruk, cri, cudownie.

Oba dopisan!!!
Oh yes, I'm the great pretender
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ⤿ pretending I'm doing well
My need is such I pretend too much. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . .I'm [lonely] b u t no one can tell

☽༓☾

⌜. . . ◿ too real is this feeling of [make believe] ◺ . . .⌝
⌞. . . too real. when I feel what my heart can't conceal . . .⌟

[Obrazek: g63d4Os.png]

I .s e e m. to be what I'm not, you see...
» I'm wearing [ my heart ] like a crown «

.
Pretending that you're.... . . . . . . . .
. . . . . . . . .pretending that you're still around

Statystyki - lvl: 9 | S: 23 | Zr: 19 | Sz: 14 | Zm: 16 | HP: 100 | W: 80 | EXP: 15/500
Stat. Med. - lvl: 3 | MED.EXP: 18/300
Odpowiedz
Wygląd
Kolejny biały kociak, niezbyt wyróżniający się swoim futrem, czy też posturą. No, tyle tylko, że wydaje się być nieco szarawy, ba, czasami nawet pojawiają się czarne plamy! Z tym, że te plamy migrują to tu, to tam bo wcale nie są łatami innego koloru - to brud. Obłok jakoś nie potrafi zatrybić o co chodzi z tym całym "myciem". Co prawda mama Wirka próbowała mu to tłumaczyć i czasami coś tam go liźnie... Ale on chwilę później pobiegnie na zwiedzanie i to by było na tyle jego czystości. Za to tym co go może wyróżnić zdecydowanie są oczy. Odziedziczył je po tatusiu! Szkoda, że go nie zna, bo by go pewnie polubił i wtedy może mama powiedziałaby mu, że te oczy to ma po nim... A tak to jedyne co może zrobić to patrzeć na świat tymi tak jasno błękitnymi oczami, że czerwone nitki krwi nadają im fioletowego odcieniu.
Poproszę mnie wpisać jako Kroplę, zobaczymy co z tego będzie

Nie byle kto, umie się cieszyć byle czym
I byle co, choć byle jak, bylebyś ty, byleby być
Bylebym mógł, odkurzyć mózg choć trochę
I gdy będziesz jak skała zawsze zmieniać się w wodę

Statystyki - lvl: 2 | S: 5 | Zr: 8 | Sz: 10 | Zm: 4 | HP: 50 | W: 60 | EXP: 135/150
Odpowiedz
Wygląd
Wysoka, krótkowłosa, kremowa kocica z klasycznym pręgowaniem. Cechuje się długim pyskiem, wielkimi uszami, długimi nogami oraz oczami w kształcie migdała. Oliwkowe, błyszczące oczy.
a co mogę spróbować nie, może powrót po roku to dobry pomysł. dopisz mnie z imieniem ryś >:]
g e t  d o w n
swaying to my own sound
flashes in my f a c e now
all I know is everybody loves me
- ̗̀ everybody loves me ̖́-
Statystyki - lvl: 3 | S: 9 | Zr: 8 | Sz: 8 | Zm: 8 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 085/200 (IV)
Odpowiedz
Wygląd
Mała, krótkowłosa, niebiesko-biała kotka o potarganym futerku, dwukolorowym nosie i zmęczonych, zielonych oczach.
(28.03.2023 11:06)Pochmurny Sen napisałx: Poproszę mnie wpisać jako Kroplę, zobaczymy co z tego będzie

Jasne, już wpisujęę!!

(28.03.2023 11:18)Nawałnicowy Ryk napisałx: a co mogę spróbować nie, może powrót po roku to dobry pomysł. dopisz mnie z imieniem ryś >:]

Omg........ tego nie spodziewałam o:
już dopisuję!!!
[Obrazek: E01yWJC.png]
Statystyki - lvl: 4 | S: 7 | Zr: 13 | Sz: 11 | Zm: 8 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 35/300
Odpowiedz
Wygląd
wysoki i masywny | długowłosy | niebieski point | pręgowany | błękitnooki, o łagodnym spojrzeniu
Oto jesteśmy, po długich i zawziętych rozkminach, których efektem jest:

[Obrazek: NyHvYJH.png] Lɪs sɴ:
– Karasiowa Ość (Traszka)
– Łabędzia Gwiazda (Echo)
– Szczerbata Łapa (Świt)
– Bączek (Bączek)
– Bzycząca Polana (Ciemność)
– Kościste Wybrzeże (Kumak)
– Tojadowa Łapa (Pomruk/Mruczek)
– Nawałnicowy Ryk (Ryś)

nie wiem, co byśmy zrobiły, gdyby Iskra nie mogła wypluć z siebie ośmiu kociaków.... planowałyśmy tylko pięć, ale wybór był niemożliwy, ok

• Ze względu na paranoję Ości wymagamy od dzieciaczków zgody na ewentualna adopcję postaci. Wierzymy w Wasz zapał, ale rozumiemy, że czasem koncepty zawodzą, a fajnie by było, gdyby w takim wypadku dzieci zyskały drugą szansę na zaistnienie na fabule

Uprzedzamy, że nie ma w planach sesji porodowej chyba że dzieci wyrażą przeogromną chęć opisywania radości wykluwania, wtedy może Ość się zlituje, ale dwa dni po porodzie odbędzie się sesyjka z otwieraniem oczu i nazywaniem!!
A teraz zapraszamy do ustalania kolejności narodzin 8)
[Obrazek: rXgzJI7.png]
.
Statystyki - lvl: 10 | S: 24 | Zr: 23 | Sz: 13 | Zm: 15 | HP: 105 | W: 85 | EXP: 140/500
Odpowiedz
Wygląd
Wysoka, krótkowłosa, kremowa kocica z klasycznym pręgowaniem. Cechuje się długim pyskiem, wielkimi uszami, długimi nogami oraz oczami w kształcie migdała. Oliwkowe, błyszczące oczy.
OMG LETS GO. CHCR SIE URODZIC PIERWSZA
g e t  d o w n
swaying to my own sound
flashes in my f a c e now
all I know is everybody loves me
- ̗̀ everybody loves me ̖́-
Statystyki - lvl: 3 | S: 9 | Zr: 8 | Sz: 8 | Zm: 8 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 085/200 (IV)
Odpowiedz
Wygląd
||| czarne futro z przebarwieniami | przeciętnego wzrostu | gruby | bursztynowe oczy | przerośnięte górne kły | pionowa blizna idąca przez lewe oko | oderwane prawe ucho | różowa obroża z niedziałającym dzwoneczkiem |||
chcę świtem ostatnia!!
Statystyki - lvl: 4 | S: 11 | Zr: 13 | Sz: 7 | Zm: 8 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 235/300
Odpowiedz
Wygląd
mały, kościsty oriental o krótkim liliowym futerku i wyjątkowych jasnobłękitnych ślepiach z zauważalną siecią czerwonych żyłek tuż pod tęczówką
OMG JAKA EKIPA

a ja mogę się urodzić którakolwiek, ale proszę o zgodę by Kumak był NAJPULCHNIEJSZY z miotu

blood and glitter
sweet and bitter
we're so happy we could die
[Obrazek: 6hbmO22.png]

blood and glitter
saint and sinner
we do fall before we rise
Statystyki - lvl: 4 | S: 7 | Zr: 18 | Sz: 8 | Zm: 6 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 045/250
Odpowiedz
Wygląd
Mała, krótkowłosa, niebiesko-biała kotka o potarganym futerku, dwukolorowym nosie i zmęczonych, zielonych oczach.
Ok, najpulchniejszy w zamian za losowe miejsce, brzmi uczciwie myślę.

Ja bym chciała Traszkę drugą, ale jak ktoś by miał płakać to odstąpię :/
[Obrazek: E01yWJC.png]
Statystyki - lvl: 4 | S: 7 | Zr: 13 | Sz: 11 | Zm: 8 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 35/300
Odpowiedz
Wygląd
Spory kocur z bujnym ogonem. Bure futro (rozjaśnione na pysku, szyi oraz brzuchu);pręgowanie ticked; pas białych znaczeń od mordki aż po brzuch, prawa przednia łapa ze skarpetką do połowy, lewa nad nadgarstek, tylne łapy ze skarpetkami tylko na palcach; szaroniebieskie oczy
Zaklepuję przedostatnie miejsce dla tego frajera ok
Statystyki - lvl: 2 | S: 8 | Zr: 8 | Sz: 4 | Zm: 5 | HP: 65 | W: 45 | EXP: 15/150
Odpowiedz
Wygląd
Niski, chudy o tygrysio-pręgowanym szorstkim, burym futrze i niewyrobionych jeszcze niebieskich oczach kocur.
Mogę być jakiś trzeci!!

Ja jestem uczciwy - daję ludziom tylko to, czego chcą.
A to, że często pragną rzeczy niegodziwych,
to wyłącznie wina ich zgniłej natury.
Statystyki - lvl: 1 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 6 | Zm: 2 | HP: 50 | W: 50 | EXP: 20/100
Odpowiedz
Wygląd
Rdza to długowłosy kot, o smukłej budowie ciała. Ma duże uszy, z końcówkami, które stercza na końcu uszu. Jest wysoka. Jej imię odpowiada jej wyglądowi, jest to rdzawy kot: ciemna pręga na grzbiecie, pyszczku, ogonie i palcach przecinają jej rdzawe ciało. Brzuch, pysk oraz łapy są pokryte rozjaśnianiem, a jej grzbiet jest pokryty ciemnym nalotem. Jej oczy są intensywnego, pomarańczowego koloru, jej nosek ceglany. Wiecznie napuszone i brudne futro jest jej znakiem szczególnym.
*prezentuje sie* hihiho
[Obrazek: ddf9t2i-1eb6f576-8e70-4e32-b857-02887895...6ud8cMyxY8]
Finndu mig í framtíðinni
Malayang maya, malayo-layo
Malayang maya, malayo-layo
Statystyki - lvl: 2 | S: 6 | Zr: 7 | Sz: 7 | Zm: 6 | HP: 55 | W: 55 | EXP: 145/150 [październik 2024]
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości